175
jo kis adventure game-nek nez ki:)
-
#135 NEKEM IS KÉNE EGY KIS HELP! A MÁSODIK PÁLYÁN A SZOBOR MÖGÖTT KIMENTEM ÉS OTT VANNAK VALAMI HIDAK AMIKET FEL KELL EMELNI. SZÁM SZERINT 4.MI A LOGIKÁJA A KIFORGATOS REJTVÉNYNEK?A LÉPCSÖ MÖGÖTT VAN 4db JEL AZOKAT KELL VALAHOGY KIFORGATNI. HA TUD VALAKI SEGÍTSEN! thx -
#134 Az iránytűt nem kell forgatni csak beteszed megforgatod egyszer és azt kell kirakni, de lejjeb van egy kép na azt kell megcsinálni /#109/ tuti be lehett forgatni! -
daflava #133 te nem tod mi lehet a baj?
Az lehet, hogy nem eredeti a game?
-
Gareth #132 detto... -
daflava #131 igen kéne még mert azota nem is játszom vele! :(
Nem láttam értelmét forgatni az iránytüt éjjel nappal! :) -
#130 Nekem valami grafikai bug vana második pályán.
Mikor a köröket kell összeforgatni. Tiszta feketeség az egész és csak ami forog az látszik.
Gf3ti200 vidkártyám van. na mindegy, megpróbálom mégegyszer felrakni. -
#129 Én is végikvittem!! -
#128 Kell még segítség? -
daflava #127 Kéne 1 kis help!
Nekem vmi teljesen más képet ad be mikor berakom az iránytüt, és meg ad 3 olyan szimbolumot amit képtelenség beforgatni! :( -
Kenguru #126 Ja és a végéből ítélve lessz folytatás. Már várom. -
Kenguru #125 Hellosztok. Végigtoltam, így akinek segítség kellene nyugodtan szóljon. Felhívnám figyelmeteket a játékban egy részre ahol van egy bug. Amint bementek a spirit world be ahol azok a szobrok vannak ott az elágazásnál van egy szobor szembe. Menj oda nézz vele szembe és kattints eggyet a jobbra lévő út felé. Ott ha lenézel látsz egy levelet azt szedd fel. Ha a hét kis szoborral kimész a világból és még nem vetted fel a falevelet akkor itt lesz a bug és mikor visszamész már nem tod felszedni. Legalábbis nálam ez volt a problema. -
Gareth #124 Na hol tartotok a játékba? Én jelenleg az Uru felénél vagyok kb (legalábbis 1 világ kész a kettőből), utána Aurázni fogok szerintem én is. -
M.A.D. #123 ajaj...bugos? nem erről híres az adventure company gémjei. -
#122 A második pályát előről kellet kezdenem mert valami hiba volt a játékba hogy nem engedett be az ajtón, pedik mindent megcsináltam de mostmá tuti! -
#121 Tőllen?! Tessék kettőt is! -
Gareth #120 Puszit nem is kapok? :) -
#119 franc -
#118 a frenc köszönöm! -
Gareth #117 Valami olyat, hogy a további kérdéseiddel ne engem zargass, menj máshoz. -
#116 nincs mit!! -
ez mit jelent? ezt mondja a kovács a második pályán!! -
Gear #114 köszi. ez bejött -
#113 NA az első tekerenytü a másodi amit mutatott a második az első a harmadik a harmadik Ja balról!! -
Gear #112 akkor nem értem mi a gond mert aszerint kipróbáltam oda - vissza de semmi -
#111 -
#110 igen történik! kint az udvaron van egy harang féleség ott mutat szimbolumokat na azokat kell beállítani fennt! -
Gear #109 Így gondoltad :
?
-
Gear #108 Ezt be is állítottam de semmi, csak forog párat ozt annyi. -
#107 Remélem így érted!! -
Gear #106 mér csak a térkép van szerintem mert minden más tárgyat felhasználtam , az egész terepet átfésültem. Esetleg a falon levő tekerentyűkkel lehet még gond , de szerintem jól vannak beállítva.Ha megfelelő helyre vannak beállítva akkor történik valami? -
#105 FElül olyan kell mint egy H közép a skorpió lyele M alul meg a halak asszem oln mint két O vonallal -
Gear #104 ja. kint minden kész....
-
#103 A kurbli megvan? -
Gear #102 Már csak ezt a térkép mizériát kellene +oldani ! -
Gear #101 1szerűen ezzel nem tudok mit kezdeni:
megvan a jelkombináció de nem működik.
help please -
Kenguru #100 [email protected] -
#99 igen -
Kenguru #98 Figyu van MSN-ed?
-
#97 figyi az má kész! nem értjük asszem egymást! a 95-ös hozzászólásom olvastad?! ott a bányába lecsukódott az amiket tekergetni kellet de ha kimegyek a hídra és átforgatom a csigalépcsős helyre a hidat kinyilt ott az ajtó /ami eddig nem látszotrt/ na ott lemész és van egy szerkezet azzal mi van ??? Amúgy meg köszike hogy válaszolgatsz! de itt már tegnap óta el vagyok akadva!!! -
Kenguru #96 Na figyu, miután az elemet megcsináltattad a kovácsal utána menj oda a géphez és rakd bele. Miután beleraktad ird le hogy az arany kék zöld hengereken milyen forma látható és aszerint forgasd el a gépben az elemeket.