153993
ValóVilág 12

• Tirion
    ezek fizetett rossz statiszták.....mikor esik már le?
  • Tirion
    IGEN! és már ott is egy kisminkelt új beköltöző aki csak úgy hipphopp bemegy :D :D

ti komolyan szívjátok a retek hülyeségeit :) megadjam a dramaturg mobilszámát?
  • IXEMGabeo
    Nem tudom meglestem a musort es olyan kamuszagot ereztem, hogy az nem igaz...ment a drama hirtelen Lori feladta mikozben Zsolti a kivalasztasnak elnyomta az Oscart majdnem, hogy Zserit jelolte ki veletlen...ohh...ezek gyenge szineszek nagyon
  • Fantasico
    Lóri egy utolsó jellemtelen gyáva féreg, egy kisnyuszi, amikor már kézzel fogható volt a párbaj közelsége tele lett a gatya és minden de minden úton módon próbált kimagyarázni, de ezt egyszerűen nem lehet, ezt a vak is látja hogy mekkora megfutamodás és milyen szintű berezelés, ezt mégcsak nemis iskolás színvonal talán ovoda és ilyet még egy csaj sem csinálhat nemhogy egy férfi, dehát ezzel végleg bebízonyította nemhogy nem férfi, mégcsak nemis fiú, egy igazi jellemtelen puhapöcs, csak azt sajnálom, hogy Dávid a neki jogosan járó és őt megillető lila kendőt nem kapja meg, de mindegy Ő bármikor bárkivel kimenne párbajozni úgyhogy ez nem akkora gond, de szerintem most jó darabig nem kell kimennie egy időre hátradőlhet, azért remélem később valamikor a villalakóknak is megmutatják a százalékokat csak a tisztesség kedvéért. Zseri meg most a gyors kiválasztás "áldozata" lett de nincs nagy gond ATI és MICI ellen is bármikor visszamegy de remélem "Magdi Anyust" viszi ki és röhögve megynyeri a párbajt.
  • Krisztiam #150721
    Ez a Gina is egy dugós csaj lehet :DD
  • Darthmushroom
    Atival jelet cseréltek, szóval esélyes. Meg mostanában többet is veszekedett vele mint mással.
  • wesker24
    Remélem Geraldine okosan dönt igy nagy kár lenne hogyha kiesne , Ati vagy Mici ellen röhögve vissza megy !
  • wesker24
    Geraldine-nak Mici ellen van nagyobb esélye Tivy ellen nem hiszem hogy sok esélye lenne !
  • Darthmushroom
    Remélem okosan dönt majd Zseri, ilyen Ati vagy Mici ellen nevetve visszamegy. Én drukkolok Neki.
  • wesker24
    Zsoltinak Micire kellett volna raknia !

Igy az a kérdés hogy Geraldine kit hiv majd ki ?
  • Krisztiam #150714
    Zseraldin megy párbajozni :D
  • Janika114
    Csak engem irritál egyre jobban Zsolti?
  • Krisztiam #150711
    Dávid döntős lesz az tuti..
  • Janika114
    De szerintem a Dinás párbaj után meg, hogy lemerte venni a lila kendőt, abból levették nagyjából bent is mi van.Meg alapból,Lórin meg Dinán kívül senki se utálja annyira, hogy őt hívná ki. Szerintem még jelet se kap.
  • wesker24
    Amúgy Lóri nem sokat ért azzal hogy feladta a játékot habár Dávid nem kap lila kendőt de úgyse mernék kihívni, igy viszont kíváncsi leszek ki lesz az új kiválasztott ? XD
  • Zs0lt1
    Az lehet, de a bent lakók még nem tudják ki nyert volna és valszeg nem is fogják megtudni :-)
  • wesker24
    A 13 év alatt ilyen még nem volt vazee !
  • Zs0lt1
    Szerintem azért lett kiválasztás, hogy a felszabadult időt kipótolják.
  • Janika114
    Amúgy az, hogy DÁvid nem kap lila kendőt nem sok vizet zavar, szerintem kihívni nem sokan mernék, olyan sokan meg nem tennék rá a jelet úgyse.
  • wesker24
    Lóri még utoljára jól kibaszott mindenkivel tudta hogy esélye sincs Dávid ellen, igy inkább feladta a játékot beköltözik egy új csaj 40 nap után és tudta hogy védett lesz az új csaj és igy Dávid se kap lila kendöt !
  • Darthmushroom
    Tehát ha valaki a legjobb 4nél feladja, akkor az új beköltöző védett és döntős mivel ez a szabályzat :D
  • Krisztiam #150702
    wesker volt már ilyen való világok történetében ? :D
  • Dency
    RTl azt se tudja mit csináljon.
  • wesker24
    UJ kiválasztás uj lakó ráadásul védett is !

Mi az isten nyila van itt ? Hova tette az RTL az eszét a játék közepe felé beküld egy új csajt !
  • Zs0lt1
    Dávid nem kap lila kendőt, a csaj kapja, ezért nézegette Lóri a szabályzatot annyira :D
  • Darthmushroom
    és még kiválasztás is!! lol mi folyik itt :D
  • wesker24
    Uj kiválasztás ezek meg marhultak vagy mi van ?
  • argo001
    Kiválasztás?
    Rendezzék le a finálét.
  • Krisztiam #150694
    kiválasztás is lesz heheh mi van itt? :D
  • wesker24
    Ez mi a szar ? Hogy a faszba van ez hogy valaki 40 nap után beköltözik ? Ráadásul egy új lakó ?

Az RTL-nek elment a maradék józan esze is vagy mi van ?
  • Dency
    Mivan? Jóhogy nem már a játék végén küldenek be valakit.
  • argo001
    "Remélem, én foglak egyszer leváltani."
    Kiscsaj kezdésnek azért kurva erős.
  • Krisztiam #150690
    majdnem a játék közepén beküldenek egy csajt.. beszarás
  • argo001
    Mizajlikitt?
  • Krisztiam #150688
    ki költözik be? :DDD
    Ginaaaa :DD
    Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.10.09. 21:21:27
  • Krisztiam #150686
    kiesett volna 35 százalékkal :D
  • Zs0lt1
    Összeroppant a fickó ...
  • Krisztiam #150684
    most mi lesz 10-óráig? addig dumálnak ? :DDD
  • Krisztiam #150682
    jaja szerintem is tudta, hogy kiesett volna :D
  • Darthmushroom
    bár azt mondja őt nem zavarta h senki nem támogatta, azért szerintem gáz h senki nincs mögötted, még ha páran lennének bent az más lenne, de még sokan vannak így elég gáz.