153993
ValóVilág 12
-
#151008 Egyet értek a véleményeddel, de Alekfognyerni pont azt mondta, hogy Krisztiánra kell szavazni, hogy ő essen ki a finálé előtt párbaj nélkül ^^ -
Stockbauer33 #151007 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a szutyok cigányra?Aki csak keménykedik meg fenyegetőzik?Ha csak az egyik tudta volna hogy ha valaki kedvezményel szabadul az még szóba se fenyegetőzhet mert egy feljelentésután takarodik vissza.A kedvezményezett honapokat megy vissza leülni.De hát a bentlévők nagytöbbsége kisgyerek még.Ez egy tudatlan putris féreg.Aztmondja spárta meg pitbull és mitlátsz egy 70 kilóstörpeuszkárt.Hotelhéten jöttek a külföldiek és elkezdett fekvőtámaszokat nyomni nekik?Lol a buta cigány.Bemegy egy afrikai pálcika néger és szkanderbe eltörte a pitbull kezét :D.Suli héten úgyrugdosták át mert egy tudatlan alja cigány.Kb ilyeneket nézett 5-6 évig a nagyérdemű a mónika sóba.Hát ja nyerjen
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.12.10. 11:06:20 -
argo001 #151006 Pár napja ezt írtam: "De kövezzetek meg, én jelenleg talán Vivien győzelmét értékelném a legjobban. Az a csaj minden tekintetben egy idióta. Rendkívül buta, rendkívül egyszerű és olykor rendkívül ruhátlan. Ugyanakkor ha ő nem lett volna, már rég a kukába lehetett volna dobni az egész VV8-at."
Ezt én nem úgy értettem, hogy neki örülnék, hanem úgy, hogy talán az ő győzelme passzolna a legjobban az egész szériához. És ez több mint elgondolkodtató...
Dávid ott rontotta el, hogy nem Ginát hívta ki. Elvileg ez egy stratégiai játék, amit nem lehet végigvinni stratégia nélkül. Ha őt viszi ki, simán visszamegy, és talán az egészet is megnyeri. Szóval ezt a lépését hülyeségnek tartom, magával cseszett ki.
Ezek a csökkentett üzemmódú VV-k nem túlságosan jók, én is nagyrészt a hogyvoltot olvasom inkább ezekről. El kellene gondolkodni a készítőknek, van-e értelme ebben a formában tovább folytatni, mert ez iszonyat nívótlan. Nem azt mondom, hogy a világ legjobb műsora volt a VV4, de annak legalább volt szórakoztató értéke, legalább jól megkomponált műsor volt. Ez viszont egy trehány munka. Kezdve a tematikájától, a beválogatott játékosokon keresztül egészen a műsorvezetőkig. Könyörgöm, melyik univerzumban lehetne egyáltalán átlagos színvonalat megközelítő műsorvezető Aurélió vagy Győzike? Ez még a VV8-as szarkupachoz képest is bizarr. Istenes Bence valakinek a valakije, Anikóról meg ugyebár tudjuk, hogy ő (szó szerint és átvitt értelemben is) jó időben volt jó helyen, rajtuk már nem lepődöm meg. Azon mondjuk igen, hogy elvileg gyakorlattal sem tudnak néha két értelmes mondatot egymás mellé rakni, de mindegy.
A szerkesztők pedig annyira nem akarnak érdemben foglalkozni a szériával, hogy inkább összecsapják a végét. Hármas párbaj, a játék vége előtt 1 nappal valakit "csak úgy" kidobnak, ez vicc. A tetejében mindenkit ámítanak a rekordösszegű nyereménnyel, de valójában a régebbi győztesek ennél sokkal többet vihettek haza - kaptak lakást, autót, utazást... az összefoglalók alacsony színvonalúak, a promókban a jelenet felét levágják, ki vágja ezt a műsort?
