Dark Sector

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😄
dehogynem elviszem hozzád, hogy sedeld fel nekem 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Torrentbe nem akarod felrakni?

Fákjúal!

DarkSector
na figy
eldobom néhány embernek e-mail-ben és megkérek közülük valakit(kiket) hogy töltsék fel a többieknek egy jol elérhetõ helyre...persze elõször teszteljétek.

Na 5 percet várok az e-mailekre...
gyerünk irogatni
ellsõ 10 email-re elküldöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

utánanéztem és felirat akkor nincs ha nincs vagy H.Misc_fr.cache

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

+ H.misc_fr.cache vagy ha neked hu van akkor az

ahogy elnézem az 1.01-re se sikerült megcsinálniuk hogy 16:10 télleg az legyen, ne pedig egy széthúzott levágott 4:3

talán a H.Misc.cache + DS.cfg + DarkSector.dll

Prince23
Ha ennyire nem szeretik a rapidot, akkor jelentkezz be a data.hu-ra, és tedd fel oda. A link ott nem vész el, csak átalakul max 😄

DarkSector
Mond meg mik azok a magyar fájlok ba+ és hová tegyem fel?

pls valaki töltse fel egy jó helyre a magyar fájlokat.

Prince23
Jelenleg csak a helyet foglalja a gém, számíthatunk felirati fájlokra? mert ha nem akkor újra rakom, mert játszhatatlan!

De aztán kitudja
Nem hinném mert nem CD projekt-es
grebber
Amúgy a magyar verzióban vannak más nyelvek is pl lengyel esetleg cseh?

Next PC upgrade: 2022

szuper 😞
kössz
grebber
Nem vesztettél semmit ugyanis nem mûködött!

Next PC upgrade: 2022

mikor tudjátok felrakni újra a nyelvi fájlokat ? mer mire én észre vettem már szar volt a link
wesker24
Nekem is elsõre bajok voltak a fõbossokkal de amint rájöttem hogy kell kinyirni ugy már simán ment, Én is eltököltem a 9-dik pályán lévõ fõbossal de amint rájöttem hogy kell 2x-szorra ki is nyirtam.
wesker24
A kombó sem túl bonyolult amikor megjelenik a képernyõn egy billentyû és azt kell gyorsan és folyamatosan nyomkodni ! Általában a mozgás billentyûket kell használni WASD. Na szóval 4 ilyen gyors kombó és ki is nyiffan ! Az elugrás az tényleg bonyolult én inkább helyette a futást alkalmaztam mindig amikor közeledett elfutottam ! Persze mindig szem elött volt honnét támad !
Evin
A kombó az, ha bizonyos dolgokat egymás után, megszakíás nélkül végrehajtasz. Nem számít, hogy konzol vagy pc.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Köszi a tippeket, a kombó fogalma nem világos, én ugyanis PC-n játszom, ez gondolom XBox-on van. Nekem a félregördüléssel van már gondom, mikor támad, eleve 2 billentyût kell hozzá lenyomnom megfelelõ ütemben, plusz legyek gyors a pengével, ááá, nincs 3 kezem. 😞( Pedig eddig simán eljutottam, egyik boss sem okozott gondot. Azért kösz...
wesker24
Csak akkor tudod sebezni amikor eldobja az elektromos lándzsáját de akkor is gyorsnak kell lenni és eldobás közben is használd a slow motiont vagyis az idõlassitást !
wesker24
Az tényleg nem könnyü kinyirni de meglehet csinálni !

Amugy a lnyge az hogy nem kell leállni vele harcolni amig folyamatosan támad csak akkor kell harcolni vele amikor eldobja a lándzsáját akkor penge elõ beledobod 2x-szer eltalálod vele aztán a kombót megcsinálod vele és ennyi ! Asszem 4x-eres kmbó után nyiffan ki ! Ha meg túl közel kerülne hozzád használd az energiapajzsot igy nem tud ideiglenesen támadni ! Viszont nagyonközel ne kerülj hozzá mert egybõl kinyir !
Üdv!

Kérdésem, tud-e valaki cheat-et, mert feladtam másfél óra játék után, a 9. fejezetben nem bírom kinyírni a pajzsos hozzám hasonló emberkét. Köszi! Megnéztem a www.bonersgames.com-on is, hogy kell megölni, de nekem nem sikerül. 😞
Értem én, és épp ezért mondom. Hidd el, felrakják azt elõbb utóbb. 😊

..ki ez a szörny a tükörben..

