Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre kiakasztottam, ahogy lesz magyarositás szerintem megint kijátszom nem volt rossz játék. Ja én kiprobáltam a brutált is annyi az egész ,hogy nehezebb egy kicsit. Kössz mindenkinek aki segitett<#taps><#integet2>
amikor el akarom indítani a játékot az elsõ kis intro megjelenik utána kilép. mi lehet az oka?! Elõre is köszi.
DarkSector
tippelj 2-õt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is végigtoltam tegnap. Az utána megnyíló "Brutal" new game-t próbálta valaki? miben más? gondolom = a hardcore nehézségi szinttel 😛 nekem elakadások nem voltak gondolkodásos részeknél, csak így is volt pár visszatöltögetés az 1 ütésre megpusztítós ellenek miatt 😊 hát még akkor brutalba milyen lehet...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DarkSector
összesen van 10 chapter ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Eszt én se vágtam régen C-vel eldobod a pengét és utána megint C-t nyomsz pár másodpercet várni kell.Igy irányithatod a pengét az egérrel és hát iggy már menni fog. Nemsokára kész leszek a játékkal már ott tartok ahol az ellen a fö ufo vagy mi a gyikom ellen kell harcolni 9. vagy 10. Chapter. Mindenkinek jó hétvégét <#taps>
DjPremier
Nekem is sok minden kéne.

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

DarkSector
én nem vágom.
belinkeled a 3-as chapter végigjátszását, és megkérdezed, hogy itt mit kell tenni.
LOL
nézd má végig hogy mit linkeltél be.
Pont ebben van a megoldás. 😛

grebber
Hogy mit kell csinálni ? Visszaolvasni a topikban mert le van írva nem egyszer.

Ahogy nézem lassan bannerba kéne rakni 72es méretbe villogo pirossal.

Next PC upgrade: 2022

DjPremier
Itt járok mindenkit kinyirtam,de ott a kapunál ahol a 2 lámpa villog az ajtonál,ott mit kell csinálni,hogy kinyiljon a kapu? Köszi
Chapter 3

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

Már sikerült rájönnöm
Elvileg kaptam valami uj képességet shildpower nem tudjátok ,hogy hogyan kell használni pontossan?
Prince23
Köszönjük a hírt!😊

ppk
most ott tartok, h már meg sem nyílik az átírás miatt a játék <#fejvakaras><#help>

Powerball!!!

ppk
köszi, megpróba ;-)

Powerball!!!

vandyke
Sziasztok!

Ma jóváhagytam a magyar feliratos változatot. Hétfõn kezdik a gyártást.

darkSector: oda kell írnia, hogy fenntartja az árváltozást, mert a kiadók van, hogy módosítanak és áron és ilyenkor hivatkozhat rá. Üzletpolitika ennyi az egész...
Egyébként 4990.- lesz az ár garantálhatom 😊

Kellemes 7végét mindenkinek!

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

DarkSector
Jah ba+ oda van írvva, hogy az ár változás lehetséges!!!
LOL ba+ akkor én meg majd nem lehet nem fizetem ki a rendelést. <#wow3>

grebber
sziasztok a magyar nyelvel kapcsolatban tud valaki valami infót.köszi

Promi
Ez a teljes tartalma a file -nak, ki masolod, beilleszted a te ds.cfg file -odba at irod a felbontast ha kell mented, jatszol.

+version=3

App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024
Graphics.ToggleResetDevice=0
Input.EnableForceFeedback=0
Sound.EnableEAX=0

ACTION="GAMEPAD_X KEY_LSHIFT"

Rage47
Coop multi van benne? Vagy mit jelöl az a 2 lan lehetõség?
ppk

bakke, má megin kezdi . . állíthatom én akármilyen felbontásra, megint átállt erre a homály felbontásra :-(((

nem tud vki vmi tuti receptet végre? :-)

Powerball!!!

ppk
nekem ott csak ilyen van;

+version=3

App.DefaultCmdLine="-nop -client -silent"
Client.KeyBindings=Windows_KeyBindings
Graphics.Brightness=1.03
Input.EnableForceFeedback=0
Sound.EnableEAX=0

Powerball!!!

