Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Powerball!!!
srácok lenne egy nagy gondom... jön egy izom nagy robot kutya szerûség és folyton kinyír:S hogyan tudnám én kinyírni õt?
PSN ID.: Beegabor
Powerball!!!
Baszki, végem :-) nem tudok itt továbbmenni, már mindent kipróbáltam amit eddig tudok, de nem megy . . . Nekivágom az áramnak a pengét, azzal lövöm a lebegõ izé minden részét, a szökõkúton is van egy, azt is lövöm, meg a csapot is megnyítottam, mégsem megyek semmire :-O <#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras> ha tudnék angolul, lehet már továbjutottam volna? tényleg nem vágom itt mi van :-) 1 órát tököltem vele, még a szintekre is felküldtem lassítva a pengét, mondom körülnézek, de semmire nem jövök rá.
Powerball!!!
Powerball!!!
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
há pedig perfekt ángol vágyok :-)
ja, a C-t értettem, meg a colort is, na majd kipróbálom, köszi :-)
azért nem olyan egyszerü mind a dead space :-D
Powerball!!!
gondolom itt kell átmenni, de azt a láncot hogy veszem le? :-)
Powerball!!!
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
elöbb egy orosz crackkel crackkeltem azt volt a gond, de még mindig leáll így is, hogy nem crackkelem meg<#help>#help>
Elõre is kössz<#eljen>#eljen>
Ma feltettem a játékot és elindulni elindul, de kidob vissza az asztalra azzal, hogy alkalmazás félbeszakadt. "Application has stopped working"
Warezos a game. vista ultimate x86 van fenn. pls help!..
Ennél ragadtam le. A kutat megtaláltam de nem tudom hogy kell bekapcsolni a kutat. Ha valaki utd azt kérem,hogy segitsen
nev es jelszo:dark.sector
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Powerball!!!
Powerball!!!
Szóval tüzzel lecsalogatod és amikor földön van és sebezehetõ akkor
4x-szer kell kombót csinálni vele hogy lent is maradjon én a tûzes penge+ pisztoly kombóval nyirtam ki ! Szóval mikor lent a földön és támadni akar a pnegét mindig dobd tûzbe a pisztoly lehetõleg legyen fullon ! Szóval csak dobálni kell tûzes pengével és lövöldözni ezerrel és elöbb utobb tuti meg fog dögleni !
Ha nem sikerülne akkor nézd meg a youtube-on a Chapter 4 boss videot !
srácok nincs véletlen a játékhoz valami magyarosítás?
kösz
most már elértem azt, hogy a földön van a dög. de az ármasdira egyszerûen nincs idõ... nem értem, hogy gondoljátok ezt? nem tudom belemártani az áramba. nincs rá idõm.
nekem a leiras alapjan nem muxik mert hibauzit ir es nem indul.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
(Mivel nem tudom, csak félve jegyzem meg, az is lehet, hogy van benne rendes mentés.) ...Ellenõrzõpontos mentés esetén pedig aztán fõleg elég furcsa a dolog.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
szivos egy dög ugyhogy kitartas!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
nagyon gaz igy oroszul
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
nekem csak ******** van mindenhol , illetve ha megcsinalom ugy ahogy levolt irva hogy 2 17 megas fajl legyen akkor meg nem indul el mert kiir egy hibat.