AURA: Fate of the Ages

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellosztok. Végigtoltam, így akinek segítség kellene nyugodtan szóljon. Felhívnám figyelmeteket a játékban egy részre ahol van egy bug. Amint bementek a spirit world be ahol azok a szobrok vannak ott az elágazásnál van egy szobor szembe. Menj oda nézz vele szembe és kattints eggyet a jobbra lévõ út felé. Ott ha lenézel látsz egy levelet azt szedd fel. Ha a hét kis szoborral kimész a világból és még nem vetted fel a falevelet akkor itt lesz a bug és mikor visszamész már nem tod felszedni. Legalábbis nálam ez volt a problema.
Na hol tartotok a játékba? Én jelenleg az Uru felénél vagyok kb (legalábbis 1 világ kész a kettõbõl), utána Aurázni fogok szerintem én is.
ajaj...bugos? nem errõl híres az adventure company gémjei.

Adri
A második pályát elõrõl kellet kezdenem mert valami hiba volt a játékba hogy nem engedett be az ajtón, pedik mindent megcsináltam de mostmá tuti!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Adri
Tõllen?! Tessék kettõt is!

Puszit nem is kapok? 😊
Adri
franc

Adri
a frenc köszönöm!

Valami olyat, hogy a további kérdéseiddel ne engem zargass, menj máshoz.
Adri
nincs mit!!

Adri

ez mit jelent? ezt mondja a kovács a második pályán!!

köszi. ez bejött

"vessetek a mókusok közé" :)

Adri
NA az elsõ tekerenytü a másodi amit mutatott a második az elsõ a harmadik a harmadik Ja balról!!

akkor nem értem mi a gond mert aszerint kipróbáltam oda - vissza de semmi

Adri

Adri
igen történik! kint az udvaron van egy harang féleség ott mutat szimbolumokat na azokat kell beállítani fennt!

Így gondoltad :

?

Ezt be is állítottam de semmi, csak forog párat ozt annyi.

Adri
Remélem így érted!!

mér csak a térkép van szerintem mert minden más tárgyat felhasználtam , az egész terepet átfésültem. Esetleg a falon levõ tekerentyûkkel lehet még gond , de szerintem jól vannak beállítva.Ha megfelelõ helyre vannak beállítva akkor történik valami?

Adri
FElül olyan kell mint egy H közép a skorpió lyele M alul meg a halak asszem oln mint két O vonallal

ja. kint minden kész....

Adri
A kurbli megvan?

Már csak ezt a térkép mizériát kellene +oldani !

1szerûen ezzel nem tudok mit kezdeni:

megvan a jelkombináció de nem mûködik.
help please

Adri
igen

Figyu van MSN-ed?
Adri
figyi az má kész! nem értjük asszem egymást! a 95-ös hozzászólásom olvastad?! ott a bányába lecsukódott az amiket tekergetni kellet de ha kimegyek a hídra és átforgatom a csigalépcsõs helyre a hidat kinyilt ott az ajtó /ami eddig nem látszotrt/ na ott lemész és van egy szerkezet azzal mi van ??? Amúgy meg köszike hogy válaszolgatsz! de itt már tegnap óta el vagyok akadva!!!

Na figyu, miután az elemet megcsináltattad a kovácsal utána menj oda a géphez és rakd bele. Miután beleraktad ird le hogy az arany kék zöld hengereken milyen forma látható és aszerint forgasd el a gépben az elemeket.
Adri
Ja és azt a bányában lévõ tekerõre értettem amin a sárga a kék meg a zõld tekerõt nem tom forgatni na az kell még valamire?

Adri
Na én írtam rosszul már lecsukódott az az izé de a tekerentyüre szükség van még ezután, mert már az a titkos ajtó is kinyílt de nem tom hogy ott mit kell csinálni! Már van háromszögem meg a sárkányos medáll meg valami gyürü de azokat nem tudtam sehova berakini ! Remélem most pontosabban írtam le a bajom!

