1433
-
gyonax #911 Ha tippelnem kéne az a baja, hogy a tied 1.01-es verzió, az angol meg az orosz meg 1.0-ás(bár ez nem biztos). Megpróbálhatnád úgy, hogy feltöltöd a 2 config fájlt, a H_misc fájl, a DS.exe-t, meg a DarkSector.dll-t :D Ja és amúgy a rapidos linket törölték -
fib #910 Még így sem jó.Lehet hogy tényleg azok a file-ok kellenének amik _hu-ra végződnek.
Az orosz verziónál 5 ilyen van.174 mb az egész.
köszönöm eddigi erőfeszítéseidet is. -
#909 Nem jó -
#908 Tessék:
DS_config.exe -
#907 jah a ds.config. még jo hogy szoltatok időben
:P
-
#906 Akkor hajrá! -
fib #905 Nálam se jó.Szerintem azok a file-ok kellenének amik az orosz játékot angolosították.
Azok pedig ezek voltak Hmisc-hu "ott _ru volt" meg a configs mappából pedig a DS.cfg + backup mappából szintén a DS.cfg.
Talán ezek a jó file-ok.
Köszi -
#904 Igen ez igy kevés én is megnéztem. -
#903 Lehet hogy nemcsak ez a H.Misc kéne hanem az F.Misc és a B.Misc is. -
COJ754 #902 Lehet a config mappa kellene még. -
#901 :P
akkor mien fájlt tegyek fel? -
#900 Most már nincs se felirat (angol) :D
nem jó -
#899 Valszeg ezek lesznek a Magyar Nyelvi fájlok.... Majd jelezzetek plíz vissza ha müködik. -
#898 Csak lan van.
nem nagyon találtam. -
#897 Egyébként forgalmas a multija? (lan) -
#896 Várjuk,előre is köszi!! -
#895 Pill majd nemsoká lesz idöm és megnézem a fájlokat a magyarosítás végett és feltöltöm.
Vagy ma este vagy holnap valamikor
Mert eddig dolgoztam sorry. éniscsak kipróbáltam a játékot és ennyi. :P -
numeri #894 Hello mindenki akinek megvan a magyar verzió a "H.Misc.cache" nevű file kellene mert abban van a nyelv legalábbis az oroszt így kellett angolra csinálni
kb 15-20MB a file lécc valaki töltse föl
thx -
mester1987 #893 lehet hogy a DarSector.dll-ben van a nyelv vagy Cache.Windows mappában valahol. Fel tod rakni a dll-t? -
#892 Ezt eddig is tudtuk. -
#891 Lehet rosszul látom, de ez mintha szebb lenne az orosz verziótol.
Lehet javitottak kissebb hibákat. -
#890 Van LAN multi!!! aki akar multizni, az irjon :D
-
#889 megnézem majd -
mester1987 #888 Csá. Remélem ha megtalálod akkor felrakod a magyar nyelvi fájlokat. THX -
COJ754 #887 A Media Markt-ban van Dark Sector magyarul? -
#886 Ma kaptam telefont, hogy szerdára hozzák a megrendelt magyar feliratos verziót!!! -
BBencze #885 Van a gamehez patch? -
#884 egyetértek, csak itt a 15ezer az inkább 10-11 legyen. -
borix #883 Nézd a másik oldalát 8-10 órás játékokért ami rakás búg halmaz 15e elkérni az nem pofátlanság?
Fiatalok éveken át dolgoznak feketén mert nem tudnak el helyezkedni bejelentve csak nevetséges pénzekért.Legalább ennyi maradjon meg az embereknek. -
#882 háát az ha valaki magára veszi -
fib #881 #872 ez nem pofátlanság ? -
#880 Mondjuk azért probléma, mert ez házilag fordíthatatlan játék és a magyar kiadás korrekt áron jön ki. És a megvétellel némileg elősegítenéd hogy a kiadók továbbra is lássanak értelmet az ilyenek magyarításában.
Meg pofátlanság, hogy ennyire nyíltan kunyerálsz. -
fib #879 Valahogy nekem ez kérésnek tűnik nem pedig követelésnek.Szerintem meg lesz...-om ,h mi kell szerinted, mert nekem ezekkel lett oroszból angol feliratozású.De nem akarok ebből köpködést csinálni.Neked meg mért fáj , h kérek valamit ?Elnézést kérek mindenkitől amiért esetlegesen e személytelen levelemmel emberek lelki világában beletaposni mertem.
De ezentúl nem írok csak olvasok.Remélem így grebber jobban fogsz aludni. -
#878 LOL jó hogy nem hívod ki a rendőrséget ,mert mi az hogy nem tették már fel.
Amúgy meg az H.Misc_hu.cache szerintem magában közel sem elég! -
fib #877 Valaki tegye már fel a magyar nyelvi file-okat.Ezer köszönet érte.
ezek kellenének:H.Misc_hu.cache meg a Configs mappa -
COJ754 #876 Amugy nálam a láthatatlanság nem mindig működik ha penge van nálam,de ha fegyver akkor mindig,nálatok is így van? -
#875 Hamarosan én is megveszem a gamet. -
COJ754 #874 Előre is kössz. -
#873 megpróbálom.
csak most nincs nagyon időm, de lehet estére sikerül -
COJ754 #872 Nem tennéd fel a magyar nyelvi fájlokat?