153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #150968 Süni : Azzal, ahogy a villában benn viselkedtél Zsolti nem gondolod, hogy lejárattad a melegeket?
11:37
Zsolti: Süni te kis szúrós állat,azt gondolom hogy nem járattam le a melegeket kínosan ügyeltem arra hogy ha esetleg negatív kritikát fogalmaz meg valaki akkor az ne az általam képviselt kisebbségre hanem kizárólag a személyemre vonatkozzon.
11:39
Poppy : Mici a beköltözős videódban azt mondtad, hogy te nem szeretnél a villában sexelni. Nem bántad meg utólag, hogy mégis megtörtént?
11:40
Mici: Nagyon sajnálom hogy így történt, visszafordítani már nem tudom de nagyon jól éreztem magam a társaságában és nem tudtam visszafogni az érzéseimet. Szerintem normális ez két felnőtt ember között akik 0-24-ben együtt vannak és érzelmeket táplálnak egymás iránt.
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/vv-zsolti-es-vv-mici-hetfon-a-blikk-sztarchat-vendege-lesz/ywzc59p
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.11.28. 15:03:02 -
#150967 Jah kiesett a ribanc is kiesett a meleg is és David tért vissza !
Na most már csak 6-an vannak bent ! Krisztián, Soma, David, Attila, Gina, és Vivien, holnap már egyből kiválasztás szóval nagy kérdés hogy most ki lesz a kiválasztott, érdekes hogy Soma, Vivien Gina sose volt se kiválasztott se kihivott. -
#150966 ez azzz kiesett a meleg :D -
argo001 #150965 Remélem, kiesik a meleg is. -
#150964 Hála a magasságos égnek ! Innentől kezdve Dávidnak nagyobb nyerési esélyei vannak ! :D -
Stockbauer33 #150963
-
#150962 Na Mici kiesett 14%-al :D -
#150961 Naná persze mindenképp ! -
Olifat #150960 Dobtok majd pár hozzászólást a párbaj fontosabb mozzanatairól? Nem leszek TV-közelben! XD THX -
#150959 Már előre várom milyen fejet fog vágni, mikor kiderül, hogy ő az akire legkevesebben szavaztak :D -
#150958 Szerintem egyértelmü hogy kié a 13 % XD nem más mint a dagadt ribancé xD. -
#150957 Uhh, a 3-as párbaj állása: 43,47 - 42,53 - 13,73.
Vajon ki lehet a 13%? :D -
Ironman2 #150956 Zsolti megkérte párja kezét élő adásban
-
#150955 Mindig is tudtam hogy ez a beképzelt dagadt nagyképű nimfomániás egy rohadt büdös ribanc és kint kuratta magát orrba szájba.
És még szült be Viviennek kérdem mire fel ? Csak rá kell nézni ugy néz ki mint egy bálna vazee. -
#150954 mióta a nagy szőke bálna meg a kopasz visszament párbajról idegesítőbbek mint az elején Dina.. és nem az állandó szexre gondolok, hanem akkora arcuk van h csoda h elférnek a villába, főleg a sufniba.
ráadásul előbbi az elmúlt hetekbe annyit hízott h még a jelzőm lehet kicsi rá.. kicsit zavaró is h a Vivit hova leosztotta -
#150953 előre tudom Dávid megy vissza.. -
#150952 nah végre 100% hogy a Tehén ki fog esni -
#150951 Mici hogy félt a mérlegtől -
Ironman2 #150950 PERVERZ!!! -
#150949 jobb lett volna ha a dagadék választja a 3. embert is mert Somát hívta volna ki, Ő meg kint hagyta volna mindkettőt a picsába :D így meg szerintem Gina vagy Ati megy harmadiknak és gőzöm nincs mi lesz :D
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.21. 20:28:37 -
#150948 Krisztiánt nem lehet, mert védett.. Zsolti nem tudom kit fog kihívni -
#150947 am gondolom azért lesz hármas párbaj (meg szerették volna múltkor is) mert Lóri feladása miatt egy párbaj elmaradt és 1 hét csúszásban vannak. -
Stockbauer33 #150946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#150945 hármas párbaj lesz? az milyen lenne már, ha Zsolti lenne a kiválasztott és kivinné Micit meg Zsoltit :DD -
Ironman2 #150944 Vivien vibrátorról álmodozik
Fogszabályzóra meg nem tellett,mi? -
zuschzero #150943 Jó is lehetne ez a műsorformátum, ha össze tudnának válogatni a játékhoz illő embereket. Például 25 év alattiakkal nem is kellene foglalkozni a válogatáson.