Promi köszi hogy elmondtad a megoldást. De azért szerintem akkor is cink hogy ilyen lófaszul van megcsinálva az egész.
CS még az elején valami csikozodás hibám volt aztán vmit átálitottam de nemtom mit és tovább mentem pár pálya után grafikát feljebb akartam rakni és megint becsíkozódott a kép mitöl van?
DjPremier
Nem lehet emulálni vhogy a gamepadomat? Azt olvastam xbox 360 controllerel müxik.

morphologu
Most valami kórházban vagyok és televan minden fele azokból a vascsõves rémségekböl elég kemények már a tök tele van velük. <#falbav> Promi köszke hogy ilyen okosságot megosztóttál velünk én csak 1024*768 ban túdok játszani ennyit bir a monitorom de azér jóbb mint 800-ban <#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Promi
Ha jatekon belul az alap kepernyo felbontast (800x600) nem tudod at allitani, mert par masodperc utan ki lep a jatekbol, akkor az alabbi a teendo.
Dark Sector/DSGameFiles/Configs/DS.cfg file -t megnyitod 1 szoveg szerkesztovel, es az alabbi 2 sort at irod a neked megfelelo felbontasra.

Graphics.FullScreenSizeX=1280
Graphics.FullScreenSizeY=1024

Mented a beallitast, es mar jatszhatsz is.
wesker24
Nem vagy elég türelmes és kitartó akkor igy mi lesz veled késöbb !

Pedig ennél a bossnál csak keményebb és nehezebb Bossok lennek nem beszélve a Fõbossról ! Amugy ha sikerül rájönni hogy lehet kicsinálni a dögöket akkor könnyen ki lehet õket csinálni ! Nekem a az utolsó elött boss okozott nehézséget (Nemesis). Egy Boss kinyirása sem tartott tovább nekem mint 10 perc na jó maga a Final Boss volt max 15 perc !

Mert az már tényleg kissé komplikált ! Kitartás ha tudnád hogy még milyen Bossok várnak rád és minden egyes Boss kinyirása után ujabb képességre teszel szert ami nagyon haszno sés frankó !

Mindenki a felbontás miatt boszankodik hogy igy nem jó meg ugy nem jó amikor nekem régebben az orosz verzióm volt ott is csak felbontást lehetett állitani de a game ini fájlában szint minden ott van csak jól be kell állitani és már kész is ! Jól belöttem a grafikai controls meg a többi beállitást azóta semmi gondom nem volt vele !
IMYke2.0.0.0
Ejh, mit csibáltál volna ezelött 12-15 évvel, azokkal a játékokkal... befostál volna.
Manapság idiótán egyszerûek a játékok, hopgy id. Gagyi Gyula is végignyomhassa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösssz<#circling>
Seth
Egyedi probléma...

PSN ID.: Beegabor

Hát szerintem ez a játék egy kalap <#action> Maga a játék elfogadható lenne, de amit a felbontásállításnál mûvel az elég fos... Alapból ugye minimumra van téve mikor elõször indítod. Én nagy buzgalommal belövöm 1920x1200-ra. Erre nyomok egy Enter-t, elkezd akadozni a menüzene, kikerülök az asztalra, és kiír egy hibát. Néha "továbbjutok" ekkor visszavisz a játék menüjébe, és kéri ha elfogadom a beállítást nyomjak enter-t. Ha nincs szerencsém rögtön kilép. Ha van, akkor tolhatom a játékot. De most jön a java a cuccnak! Ha legközelebb belépek ugyanúgy leb.assa a felbontást minimumra, és kezdhetem elölrõl a beállítgatást. Ennyi elég volt úgyhogy letöröltem a francba. Nem tudom hogy csak az én verzióm ilyen szar-e de a tököm tele van vele. Amúgy maxon tudtam tolni simán... egy darabig míg nem léptem ki. Sok türelmet hozzá!<#email><#falbav><#fejvakaras>
Sziasztok!
Van egy kis gondom a játékkal,feltelepítettem a DVD5-ös Angol verziót,nem kell se crackelni se semmi ilyesmi sz*rság,elindítom a játékot és kiad egy Contact feliratot elõször,kicsit dolgozik a gép , aztán kiadja ezt az üzit "The Connection To The Host Has Been Lost.You will be returned to the main menu". Nyomok egy Enter-t és csak egy fekete képernyõ fogad a menü helyett .... Windows Vista Home Premium 32 bites rendszerem van a gépigény meg elvben szintén megvan ... Intel DC E4500 2,2ghz -húzva 2,6Ghz-re Gainward 8800GS és 2gb ddrII noname ram...
Ha valakinek van ötlete az írja le pls😊 Elõre is köszi!
Prince23
Ebbõl úgy látszik uninstall lesz, kinek van ehhez türelme? 5 perces mini-bossfight? akkor mi lehet a fõboss? fél órás vazze?

