1433
  • DarkSector
    csíít lesz
    :D
  • wesker24
    ha ennyire nem megy neked a dolog a youtube a barátod ! Ha már a 9 fejezetbeli főboss nem megy akkor mi lesz a final bossnál ?
  • shyning
    Sztem ide a legegyszerűbb minden file-t felrakni, jó, reggelni kell, de egy e-mailt kell megadni, ennyi: www.mediafire.com
    Amúgy nekem továbbra is trainer kellene vagy cheat, képtelen vagyok kinyírni a lent említett egyik főbosst. :(( Kösz.
  • ricsa008
    nekem is áttudnád küldeni valahogy? már tesztelésre kész a játék
  • sakal6
    küld el msn-ben, ott nem dob ki. ugyan az mint az emailem.
  • DarkSector
    1el lejjebb....
  • DarkSector
    na jolvan ennyi.

majd meglesz valahogy

ba+ 96%-nál kibaszott a freemail, valami biztonsági időkorlát miatt.

Ma már 3x-ra.

Feladom.
    Ha tudtok egy egyszerü oldalt, ahol nem kell regelni, és jol müködik, akkor adjatok linket, és még 1x utoljára feltöltöm.
    Ha kell regelni, akkor csináljon valaki pls egy profilt. énnekem elment ettől a kedvem már. -.-
  • sakal6
    én küldtem emailt, de nem küldtél fájlokat
  • DarkSector
    van e-mailed akkor még el tudom küldeni...
  • Prince23
    na most akkor jó a felirat?
    pls linket akkor
  • DarkSector
    :D
    dehogynem elviszem hozzád, hogy sedeld fel nekem :P
  • ffxi
    Torrentbe nem akarod felrakni?
  • DarkSector
    na figy
    eldobom néhány embernek e-mail-ben és megkérek közülük valakit(kiket) hogy töltsék fel a többieknek egy jol elérhető helyre...persze először teszteljétek.

Na 5 percet várok az e-mailekre...
    gyerünk irogatni
    ellső 10 email-re elküldöm.
  • sakal6
    utánanéztem és felirat akkor nincs ha nincs vagy H.Misc_fr.cache
  • sakal6
    + H.misc_fr.cache vagy ha neked hu van akkor az
  • sakal6
    ahogy elnézem az 1.01-re se sikerült megcsinálniuk hogy 16:10 télleg az legyen, ne pedig egy széthúzott levágott 4:3
  • sakal6
    talán a H.Misc.cache + DS.cfg + DarkSector.dll
  • Prince23
    Ha ennyire nem szeretik a rapidot, akkor jelentkezz be a data.hu-ra, és tedd fel oda. A link ott nem vész el, csak átalakul max :D
  • DarkSector
    Mond meg mik azok a magyar fájlok ba+ és hová tegyem fel?
  • sakal6
    pls valaki töltse fel egy jó helyre a magyar fájlokat.
  • Prince23
    Jelenleg csak a helyet foglalja a gém, számíthatunk felirati fájlokra? mert ha nem akkor újra rakom, mert játszhatatlan!
  • mester1987
    De aztán kitudja
  • mester1987
    Nem hinném mert nem CD projekt-es
  • grebber
    Amúgy a magyar verzióban vannak más nyelvek is pl lengyel esetleg cseh?
  • ricsa008
    szuper :(
    kössz
  • grebber
    Nem vesztettél semmit ugyanis nem működött!
  • ricsa008
    mikor tudjátok felrakni újra a nyelvi fájlokat ? mer mire én észre vettem már szar volt a link
  • wesker24
    Nekem is elsőre bajok voltak a főbossokkal de amint rájöttem hogy kell kinyirni ugy már simán ment, Én is eltököltem a 9-dik pályán lévő főbossal de amint rájöttem hogy kell 2x-szorra ki is nyirtam.
  • wesker24
    A kombó sem túl bonyolult amikor megjelenik a képernyőn egy billentyű és azt kell gyorsan és folyamatosan nyomkodni ! Általában a mozgás billentyűket kell használni WASD. Na szóval 4 ilyen gyors kombó és ki is nyiffan ! Az elugrás az tényleg bonyolult én inkább helyette a futást alkalmaztam mindig amikor közeledett elfutottam ! Persze mindig szem elött volt honnét támad !
  • Evin
    A kombó az, ha bizonyos dolgokat egymás után, megszakíás nélkül végrehajtasz. Nem számít, hogy konzol vagy pc.
  • shyning
    Köszi a tippeket, a kombó fogalma nem világos, én ugyanis PC-n játszom, ez gondolom XBox-on van. Nekem a félregördüléssel van már gondom, mikor támad, eleve 2 billentyűt kell hozzá lenyomnom megfelelő ütemben, plusz legyek gyors a pengével, ááá, nincs 3 kezem. :(( Pedig eddig simán eljutottam, egyik boss sem okozott gondot. Azért kösz...
  • wesker24
    Csak akkor tudod sebezni amikor eldobja az elektromos lándzsáját de akkor is gyorsnak kell lenni és eldobás közben is használd a slow motiont vagyis az időlassitást !
  • wesker24
    Az tényleg nem könnyü kinyirni de meglehet csinálni !

