ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont Éva beszél amikor õ is állandóan gerjesztette a feszültséget😄😄😄 Vera azért 5x nyugisabb, mint Éva volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na Vera végre takarodó haza!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

olyan fura Diát és Évát egymás mellett látni totál más emberek😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
majd a nagymamák eldöntik 😊
Akkor életemben elõször és valszeg utoljára egyetértek Évával. 😄 Szerintem Attila elsõ párbaján kiderül majd, hogy mennyire tolerálják azt a nézõk, amit mûvel. Én kb Cristofel erõsségûnek tartom Attilát.

Chidori55
<#eljen>

egyre több üzenetet olvasok h Gergõ gyér, silány és nagyképû...az a baj, hogy a fiatalok valamiért szeretik:S:S

mondjuk a facebookos csoportra nem adok hiába 13 ezres az oldala azok nem fognak rá szavazni😄

desigo
még ha sokat hisztizik is kinga azért tetszik amikor osztja a népeket...
mama nagyon pozitív õ 70%-ra mondja Gergõkét:d egy anyuci sosem lehet eléggé elfogult😄

janokapm2 ha te nem lennél itt lehet hogy a fórum is sok embernek jobban tetszene
szerintem halál unalmas lett volna ez a széria így viszont jó...

Cristofel még így is, hogy 1 hónapot volt 10. helyet csípte meg. Vele az volt a legnagyobb gond, hogy egy buta, ostoba ösztönlény volt és szépen behódolt Péternek akinek köszönhette a kiesését. Túl sok volt a srác, túlpörgött, idegesítõ, primitív bunkó...engem pl nem szórakoztatott...

ellenben Attila féle taktikázás, játék nagyon bejön más kérdés, hogy sok nézõnek ez erkölcstelen, amit csinál, dehát ez a játék..

Éva véleménye érdekes nem szereti Verát, de örül, hogy a Gergõt hívta ki így neki drukkol <#eljen>

wesker24
Hát én azt nem tudhatom hogy te kire szavaztál csak ugy általánosságban mondtam ! xD
Ne felejtsd el, hogy ez nem szimpátia-szavazás, szerintem Verára fognak többen szavazni.
gduck
Hát ez sztem teljesen kétesélyes párbaly, Gergõ nem sok vizet zavar a mûsorokban XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Chidori55
Jó kérdés. 😊

Én úgy gondolom. Akkor most lehülyéztél??? 😉

??

most ugye nem a Belevaló miatt mondod ezt? múltkor se jött be😄

wesker24
Vazee ki az a hülye aki ugy gondolja hogy ezek után még Vera megy vissza ? xD
Gondolom Cristofel is elõkelõ helyen volt abban a rangsorban, azt láttuk mi lett. 😊 Azt meg soha nem tudjuk meg, hogy Attila és Péter nélkül mi lett volna a VV5-bõl, az is lehet, hogy sok embernek jobban tetszett volna nélkülük a mûsor...

*pénzzel
az viszont nem véletlen, hogy Attila és Péter igen elõkelõ helyen van a valóságshow szereplõk örök rangsorában...2. és 4. hely még akkor is, ha még pörög az 5. széria azért az nem rossz és sztem helytálló. Ez is jelzi, hogy õk ketten minden helyzetben képesek feltûnést kelteni, érdekessé tudnak tenni egy amúgy érdektelen mûsort...

Azt nem igazán értem, hogy minek foglalkozott drogokkal. Hugicától nem jött elég lóvé? Vagy túl büszke volt ahhoz, hogy mástól kapott pénzzzel egészítse ki a jövedelmét?
Jah annyira unalmasak, hogy KHF-et kellett nyomni. Lehet mégsem azok...?

Abban egyetértek, hogy az életútjukat nézve, a villalétet kizárva, Gergõhöz képest Attila egy jó ember.