És akkor ott vannak még a játékosok is. Egyetlen karakter nem volt, aki kicsit is szimpatikus tudott volna lenni, leszámítva talán Geraldint, bár az, hogy összeállt azzal az agyhalott tivtivivel, nálam elég rendesen lenullázta. Vagy olyan játékosok voltak bent, akik semmit nem produkáltak "szórakoztató" címszó alatt (Dávid, Soma, Ati, Gina), vagy akiktől szimplán elkap a hányinger (Zsolti, Dina, Evelin, Vivien, Mici, tivtivi). Azzal, hogy eleve a készítők válogatják be a játékosokat, elveszik a nézőktől azt a lehetőséget, hogy ők válogassák össze az alapanyagot, így már tulajdonképp nem is tudom, kinek szól ez a műsor - ha annak a pár hülyének, aki a stúdióban ül, semmi gond, csak akkor ne lőjék fel a csatornára. Dávid annyi intelligenciával bírt, mint Zsoltit leszámítva az összes többi barom együttvéve, bár én őt sem tartom intelligensnek, mert aki önként bemegy egy ilyen hulladék műsorba, az minden, csak nem intelligens.
Összefoglalva: ez a VV8 a csökkentett üzemmódú VV-k közül is a legrosszabb, unalmas, semmilyen döntési lehetőség nincs a nézők kezében (az, hogy egy idióta kérdésnél van 2-3 lehetőség, az nem döntés, a párbajok meg... az, hogy tegnap már kb. 2 órával a vége előtt lehetett tudni, hogy ki nyer, szintén komoly kérdéseket vet fel), a szerkesztők láthatóan le se szarják a műsort, a műsorvezetők nem valók műsorvezetőnek, a játékosok nemcsak hülyék, de mindenféle olyan karakteriséget nélkülöznek, ami az ocsmánytól minimálisan a szórakoztató felé billenne (Alekosz is egy idióta volt, de rajta legalább lehetett szórakozni, nem is akárhogy csinálta a műsort...). Ez az egész koncepció alapjaiban egy nagy rakás szar, amit csak még jobban elszarnak az idióta megvalósítással, így én a csatorna helyében inkább befejezném a Való Világokat. Inkább nívós sorozatok ismétlését adnám ebben a műsorsávban, úgyis jön az új Prison Break.
Szóval ez a széria bármilyen skálán értékelhetetlen, az eddigi leggyengébb produktum, amelynek minden elemére nézve helytálló a "szar" kifejezés. -
who am I 7 #151005 aztakrva, de gáz :D ja a sittes kipottyanhatna. mondjuk az utolsó szériákban annyira nyomik voltak, hogy egyiknek sem adtamvolna/adnám oda a pénzt..... -
Alekfognyerni #151004 Ma több mint 100-at szavaztam Dávidra, nem hülyéskedek. Most pedig mindegyiket rápakolom Krisztiánra, hogy ő essen ki holnap. -
who am I 7 #151003 lol. ez de gáz !!!! :D:D:D:D:D dehát rtl......na mind1, már nem is kommenttálom. az meg, hogy ez a szerencsétlen lófej fogyi ment vissza....ahhh, nem tudom komolyan de qva kínos :D ahogy mindenkire próbált rámászni és senkinek se kellett..... -
Alekfognyerni #151002 Egyébként ma olvastam, hogy a Vivi drukkerek figyelmét felhívta valaki erre és nekiálltak gyártani a sok regisztrációt és fejenként többet szavaztak az applikáción. -
Alekfognyerni #151001 Azt tudjátok, hogy elvileg applikáción annyiszor tudsz szavazni ahány RTL Most-os regisztrációt csinálsz valós email-címekről? Én már kipróbáltam és simán tudok sokat szavazni. Holnap rakjuk a jelünket Krisztiánra, aztán a döntőben Vivit elveretjük valakivel. -
#151000 Egyetértek Felőlem bárki nyerhet csak könyörgöm ne ez a tudatlan Ribanc nyerjen ! -
Fantasico #150999 Vicc ez az egész, Vivit visszaküldeni ez komolyan vállalhatatlan. Krisztián vagy Gina nyerjen ezek után, Vivi és Soma teljesen vállalhatatlanok. -
#150998 Ennyi Soma egyszer se volt párbajozni, és már most megnyerették vele a játékot sima gyözelme lesz már látom, remélem nem azt forgatja a fejében a kedves RTL hogy SOma és a buta Ribanc Vivien lesz a két finalista ? -
#150997 Remélem hogy nem ezzel a tudatlan tapasztalatlan ribanccal akarják meg nyeretni vazee mert akkor ez már mindennek a teteje vazee !
