506
Van egy csepp problémám :)
-
#106 talán nézd át a kodekeket, válts lejátszórt, ha ez sem segít akkor vedd feljebb a lapozófájlt!!! és ha ez se, akkor használj egy másik példányt a dvd-ből -
#105 a divix egy sima a legjobb dekodolo rendszer az xvid az ugyanaz csak meg van fordítva a neve :) inkább dvd ripek dekódolása! de akkor már nem power dvd-t használj hanem vmi jobbat! -
#104 Hi all!
Nekem egy olyan gondom van hogy ha DVD-t játszok le, akad a film. Akár lemezről, akár hdd-ről.
Fx5800-as kari, legújabb detonator. Felpörög a venti a karin, aztán akadás.
Régebben nem csinálta, nem tudom mi válthatta ki.
Érdekes hogy nem mindig csinálja.
Mi lehet az oka?
Előre is köszi. -
Rossi1 #103 köszi!
Azt mondod, hogy nem kell hozzá???:) Akkor sirály. Az Xvid és Divix miben különbözik a teljes DVd-től??? Gondolom minőségben, bocsánat, de ezen a területen állati kezdő vagyok! Előre is köszi Rossi1 -
#102 nimo kodek pack! ,, de a dvd- hez minek kodek???? vagy .. divix,, xvid -
Rossi1 #101 Csaó Mindenkinek!
Szerintem 300x feltett kérdést fogok kérdezni..::) Most újítottam egy DVD írót és kérdezni szeretném, hogy a Power DVD-hez milyen Codec- et ajánlotok??? Vagy Codec Pack-ot? Az ACE-ról hallottam, de attól nem menne egy-két progi a gépemen, tudtok valami mást??? Előre is köszi Rossi1 -
Roll #100 Nem minden lejátszó támogatja a dvd-re írt mp3-at. -
#99 HAli!
Van valakinek ötlete, hogy a Nero Burning Rome 6.2-vel írt mp3 DVD-t miért nem játssza le az asztali DVD lejátszó? A lemez amire írok: Primedisc dvd-r 4x! Több asztali lejátszóban is kipróbáltam, egyik sem játssza le. (Mind rendelkezik mp3 támogatással)
Előre is thx! -
#98 BlazeDVD 3 Professional -
#97 amelyik lejátsza a dvd-t... -
#96 hm????????????????????????????????? -
#95 figy! meik most a legjobb dvd lejátszó progi??????????? -
#94 lehet ha tud oat az íród meg oan a lemez! -
#93 Olyat lehet hogy DVD lemezre dupla rétegben irni. ne csak 4,7 giga férjen rá? vaalhol hallottam ilyenröl, lehet ilyet? -
#92 Figyesz! Valahogy ki lehet inportálni vagy exportálni a dvd- menüjét, pl html-be????? -
RLacika #91 Szasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
A dvd shrink progihoz lenne szükségem magyar nyelvű leírásra.
Titikének küldtem egy privát üzit, de sajna nem kaptam rá választ.
Valaki segítsen!
Köszönöm! -
#90 Köszi, Tetsuo. A DVD2SVCD progin az alapbeállításokat a doom9.hu/mpg/dvd2svcd-avi.htm leírása alapján csináltam. Itt felbontást nem kellett beállítani.Ezeket kellett:
1.miből- mibe(ezzel nem volt gond)
2.kiválasztani a konvertálandó filmet (ez is megy)
3.Képarány (én 16:9-re állítottam)
4.Go!
Semmit nem értek a filmkészítéshez, de ez alapján egyszerűnek tünt, fórumozók szerint az ezekkel a progikkal készített eredmény pedig jó. Ha még van türelmed, arra kérnélek, segíts! Hol és mit állítsak be másként? -
#89 720x576nál nagyobb felbontást állítsál be mert (függőlegesen) az 56 sor az barom ikevés..
