Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
A tetején.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tényleg nagyon kössz végre sikerült az életbe nem jöttem volna rá, kösssz<#taps>
ppk
ok, de lõttem én utánna is, hol jön ki a gáz? hallok vmi csobogást, vagy piszergést, de hol gyújtom be? a szökõkútnál ereszt a szelep? :-)

köszi

Powerball!!!

hali!
srácok lenne egy nagy gondom... jön egy izom nagy robot kutya szerûség és folyton kinyír:S hogyan tudnám én kinyírni õt?

Seth
Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tûzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utad

PSN ID.: Beegabor

ppk
kiküldöd c-vel a pengét, majd mikor kb 10 métert megtett, akkor lenyomva tartod a C bill-t, és tudod az egérrel irányítani :-)

Powerball!!!

ppk

Baszki, végem :-) nem tudok itt továbbmenni, már mindent kipróbáltam amit eddig tudok, de nem megy . . . Nekivágom az áramnak a pengét, azzal lövöm a lebegõ izé minden részét, a szökõkúton is van egy, azt is lövöm, meg a csapot is megnyítottam, mégsem megyek semmire :-O <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras> ha tudnék angolul, lehet már továbjutottam volna? tényleg nem vágom itt mi van :-) 1 órát tököltem vele, még a szintekre is felküldtem lassítva a pengét, mondom körülnézek, de semmire nem jövök rá.

Powerball!!!

Láttam az eggyik oldalon, hogy a csávo rendes tudta irányitani a pengét.Amikor irányitotta ráközelitett a pengére a képernyö és igy kéne tovább jutnom csak nem vágom hogy hogyan. A pengével ki kell kerülnöm keritést és eltalálni a kapcsolott. Eszt nem vágod ,hogy kell? Én már próbáltam mindent de eggyszerüen nem találom meg hogy hogy kell.?
Evin
Egérrel.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Csáo nem tudjátok ,hogy kell irányitani a pengét. Ez miatt nem tudok tovább jutni a 3. Chapteren lécci segitsetek
ppk
nekem 800-ason nem volt jó, szürke volt minden még a napos részeknél is, de feljebb tettem, és super lett :-)

Powerball!!!

morphologu
Nagyon ott van ez a game. Kicsit kár hogy csak 800-as felbontást enged is elég recés a játék de nagyon bejön. <#eljen>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

ppk
Qwaélet :-D

há pedig perfekt ángol vágyok :-)

ja, a C-t értettem, meg a colort is, na majd kipróbálom, köszi :-)

azért nem olyan egyszerü mind a dead space :-D

Powerball!!!

Seth
Oda van írva, power throw-t kell használni,ami annyit tesz, hogy nyomva tartod a C gombot, majd amikor egy pillanatra sárgára vált a célkereszt akkor engeded el, így jóval erõsebb lesz a nyiszálód. Eleinte nehéz idõzíteni, de bele fogsz jönni

ppk
na itt most mit kell csinálni? :-D

gondolom itt kell átmenni, de azt a láncot hogy veszem le? :-)

Powerball!!!

DjPremier
Sziasztok.Én is elkezdtem vele játszani nagyon jonak tünik a game.Van egy Saitek Dual P990 gamepad-om de nem tudom használni.A game nem támogatja? Köszi

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

Nathan66
nna, mostmár vannak opciók a menüben azaz lehet látni öket, csak ha átváltom 1024be elkezd gondolkodni kicsit azt szeva.. ki is dob:S
elöbb egy orosz crackkel crackkeltem azt volt a gond, de még mindig leáll így is, hogy nem crackkelem meg<#help>

Seth
A játék az így néz ki (ha a fekete fehérséget furcsállod,akkor az direkt az), de a menübõl hiányzik 1-2 dolog......, ja má tudom, a betük !! XD

Nathan66
ha alt+tabolok vagy tskmanager akkor egyböl leáll az alkalmazás:S

Nathan66

Nathan66

így néz ki a játék meg a menü:S
mitöl lehet?<#fejvakaras>

wesker24
A válasz egyszerû dobd a tûzbe a pengét és fuss gyorsan ide amolyan gyorsan csak tudsz de közben vedd észre hogy jobb oldali falon lesz egy fáklya ahová ismét dobd bele a pengét és az tovább gyújtsa és igy már simán tovább tudsz jutni !
Nem másolnád ide be pls amit kell csinálni? mert nem találom.
Elõre is kössz<#eljen>
Prince23
Lol és az én képemet használod XD
nézz vissza pár hszt

Nathan66
Hello!
Ma feltettem a játékot és elindulni elindul, de kidob vissza az asztalra azzal, hogy alkalmazás félbeszakadt. "Application has stopped working"
Warezos a game. vista ultimate x86 van fenn. pls help!..