Hopp adri elfelejtettelek: amikor kiszabadítod a fickót a cellából akkor mutat neked egy jelet ott a falon na azt kell kiraknok az öt körös puzzlén, segítség képpen a külsõ körök mindig 3-mat fordulnak mire ugyanúgy visszaállnak. Remélem elég volt egy darabig. Sok sikert emberek.
Na segítek egy kicsit mert én már harmadik világ vége felé járok. Naszóval: M.A.D a köröket meg a lapokat a lézerbe a következõ sorrendbe kell berakni: 1. lap az ami egy fordított C re hasonlít, az megy bal oldalra. következõ az ami egy V ét ábrázol, harmadik meg ami egy J betû. A színek meg balról jobbra: KÉK, PIROS, ZÖLD. A három forgatható kör meg a következõ: 1. az ami egy kör egy pöckön meg egy félkör alatta, második egy lefele fordított félkör egy pöckön és egy félkör, a harmadik meg amin 3 pöcök ven egy félkörön. A szimbólumokat a lépcsõtöl állítsd be,és a jó jeleknek mindig lefele kell nézniük. Na eggyellõre ennyi.
Adri
De én már a második pályán akadtam el és nem az elsõn! Ott tartok hogy már kiszabadítottam az emberkét a "cellából" és a mellette lévõ tekerenytyüket nem tudom mire kell használni! Valaki segítsen!

na megvan az elsõ pálya, végre. 😊 elszálltam a repülõvel.
a gem-ekhez találsz segitséget a kert végében a gépeknél, azon vannak jelek, azokat tanulmányozd egy kicsit.

Zodiak csillag megvan nekem. a hídon túl lehet megtalálni. most azon tökölök, hogy a 3 gem-et és a 3 rézlapot! beletegyem abba a lézeres micsodában a házban.

Adri
Van valaki aki már tovább jutott a második pályára? Rámférne egy kis segítség!!

Adri
A mérleg szerintem semmire nem kell , legalábbis nem tom mire mert én semmi hasznát nem láttam! Melyik a "zodiak csillag"?!

Adri
A kurbli kint kell a a kertbe /házból ki egy klikk ott balra le!/

nagykispeter
És az milyen?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Hát én spec a Path of the Shellre gondoltam 😊. Remélem kapható lesz itthon.
na közbe csinálgattam, feltöltöttem a hátomágu akut, beraktam helyére. már csak két tárgyam maradt, a kurbli, és a zodiac csillag, és két manipulálhato ezköz: a repülõben két hely, és a mérleg, de egyiket sem tudom kombinálni egyikkel se, itt már tényleg nemtom mi lehet.

NA már megint elakadtam.
ami papiron volt, mindent megcsináltam, be is jutottam a repülõ szerkenytyûhöt v mihez, de onnantol már semmi segitség papiron. udvaron minden megoldva, az emelete a térlép berakva, de ott nemtom mit kellene még csinálni, az aljába be lehet rakni azt a háromágu valamit, de semmi se történik. megmég egyvalami van, lent az asztalon van egy asztrologus mûszer, abba is bele lehet rakni az a 3águ izét, de ott se történik semmi se. maradt még 4 tárgy, és sehogy se jön össze semmi se. Légyszi egy kicsit segitsetek. :o

Esrohnoil
nekem is megvan.
Ages beyond myst ugyebár. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Látom én tolom egyedül az Urut. Eddig jónak néz ki, bár még csak pár órát töltöttem vele.
Esrohnoil
milyen uru? hátturu? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

az URU ilyen.

Na kérem szépen! Feltetelepítettem. Vágott is haza desktopra, ahogy írva vagyon! Viszon, kell nekem pár code az ace megacodec-bõl. pl. ligos-indeo, ogg-vorbis...ezek fontosak. uninstall, majd, install a legújabb ace mcp! csak player módban... és ..lám....rohadt sok kodek figyel...és aura nem vág ki!!! 😊))))))) amúgy, szép. és már két fejtörõn is túl vagyok. 😊

Esrohnoil
Sanitariumot tudom ajánlani.
Bár annak nagyon sötét a hangulata.
De rengeteg logikai feladvány van benne.
Engem magával ragadott. 😉