175
jo kis adventure game-nek nez ki:)
  • maffia79
    NEKEM IS KÉNE EGY KIS HELP! A MÁSODIK PÁLYÁN A SZOBOR MÖGÖTT KIMENTEM ÉS OTT VANNAK VALAMI HIDAK AMIKET FEL KELL EMELNI. SZÁM SZERINT 4.MI A LOGIKÁJA A KIFORGATOS REJTVÉNYNEK?A LÉPCSÖ MÖGÖTT VAN 4db JEL AZOKAT KELL VALAHOGY KIFORGATNI. HA TUD VALAKI SEGÍTSEN! thx
  • Adri
    Az iránytűt nem kell forgatni csak beteszed megforgatod egyszer és azt kell kirakni, de lejjeb van egy kép na azt kell megcsinálni /#109/ tuti be lehett forgatni!
  • daflava
    te nem tod mi lehet a baj?
    Az lehet, hogy nem eredeti a game?
  • Gareth
    detto...
  • daflava
    igen kéne még mert azota nem is játszom vele! :(
    Nem láttam értelmét forgatni az iránytüt éjjel nappal! :)
  • Randal
    Nekem valami grafikai bug vana második pályán.
    Mikor a köröket kell összeforgatni. Tiszta feketeség az egész és csak ami forog az látszik.
    Gf3ti200 vidkártyám van. na mindegy, megpróbálom mégegyszer felrakni.
  • Adri
    Én is végikvittem!!
  • Adri
    Kell még segítség?
  • daflava
    Kéne 1 kis help!
    Nekem vmi teljesen más képet ad be mikor berakom az iránytüt, és meg ad 3 olyan szimbolumot amit képtelenség beforgatni! :(
  • Kenguru
    Ja és a végéből ítélve lessz folytatás. Már várom.
  • Kenguru
    Hellosztok. Végigtoltam, így akinek segítség kellene nyugodtan szóljon. Felhívnám figyelmeteket a játékban egy részre ahol van egy bug. Amint bementek a spirit world be ahol azok a szobrok vannak ott az elágazásnál van egy szobor szembe. Menj oda nézz vele szembe és kattints eggyet a jobbra lévő út felé. Ott ha lenézel látsz egy levelet azt szedd fel. Ha a hét kis szoborral kimész a világból és még nem vetted fel a falevelet akkor itt lesz a bug és mikor visszamész már nem tod felszedni. Legalábbis nálam ez volt a problema.
  • Gareth
    Na hol tartotok a játékba? Én jelenleg az Uru felénél vagyok kb (legalábbis 1 világ kész a kettőből), utána Aurázni fogok szerintem én is.
  • M.A.D.
    ajaj...bugos? nem erről híres az adventure company gémjei.
  • Adri
    A második pályát előről kellet kezdenem mert valami hiba volt a játékba hogy nem engedett be az ajtón, pedik mindent megcsináltam de mostmá tuti!
  • Adri
    Tőllen?! Tessék kettőt is!
  • Gareth
    Puszit nem is kapok? :)
  • Adri
    franc
  • Adri
    a frenc köszönöm!
  • Gareth
    Valami olyat, hogy a további kérdéseiddel ne engem zargass, menj máshoz.
  • Adri
    nincs mit!!
  • Adri

ez mit jelent? ezt mondja a kovács a második pályán!!
  • Gear
    köszi. ez bejött
  • Adri
    NA az első tekerenytü a másodi amit mutatott a második az első a harmadik a harmadik Ja balról!!
  • Gear
    akkor nem értem mi a gond mert aszerint kipróbáltam oda - vissza de semmi
  • Adri
  • Adri
    igen történik! kint az udvaron van egy harang féleség ott mutat szimbolumokat na azokat kell beállítani fennt!
  • Gear
    Így gondoltad :

?
  • Gear
    Ezt be is állítottam de semmi, csak forog párat ozt annyi.
  • Adri
    Remélem így érted!!
  • Gear
    mér csak a térkép van szerintem mert minden más tárgyat felhasználtam , az egész terepet átfésültem. Esetleg a falon levő tekerentyűkkel lehet még gond , de szerintem jól vannak beállítva.Ha megfelelő helyre vannak beállítva akkor történik valami?
  • Adri
    FElül olyan kell mint egy H közép a skorpió lyele M alul meg a halak asszem oln mint két O vonallal
  • Gear
    ja. kint minden kész....
  • Adri
    A kurbli megvan?
  • Gear
    Már csak ezt a térkép mizériát kellene +oldani !
  • Gear
    1szerűen ezzel nem tudok mit kezdeni:

megvan a jelkombináció de nem működik.
    help please
  • Kenguru
    [email protected]
  • Adri
    igen
  • Kenguru
    Figyu van MSN-ed?
  • Adri
    figyi az má kész! nem értjük asszem egymást! a 95-ös hozzászólásom olvastad?! ott a bányába lecsukódott az amiket tekergetni kellet de ha kimegyek a hídra és átforgatom a csigalépcsős helyre a hidat kinyilt ott az ajtó /ami eddig nem látszotrt/ na ott lemész és van egy szerkezet azzal mi van ??? Amúgy meg köszike hogy válaszolgatsz! de itt már tegnap óta el vagyok akadva!!!
  • Kenguru
    Na figyu, miután az elemet megcsináltattad a kovácsal utána menj oda a géphez és rakd bele. Miután beleraktad ird le hogy az arany kék zöld hengereken milyen forma látható és aszerint forgasd el a gépben az elemeket.