DVD-s kérdések.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lehet-e a DVD menüjét úgy loopolni hogy ne legyen pattanás mikor visszaugrik az elejére? a hang és a kép loopolt, de az újrakezdésnél, mindenképpen pattan egy nagyot 😞 DVD maestro-t használok
elõre is köszi
hát ez nem sokmindent segít

\\__/) (O.o) ( } { )

Tomicsek
Videó itt.

hi
hogyan lehet dvd shrinkel vagy dvd decrypterel a duplarétegû filmbõl leszedni az extrákat, de a menüt meghagyva? valaki irja le.

\\__/) (O.o) ( } { )

Na akkor csá én mentem aludni.
Senki?
Helló meg tudja valaki mondani ,hogy mit kell csinálnom ha a Win rar CRC hibás könyvtárat talál és nem hajlandó tovább csomizni?
Ha nem ragaszkodsz a film menûjéhez, viszonylag egyszerû a dolog. ITT mindent megtalálsz hozzá, ha meg valami nem gömbölyû, a fórumban szivesen segítenek.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

balcsi70, koszi a valaszert. en atneztem ezt a progit amit ajanlottal nekem de ezzel csak azt sikerult csinlanom hogy kivegyem a szoveget a dvd formatumbol. lehet hogy nem voltam eleg vilagos, en a filmet nem akarom besuriteni ill. atalakitani mas formatumba, ugyanugy akarom hagyni csak beakarok szurni meg melle egy mas nyelvu feliratot is mint ami rajta van es az sehogysem sikerul nekem.
Elöször is kell legyen egy fájlokod a filmed mellett,én eddig csak srt fájlal dolgoztam.Föl kell rakni a gépre a VobSub-ot(fájl kezelõ)és amikor berakod a filmet a convertáló progiba és elinditod akkor ö automatikusan megkeresi a feliratot és azzal együtt csinálja meg.Csak vigyázni kell mert ott sem talál mindegyik felirat.(remélem elég érthetöen magyaráztam el).
Sziasztok.Egy pár kérdés.Szerintetek melyik a legjobb Convertáló progi?Én a dvdSanta-t használom,nagyon megvagyok vele elégedve,kb 4-óra alatt csinál meg egy 700-800 mb-os AVI fájlt.(tökéletes).Mondjuk ennél gyorsabb a Divx to DVD Converter kb 2 ora alatt csinálja meg de nem tökéletes mert az asztali dvd-n látszik a képminöségen. a dvdSanta a 800mb-os fájlbol 4,4Gb-ot csinál,mig a másik 1,8Gb-ot.Az az én problémám hogy én menüt akartam késziteni a konvertált filmnek de a 4,4gb-nál már nem lehet.A másiknál lehet de hiába ha már nem tökéletes a kép.Az a kérdésem hogy szerintetek melyik az a progi amelyik megáll kb 4Gb-nál és még jó a képminöség is.???!!!Kössz a válaszokat.
Sziasztok! Engem az erdekelne hogy hogy lehetne egy DVD lemezre tobb feliratot rakni, ha pl. nekem a lemezen nincsen magyar akkor en hogyan tehetem azt hozza? vagy esetleg azt szertnem megtudni hogy melyik kiterjesztesu fajl tarta;mazza a feliratokat.
me and a monkey
Az is korrekt, én most kipróbáltam a CloneDVD legfrissebb verzóját, nagyon tetszett, nagyon jó minõséget produkált.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dvd Shrink 3.2

hi!
Milyen progival lehetne azt megoldani hogy egy duplarétegû dvd-bõl le akarom szedni az extrákat meg a fölös hangokat??

\\__/) (O.o) ( } { )

zakika
nem is anyira a progi fontos hanem a formatum es bitrate 😊 ha DVDre akarod akkor mpegII, ha VCDre akkor mpegI es ha csak gepen akarod nezni akkor Divx/Xvid es a bitrattal meg kiserletezz aszerint mi teccik neked.

nem tudom milyen kepnagysagot alitottal be, de 100 perc 3 gigara keves ha full PALt csinalsz (720 x 576). nekem kamerabol (mini DV) egy ora 13 giga

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Sony Vegas,vagy Adobe Premier.Én a Vegas-t ajánlanám,nagyon beelõztek Adobe-nek.
Sziasztok.VHS kamerárol küldtem be a vinyora egy 1-perces filmet probábol.Lett belöle 1-perc alatt 33,4mb-t.Nem tömöritettem mert ugy láttam igy a legjobb a minöség.Ha beviszek egy 100 perces anyagot lessz belöle 3Gb-t.Utána milyen progival tömöritsem hogy ne legyen csunya a kép ha visszajátszom?!Kössz a válaszokat.(valaki tudja macsmanék oldalát?,elfelejtettem).
Köszi!
zakika
DVD dectrypter is

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

SmartRipper vagy DVD Shrink Googleval megtalálod mind a kettõt, és még freeware is azthiszem.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Imrusssss
Helló mindenki!!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha én Pl.:kikölcsönzök 1 dvdt a VideóTékából akkor kéne valami program amelyel fel tudom törni a kódot vagyis az írásvédelmet???
Van-e ilyen sunyi program és hol lehet letölteni???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

zakika
szerintem azt nem tudod megnezni, mert arrol ha jol tudom nincs sehol info a diszken

Sziasztok!Hogyan tudom megnézni hogy egy dvd hány szoros sebességgel van megírva?Van rá valami egyszerû mód?
Az original valóban az eredeti divx, azzal nincs semmi tennivaló, a VIDEO_TS mappa tartalmazza a DVD állományt, és ennek minden elemére szükség van.Néróval írd ki, úgy, hogy DVD videó készítése, és az egész VIDEO_TS mappát húzd át a bal oldalra.

