AURA: Fate of the Ages
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott ahol a zodiakus jelek vannak ahol a navigácios térképet kell aktiválni,
van a 3gyürü a felsöre kattintottam 1x jobbra a középsöre 3x jobbra
jön a kis animácio de amikor hátrálok akkor minden visszarendezõdi
Köszi
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Remélem jól emlékszem!!
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Adri köszi a segítséget!
Már a 3-dik pályán járok! Most sajna megint megakadtam. A gyerek világban vagyok, ahol a kislány elvitt a testvéréhez, hogy beszéljek vele, de onnat nem tudom merre kell menni. Voltam a barlang másik végében, ahol azt a zöld patakot vagy mi a fene az el tudom zárni azzal a szobrocskámmal, de ennyi, hogy utána merre?
Ebben tudnál nekem segíteni? Köszike!

A második pályán, amikor egy folyosón megyek le a föld alá, találkozok egy nagyképü kováccsal, aki nem akar hozzámszólni. Miért? Ja és utána ha továbbmegyek, akkor a folyosó végén van valami kütyü, amit ismét lehet forgatni és piros körcikkek vannak rajta, mindeggyik sorban egy rögzitve van.
Azokat hogyan pörgessem - forgassam?
Akkor Te már nagyon tudol, hogy be is irogatsz, én még nem tartok ott, írni nem tudok
De frankó az oldal, eltettem a kedvenceimhez
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
pl. rpgdot ahol a legismertebb játékoknak nem csak külön fórumkategóriáik, de sokszor saját oldalaik vannak.
pl. Morrowind, Gothic oldalaik elég igényesek.
Igaz is, már rég néztem. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Meg aztán az is igaz, hogy van aki csak most kezd játszadozni és szegény nem tudja még az angolt.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
/ok ez az én hiányosságom/ én nem tudok angolul!

http://www.gameboomers.com/walkthroughs.html
nem hinném, hogy titok lenne. mivel, évek óta ismert oldal ez.ezen mindig ott a legújabb gémeknél is a leírás.
bár, én csak a végsõ esetben használom.

ha azt a képet rkná ki amit Gear berakott akkor jo lenne, de nekem teljesen más képet raki amit NEM, ismétlem NEM lehet beforgatni! 😞
aki viszont ezt beforgatja az 1 varázslo 😊
sajna én nem tom, hogy kell kpet berakni ide pedig nagyon szivesen bemásolnám de nekem ez nem megy 😞
azért köszönöm a helpet, de nekem ennyi volt a játék 😞
!!Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Ismét én vaok!
Nagy sikerélményem volt, hogy úúú sikerült megcsinálnom és jön a második pálya, de ismét rá kellet jönnöm, hogy mégsem olyan egyszerü és lehet sose nem lessz belõlem agysebész.
A hidaknál van egy kapcsolótábla rajta 4 kapcsoló négy állással, alul valami kar, amit ha négy egyforma szin van be lehet tolni és akkor a kapcsolókat le lehet nyomni. Na eddig ok. Szerintem kipróbáltam már minden variációt (vagy nem. LKe rosszúl csinálnék valamit?
az asztalon ahonnan kiveszed azt a valamit charger-t hagyd a helyén az asztalon elõbb fel kell tölteni,az az melleti kütyünél /ballra/ oda kell a thermométer és ott van egy kar azt kell jobbra húzni /utolsó ellõtti pötty/ megint barra ott kell majd megtekerni kétszer azt ami úgy néz ki mint egy csengõ és ami mögötte van az alá kell begyújtani de azt onnan nem éred el csak ha másfelõl közelítessz! hát egy kicsit hosszú lett de remélem érthetõ!
Lehet jobban járnék a teljes leírással?

- hogyan forgassam akkor azokat a szines vackokat?
- hogyan tölthetem fel azt a cellát vagy mi is az?
Kéne egy kis segítség! Elakadtam az elsõ pályán, mégpedig ott, ahol az a négy köcsög van az oldalán a 3 szines kõvel és mindeggyikkel szemben van egy háromszögletü izé, szintén három szines kõvel és mindeggyiket lehet forgatni! Néztem én a földgömböt a szobában, hogy melyik szinü golyó milyen szinûre változik, de így sem bírtam rájönni a kombinációra!
Valaki tudna ebben segíteni?

Az lehet, hogy nem eredeti a game?
Nem láttam értelmét forgatni az iránytüt éjjel nappal! 😊
Mikor a köröket kell összeforgatni. Tiszta feketeség az egész és csak ami forog az látszik.
Gf3ti200 vidkártyám van. na mindegy, megpróbálom mégegyszer felrakni.
Nekem vmi teljesen más képet ad be mikor berakom az iránytüt, és meg ad 3 olyan szimbolumot amit képtelenség beforgatni! 😞