Akkor már inkább nyerjen Soma azt kész ! -
argo001 #150996 Ezzel Somanak megnyerték. -
#150995 Tudtam előre vazee nyomorék balfasz banda már megint lebuktatta magát ! Elöre tudni lehetett ki megy vissza, egy tapasztalatlan tudatlan fogyatékos ment vissza, most hogy ez a fogyatékos ment vissza, most elképzelni sem tudom ki fogja megnyerni.
Ezek a balfaszok mikor tanulják már meg hogy minket nem tudnak átverni jah persze valószínű David két párbajról visszament erre egy fogyatékos ribanc ellen kiesik az eszem megáll ! -
argo001 #150994 Érdekes. -
#150993 Az RTL megint lebuktatta magát már elöre tudni lehet hogy ki fog visszamenni ! Ennyire nem lehetnek balfaszok ! :D Már most tudni hogy Vivien fog visszamenni ! -
#150992 Lelepleztük VV Dávidot! Becsapta a rajongóit? Te is bevetted? -
#150991 Az lenne a Valóvilág történelem legnagyobb baklövése ha Vivien menne vissza ezek után ? Kérdem Mire fel ? Ne hogy már egy buta tapasztalatlan fogyatékos nyerjen David ellen, Dávid vissza ment 2 párbajról és pont egy ilyen buta tapasztalatlan picsa ellen essen ki 2 nappal a finél elött ? Ez valami vicc ? A végén még tényleg az lesz hogy ez a buta liba nyeri meg az egészet, adná az ég hogy ne úgy legyen, reménykedem abban hogy erröl a párbajról Dávid megy vissza azt onnantól kezdve már tök mindegy ki nyeri meg Dávidnak nagyobb esélye van ellenük. -
Fantasico #150990 VV Ati is nagyon érdekes dolgokat írt a saját oldalán és azért valljuk be van benne igazság, nem is kevés. Ja mielőtt megijednétek nem a VV8 as Ati, persze a nagy taktikus Atiról beszélek a VV5 győzteséről.
https://hu-hu.facebook.com/vvattila
Sajnos úgy néz ki mára hajszállal Vivi fordított és ahogy tűnik sajnos vissza fog menni ez a fogyatékos, és még a végén megnyeri aztán a nyereményből majd elmegy a nyálas kis fasz koncertjére Los Angelesbe, vicc ez az egész, de azért reménykedhetünk hogy az élő műsor alatt még Dávid maga mellé állít pár embert bár egyértelmű hogy nagyon ellene vannak most többen is, márcsak ezért is vissza kéne mennie. -
Fantasico #150989 Viviennel vagy nélküle ez a VV8 ígyis, úgyis kuka, mivel nem volt és nincs online közvetítés már az elejétől halála volt ítélve. A játékosok az ez másik történet, katasztrófa brigád volt, Dávid toronymagasan a legnormálisabb és legjobb játékos ebben a szériában, ha valakinek hát Neki kell megnyernie nem kérdés, Vivi annyira idegesítő, hogy sokszor elviselhetetlen és nagyon önző, illetve azt is támadásnak és bántásnak veszi, hogy Dávid nem hisz a tündérmesében, és gyökeresen más nézetet vall mint Vivi, jó lenne ha Vivi lassan felébredne de nem fog mivel szegény bolond, és végtelenül butus. Soma a másik katasztrófa, egy töketlen balfasz, aki semmitmondó felfújt dolgokat próbál kreálni hogy fogást találjon Dávidon és Krisztiánon, és igazi gyáva nyúl mert mindenáron Atival akart párbajozni mivel Ati harmatgyenge volt, csak Evelint tudta kiverni de azis szoros párbaj volt, úgy hogy Evelint mindenki utálta idekint a viselkedése miatt, tehát lényegében Soma úgy akarna döntőzni, hogy párbajra sem menne, vicc ez a gyerek, de ha finalista lesz akkor Ő fog elsőnek kiesni, semmitmondó nulla karakter. Gina kicsit Vivi effektus, az állandó sipákolása katasztrófa, ami az anyukájával történt, az tragikus, és végteleül szomorú, de ettől még nem nyerheti meg a játékot bár szerintem sok nézőt maga mellé tud állítani ezzel a jókislány karakterrel aki azért finoman de sajnáltatja magát, de a viselkedésében több kérdőjeles dolog is volt úgyogy remélem ez is átjött mindenkinek. Krisztián