ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármikor félrészegen jobbat írok 😄
Így ebbe a formába nem is értem mért csinálnak műsort. Szerintem az RTL a saját pénze és a nézettsége ellensége.
Egyszerűen nem fogják fel agyilag mire kíváncsiak az emberek. Hát speciel nem huszonéves föld buta ribancokra és parasztokra.
Egész egyszerűen nincs elég agyuk és élettapasztalatuk, hogy egy taktikus nézhető műsort prezentáljanak ezek a huszonéves marhák.
Nem nagyon vágom minek kellett ebben a formában ilyen puritán módon elindítani ezt a semmit.
Lehet az egész csak arra megy ki, hogy 3-4% nyi nézettséget elvegyenek a Tv2 től a többibe meg tojnak bele magasból.
ha ezt meg viccnek szánja, akkor nagyon a legalja.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most nézem mit kellene átirni hogy Chrome-ban is menjen.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.30. 12:20:20
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
banner nálam chromeba nagy fehérség fix it, firefoxban bejön a vlc lejátszó
mi tortent ezzel a vilaggal😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
be se kéne költözniük,ellennének zárva a hotelbe,amikor kell egy kis vágóanyag a siralmas főműsorba,behívják őket,próba,kerettörténet,felvétel csapó,aztán mindenki vissza a lakosztályába...Éjjel nappal vvbb kamu amatőr színészekkel meg gázsival 😊
azért kiváncsi lennék,az endemolnál vagy bármelyik eredeti jogtulajnál nem lehetne ezeket felnyomni,hogy a koncepció alapját sértik meg ezzel a netes médiazárral? 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.08.30. 06:28:54
http://p.coldline.hu/2016/08/30/2315492-20160830-M0Fgpb.jpg
http://p.coldline.hu/2016/08/30/2315500-20160830-J4kFZA.jpg
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
Új megoldást találtam a szájszagom elleplezésére. Felemelem a karjaimat.
ami meg idén szánalmas,most nézem,12es karika mellett már azt is ki kell takarni,hogy a szájához emeli valaki az alkoholos poharat..tényleg álszent lett a média magyarisztánban...
tartalmilag a legviccesebb,hogy mindig a legótvarabb csajok hiszik magukat istennőnek és kezdik el kínálni magukat (személyes ízlés,akinek bejön Vivien,attól elnézést + lehet élő helyzetben máshogy reagálnám le)
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.08.29. 01:17:29
Azt olvastam azért volt olyan sok KHF, mert a villalakók mindig elkotyogtak valamit amit nem kellett volna, és ugy látszik nem igen sikerült megoldaniuk még ha csúsztatták is. Ha tényleg nem lesz éjjeli adás akkor ennek a szériának már most kaszáltak XD, emlékszem a VV7-ben az éjjeli streamben egész jól elvolt Dennis és Fanni mindig csinálták a showt 😄.
Valahogy csak megtudják oldani hogy nem kotyogjanak el semmit se az éjjeli streamben, mindenesetre azért kíváncsi leszek, persze a VV7-ben az első nap is csak 10 perc éjjeli stream volt de akkor még ott volt a kis ablak de itt a VV8-ban meg már nincs.
És mit tudni az éjszakai liveról?
Utoljára szerkesztette: Yoohaj, 2016.08.28. 21:00:21
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Zsófi legyen little Suzy a Johnny Bravoból!