1433
  • borix
    A hozzá álláshoz lenne egy megjegyzésem halkan szinte csak suttogva.Külföldön keresnek 600e környékén mégis nyomják föl a játékokat filmeket ezerrel pedig lenne rá pénzük megvenni mégsem variálnak.Nálunk keresnek 80e sok de a sok puha pöcs aki megveszi jön osztani az eszet így meg úgy megvenni meg támogatni.Minthogy a saját társain segítene.Vagy ha nem maradjon békében ne hergelje az embereket.Nézzetek már körül hol vannak a legnagyobb torrent oldalak.Nem Afrikában és nem Ukrajnában meg Romániában ahol az emberek keveset keresnek.
  • Richardix
    meg tudom fagyasztani a vizet? ja hát így könnyű...
  • wesker24
    Azt elég könnyü kinyirni csak jókor jóidőben kell megfagyasztani a vizet és mikor kilövi a bombákat energiapajzsot kell használni és saját magát sebzi meg vele ezt még megcsinálod párszor és már ki is nyiffant.
  • Richardix
    Köszi, már rájöttem. Mostmár azt a láthatatlan Boss-t ölöm 8folyton kinyír a tetű)
  • shyning
    Félúton is van egy fáklya, fent jobbra, az árkon kívül.
  • Richardix
    sikerült angolosítani :)
    de elakadtam :(
    templom környékén vagyok, rakat zombi és iylen fáklyákat kell felgyújtani (nomeg azokat a fekete izéket. de az utolsó fekete "fal"-at nemtom felgyújtani mert kimegy a tűz a pengémből mielött odaérek.
  • ricsa008
    jaj majd el felejtettem
    a vitát a magamrészéről befejeztem
  • ricsa008
    aki meg csak sunnyog és igérget az legyne boldog és verje a rá a kis faszát
    ezt is ki lehet írni a banner alá
  • ricsa008
    ha mindenigaz akkor még pénteken megjön és nem kell várnom hétfőig akkor majd én is megnézem ugyanis nekem is megvan az orsz lesz időm kikisérletezni
  • sakal6
    mini image-t próbáltál már csinálni? a cd neve ugyan az mint a magyaré, és csak a legalapabb fájlokat másolod bele. és úgy csak néhány mb-t és úgy megpróbálni elinditani, elméletileg elkell hogy induljon úgy is.
  • DarkSector
    figy a baj az, hogy magyar felirathoz, kell a magyarnak az exe-je, és az a magyar iso-t kéri.
    Na igy már jobb?

• DarkSector
    Ok megkérem grebber barátomat legyenszíves kiirni, hogy: "HA KELL, AKKOR VEDD MEG!"
  • kirol
    Inkább írd ki felülre, hogy vegye meg mindenki. Így nem fárasztanád magad feleslegesen az állandó leírásával, és másokat az olvasásával.
  • sakal6
    és még a cd-t se kéri az
  • sakal6
    az AVENGED verzió sem krekkes, lehet hogy azzal is menne.
  • DarkSector
    minek ugysem tudod elinditani ha nincs hozzá lemez...
    nem érted???
    Lehet már magyarositani, de utána kéri a magyar iso-t, vagyis reménytelen....

amugymeg menj és inkább vedd meg.
  • DarkSector
    muta... :D
  • DarkSector
    Nem de ezt megvettem.

Amúgy meg van krekk, de más a felépítése a 2 verziónek és csak az oroszhoz jo, hogy ne kérje a csekkolást.
  • sakal6
    találtam egy jó kis letöltő/feltöltő oldalt.
    maxon megy fel, letöltési korlát free-nél 750kb/s, szerintem ez bőven elég
  • Richardix
    crack... na az nem volt... minjá nézem is hátha van vhol.
  • Evin
    Talán kell a crack, ha netalán nem használnád.
  • Richardix
    én megcsináltam, és a gamma nem akart menni. mikor visszaállítottam a szövegek helyett *-ok voltak! ....
  • Evin
    Nekem ment.
  • sakal6
    nem fogod feltölteni azokat a fájlokat?
  • Richardix
    ne mondd h te MINDENT megveszel...
  • DarkSector
    puttáná...
  • Richardix
    pofád lapos :P
  • DarkSector
    Na ez a JEL!
    ezt isten küldte jelként, hogy RENDELD MEG! :D
  • Richardix
    igen találtam ilyet, amivel sikerült elérnem, h el se induljon -.-
  • Evin
    Valamelyik 2 ru végű fájlt le kell cserélni ugyanazon nevű ru nélküli fájlra. De persze az eredetinek is maradnia kell. Ha visszaolvasol, szerintem részletesen is le van írva.
  • DarkSector
    vedd meg!!!

nem lehet angolra tenni...
  • DarkSector
    közben kiderült hogy elnéztem, és mégsem megy.
  • Richardix
    látom sokan már magyarításról ebszéltek de nekem még angol is megtenné. letöltöttem (nyugodtan dobáljatok kővel érte) de azon az oldalone gy szóval nemí rták h orosz. már azzal vacakoltam h elinduljon de orosz szöveggel inkább bele se fogok. Van vmi megoldás h angollá varázsoljam?
  • Evin
    Pedig ilyen házilag fordíthatatlan játékok esetén, ez az egyetlen módja, hogy magyarul játszhassanak vele, ha cég fordíttatja.
  • grebber
    Belegondolok hogy az a forgalmazó aki írogatta nekünk a magyar verzióról infokat most itt olvasgat sírva röhöghet a magyarítás görcsölésein
  • MerlinW
  • ricsa008
    ez azért már téleg geciség már bocs
    na de nem baj
    lesz ez még így se
    MEGVAN RENDELVE!!!
  • sakal6
    nekem ami megvan angol verzió azon sincs védelem, nem kell crackelni. AVENGED van meg.
  • DarkSector
    Mégsem jo a 70megás progi még....
    de még finomítgatok rajta :D
  • DarkSector
    halli ezt küldöm mindenkinek, akinek kellene magyarosítás!!
    LOL most rajzoltam :DDDDDDDDDDD