506
Van egy csepp problémám :)
  • Hay #426
    o.k., megnézem, kösz
  • arsene
    A feladat eléggé összetett.A DVD-t részeire kell bontani, úgymint hang, kép, feliratok. Ha emlékezetem nem csal, akkor sup formátum kell hozzá. Ezt a sub2sup nevű ingyenes alkalmazással lehet létrehozni. A felirat szinkronizálása kényes feladat még, szerintem a DVDMaestro-val sikerülhet. Talán a DVDLab is tud feliratozni. A választott programba betöltöd a hangot, videót, feliratokat és szépen elkészíti neked.
    További infót DVD készítéséről a DOOM9 oldalán találsz.
  • kovacsdavid
    Szevasztok!
    Nekem az a kérdésem lenne, hogy milyen programot kell beszereznem /esetleg honnan?/ hogy tudjak X-Box DVD-ket írni. Kérlek segítsetek! A segítséget előre is köszönöm!!!
  • Hay #423
    Hi!
    Adott egy zenei film DVD (biztonsági másolat), ami angol nyelvű, s alapból nem tartalmaz magyar feliratot. A vincsimen viszont van: srt formátumban. Meg lehet azt oldani, hogy végeredményként ha beteszem majd a korongot a házimoziba, a menü - beállítások - felirat részben látható és ezáltal elérhető legyen a magyar felirat a film lejátszása közben?
    Próbálom beszerezni az ingyenesnek mondott, neten magyarnak írt "subtitler" progit, de még nem találtam. Az megfelelne e célra, vagy valaki tud e kis gondomra követhető megoldást?
  • Brad85
    Segítene valaki dvd fílm írásában?Dvd Shrink nevü progit használok de van olyan dvd amin nem találom a filmet csak 4 db előzetes van rajta de a film sehól, ez miért van?? Előre is köszi a választ
  • Sland
    kösszi
  • ssolitude
    A 21 db avi-ból konvertálsz 21 db mpeg2-t (pl. TmpgEnc-vel, de van egyéb is).Ezt a 21 db mpeg2-t egy DVD autor programmal (DVDLabPro, TmpgEncDVDAuthor, stb...)külön trackenként átkonvertálod DVD formátumba ( .VOB, .IFO, stb...), rittyentesz hozzá egy menüt és kiírod egy DVD-re.Így akár külön- külön is meg nézheted bármelyik klipet a 21-ből, és minden asztali DVD játékos lejátsza.
  • Sland
    Hi!

Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok 21db összesen 3.6 giga AVI fájlt egy dvdre kiírni, hogy olvassa azt az asztali dvd lejátszóm ami nem tud divixet/xvidet mittomén, mit :) MIbe kell konvertálni hogy a 4 és fél gigás dvdre kiférjen? vagy hogy konvertálljak? vagy mi legyen?

Légyszi segítsen valaki!
  • Hay #418
    Hi!
    Adott egy zenei film DVD (biztonsági másolat), ami angol nyelvű, s alapból nem tartalmaz magyar feliratot. A vincsimen viszont van: srt formátumban. Meg lehet azt oldani, hogy végeredményként ha beteszem majd a korongot a házimoziba, a menü - beállítások - felirat részben látható és ezáltal elérhető legyen a magyar felirat a film lejátszása közben?
    Próbálom beszerezni az ingyenesnek mondott, neten magyarnak írt "subtitler" progit, de még nem találtam. Az megfelelne e célra, vagy valaki tud e kis gondomra követhető megoldást?
  • kovacsdavid
    Szevasztok! Nekem az a kérdésem lenne, hogy milyen programot kell beszereznem /esetleg honnan?/ hogy tudjak X-Box DVD-ket írni. A segítséget előre is köszönöm!!!
  • ultrarec888
    Sziasztok!
    Egy kérdésem lenne:Van egy 8gb /full /koncertfelvételem, hogy tudom KÉT 4.7- es lemezre rátenni TÖMÖRÍTÉS NÉLK.. hogy a második lemez is működjön rendesen?/Milyen progi kell hozzá?/a menü ,dok.filmek mind induljanak.../
    Köszönöm!:)
  • arsene
    még a nero előtt szerkeszd át az iso-t (pl. ultra iso-val)
  • zakika
    ifoedit, ha jol tudom meg tudja oldani
    meg nem probaltam. mindenesetre szet kell szedni a DVDt video es audio reszre es beteni audionak a magyar szinkront (azt is jo lenne szetszedni a vobbol)
  • SaintSavin
    Következő problémába futottam:
    Van egy ISO fájlom, ami egy DVD filmet, és van egy VOB fájlom, ami meg a magyar szinkront tartalmazza. Hogy tudnám megírni a DVD-t, hogy a magyar szinkron is elérhető legyen.
    Ugyanis, ha az ISO-t kibontom, és Neroba bedobálom a fájlokat, akkor az ISO fájljait elfogadja, de a pluszban lévő VOBot már nem.
    Ha valakinek lenne valami használható javaslata, megköszönném.
  • FGB
    Van egy olyan problémám, hogy használnám a DVD Shrink-et és a Decrypter-t, de egyik kell sem tudom beállítani, hogy ISO fájlként huzza le a filmet hanem mindigyik több fájlba menti le a filmet (xy.i00, xy.i002, és xy.MDS fájlként) akár, hogy változtatom a beállításokat mindig így csinálja, van valakinek valami használható ötlete?
  • drH
    Pontosabb hibaüzenetet írj plíz sztem, ha tudsz, mert számtalan oka lehet ennek...
  • mardal
    Sziasztok!