egész jó karakter csak Micit kellett volna, és kellene elfelejtenie mert értékelhetetlen az a nő, bűnronda, és végtelenül primitív, szóval Krisztián önmagában jó karakter csak túlságosan pénzéhes, és pont ezért nem érdemli meg a győzelmet. Végül Dávid mivel utolsókból lesznek az elsők, úgy érzem maximálisan megérdmelné a győzelmet, végig a saját játékát játszotta, őszintén, mindig kiállt a véleménye mellett és már 3 párbajt megvívott köztük egy hármas párbajt, emellett intelligens teljesen normális gyerek, és nem csodálom hogy a végére kicsit megfáradt hiszen a bent lévők közül normális érdemi beszélgetést senkivel nem tud folytatni, ugyanis a benntlévők nincsenek az Ő szellemi szintjén, főleg Soma és Vivi katasztrófa mintha fogyatékosok lennének talán azok is, de Krisztián is nagyon egyszerű, Gina meg egyszerűen csak buta. Ezt az utolsó hetet már féllábon is ki kell bírnia és meg kell nyernie a játékot, véleményem szerint más egyáltalán nem érdemelné meg. -
karajjj #150988 Szerintem is közülük kerül ki a majdani nyertes. -
argo001 #150987 Nem igazán tudnám megmondani, kinek örülnék, ha megnyerné a VV8-at. Igazából senkinek, mert nem különösebben érdekel. Hogy ki érdemli meg, az más kérdés.
Dávid szellemileg magasan kiemelkedik a vetélytársai közül, viszont semmit nem tett hozzá a játékhoz. Pusztán ezzel, nem tudom, lehet-e játékot nyerni - az elmúlt szériák azt bizonyítják, hogy igen. Régebben őt mondtam volna.
Somáról kiderült, hogy alapvetően egészséges(ebb) lelkivilággal rendelkezik, nem önző és nem fúr másokat - pedig még élénken emlékszem a debütálására. Ráadásul vele történtek is dolgok. Az elmúlt hetek alapján Dávid fölé nőtt, őt látom esélyesebbnek.
De kövezzetek meg, én jelenleg talán Vivien győzelmét értékelném a legjobban. Az a csaj minden tekintetben egy idióta. Rendkívül buta, rendkívül egyszerű és olykor rendkívül ruhátlan. Ugyanakkor ha ő nem lett volna, már rég a kukába lehetett volna dobni az egész VV8-at. -
knightbali #150986 Most nem lesz olyan, hogy a korábbi villalakók is beköltoznek egy pár napra? Az utóbbi 2 hétben már nem néztem a vv-t de gondoltam, hogy uccsó héten úgyis beköltözik egy pár korábbi arc ezzel lendítve egy kis életet a műsorba. Ha nem lesz ilyen az elég gyatra lenne. -
#150985 ha ezt a "játékot" képesek odaadni dávidnak én nem értem se a nézőket se az rtlt magát... -
Ironman2 #150984 Micsoda kommentek.DDDDD -
#150983 Gina -
IXEMGabeo #150982 ki ment vissza? -
#150981 a két rossz közül a a kevésbé rosszabb ment vissza, ezt az 1 hetet már végigszenvedtem :D bár mostanában már csak visszanézem (tekerem) a részeket. -
argo001 #150980 Ez a széria iszonyatosan gyenge, ez a párbaj pedig a VV8 nívójához képest is szánalmas. -
#150979 Ezt mondom én is inkább Gina menjen vissza mint a szentfazék Ati ! -
Ironman2 #150978 Krisztián elsírta magát
csak nem szerelmes??? -
#150977 hát inkább Gina menjen vissza én azt mondom :) -
#150976 Attilának esélye sincs Ginával szemben ! -
xido #150975 Na gyerekek..ez a mozdulatlanos móka nagy volt..Effi nagyitól általában rosszul vagyok,de itt most ütött :) -
#150974 Nem merte Ati kihívni Somát, mekkora szánalom az a csávó ... -
#150973 na Gina kiesik :D -
#150972 Tegnapi adásban a borat-os szerelésben lévő csávó nem a kreténekből volt? -
#150971 Vajon Ati vagy a vége előtt valaki kimeri majd hívni Somát? vagy úgy nyeri meg a játékot h párbajon se volt. -
#150970 Jah tudom most hogy kiesett a tehén majd javítom ! xD -
xido #150969 banner felelős kicsit el van maradva a kiesettek beszürkítésével :)