1433
  • borix
    Told föl akkor torrentre az egészet úgy ahogy van.
  • DarkSector
    punkózik = bunkózik akart lenni :S
    ez a billentyüzet :S
  • DarkSector
    hagyd a srácot má kezdem sajnálni.
    engem lepunkózik, azt most meg egy ien hozzászólás, hogy ő majd feltölti, csak azok monnyák meg neki a pontos fájlok nevét, akiknek csak az orosz illetve angol verzió van meg... :D

Aranyos a tag :D
  • DarkSector
    jah :D
  • grebber
    Éppen ez az ilyet én is beírok neked bárhova sajnos nem igen vagyunk akik tudnák mi a lószar kell ahhoz hogy magyar legyen tőle az orosz vagy angol verzió!!
  • ricsa008
    ezt nézd darki
    Rendben !!

Irjátok meg pontosan hol vannak a magyar féjlok könyvtárok össze zippelem és szivesen feltöltöm oda ahová szeretnétek !!!

Nem probléma segitek csak pontos infot adjatok !!!

ez egy másik topicból való
    EZ A KORREKT HOZZÁLLÁS!!!
  • kirol
    Mert hülyéskedek, azért! :D
  • Prince23
    Ház izé... konkurenciák vagytok :))
  • DarkSector
    velem miért tólna ki??
  • kirol
    Tolj ki vele és tedd fel te! :D
  • DarkSector
    oksa megkurom
  • ricsa008
    megjött :D
    ugyhogy BAZD MEG
  • DarkSector
    ugyám :D
  • wesker24
    Asszem várhatsz egy örökkévalóságig mert ugyse fogja fel rakni még akkor se ha piros hó esik vagy cigánygyerekek potyognak az égből.
  • fib
    Én várok !
    És várok....
    várok.....
    várok.......
    várok..............
    várok..................
    várok....................................
  • sakal6
    még ha rájöttél se érek vele semmit, mert amire bárki is feltenné addigra végigvinném a játékot és nem olyan jó hogy 2x vigyem végig.
  • DarkSector
    Nem hiszed hogy rájöttem? hát nagyot tévedtél most.
  • sakal6
    1. nemhiszem hogy rájötvolna hogy hogy kell magyarosítani
    2. ez a játék nem olyan nagy szám hogy csak azért hogy magyar legyen kiadjak érte 5000+szállítási díjat.
  • DarkSector
    nem vágod mi?
    olvass már vissza, hogy nmegnyugodj már.
  • ricsa008
    ja te is :D
    na de haggyuk már abba legyél boldog a Dark Sector oddal
  • DarkSector
    hát te lol vagy.

• ricsa008
    Itt a Dark -nál nem is a pénzel van a baj mert egy jó játék és ahhoz képes egész olcsó nem 7-8 meg 10-11k ft . mi sem éllünk jól az utolsó játék amit megvettem az a mass effect volt. itt a gond azzal van hogy DarkSector már a 2 . ember aki azt mondja felteszi amit tud aztán 2órával később jamár sokan megveszik nem teszem fel. meg említeném a 1032 -es hsz-t nálam ez verte ki a biztosítéskot. szóval itt ezzel van gond. Én ha egyszer azt mondom hogy megteszem és felteszem amit lehet (még ha 15-20kb/s a feltöltésem) akkor is megcsinálom még akkor is ha egy éjszakám vagy egy napom megy rá ha meg nem akkor meg nem igérgetek és akkor nincs ez az agész ami jelen esetben is
  • wesker24
    Ez igy van ha az embernek több pénze lenne akkor biztos nem göröcsölne a warez-al hanem egyből megvenné habozás nélkül ! Nekünk is épp elég minden hónapba kifizetni azt a rengeteg csekket amit fel kell adni na meg az internet is nálunk 4000 FT havonta.
  • fib
    Gyerekek!
    Nekem általában a játékok ára vagy tizede vagy hatoda a keresetemnek.Ha keresnék 200 ezret biztos nem görcsőlnék a játékok magyarításával, csak megvenném.És szerintem sok embernek van ilyen gondja.Nem mintha ez gond lenne.Nekem sincsenek gazdag szüleim.
    De pont elég kifizetni a rezsit a lakást meg az ilyen baromságokat.A net 3500Ft ha valaki azzal jönne , h erre meg van pénze.De az biztos a magyarokban alig van valamiféle összetartás.Én nagyon szépen megköszönöm hogyha valaki felteszi a játékok magyarított fájlait.Az egy szép dolog ,de ha nem teszi akkor meg nem teszi.
  • ricsa008
    jaja még mielőtt ebe is belekötsz a helyesíráson lenne mit javítani :D de ez a gyorsírásba benne van :D
  • ricsa008
    a vitát mondjuk úgy jelképesen értettem de ha nekem így jobban tetszik akkor
    a beszélgetést befejeztem
    így jó? szólj ha még így sem esik le