Tud nekem valaki segíteni abban hogy a nerom cd-t ír de dvd-nél hibát ír ki és leáll az írás.Valakinek van valami ötlete?
  • drH
    Kétoldalas lemezre :-D Neroval. :-D
  • ChevyG #408
    hogy lehet kiirni 7gb-os ISO-t?
  • zzoldi
    Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy ha PowerDVD-vel akarok lejátszani egy DVD-t, csak hang megy, kép nincs. Már kipróbáltam a PowerDVD 5,6,7-el is, mind a három ezt csinálja. Mi lehet a probléma? Help plz
  • Tomicsek
    A cdi egy képfájl. Próbáld DaemonToolssal virtualba tenni, vagy IsoBusterrel kifejteni. A (Daemon kezeli a cdi-t)
  • Maffya
    Üdv mindenkinek!
    Egy kérdésem lenne hozzátok .cdi filmfájlt milyen lejátszó progival tudok lejátszani?
  • arsene
    nem tudom, az AUDIO_TS mappa nem erre való?
  • zakika
    ez szerintem nem fog menni. ha beteszel egy DVDt a lejatszoba es az erzekeli hogy DVDvideo, akkor lejacca. nem tudsz kilepni a DVDbol es bemenni a folderba ahol az MP3 van. Csak szamotogepen tudod meghalgatni az mp3.
    Probald meg betenni a DVD menujebe es atkonvertalni ac3ba fekete keppel (vagyis majdnem nulla bitrataval)
  • balcsi70
    Hát,videót dvd formátumban meg menüt az Ulead Video Studio 9-el tudsz csinálni,azt hogy mág utána raksz rá külön zenét MP3-ba azt nem tudom.(hogy a filmhez adsz még hozzá zenét,szöveg stb.azt lehet),de ugy még +-ba nem probáltam.
  • slylecz13
    Igen úgy akartam volna. De biztos van valamilyen módszer csak még nem találtam meg. De azért köszi, hogy elmélkedtél rajta...
  • Tomicsek
    Asztali lejátszóban is megnézhető legyen? Nem tudsz ilyet. Annyit lehet, hogy pld zip-be vagy rar-ba rakod és lejelszavazod, de akkor csak számítógépen tudod megnézni.
  • slylecz13
    Sziasztok! Nagy segítség lenne, ha valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan tudnék házilag felvett DVD filmet (VIDEO_TS) másolásvédetté tenni. Sokan említették, hogy biztos módszer nincs, de legalább azt szeretném elérni, hogy egy sima Total Commander-el ne lehessen lemásolni. Előre is köszönöm a segítségeteket....
  • okularum
    Sziasztok!
    Milyen programmal tudnék multimédiás DVD-t készíteni?
    Konkrétan: 1 DVD-n kéne elhelyeznem videót (dvd formátumban, menüvel) és MP3-at űgy, hogy asztali DVD-vel lejátszható legyen. (Az ulead DVD movieFactory 4-et már próbáltam, azzal nem ment. Vagy csak én voltam béna?)
    Köszi előre is!
  • pelleri
    Köszönet mindkettötöknek,akkor nekiesek,csak nem akartam a lámaságom miatt elszúrni vagy ötöt,mire rájövök
  • Tomicsek
    Semmi teendőd, kezdd el írni. Majd meglátod.
  • pelleri
    Hát eddig én csak -R -est irtam,azzal nem volt gondom.A dvd író tök új,remélem hogy tudja a +R is irni,mert 7 ezerért vette csajom a lemezeket,azért ahhoz sok pénz hogy a kukába kerüljön.Magyarán akkor ha tudja irni be is állítja magának,nekem semmi teendőm?Mert sajna én nem értek hozzá,mondjuk nem is akarok,mert a filmekkel való legalapvetőbb vacakolás is min. 1,5 óránál kezdődik,ezért is vettem asztali divx lejátszót,az még azért elmegy hogy csak kiirom lemezre és már nézhetem is.
  • arsene
    a DVD íród befolyásolja. ha ismeri és írja is a mínuszost, let's go.
  • pelleri
    Bocs mindenkitől hogy ilyen lámasággal terhelem a topicot,de barátnőm meglepett egy 50-es kiszerelésű DvD+R csomaggal.Ez úgyanúgy müxik mint a -R -es?Kizárólag a divx filmjeimet irom ki DvD-re,ha összejön 6 db.Kell vmit variálni vagy csak mint eddig simán adat dvd irás és kész?
  • arsene
    ...bocsi korrigálom a site-ot

pegasys .
    így már más
  • arsene
    TMPGEnc DVD Source Creator és TMPG DVD author.
    a pegasys honlapján találsz több info-t, de a legtöbb helyről letölthetők. könnyű a kezelésük, érthető, egyszerű.
  • baca01
    köszi
  • arsene
    ha divx a kiterjesztése a fájlnak, akkor csak rendeld hozzá a winmediaplayert, az lejátsza. ha nem megy, akkor a DivX bundle csomagban van egy olyan, hogy DivXPlayer. ez mindenképpen működik.
  • Tomicsek
    ezzel
  • baca01
    hello!
    abban szeretném segítségeteket kérni, hogy van több kis videóm amit egy dvd lemezre szeretnék írni, de nem tudom milyen programmal lehetséges ez és menüt milyen programmal tudok hozzá csinálni? menü az nem olyan fontos, csak az egyszerűség kedvéért lenne jó.
    előre is köszönöm!