Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#872 ez nem pofátlanság ?

Evin
Mondjuk azért probléma, mert ez házilag fordíthatatlan játék és a magyar kiadás korrekt áron jön ki. És a megvétellel némileg elõsegítenéd hogy a kiadók továbbra is lássanak értelmet az ilyenek magyarításában.
Meg pofátlanság, hogy ennyire nyíltan kunyerálsz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Valahogy nekem ez kérésnek tûnik nem pedig követelésnek.Szerintem meg lesz...-om ,h mi kell szerinted, mert nekem ezekkel lett oroszból angol feliratozású.De nem akarok ebbõl köpködést csinálni.Neked meg mért fáj , h kérek valamit ?Elnézést kérek mindenkitõl amiért esetlegesen e személytelen levelemmel emberek lelki világában beletaposni mertem.
De ezentúl nem írok csak olvasok.Remélem így grebber jobban fogsz aludni.

grebber
LOL jó hogy nem hívod ki a rendõrséget ,mert mi az hogy nem tették már fel.
Amúgy meg az H.Misc_hu.cache szerintem magában közel sem elég!

Next PC upgrade: 2022

Valaki tegye már fel a magyar nyelvi file-okat.Ezer köszönet érte.
ezek kellenének:H.Misc_hu.cache meg a Configs mappa

Amugy nálam a láthatatlanság nem mindig mûködik ha penge van nálam,de ha fegyver akkor mindig,nálatok is így van?
The Protector
Hamarosan én is megveszem a gamet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Elõre is kössz.
norbi2fraktal
megpróbálom.<#wink>
csak most nincs nagyon idõm, de lehet estére sikerül

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Nem tennéd fel a magyar nyelvi fájlokat?
norbi2fraktal
haverom volt pécsem és megvette, én meg tõleD:😄😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sgtfathi
Vegyétek vigyétek!
Ennyi pénzért ajándék lesz eme jó kis game megspékelve magyar felirattal!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

istenem,legalább ne a forgalmazónak mondanád <#sniffles>
büszke lehetsz magadra

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

vandyke
gratulálok...

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

norbi2fraktal
Köszönjük az információkat<#vigyor0>
de én megvárom a torrentet<#vigyor1><#eplus2>

vandyke
Sziasztok!

Megérkezett reggel 8 órakor az áru. Annyi a változás a tegnapi levélhez képest, hogy mint megtudtam az 576 és a CD Galaxis eddig nem adott le rendeléseket, viszont a budapesti Media üzletek igen. Így a játék holnaptól úgy fest, csak a MM üzleteiben vásárolható meg egyelõre.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

norbi2fraktal
az jó😊

vandyke
Sziasztok!

Holnap érkezik raktárunkba a magyar feliratos Dark Sector, így elõreláthatólag pénteken már a budapesti szaküzletekben (576, CD Galaxis) már megvásárolható lesz.

üdv,

dante3
Végigtoltam, faxa volt, most elkezdtem brutál modban!<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

poppe
nem nagyon olvastam vissza... bill kiosztást mérnemtom megváltoztatni? van rá vmi trükk?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Evin
Meg.

Ez amúgy megjelenik magyarul??

Prince23
Mióta megújult a gso, elég ratyi lett, helyette inkább böngészem a gamepodot.

grebber
Semmi értékelés pontokba érdekes.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
ppk
na és persze nem csak egy pillanatra kell megnyomni, mind ahogy én csináltam :-D

Powerball!!!

DarkSector
iszonyat bonyolult.
a Z betü az Y...csak a gép ugy jelzi mintha angol billentyüzet lenne beállítva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok én most kezdtem a játékot és az a problémám hogy nem tudom a fegyvereket meg a töltényeket felvenni. kiirja hogy mit nyomjak meg de semmi. Van valami trükje?
DarkSector
pedig van.
márcsak konzolra is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor megnyugodtam. Már majdnem a srác torkának ugrottam a boltban, aki azt hebegte, õ nem tud a Dark Sector-ról... <576.hu>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Én elhiszem neked.
Embere válogatja a stílust.
De technikai problémáidat ne a játékra terheld.
vagy a drivered hibája, vagy a tört verziós warez cuccodé.
De gyárilag hibátlan a gém.

Max 5 mivel mindenben átlagos, kivétel az irányítás, ellenfél AIja.. ezekben átlag alatti.
Prince23
Pedig ez egy tipikus 7-8 pontos gém😄

Hát, elég gyenge az egész.. adtam neki pár órát, uninstall. Semmi nincs benne ami megfogna. Plusz a képernyõ teteje is kicsúszik 1920*1080ban.
DarkSector
nálam jo.
lehet rendszer bib.

Evin
Tehát onnantól kb 1hét, mire polcra kerül, gondolom.

vandyke
Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy jövõ péntekre lesz kész a Dark Sector gyártása.

Üdv,

ppk
én meg feltelepítem oké minden, aztán másnap ujra bekapcs a gép, megint játszani akarok, és szét van csúszva a kép akármilyen beállítással, képernyõfelbontással :-(

Powerball!!!

Mikiller
Ok, közben újrakezdtem azt a chaptert és most kiszállt X-el.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Evin
E?

killecske
Hát úgy gáz. Bár még hang alapján talán el lehet dönteni mikor nincs már a pengén.

killecske
Megvan csak nekem az volt a gond, hogy laptopon nyomom és nekem nem látszik a pengén az effekt.

Mikiller
Hali!
Hogy kell ebbõl a robotból kiszállni? Már végignyomkodtam az összes billentyût és nem mászik ki belõle a faszi.<#help>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Evin
Tegyük fel ideáig eljutottál. Korábban hogy csináltad?
Bele kell dobni, tûzbe, jégbe, elektromosságba.

killecske
Hali

Ha megnyitottad a csapot,akkor hallható,illetve látható, hogy gáz áramlik kifelé, azt be kell gyújtani egy elektromos pengével, majd a tûzes pengével kiégetheted azt a hártyát ami elállja az utana Ilyen kommentet olvastam de hogy kell állítani, hogy tüzes penge meg elektromos penge?

ppk

köszi, épp ma nézegettem Yutubot, és tényleg van ott vki hátul :-D én meg lõttem a valogát mind állat . . .

Powerball!!!

wesker24
jah elöször é si löttem mint az állat csak nem döglött meg aztán észrevettem hogy valami piros vana hátán gondoltam hogy azzal kell valamit csinálni ! Amugy ha beszáll az ember a robot kutyusba elég jól birja strapát ! Csak a rakétákra kell vigyázni !
DarkSector
fura ha már nem csak simán lõni kell..mi?..😄

Seth
Mögé kell menni,aztán kiráncigálni a pilótát

PSN ID.: Beegabor

ppk

Na most itt hogyan nyírom ki? Mert több mind fél órán át lõttem, áramos csillaggal kalapáltam, de semmi . . . mindig megroskad, de nem akar kinyiffanni :-) próbáltam a valogát lõni ahol piros, semmi . . . a szemét, az is semmi . . meddig lõjjem még? vagy totál máshol kell? :-O

Powerball!!!