1433
-
Okisz #1031 -
#1030 Megvan lol
70megás kis progi elég eredeti lemez helyett :DDDDD
de nem teszem fel inkább vegye meg mindenki :D
,,I,, -
ricsa008 #1029 thx!
bár azt hitttem ez is ebbe a vagány vastag tokba jön majd mint a mass effect, overlord meg hasonlók -
#1028 A képek minőségéért elnézésedet kérem...:
Ha megnézted őket, akkor usgyi megrendelni, ha eddig még nem tetted meg ... :D
-
#1027 de...
pill barátom és csinálok de sajna csak mobilost tuok majd...:D -
ricsa008 #1026 nem tudsz csinálni egy képet a tökről és arról ami benne van ?:D -
#1025 Jah és ha kellene valakinek mentés:
(másoljátok a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Aplication Data\Dark Sector mappába)
darkSector 100% savegame -
#1024 JÓL teszed!!!
Én arra biztatok mindenkit, hogy vegye inkább meg.
Jó játékot. 3 napon bellül kihozzák!!! :D
És szuper kis tokban van...legalábbis pc-dome-ból, ami van. -
#1023 Persze nem drága a játék, aki nem akar várni, vagy buherálni, meg a többieknek is ettől függetlenül ajánlom, hogy VEGYE MEG EREDETIBEN!!!
MAGYAR-ÁLLAT JÁTÉK-OLCSÓ... Mi kellene még!!! :D
Tessék:
CD GALAXIS - 4450FT + 990FT posta
PC Dome - 4990ft + 990ft posta -
ricsa008 #1022 Isten vagy !!!
ennek ellenére én lehet mégis megrendelem :D -
#1021 [szin=red][brutálnagy]MEGVAN!!![/brutálnagy][/szin]
LOL
Kőbe véshetitek a nevemet!! (de ne sírkőbe =])
Megoldottam ti kedvetekeért.... Monnyuk éntőlem elvárható is ez a mininum darkSector fan-ként
Viszont ehhez még mindig kéri az eredeti lemezt LOL =]
Még egy kis idő, és szerintem megoldom... KB 200mb lesz a felirat... csak még meg kéne oldani ezt a lemezkérés dolgot..., ami nehéz ügy lesz. -
Okisz #1020 ezek az oroszok :) :P -
#1019 Persze az eredeti exe még mindig kér lemezképet, tehát ez nem nagy előrelépés, de érdekes mindenképpen, hogy az exe váltás után elfogadta az orosz verzió a magyar eredeti lemezemet :D -
#1018 de felirat nincs
:D
-
#1017 nah annyi má van, hogy az oroszból kitöröltem a 3 mappán kivül mindent, és a magyar exe-t bemásoltam a 3 orosz mappához, és elindult :D
-
#1016 Na egyenlöre ez tuti.
ahhogy látható is hiányzik a magyarból a védelem (jobbra).
"Monnyuk én mindenképpen megvettem volna...."
na szóval:
-
sakal6 #1015 elnézve az tartalmaz szövegre alkalmas fájlt. -
sakal6 #1014 köszi -
#1013 tuti
mert akkor feltöltöm de ha nem akkor megkereslek és álmodban végzek veled
-
#1012 Na figyuzzatok.
Lássátok nem vagyok geci annyit megteszek, hogy mégegyszer ránézek havernál, hogy mi lehet ami magyarrá teszi, mert neki van angol verzió.
majd ha lesz eredmény akkor jelzek. -
sakal6 #1011 H.Misc.cache + H.Misc_fr.cache + DS.cfg + DarkSector.dll
szerintem ezek, de nem 100 -
sakal6 #1010 H.Misc.cache + H.Misc_fr x.cache -
#1009 de ne légy értetlen.
Nemrég érkeztek meg az üzletekbe a magyar. PONTOSSAN 26.án.... 29-én kaptam meg.
Na most gondolom sokan szarnak rá.
Én nem akartam leszarni, de nem rajtam múlt.
Kicsi a feltöltésem :S
És eddig jele sincs annak, hogy helyettem valaki feltenné.
De a magyar fájlokat másképpen nem tudom odaadni, csak ha tudnám hogy meikek kellenének :S -
#1008 gondolod te.
mond meik az a 20mb-os fájl, és má küldöm is.
-
ricsa008 #1007 ha holnap után megkapom a lóvét akkor megrendelem és felteszem ami olyan lehet
ha nem akkor annyi ha meg az akkor meg probléma megoldva. ennyit más is megtehetne biztos nem csak 1 ember vette meg -
sakal6 #1006 nem olyan nagy dolog feltenni egy max 20mb-os fájlt. nem tart sokáig feltölteni bármilyen net is van. -
#1005 thx... :D -
#1004 Ez már rég letárgyalt ügy.Nem tudjuk mik a nyelvi fájlok.Nem tölti fel mert lassú a nete. Vedd meg! -
sakal6 #1003 a data-ra regisztrálj és oda tedd fel a fájlokat. -
#1002 töröltették a torrentet, úgyhogy mosom kezeimet. -
mester1987 #1001 Vagyis jó lennne -
mester1987 #1000 ne mhiszem el hogy nincs megoldás a nyelvi fájlok feltöltésére. Max vársz míg feltölti Dark Sector a 128-asával. De legalább meglesz. -
#999 háát ez van.
mondtam én nektekis hogy ezért nem töltöm fel, mert felesleges 128-al töltenem.
akkor ez van.
és jót akartam.
most akkor majd vegye meg mindenki, akinek kell.
=] -
#998 Hehe meg is unták a lassúságot meg a beszolásokat törölték is! -
#997 Vajon kinek köszönhetően
pont most akartam szolni
:P -
#996 Hát már semmi sem szent:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![REQ] Dark Sector (magyar felirattal)
-
shyning #995 Nem tudom, te miről besélsz, a www.bonersgames.com-ra felrakott youtube videó ennél a bossnál 10 perc 35 mp. No comment. -
sakal6 #994 és a pc-s még könnyítve van, mert nem jön benne annyi ellenfél mint az xbox-os változattba, néztem youtubon egy videot és ott kb 10 percig jött az ellenség, pc ugyan azon a részen csak kb 5 perces volt. -
shyning #993 Amint leírtam korábban (de látom, nehezen érthető...), a youtube-on is végignéztem, de ott joypad-dal nyomják, lényegesen könnyebb, mint PC-n figyelni egyszerre 4 billentyűt. Nem a nehézséggel van baj (jópár FPS-t vittem végig hardcore vagy veterán módban), hanem a gagyisággal. Egyszerűen értelmetlennek tartom, hogy 10 percen át (youtube videó hossza) arra figyeljek, hogy véletlenül se keresztezzem az útját 2 nm-en, ez nem élvezet, ez baromság. Megjegyzem a játék igen jó, a többi része szuper, de a logikátlan bossok és a borzalmas konzol-átiratos irányítás miatt ezen része katasztrófa.
De továbbra is köszi a "segítséget"! (bár fiataloktól sajna megszoktam...) -
#992 Annyira nem nehéz a játék hogy cheat kellene hozzá igaz a final boss sem könnyü de meglehet csinálni nyugi a tűrelem tornaterem