DVD-s kérdések.

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
kifejtenéd ezt bõvebben?
Punker
ha meg ki akarod írni akkor nero/dvd video és ott behúzod a fájlokat a Video_TS könyvtárba.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
dvd lejátszó progi kell ahoz hogy megnézhesd

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shaba23
csak novellát 😊
Punker
regényt írsz?

shaba23
Olyan problémám lenne, hogy én eddig nem foglalkoztam a DVD-vel. Most viszont csak kiváncsiságból letöltöttem egy koncert DVD-t és fogalmam sincs, hogy mit kell vele csinálni. Addig ment a dolog, hogy lévén kicsomagolva egy iso file-t kaptam, megnyitottam daemonba és az autorunban felajánlott WMP-vel megnyitottam. Kép az lett is viszont hang az nincsen 😊
BSPlayerrel próbáltam, de nemtom, hogy a sok file közül melyiket kell betölteni hogy jó legyen.
A daemon meghajtójában van 2 könyvtár, az egyik egy AUDIO_TS ez üres míg a másik a VIDEO_TS amiben .BUP, .IFO, .VOB fileok vannak.
Valaki árulja el, hogy mi a fenét kell csinálni, hogy jólegyen a dolog 😊
← ElőzőOldal 11 / 11