Ez a széria kicsit olyan, mintha amatőrök csinálnák: félbeszakadó előzetesek, kifutnak az adásidőből, 3 női játékosra Dinát írtak ki névnek pedig egyik se ő volt stb.
Jelen állás szerint Soma az aki megérdemelné a fődíjat. Jelen van az összefoglalókban és egészen értelmesen szokott nyilatkozni a riportszobában, egyáltalán nem olyan hülyegyerek mint amilyen a bemutatkozó filmjében volt. Dávid tuja sajnos. -
#150942 Na 3-as párbajt csak nem hagyja az rtl. Tivys szavazásnál szerintem biztos volt az rtl abban hogy a 3-ast párbajt szavazzák meg, de mégsem úgy lett. -
xido #150941 de akkor olyanokat is rakjanak be,akit jó pucéran látni :) -
Ironman2 #150940 Szerintem a következő szériában büntetni kell,ha valaki ruhában jelenik meg!! -
Ironman2 #150939 Igen meleg lehet ott a villában:
http://rtl.hu/rtl2/valovilag/puceran-kuzdott-meg-fajdalmaval-vivien -
xido #150938 már a 6 óta ez van...bebukott azzal,hogy még éjszakai netünk sincs...nincs téma,csak amit összevágnak,azt meg úgy csavarják,ahogy akarják..pedig lehet néha az üresjáratokban több kiderült volna a játékosokról,de a dugás érdekesebb
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.11.15. 17:44:54 -
argo001 #150937 Tulajdonképpen nincs miért nézni ezt a szériát. A szerkesztőkön is látszik, hogy szinte mindent bevetnek azért, hogy egyáltalán egy összefoglalónyi anyagot össze tudjanak válogatni. Nincsenek érdekes karakterek, akik bent vannak, vagy túl érdektelenek, vagy pedig teljesen hülyék ahhoz, hogy érdekessé tudjanak válni, helyette inkább a szánalom-kategóriába esnek.
Vivien például toronymagas esélyese lehetne ennek a szériának, ha több agya lenne, nem kurvásodna le olyan intenzitással a bulik alkalmával, és nem vinnyogna annyit. Így igazából csak Soma és Dávid marad. Dávid értelmesebb, de észrevehetetlen, Soma hülye, de vele történnek dolgok, és rá kevésbé illene a szarrágó jelző, mint a többi játékosra. Zsolti egy affektáló, irritáló kis szarkeverő, nem hinném, hogy sokáig jut. Legalábbis remélem, hogy nem.
Azt is teljesen meg tudom érteni, ha valakit elkap Micitől a hányinger. A szellemi szarszint meghatározásánál mondjuk egyenlőségjelet raknék közé és Tivadar közé. -
IXEMGabeo #150936 ha ki lennel ehezve tuti hozzanyulnal...viccet felreteve testre voltak mar csunyabbak is nala... -
#150935 Amikor józan akkor is :D -
#150934 ez a Mici undorító, amikor részeg -
#150933 És itt a lényeg Normális ember tuti nem nyúlna hozzá még egy ujjak sem, ! -
who am I 7 #150932 azért, ha megnézzük a felhozatalt, egy drogos vs sittes....itt egyik sem jó választás :D ha tivy nem lett volna olyan tapló a csajokkal, akkor simán visszament volna, dehát ennyi esze van... :D a showt csinálta, bár sokszor inkább kínosan kreténül. -
who am I 7 #150931 hát nem tudom, hogy ki más nyúlna ahhoz a paréj disznóhoz egyébként...normális ember tuti nem :D:D:D:D:D -
Ironman2 #150930 -
#150929 eléggé ferde az orra