Csabáék valami Eszter hazugságról beszélnek

Eszteren,hogy hazudott mindenkinek.
esztin
Chidori55
Attila nem tudta volna Gergõ terelni a dolgokat, ha Õ nincs benne ebbe a "tegyétek rám a jelet mert ki akarom vinni Verát" sztoriban.

most kin kattog csabika és fecóka?
desigo
jano örülhetsz itt vannak az embereid
retek unalmas senkik...
én arra gondoltam, hogy amikor löki a beharangózot és éppen õ a mûsorvezetõ akkor magában biztos röhög

Ha ez szempont a szavazáskor, akkor a kettõ közül melyik a kártékonyabb? Egyértelmû, legalábbis remélem...

Gergõ lapít, mint szar a fûben beáll a csorda mögé aztán meghúzza magát, Attila legalább játssza a játékot, poénkodik, ha kell, van neki gáláns énje is, kimondja, amit gondol, az igaz, hogy olykor a taktika érdekében vannak szemét húzásai pl ahogyan Csabával akart elbánni a box után, de gyönyörûen elintézte, hogy ne kelljen párbajoznia most😄 kiszúrt Gergõvel bármennyire is fáj elismerni...

és Attila alapvetõen biztos vagyok benne, hogy egy jó ember itt bent mindent elkövet a gyõzelem érdekében, van, hogy súrol határokat, legtöbb esetben jól lát dolgokat és nem alaptalanul van igaza

gduck
Attila mindig beledumál az élõ adásokba (majdnem minden kihívásnál is), eddig még semmi büntetést nem kapott 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

elhiszed,hogy Balázs pont nem lovagol ennyit ezeken a dolgokon,mint netszerte mindenki?😊
Én a fórumozókkal nem személyeskedek, itt az a tilos. Tanuljunk már meg figyelmesen olvasni.

barnie1990
Amúgy mi ez a sittes téma Gergõrõl? Van némi tapasztalata a témában?

Le vagyok kicsit maradva, úgy tûnik. <#conf>

Zene nélkül mit érek én?

desigo
ezen mondjuk most meglepõdtem:

VV Gergõ hivatalos oldala : 13.396 like
nemkevés
most esett le kik fognak párbajozni😄 a büntetett elõéletû sittes, drogdealer és az exvelvetes castingos fasszopó érzékenylelkûnek magát beállító Vera

xDDD nem lepõdnék meg, ha Balázs is elröhögné magát a párbajon

Zeraa
nah ezt utálom h 3percig van online aztán semmi,ezért most elhúzok aludni jó8

A párbajon már úgyis mindegy lenne. Az elkövetkezõ pár napban kellene nyomni Verának a sittes témát, hátha adásba kerül, vagy hátha Gergõtõl kap egy pofont. 😊 A félreértések elkerülése végett, szerintem a villában Gergõ a legkártékonyabb ember, még Attilát is nagyságrendekkel lekörözi, csak hát nem õt mutatják 90%-ban, ez a szerencséje.

Kíváncsi vagyok CSilla ott lesz-e a párbajon,de gondolom igen.
nem, de Eszter most úgy döntene jól, ha semleges maradna...nem kell foglalkoznia ezzel a helyzettel és Verával se, mert a végén még megsajnálják a nézõk😉 bár most ez nem úgy néz ki

Zeraa
én már szavaztam xD

Rash87
Nem fogok rá reagálni,mert annyit sem érdemelnek írásaid 😊
Ha nem veszed észre,h provokatív a stílusodat,akkor kérj valakitõl segítséget.
Az,meg hogy felhozod,hogy Te nem személyeskedést soha stb,aztán minden 2. hsz-ban minden szarnak leírod a bent lévõk egy részét,nem ellentmondásos? Te nagy szent.

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Lehet szavazni ki nyeri a párbajt ? 😄
Van olyan, aki mellett Gergõ kiállt?
ki nem állhatja a Verát még akkor is, hamár elmennek egymás mellett...most szépen Gergõke mellé fog állni és ajnározni fogja folyamatosan...pedig Eszter is volt egyedül és Gergõ sosem állt ki mellette

kill3r21
ha a párbajon felhozná Gergõ drogos múltját, akkor azzar vera magát ásná el....a nézõk szemében, az már túl merész huzás lenne
😄😄😄