-
#88 AVI-ból szerettem volna SVCD-t csinálni, a DVD2SVCD és a CCe progikkal. A DVD2SVCD AVI-ból SVCD segmensét telepítettem. Csinálja is, de amikor megnyitja a CCe-t, a köv. üzenetet kapom: Frame size 812X56 is not supported. Supported frame size is up to 720X576. Mi van ilyenkor?
Ha valaki tud, nagyon szépen segítsen!!!!!! -
#87 Easy Video Splitter Easy Video Joiner -
#86 Halihó!!! Figyi ugye van egy dvd film és ha az 9 gigás akor mien progival lehet kiirni ,47- esre? -
Morgaga #85 Üdw!
Kölcsönkaptam egy kicsit karcos dvd.t amit nagy nehezen sikerült felnyomni gépre(15 perc helyett 2 óra volt), de az egyik vob vége teljesen galyra ment. A winyón fent van de hibás a vége, azaz ha a lejátszó oda ér leáll, az újrakódolók hibát jeleznek. Az a kérdés, hogy tudtok-e valami olyan programot ami megkeresi és kivágja (átugorja) a hibást részt? Előre is thx! -
#84 A DvD az minek a rövidítése? -
#83 Figy! Azt hogy lehet megcsinállni hogy mondjuk felírok egy dvd-re pár imidzet és egy kis autorunt készítenék hozá ami beadja hogy meiket akarom telepíteni, kiválasztom melyiket és ezt elvi virtula cd-romba berakja és felrakja! -
#82 htx (: -
#81 DE az AnyDVD is megteszi -
#80 Van ilyen progi, hogy DVDRegionFree, ezzel szerintem menni fog. -
#79 Olld fel a régiókódot! -
#78 megvót
ööö...nem lehet valahogy "kiütni" a dévédé lejáccót? mer a kurva powerdvd kiirta, hogy má többször nem válhatok régiókódot... -
GixEr #77 Elsetalsz a Doom9.hu ra es ott keresd meg a DVD2SVCD nevu programot, magd keresd a Tmpeg nevu programot. A tobbit szinten ott talalod. -
Pip Boy #76 HAli!
Avi-bóls szeretnék DVD-t csinálni, hogyan kell, milyen programokat érdemes használni? ÉS persze hogyan kell csinálni (részletes leírásra lenne szükségem) ??
Ha valaki megtudná mondani nagyon hálás lennék!
Előre is köszike! -
gator #75 jo de nem az a kerdes h meguti-e vagy semi hanem melyik progival lehet normalias szethuzni a filmet ? -
#74 Avit dvd.re elvileg nem túl jó minnő seggben lehet , mivel a forásfile nem üti meg a mércét! Ha nem így van javítsatok ki! -
gator #73 Avi filmet szeretnek DVD konvertalni .
ez mar meg is tortent a WinDVDCreatorral . egyetlen egy problemam van . h ha asztali dvd lejaccon megnezem a filmet akkor annyira pici kepre szukito ossze h mar szinte nezhetetelen a film.vagyis egy olyan kerdesem lenne h ti mivel melyik progival konvertaltok avit dvdre ? -
#72 Meg egy dvd 4* és egy cd 4* írás között hatalmas külömbség van sebességigleg... -
#71 Amúgy, van már a forgalomban dupla dvd (írható) ja és menyiért? -
#70 elég de a jumpert tedd a megfelelőre! -
tudatlanka #69 annyi elég -
#68 ááá
hogy lehet betenni a gépbe egy dvd lejáccót?
mert most vettem egy asus dvd olvasót és nincs kedvem szervizelni, zsal elég, ha a régi cd olvasó kábelét átdugom a dvdhez, vagy esetleg ennél bonyolultabb a dolog? -
davos80 #67 Még mindig szar, nem képes a Nero 6.3.1.20, egy +-os lemezre írni, azt írja ki, hogy - kell neki. Mondom Alcohol kitudta írni rá a farcry-t.Ötlet?