DVD-s kérdések.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lennen még egy kérdésem az elõzõ dvdvel kapcsolatban! Le lehet zárni egy másik felvevõvel is? Elõre is THX!!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Van egy LG gsa- 4040b dvdramom és szarozik az irásnál
cdt nem tudok irni vele, DVDt csak néha, hogyha jóbb kedve va, törölni RWt nem tudok se semmi.
Nero kéri az ASPI layert, CDrwin is fel raktam már uj aspit is és fingom nincs hogy mi van, amitóta uj xp van fenn azóta baszakszik!
valaki help me
Sztem valószinüleg nem zárták le a dvd-t és ezért látja a géped üresnek, és ezért nem játsza le az asztali lejátszód. Nekem is volt hasonló élményem mikor elfelejtettem lázárni az asztalival irott dvd-t.
Vidd vissza annak aki irta, és kérdd meg, h nyomjon egy "Finalize" gombot.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
Van egy problémám...Felvettek nekem a tévébõl dvd-re egy filmet, de nem tudom lejátszani mert nem olvassa semmi, a gép meg azt írja ki, hogy üres lemez! PLS aki tud segítsen!!! Elõre is THX!!!
Lenne egy kérdésem: adott egy avi dualaudioval, gondoltam én (kis csacsi) irok belõle dvd-t nero 7-tel, igen ám csak a dvdre az angol hang került fel és a magyar nem.
Na most mit tegyek, és mit rontottam el?Tanácsok, ötletek?
Elõre is köszi!
Üdv:
Csacsi
Valaki pls help, mert már nagyon nem tudom mit csináljak ezzel a hibával :S. Minden dvd-t nem játsza le a power dvd nevû progi, bs player csak úgy, ha rámegyek a film mappájára és ott be a video ts-be és darabokba tudom csak mengyitni, de akkoris olyan szarul, hogy néha beszaggat, átugrik 1-2 részét... én már nem bírom ezt. Szóval nem tudja rendesen lejátszani, csak a mappába audio és video ts-t lát.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#wave>#wave>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nekem az lenne a kérdésem hogy ha DVD filmet szeretnék összevágni amiben vannak állóképek is, mekkora felbontásban érdemes berakni azokat?
a Pinnacle studio 9, meg Ulead Video Studio van meg de annyira még nem vagyok otthon a témában.
amit sikerült kiderítenem hogy a Pal 720x576 felbontású alapban:
Zenei és video formátumok, DVD, VCD, SVCD
de alul írja hogy lehet több is meg kevesebb is.. akkor most mennyi?
köszi elõre is..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Például van egy nehezen olvasható lemez, dvd csak megnézni szeretném a számítógépemen, akkor a lejátszók Media Player Classic,PowerDVD a lemez hibás részeknél megállnak és gondolkodnak, kép áll percekig.
Van olyan lejátszó program ami ezt lekezeli, érzékelve a rossz részeket átugorja egybõl és így egybõl végig nézhetõ ???
Köszönöm szépen elõre is !
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Szeretnék biztonsági másolatot csinálni egy lemerõl, de se a shrink, se a decrypter nem olvassa be.(elkezdi, de hibaüzenettel elszáll) Tud valaki erre megoldást?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Elõre is köszönöm a segítséget.
Egy egyszerû és nagyon fontos kérdésem lenne:
Hogyan tudok avi fájlba feliratot "égetni" ??
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Egy másik haveromnak a DVD lejátszója nem olvass be semmit. Fel se pörgeti csak nyögdécsel. Mit csináljak. Régebben jó volt neki csak úgy 2 hónapja állt le. Kell hozzá program hogy le tudja játszani a gép a DVD-ket?
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Egy kérdésem lenne:Van egy 8gb /full /koncertfelvételem, hogy tudom KÉT 4.7- es lemezre rátenni TÖMÖRÍTÉS NÉLK.. hogy a második lemez is mûködjön rendesen?/Milyen progi kell hozzá?/a menü ,dok.filmek mind induljanak.../
Köszönöm!😊
További infót DVD készítésérõl a DOOM9 oldalán találsz.
Nekem az a kérdésem lenne, hogy milyen programot kell beszereznem /esetleg honnan?/ hogy tudjak X-Box DVD-ket írni. Kérlek segítsetek! A segítséget elõre is köszönöm!!!
Adott egy zenei film DVD (biztonsági másolat), ami angol nyelvû, s alapból nem tartalmaz magyar feliratot. A vincsimen viszont van: srt formátumban. Meg lehet azt oldani, hogy végeredményként ha beteszem majd a korongot a házimoziba, a menü - beállítások - felirat részben látható és ezáltal elérhetõ legyen a magyar felirat a film lejátszása közben?
Próbálom beszerezni az ingyenesnek mondott, neten magyarnak írt "subtitler" progit, de még nem találtam. Az megfelelne e célra, vagy valaki tud e kis gondomra követhetõ megoldást?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudok 21db összesen 3.6 giga AVI fájlt egy dvdre kiírni, hogy olvassa azt az asztali dvd lejátszóm ami nem tud divixet/xvidet mittomén, mit 😊 MIbe kell konvertálni hogy a 4 és fél gigás dvdre kiférjen? vagy hogy konvertálljak? vagy mi legyen?
Légyszi segítsen valaki!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Adott egy zenei film DVD (biztonsági másolat), ami angol nyelvû, s alapból nem tartalmaz magyar feliratot. A vincsimen viszont van: srt formátumban. Meg lehet azt oldani, hogy végeredményként ha beteszem majd a korongot a házimoziba, a menü - beállítások - felirat részben látható és ezáltal elérhetõ legyen a magyar felirat a film lejátszása közben?
Próbálom beszerezni az ingyenesnek mondott, neten magyarnak írt "subtitler" progit, de még nem találtam. Az megfelelne e célra, vagy valaki tud e kis gondomra követhetõ megoldást?
Egy kérdésem lenne:Van egy 8gb /full /koncertfelvételem, hogy tudom KÉT 4.7- es lemezre rátenni TÖMÖRÍTÉS NÉLK.. hogy a második lemez is mûködjön rendesen?/Milyen progi kell hozzá?/a menü ,dok.filmek mind induljanak.../
Köszönöm!😊
meg nem probaltam. mindenesetre szet kell szedni a DVDt video es audio reszre es beteni audionak a magyar szinkront (azt is jo lenne szetszedni a vobbol)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Van egy ISO fájlom, ami egy DVD filmet, és van egy VOB fájlom, ami meg a magyar szinkront tartalmazza. Hogy tudnám megírni a DVD-t, hogy a magyar szinkron is elérhetõ legyen.
Ugyanis, ha az ISO-t kibontom, és Neroba bedobálom a fájlokat, akkor az ISO fájljait elfogadja, de a pluszban lévõ VOBot már nem.
Ha valakinek lenne valami használható javaslata, megköszönném.
Tud nekem valaki segíteni abban hogy a nerom cd-t ír de dvd-nél hibát ír ki és leáll az írás.Valakinek van valami ötlete?