Amugy a lnyge az hogy nem kell leállni vele harcolni amig folyamatosan támad csak akkor kell harcolni vele amikor eldobja a lándzsáját akkor penge elő beledobod 2x-szer eltalálod vele aztán a kombót megcsinálod vele és ennyi ! Asszem 4x-eres kmbó után nyiffan ki ! Ha meg túl közel kerülne hozzád használd az energiapajzsot igy nem tud ideiglenesen támadni ! Viszont nagyonközel ne kerülj hozzá mert egyből kinyir !
  • shyning
    Üdv!

Kérdésem, tud-e valaki cheat-et, mert feladtam másfél óra játék után, a 9. fejezetben nem bírom kinyírni a pajzsos hozzám hasonló emberkét. Köszi! Megnéztem a www.bonersgames.com-on is, hogy kell megölni, de nekem nem sikerül. :(
  • Okisz
    Értem én, és épp ezért mondom. Hidd el, felrakják azt előbb utóbb. :)
  • DarkSector
    Már rég feltehették volna.
    Csináltam egy iso-t a lemezről, és utána azzal inditottam el a feltett játékot, vagyis az eredeti lemez helyett elég volt neki az iso is.
    És mivel tudtommal telepíteni lehet róla, utána ugye meg elfogadja lemez helyett, ebből tisztán látszik hogy nincs védelem.
    Mivel ugye a védett lemezeknél ha felteszed az iso-t, akkor azért kell krekk, mert az iso-t utána már nem fogadja el csekkolásra...
    Ez itt meg simán megy... :PPPPPPP
  • Okisz
    Sztem ha így van ahogy írod, hogy még védelem sincs rajta, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan felfogják tenni az egész game-t vmelyik warezolos oldalra, és akkor tölthetitek.. :)
  • DarkSector
    Mint anno az INFERNAL... felteszed és annyi...vagy még pár játék, amivel eddig találkoztam.
  • DarkSector
    Biztos hogy nincs reg.
    De még csak krekk sincs....

eredetihez vagyis a magyar verziohoz még a force progi sem kell...
    Csak fel kellene tenni a lemezképet, és mivel lehet róla telepiteni, és nekem az iso-t elfogadja lemez helyett, ezért simán menne mindenkinek, vagyis ezen semmiféle védelem nincs!!!
  • fib
    A patch nekem se megy fel.Lehet ,h azért mert nincs róla regisztrációs bejegyzés.A másik dolog ,h elindul a game a 1.1 verziós crack-el is csak abban az esetben sincs felirat.Fura, h az orosz verzióból csak 2 file-t kellet átmásolni és már angol lett.Szóval az is lehet h csak verzió hiba van.Milyen fájlt kell feltölteni?