Sziasztok!
Légyszi aki tud segítsen!
Letöltöttem a hp.4-et divx-ben. Átkonvertáltam a VSO divx to dvd-vel dvd-be, lett egy olyan filem,hogy: original meg egy olyan, hogy video ts, amiben további 7 file van:5 olyan amire azt írja,h dvd file és 2 amire azt,hogy: IFO mentési file-jai. Ki szeretném írni dvd-re a filmet,de most akkor melyik filekat tegyem rá??
Kiírtam már egyszer,de vmit nagyon elrontottam, mert nem az elején kezdõdik a film.
Az original file az eredeti divx-et tartalmazza ugye?
Légyszi aki tudja válaszoljon!
Köszönöm!!!
Add hozzá választható feliratnak ÍGY.

Nos megnéztem letöltöttem , kiprobáltam......Jónak és könnyen kezelhetönek találom, legalább is számomra egyszerûnek tünik. köszönöm...<#email><#eljen>

Magyar nyelvût nem tudok,de angol nyelvût letölthetsz INNEN (Hang ripper...), a használatával kapcsolatban meg szivesen útba igazítanak ITT .

Sziasztok BUÉK.mindenkinek. Kérdésem olyan magyar nyelvü progit keresek,ami a DVD-rõl.ill.Videó felvételrõl kiveszi/lementi a hang file-t,majd MP3-ba és asztali CD-lejátszon megtudom hallgatn

SoDI---
Kérdés.
Van egy angol DVD, magyar felirat nélkül.
Hogyan tudok netrõl letöltött magyar feliratot (divx verzióhoz készült, de nem gond hozzá idõzítem) lejátszani hozzá?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Nézz fel IDE.

zakika
smartripperel leszedet kepet es a hangot is de ugy hogy kulon filebe tegye. utana video mehet a francba. az audio ac3 formatumban lesz azt meg besweeetel atkonvertalod mp3. tehat ket progi: smartripper es besweet (ahoz erdemes ugy gui is).

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

lpmaskmancick
audio dvd-ripperekkel le lehet ripelni a hangot róla és el lehet menteni mp3-ba,ogg-be,wma-ba,wav-ba

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

lac111
Üdv!

Olyat hogyan lehetne csinálni hogy:
Nekem van egy koncert DVD-m, és arról kellene nekem csak a zene... )mp3 formátumba szeretnék eljutni a végén)
Ezt melyik programmal lehet, megcsinálni, és hogyan?

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

hetfield1887
valaki tudna segíteni a dvdsanta beállításában ?
avi-t szeretnék konvertálni dvd-re, de a film konvertálás után elhajlik ez mitõl lehet ? (ntsc film)

power mac g4 733 1Gb ram

Zs0lt1
6.6.0.5-ös néróval próbáltam, tdk colour disc-el, emtec-cel meg verbatimmal próbáltam. nagyon remélem nem az irpval lesz gond.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hanyas neróval akarod pörkölni a lemezt?
és milyen lemezzel próbáltad már?

hetfield1887
az író lesz a baj szerintem.

power mac g4 733 1Gb ram

Zs0lt1
Nekem NEC 2500A van.

Zs0lt1
aham, kösz, az a baj, h már a 3. másféle tipusu lemezzel ugyanezt irja. 😞

Lemezzel lesz valami gondja.

hetfield1887
nekem az LG csinálta, azóta le is cseréltem.

power mac g4 733 1Gb ram

Zs0lt1
sziasztok, ezzel a hibával áll le a nero:

mi lehet a baj?
kösz.

hetfield1887
próbáld meg a vso divx to dvd-t is.
macsman oldalán.

power mac g4 733 1Gb ram

Nos minden simánt ment jól dolgozik a progi; dvdSanta/talán mert más progit még nem használtam /....😄 mivel most egy próba verziot találtam igy kis feliratokat hagy maga után mikor kész a remekmû...)))Esetleg hol találok olyat ami nem demos,,,???<#vigyor2><#ravasz1>

Köszönöm a segítséged most töltöttem le és már probálom is ......Az eredményt megosztom veletek...<#papakacsint>

Gondolom Avi-ba van (DivX ,XVid)át kell konvertálni.Én pl. a dvdSanta-t használom,meg vagyok vele elégedve.,ha feliratos a film akkor föl kell rakni a gépre a VobSub-ot (feliratkezelö) is.Ha már átkonvertáltad ki irod.Én a Clone Dvd -vel szoktam kiirni. A dvdSanta is kiirja.
Sziasztok..Kezdö gépes vagyok , és olyan segítséget szeretnék kérni töletek, hogy szeretnék pár db filmet kiirni dvd lemezre, de nem tudok mert nem dvd formátomú/vagy valami ilyesmi/tudtok nekem ajánlani valami progit hogy ez a probléma megoldodjon nálam,Vagy egyáltalán hogyan áljak neki hogy klaffoljon minden.<#dumcsi>