1433
-
#951 megaupload.com,depositfiles.com( ez enged 2Gigát/link)többet nem írok mer megzavarnálak -
#950 feltölteném én az iso-t de bakker 64k-s feltöltéssel lol. -
#949 Jól jönne most már aza fránya felirat, már semmi sem maradt szegény menűból, tehát játszhatatlan, Ctrl-alt-del-el tudok csak kilépni -
#948 háde nem adja ki a linket data. hu.
majd lehet mást kell kitalálni.
monnyatok ha tudtok olyan oldalt, mind rapidshare, hogy felmeek tallozom a fájlt, feltöltöm és ennyi.
HA VAN IEN AKKOR HOLNAP FELTÖLTÖM MUNKA UTÁN. -
mester1987 #947 Feltod még1x rakni. please -
#946 Istenfaxa...
felraktam az első részét a rarnak data.hura, erre baszott a végén kitenni a linket a letöltéshez..... -
#945 amugy sincs rehje asszem.
ezért mükszik simán ha csak a c-t rakod ujra monnyuk.
de mindegy csak a magyar-t kéne feltölteni, de az én 64k-mal nem fogok nekiállni az tuti. -
#944 Sikerült valakinek felrakni a patchet ? Mert nekem fel sem akarja telepiteni mert az irja ki hogy a Dark Sector nincs telepitve és csak bezárni lehet mást nem ! Habár én a Dark Sector Dvd5 verziót használom ! -
#943 jah pill és meglesz.
kb 30-35 perc -
#942 Na patch leszedve de nem tudom leszedni a magyar nyelvi fájlokat mert a rapid már nem jó ! -
sakal6 #941 tesztelni nemtudtam mert nincsenek meg a magyar nyelvi fájlok -
#940 lehet utána jo lesz a magyar nyelvi fájl. -
sakal6 #939 http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=darksector_patch_101_de.zip&ref=ps
innen letölthető az 1.01-s patch -
#938 pl data.hu megaupload netload filefactory uploaded stb... -
#937 adjatok pls linket hová tegyem fel. -
#936 lol eddig ien nem is láttam még :S -
gyonax #935 This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
-
#934 10 ember?? szerintem meg nem csak 10 -
ricsa008 #933 egy friss link nekem is nagyon jó lenne későn vettem észre hogy feltetted -
gyonax #932 A rapidos linkeket rakd már át collectorsra, mert nem túl jó, hogy csak 10 ember töltheti le:) -
gyonax #931 Az orosz 1.0, tehát szerintem próbáld meg felrakni az exe-t meg a dll-t is a főkönyvtárból... -
#930 Error. Nincs mit tölteni? adnál egy friss linket? -
#929 Örülnék énis, de 64kb-os feltöltéssel eltartana egy pár napig.
Majd megprobálok intézni valamit.
De ez röhely, hogy minden szart 8 verzióba feltesznek ráadásul sokszor krekk nélkül.
Ba+ ezt meg senki nem tette még fel.
-
#928 1.0.1-es a magyar... szerintem az orosz is. -
COJ754 #927 Nagyon jó lenne ha fel tudnád tölteni. -
fib #926 Nem tudod , h hányas verziót mert lehet hogy a magyar verzió az a 1.01-es hez készült.
-
fib #925 Próbáltam nem sikerült. -
BBencze #924 töltsed fel -
#923 LOL bameg.
Ez...
Csináltam az eredeti lemezről egy ISO képet, és így is müködik .... LOL
Ezen aztán mien nagy védelem van :SSS
Haverjaim örülni fognak.
Vagyis csak fel kellene tölteni az iso-t és ennyi.... LOOOOOOL
-
fib #922 Darksectortól kérdezném, h a backup könyvtárban lévő DS.cfg file-ban
App.Language= az egyenlőség után mi van írva?Köszi -
BBencze #921 Nekem ígyse magyar nyelvű a game... -
BBencze #920 Szerintem filefront-ra egyszerűbb. -
BBencze #919 Nem válogatok de azért mégis letöltök naponta egy csomó dolgot rapidról és 2 cucc után már 5 percet kell várni mire letöltheted. Hát ez nem szemétség? Amúgy mindjárt lejön azt meglátom hogy működik e. -
fib #918 Rapidra a legkönnyebb legegyszerűbb feltenni valamit. -
fib #917 Király gyerek vagy ,h feltetted az összes hu file-t.Remélem ,h jó lesz.
Pár perc és megnézem.A gyors net miatt kb. 22 perc.Ezer köszönet. -
borix #916 Nem semmi vagy nagy nehezen fölrakja valaki te meg válogatsz. -
BBencze #915 Figyu muszáj a rapidshare-ra feltölteni? Nem mintha bajom lenne az oldallal csak utálom kivárni az időt... -
#914 Összes _hu fájl.
Irány letesztelni gogogogo
cfg lentebb tölthető -
#913 jah de van ami 1-2 gb:S -
gyonax #912 Most veszem észre, hogy van font fájl is, valószínűleg kell az ékezetes karakterekhez.... Nekem végülis mindegy hétfőn úgyis megveszem:P