Dark Sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
belinkeled a 3-as chapter végigjátszását, és megkérdezed, hogy itt mit kell tenni.
LOL
nézd má végig hogy mit linkeltél be.
Pont ebben van a megoldás. 😛
Ahogy nézem lassan bannerba kéne rakni 72es méretbe villogo pirossal.
Next PC upgrade: 2022
Chapter 3
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Powerball!!!
Ma jóváhagytam a magyar feliratos változatot. Hétfõn kezdik a gyártást.
darkSector: oda kell írnia, hogy fenntartja az árváltozást, mert a kiadók van, hogy módosítanak és áron és ilyenkor hivatkozhat rá. Üzletpolitika ennyi az egész...
Egyébként 4990.- lesz az ár garantálhatom 😊
Kellemes 7végét mindenkinek!
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
LOL ba+ akkor én meg majd nem lehet nem fizetem ki a rendelést. <#wow3>#wow3>
Next PC upgrade: 2022
+version=3
App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024
Graphics.ToggleResetDevice=0
Input.EnableForceFeedback=0
Sound.EnableEAX=0
ACTION="GAMEPAD_X KEY_LSHIFT"
bakke, má megin kezdi . . állíthatom én akármilyen felbontásra, megint átállt erre a homály felbontásra :-(((
nem tud vki vmi tuti receptet végre? :-)
Powerball!!!
+version=3
App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.Brightness=1.03
Input.EnableForceFeedback=0
Sound.EnableEAX=0
Powerball!!!
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Dark Sector/DSGameFiles/Configs/DS.cfg file -t megnyitod 1 szoveg szerkesztovel, es az alabbi 2 sort at irod a neked megfelelo felbontasra.
Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024
Mented a beallitast, es mar jatszhatsz is.
Pedig ennél a bossnál csak keményebb és nehezebb Bossok lennek nem beszélve a Fõbossról ! Amugy ha sikerül rájönni hogy lehet kicsinálni a dögöket akkor könnyen ki lehet õket csinálni ! Nekem a az utolsó elött boss okozott nehézséget (Nemesis). Egy Boss kinyirása sem tartott tovább nekem mint 10 perc na jó maga a Final Boss volt max 15 perc !
Mert az már tényleg kissé komplikált ! Kitartás ha tudnád hogy még milyen Bossok várnak rád és minden egyes Boss kinyirása után ujabb képességre teszel szert ami nagyon haszno sés frankó !
Mindenki a felbontás miatt boszankodik hogy igy nem jó meg ugy nem jó amikor nekem régebben az orosz verzióm volt ott is csak felbontást lehetett állitani de a game ini fájlában szint minden ott van csak jól be kell állitani és már kész is ! Jól belöttem a grafikai controls meg a többi beállitást azóta semmi gondom nem volt vele !
Manapság idiótán egyszerûek a játékok, hopgy id. Gagyi Gyula is végignyomhassa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van egy kis gondom a játékkal,feltelepítettem a DVD5-ös Angol verziót,nem kell se crackelni se semmi ilyesmi sz*rság,elindítom a játékot és kiad egy Contact feliratot elõször,kicsit dolgozik a gép , aztán kiadja ezt az üzit "The Connection To The Host Has Been Lost.You will be returned to the main menu". Nyomok egy Enter-t és csak egy fekete képernyõ fogad a menü helyett .... Windows Vista Home Premium 32 bites rendszerem van a gépigény meg elvben szintén megvan ... Intel DC E4500 2,2ghz -húzva 2,6Ghz-re Gainward 8800GS és 2gb ddrII noname ram...
Ha valakinek van ötlete az írja le pls😊 Elõre is köszi!
Történetvezetés, vagy legalább bevezetés szinte nincs, egybõl akció van, az elsõ perctõl kezdve szinte. Történet is csak nagy körvonalakban. Optimalizáltnak nem mondanám a játékot, bár ahhoz képest, h szinte semmi nem állítható a grafon, ahhoz képest jó. Így viszont csak 1024-ben lehet játszani, és így is belassulgat, ha már 3-an vagy többen lõnek egyszerre.(mondjuk AMD 3500+-os 1 magos (2,2ghz)7600 GT(256mb vram)és 2,2gb ram-al nem csoda) Alapvetõen tetszettek az effajta játékok(régen),de ez az oldalnézet, meg hogy lõfegyvered alig van, és rá vagy kényszerítve a bumeráng hajigálására...hát nemtom. Tomb Raider v. Prince of Persia ezerszer jobb. Az ötlet tényleg jó lenne, de a megvalósítás nem egészen.
Amin javítani kellett volna:
-bumeráng helyett más fõ fegyver is
-fegyvereket tovább lehessen használni, ne pár mp-ig
-részletesebb grafikai beállítás
-nézetváltoztatás
-hangulat nem elég "darkos", nekem nem jött át az egész para, h úristen mi történik velem
-sziklaszilárdan mereven tartja a fertõzött kezét
-célkereszt változtathatósága
Én a sztorira utazok, ami itt sem túl fontos. Trükközés, gondolkodás nem kell benne. A Valve a legjobb, az õ játékaikat szó nem érheti.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A felbontast nalatok se engedi at allitani? Alapbol 800x600 de ha valtoztatom par masodperc mulva kilep a jatekbol.
most jött az a rész, h megint lesz egy robotkutyuli, na azt majd holnapután nyírom ki :-D
Powerball!!!