ja, és ikonnak sztem nem illik a játékhoz az a falevél, de az lenne a legnagyobb gond....

Üdv. Vélemény a játékról:
Történetvezetés, vagy legalább bevezetés szinte nincs, egybõl akció van, az elsõ perctõl kezdve szinte. Történet is csak nagy körvonalakban. Optimalizáltnak nem mondanám a játékot, bár ahhoz képest, h szinte semmi nem állítható a grafon, ahhoz képest jó. Így viszont csak 1024-ben lehet játszani, és így is belassulgat, ha már 3-an vagy többen lõnek egyszerre.(mondjuk AMD 3500+-os 1 magos (2,2ghz)7600 GT(256mb vram)és 2,2gb ram-al nem csoda) Alapvetõen tetszettek az effajta játékok(régen),de ez az oldalnézet, meg hogy lõfegyvered alig van, és rá vagy kényszerítve a bumeráng hajigálására...hát nemtom. Tomb Raider v. Prince of Persia ezerszer jobb. Az ötlet tényleg jó lenne, de a megvalósítás nem egészen.

Amin javítani kellett volna:
-bumeráng helyett más fõ fegyver is
-fegyvereket tovább lehessen használni, ne pár mp-ig
-részletesebb grafikai beállítás
-nézetváltoztatás
-hangulat nem elég "darkos", nekem nem jött át az egész para, h úristen mi történik velem
-sziklaszilárdan mereven tartja a fertõzött kezét
-célkereszt változtathatósága

Én a sztorira utazok, ami itt sem túl fontos. Trükközés, gondolkodás nem kell benne. A Valve a legjobb, az õ játékaikat szó nem érheti.

Promi
Hatha masnak is segit.
Kösziiiiiiii! Gondoltam, hogy lassúságát kell vhogy kihasználni.
Kösziiiiiiii!
Evin
A hátán van két palackszerû valami. Annak a tetejét lõdd.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Császtok banyekok, nem tudja véletlenül vki, hogy azt a fõgenyót vagy mit hogy kell kinyírni amelyik lassan vánszorog 1 rohadt nagy ágyúval a kezében? Biztos megvan a trükkje, csak még nem esett le, hiába ütöttem, rúgtam, vágtam, lõttem, robbantottam. <#falbav> Elõre is köszi a helpet.
Promi
Problema megoldva.
Promi
freddy76 fele Dark.Sector-DVD5 van meg.
A felbontast nalatok se engedi at allitani? Alapbol 800x600 de ha valtoztatom par masodperc mulva kilep a jatekbol.
ppk
na igen, itt cipelni kell a lángot, már kezdek magam rájönni mindenre :-)

most jött az a rész, h megint lesz egy robotkutyuli, na azt majd holnapután nyírom ki :-D

Powerball!!!

Benn vagyok a temetöbe megnyitottam a gázt begyulladt középen a szobor vagy mi. De nem találok utat se fekete zsedvátt amit átégethetnék nem vágjátok merre?
Na zsir<#vigyor2>
werkfilm
kábítószert árul

Nem tudjátok lessz e valami fain képesség a pengén+ a lassitásson kivül?
Seth
Igen, a "szökõkút" tetején XD

PSN ID.: Beegabor