1433
-
borix #1071 A hozzá álláshoz lenne egy megjegyzésem halkan szinte csak suttogva.Külföldön keresnek 600e környékén mégis nyomják föl a játékokat filmeket ezerrel pedig lenne rá pénzük megvenni mégsem variálnak.Nálunk keresnek 80e sok de a sok puha pöcs aki megveszi jön osztani az eszet így meg úgy megvenni meg támogatni.Minthogy a saját társain segítene.Vagy ha nem maradjon békében ne hergelje az embereket.Nézzetek már körül hol vannak a legnagyobb torrent oldalak.Nem Afrikában és nem Ukrajnában meg Romániában ahol az emberek keveset keresnek. -
Richardix #1070 meg tudom fagyasztani a vizet? ja hát így könnyű... -
#1069 Azt elég könnyü kinyirni csak jókor jóidőben kell megfagyasztani a vizet és mikor kilövi a bombákat energiapajzsot kell használni és saját magát sebzi meg vele ezt még megcsinálod párszor és már ki is nyiffant. -
Richardix #1068 Köszi, már rájöttem. Mostmár azt a láthatatlan Boss-t ölöm 8folyton kinyír a tetű) -
shyning #1067 Félúton is van egy fáklya, fent jobbra, az árkon kívül. -
Richardix #1066 sikerült angolosítani :)
de elakadtam :(
templom környékén vagyok, rakat zombi és iylen fáklyákat kell felgyújtani (nomeg azokat a fekete izéket. de az utolsó fekete "fal"-at nemtom felgyújtani mert kimegy a tűz a pengémből mielött odaérek. -
ricsa008 #1065 jaj majd el felejtettem
a vitát a magamrészéről befejeztem
-
ricsa008 #1064 aki meg csak sunnyog és igérget az legyne boldog és verje a rá a kis faszát
ezt is ki lehet írni a banner alá
-
ricsa008 #1063 ha mindenigaz akkor még pénteken megjön és nem kell várnom hétfőig akkor majd én is megnézem ugyanis nekem is megvan az orsz lesz időm kikisérletezni -
sakal6 #1062 mini image-t próbáltál már csinálni? a cd neve ugyan az mint a magyaré, és csak a legalapabb fájlokat másolod bele. és úgy csak néhány mb-t és úgy megpróbálni elinditani, elméletileg elkell hogy induljon úgy is. -
#1061 figy a baj az, hogy magyar felirathoz, kell a magyarnak az exe-je, és az a magyar iso-t kéri.
Na igy már jobb?
-
#1060 Ok megkérem grebber barátomat legyenszíves kiirni, hogy: "HA KELL, AKKOR VEDD MEG!" -
#1059 Inkább írd ki felülre, hogy vegye meg mindenki. Így nem fárasztanád magad feleslegesen az állandó leírásával, és másokat az olvasásával. -
sakal6 #1058 és még a cd-t se kéri az -
sakal6 #1057 az AVENGED verzió sem krekkes, lehet hogy azzal is menne. -
#1056 minek ugysem tudod elinditani ha nincs hozzá lemez...
nem érted???
Lehet már magyarositani, de utána kéri a magyar iso-t, vagyis reménytelen....
amugymeg menj és inkább vedd meg. -
#1055 muta... :D -
#1054 Nem de ezt megvettem.
Amúgy meg van krekk, de más a felépítése a 2 verziónek és csak az oroszhoz jo, hogy ne kérje a csekkolást. -
sakal6 #1053 találtam egy jó kis letöltő/feltöltő oldalt.
maxon megy fel, letöltési korlát free-nél 750kb/s, szerintem ez bőven elég -
Richardix #1052 crack... na az nem volt... minjá nézem is hátha van vhol. -
#1051 Talán kell a crack, ha netalán nem használnád. -
Richardix #1050 én megcsináltam, és a gamma nem akart menni. mikor visszaállítottam a szövegek helyett *-ok voltak! .... -
#1049 Nekem ment. -
sakal6 #1048 nem fogod feltölteni azokat a fájlokat? -
Richardix #1047 ne mondd h te MINDENT megveszel... -
#1046 puttáná... -
Richardix #1045 pofád lapos :P -
#1044 Na ez a JEL!
ezt isten küldte jelként, hogy RENDELD MEG! :D -
Richardix #1043 igen találtam ilyet, amivel sikerült elérnem, h el se induljon -.- -
#1042 Valamelyik 2 ru végű fájlt le kell cserélni ugyanazon nevű ru nélküli fájlra. De persze az eredetinek is maradnia kell. Ha visszaolvasol, szerintem részletesen is le van írva. -
#1041 vedd meg!!!
nem lehet angolra tenni... -
#1040 közben kiderült hogy elnéztem, és mégsem megy.
#1033 -
Richardix #1039 látom sokan már magyarításról ebszéltek de nekem még angol is megtenné. letöltöttem (nyugodtan dobáljatok kővel érte) de azon az oldalone gy szóval nemí rták h orosz. már azzal vacakoltam h elinduljon de orosz szöveggel inkább bele se fogok. Van vmi megoldás h angollá varázsoljam? -
#1038 Pedig ilyen házilag fordíthatatlan játékok esetén, ez az egyetlen módja, hogy magyarul játszhassanak vele, ha cég fordíttatja. -
#1037 Belegondolok hogy az a forgalmazó aki írogatta nekünk a magyar verzióról infokat most itt olvasgat sírva röhöghet a magyarítás görcsölésein -
#1036 -
ricsa008 #1035 ez azért már téleg geciség már bocs
na de nem baj
lesz ez még így se
MEGVAN RENDELVE!!! -
sakal6 #1034 nekem ami megvan angol verzió azon sincs védelem, nem kell crackelni. AVENGED van meg. -
#1033 Mégsem jo a 70megás progi még....
de még finomítgatok rajta :D -
#1032 halli ezt küldöm mindenkinek, akinek kellene magyarosítás!!
LOL most rajzoltam :DDDDDDDDDDD