DarkSector
Már rég feltehették volna.
Csináltam egy iso-t a lemezrõl, és utána azzal inditottam el a feltett játékot, vagyis az eredeti lemez helyett elég volt neki az iso is.
És mivel tudtommal telepíteni lehet róla, utána ugye meg elfogadja lemez helyett, ebbõl tisztán látszik hogy nincs védelem.
Mivel ugye a védett lemezeknél ha felteszed az iso-t, akkor azért kell krekk, mert az iso-t utána már nem fogadja el csekkolásra...
Ez itt meg simán megy... 😛PPPPPP

Sztem ha így van ahogy írod, hogy még védelem sincs rajta, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan felfogják tenni az egész game-t vmelyik warezolos oldalra, és akkor tölthetitek.. 😊

..ki ez a szörny a tükörben..

DarkSector
Mint anno az INFERNAL... felteszed és annyi...vagy még pár játék, amivel eddig találkoztam.

DarkSector
Biztos hogy nincs reg.
De még csak krekk sincs....

eredetihez vagyis a magyar verziohoz még a force progi sem kell...
Csak fel kellene tenni a lemezképet, és mivel lehet róla telepiteni, és nekem az iso-t elfogadja lemez helyett, ezért simán menne mindenkinek, vagyis ezen semmiféle védelem nincs!!!

A patch nekem se megy fel.Lehet ,h azért mert nincs róla regisztrációs bejegyzés.A másik dolog ,h elindul a game a 1.1 verziós crack-el is csak abban az esetben sincs felirat.Fura, h az orosz verzióból csak 2 file-t kellet átmásolni és már angol lett.Szóval az is lehet h csak verzió hiba van.Milyen fájlt kell feltölteni?

norbi2fraktal
megaupload.com,depositfiles.com( ez enged 2Gigát/link)többet nem írok mer megzavarnálak

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
feltölteném én az iso-t de bakker 64k-s feltöltéssel lol.

Prince23
Jól jönne most már aza fránya felirat, már semmi sem maradt szegény menûból, tehát játszhatatlan, Ctrl-alt-del-el tudok csak kilépni

DarkSector
háde nem adja ki a linket data. hu.
majd lehet mást kell kitalálni.
monnyatok ha tudtok olyan oldalt, mind rapidshare, hogy felmeek tallozom a fájlt, feltöltöm és ennyi.
HA VAN IEN AKKOR HOLNAP FELTÖLTÖM MUNKA UTÁN.

Feltod még1x rakni. please
DarkSector
Istenfaxa...
felraktam az elsõ részét a rarnak data.hura, erre baszott a végén kitenni a linket a letöltéshez.....<#idiota>

DarkSector
amugy sincs rehje asszem.
ezért mükszik simán ha csak a c-t rakod ujra monnyuk.
de mindegy csak a magyar-t kéne feltölteni, de az én 64k-mal nem fogok nekiállni az tuti.

wesker24
Sikerült valakinek felrakni a patchet ? Mert nekem fel sem akarja telepiteni mert az irja ki hogy a Dark Sector nincs telepitve és csak bezárni lehet mást nem ! Habár én a Dark Sector Dvd5 verziót használom !
DarkSector
jah pill és meglesz.
kb 30-35 perc

wesker24
Na patch leszedve de nem tudom leszedni a magyar nyelvi fájlokat mert a rapid már nem jó !
tesztelni nemtudtam mert nincsenek meg a magyar nyelvi fájlok

DarkSector
lehet utána jo lesz a magyar nyelvi fájl. <#szomoru2>

http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=darksector_patch_101_de.zip&ref=ps

innen letölthetõ az 1.01-s patch

wesker24
pl data.hu megaupload netload filefactory uploaded stb...
DarkSector
adjatok pls linket hová tegyem fel.

DarkSector
lol eddig ien nem is láttam még :S

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
DarkSector
10 ember?? szerintem meg nem csak 10

egy friss link nekem is nagyon jó lenne késõn vettem észre hogy feltetted
A rapidos linkeket rakd már át collectorsra, mert nem túl jó, hogy csak 10 ember töltheti le😊