Ennél ragadtam le. A kutat megtaláltam de nem tudom hogy kell bekapcsolni a kutat. Ha valaki utd azt kérem,hogy segitsen
Prince23
Majd megoldom akkor. Köszi

tiburon26
gyertek multizni hamachival sracok!
nev es jelszo:dark.sector

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

ppk
oks, köszi ;-)

Powerball!!!

wesker24
Talán nézd meg a grafikai beállitást és tegyél vissza mindent alapértelmezettre ! Sajnos mást nem tudok mopndani mert még nem szedtem le az angol verziót !
wesker24
Akkor tuti valami grafikai hiba lehet ! Én régebben az orosz verzióval játszottam nekem az simán müködött persze a grafikát át kellett irni az inif fájlokban !
ppk
gondolom, h nem ilyennek kell lennie, de akkor mi a megoldás rá, mert játszani meg enged :-O

Powerball!!!

ppk
ez vmi napos rész, jött egy nagy dög, meghaltam, és mentés után már elõ sem jött a dög :-) viszont ilyen szürke minden :-( nem épp a játék eleje, itt már van dobócsillagom

Powerball!!!

wesker24
Ez most melyik pálya a játék eleje vagy már játszol vele és már valamelyik Chaptert nyomod már ? Az elején mindenképp homályaosan fogsz látni egészen addig amig el nem jutsz abba a házba ahol a rádio van !
wesker24
Egy francokat kell törödni az árammal az csak idõpazarlás ! Én áram nélkül is kinyirtama dögöt habár elég szivós egy dög !

Szóval tüzzel lecsalogatod és amikor földön van és sebezehetõ akkor
4x-szer kell kombót csinálni vele hogy lent is maradjon én a tûzes penge+ pisztoly kombóval nyirtam ki ! Szóval mikor lent a földön és támadni akar a pnegét mindig dobd tûzbe a pisztoly lehetõleg legyen fullon ! Szóval csak dobálni kell tûzes pengével és lövöldözni ezerrel és elöbb utobb tuti meg fog dögleni !

Ha nem sikerülne akkor nézd meg a youtube-on a Chapter 4 boss videot !
ppk

vki tud erre megoldást, vagy alapból ilyen szürke a játék? :-O

Powerball!!!

grebber
Nehéz feldolgozni hogy még nem jelent meg magyarul?

Next PC upgrade: 2022

hali!
srácok nincs véletlen a játékhoz valami magyarosítás?
kösz

Prince23
Ez nekem nem akar össze jönni 😞
most már elértem azt, hogy a földön van a dög. de az ármasdira egyszerûen nincs idõ... nem értem, hogy gondoljátok ezt? nem tudom belemártani az áramba. nincs rá idõm.

Seth
Kijött már az angol változat

Hunter of Deer
ti mind oroszul nyomjatok vagy sikerult valahogy angolra csinalni?

nekem a leiras alapjan nem muxik mert hibauzit ir es nem indul.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

IMYke2.0.0.0
Hát csak azért, mert jelen idõben írtad: "Eljátszottam 10 percig ezt, de nem akar megdögleni a dögje 😄" --- azaz, mintha ALT+TAB minimum...

(Mivel nem tudom, csak félve jegyzem meg, az is lehet, hogy van benne rendes mentés.) ...Ellenõrzõpontos mentés esetén pedig aztán fõleg elég furcsa a dolog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Nem, egyik se. de miért is?

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Eljátszottam 10 percig ezt, de nem akar megdögleni a dögje 😄

tiburon26
tüzzel "lecsalogatod" közelmesz es irni fogja mit kell tenni.ezt parszor eljatszod es lent fog maradni.az oltar felett a mennyezeten csüng valami ami neha megtelik arammal.azzal kell csiklandozni!
szivos egy dög ugyhogy kitartas!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Prince23
A székesegyházban hogy kell kinyírni a behemótot?
csak tûz áll rendelkezésemre

IMYke2.0.0.0
Hát ja. S mi vagyunk a kisebbség, aki nem...

Hunter of Deer
pls valaki 😊

nagyon gaz igy oroszul

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
hogyan sikerult neked beallitani az angol szoveget?
nekem csak ******** van mindenhol , illetve ha megcsinalom ugy ahogy levolt irva hogy 2 17 megas fajl legyen akkor meg nem indul el mert kiir egy hibat.