az 1. kérdésdre pedig idézném az egyik nem is olyan régi hsz-t darabkáját
    "Nálunk keresnek 80e sok de a sok puha pöcs aki megveszi jön osztani az eszet így meg úgy megvenni meg támogatni.Minthogy a saját társain segítene.Vagy ha nem maradjon békében ne hergelje az embereket.Nézzetek már körül"

nos az verje aki ebbe beletartozik (ez általánosság ne vedd (csak) magadra én sem említettem semmi nevet amikor ezt írtam

ennél érthetőbben nem tudom leírni

• DarkSector
    nem értettél meg.
    az első két kérdés a komoly.
    vagyis néha nyomd meg pls a "válasz erre" gombot.

gondolod érdekel a személyes adatod engem??? :D nem felszedni akarlak.... :DDDDD
  • ricsa008
    én kitöltöttem az adtalpot ott választ kaphatsz a kérdéseidre (1-2re)
    ám ez rólad nem mondható el
  • borix
    Nem tudom mit kell itt sírni a magyarításért pont ez a játék olyan amihez nincs nagy szükség rá.Aki meg nem boldogul nélküle vegye meg vagy várja meg a végigjátszást és kövesse szóról szóra.Nem fogják ezek a srácok föltenni a magyarítást.Miért?Mert sok magyar cigányabb a cigánynál zsidob a zsidonál ennyi.
  • DarkSector
    majd meg fogod rendelni :D
    azt te csak hiszed hogy megvannak a magyar fájlok :D vagyis megvannak neked, csakhogy a pozicionálás nem ugyanaz...és kell még a magyar fájlokhoz 4 fájl, hogy mnenjen is... :D
    lehet próbálkozni.

de nem olyan drága a játék sem eredetibe, úgyhogy ha 3 napon bellül nem jönnél rá, mi kell akkor akár megis rendelheted, mert az 3 nap alatt kihozzák legkésőbb :D
  • fib
    Nem lenne annyira felesleges a magyarítás mivel én nem rendeltem meg.
    de tiszteletben tartom a döntésed.Köszi.Bár nekem meg vannak a magyar
    fájlok de nem bírtam még műkődésre bírni.
  • DarkSector

kő?papír+olló?
  • Evin
    Köszönjük Emese.
  • DarkSector
    Nah rájöttem!
    Kijavítottam a hibát.
    Működik a 115megás magyarosítás .... :D

Csak éppen mivel már sokan megrendeltétek, vagy meg fogjátok, ezért úgy döntöttem mégsem töltöm fel, hisz már felesleges.
  • DarkSector
    Voltam környékünkön egy villában festeni egy fél lakást, és a másolt cd-k a kandalló mellett ott fityegtek...
    LOL
    én tuti nem lennék ekkora paraszt.
    Ha lenne pénzem tuti nem töltögetnék vazze, ha egyszer gyári boritóval meg extrákkal vehetnék cuccokat lol.
    És inkább azzal verném a nyálam..

az ieneket ki kéne végezni, és elszedni a pénzüket ....
  • DarkSector
    Igen. sőt ott többen vannak állítomén, mint a keveset keresők közt a warezos %-ban!!!!
  • DarkSector
    ki verje ki a faszát?
    kivel vitáztál eddig?
    és te ki vagy?
    mikor születél?
    anyud neve?
    telefonszámod... lakcím ..... ??? :DDDDD
  • DarkSector
    Nem nem probáltam még:
  • Maxtreme
    Ráadásul olyan emberekkel (is) játssza ezt el, akik amúgy is segíteni szoktak az ilyen ügyletekbe (Grebber is már millió magyarítást közzé tett pl.. )
    Véletlenül 1 megvesz 1 játékot, és máris kinyílik a pofa hogy ő mekkora menő csávó...
    De akkor legalább ne ígérgessen, hanem csendben legyen boldog vele... (Én több mint valószínű am. h megveszem, szal igazából nem érdekel a dolog. Csak ami itt folyik az már enyhén szólva is szánalmas..)

Az ilyen emberektől elkap a hányinger komolyan mondom.
  • ricsa008