153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #151048 Na ez a Soma se ismeretlen,Pumped Gabó barátja ugye,van ott még egy harmadik nagyfülü,aki még nem futott be,lehet ő lesz a következő VV-ben?
http://csajoknak.com/index.php/blog/item/359-pumped-gaboval-dont-soma-a-36-milliorol -
xido #151047 Odakint működik az évados felállás,mert KISZOLGÁLJÁK a nézőt minden téren..még ha fizetős formában is az onlinet..de itt mit akarnak ezzel az ótvar napi netto 20 perces esti tévéadással? -
#151046 A VV7 is gyenge volt de ott legalább volt Élö Online adás a VV8 még ennél is rosszabb lett mert Online adás se volt már, a VV9 már ennél csak rosszabb lehet, a VV8 már úgyis egy tesco gazdaságos Évad volt, akkor a VV9 már ennél csak rosszabb lehet.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.12.13. 13:38:58 -
argo001 #151045 Kurva jó, remélem, ez is ugyanolyan gagyi lesz, mint a VV8 volt. -
Ironman2 #151044 Jaj,és már jön a VV9 is!!!
http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/itt-a-nagy-bejelentes-folytatodik-a-valo-vilag-jon-az-ujabb-evad/je6xqq2
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.13. 12:39:05 -
Alekfognyerni #151043 Én teljesen beleszerelmesedtem a kiscsajba az elmúlt hetekben. Ő tökéletes lett volna első női győztesnek. Ha egyszer megnyeri egy lány akkor szeretném ha ilyen nyerné meg. Sajnálom az édesanyja miatt, remélem a műsornak köszönhetően kap majd olyan állást, hogy segíthessen a családjának. -
#151042 ja 2-3 hétig fullba nyomta a kretént, de mikor már nem játszotta meg ezt a csajozós marhaságot utána kedvelhető volt
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.11. 22:05:36 -
argo001 #151041 Azért abban Somának igaza volt, hogy a játék 90%-ban Dávidnak állt a zászló. Egyébként meglepően szimpatikusan nyilatkozott, kár, hogy még emlékszem arra, ahogy a játékot kezdte. -
#151040 Nem volt kérdés.. mikor Tivi "bedilizett" már írtam h Ő lett a legnagyobb esélyes. Én kedveltem úgyhogy örülök h Ő nyert, szerintem meg is érdemelte. Végig megélte a játékot, akár jó akár rossz helyzetben volt, minden poénban benne volt de mégis az összes feladatott komolyan vette, és a feladatok során az is kiderült h annyira nem hülye gyerek mint azt az elején tetette. -
#151039 Párbaj nélkül még senki sem nyert vazee ez igen ! -
#151038 Van isten a kisebbik rossz nyert Soma megérdemelten gyözött ! -
#151037 az igen párbaj nélkül nyert, volt már ilyen? -
argo001 #151036 Párbajozni egyszer sem volt, de nagyon elvert mindenkit.
Végre vége a szériának, remélem, nem lesz több Való világ! -
zuschzero #151035 Toljátok Somára -
#151034 Jah kár hogy nem ö nyert habár félidősként nem lett volna fair !
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.12.11. 20:44:59 -
argo001 #151033 Azt kell mondanom, Gina nagyon korrekt volt. -
#151032 A pofám leszakad és ez az ostoba picsa bent a döntőben Soma-val együtt, most már tényleg Somanak kell nyerni vazee, -
#151031 Soma fog nyerni.. -
#151030 lol egyiknek 50% úgyhogy 3-an vannak, kizárt h ne Soma legyen az. reális is amúgy a tegnapi számokhoz.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.11. 20:06:11 -
#151029 Remélem igyis lesz :D -
#151028 Valaki nagyon elhuzott 50 %-al nagyon remélem hogy az 50 % Somáé -
argo001 #151027 A fantomképek sorrendje Soma-Gina-Vivien. Köszönjük a vágónak. -
#151026 semmi stream link ejj? :D -
argo001 #151025 Auréliót nem akarja valaki lelőni? -
#151024 Am a tegnapi százalékok szerintem nem gyengén árulkodóak:
-Krisz 46,11%
-Gina 23,55%
-Vivi 20,62%
-Soma 9,72%
am valami nézettségi adatott olvasott mostanában valaki? csak azért h lesz e hosszabb szünet vagy a 9 jövőre (tavasz vagy ősz) -
#151023 Nem nézem, de most kapcsolgatás közben megakadt a szemem.
Ezt az Anikót haláltáborból szedték elő? Há valami szörnyű, vagy beteg?
-
#151022 Egyetértek Hajrá SOMA ! -
Kerive #151021 Kétségem sincsen arról hogy ki fogja megnyerni a játékot. Sosem gondoltam volna, de most már komolyan Somának drukkolok. Ginának nem tudok, mert "félidősként" nem érdemelné meg. És Vivien... Hogy a szentésges mádörfákban van még ez a riherongy bent? Szórakoztató: az agyam minden egyes mondatánál sikítva akart szabadulni a fülemen keresztül! Miért FOGJA megnyerni? És ki az akinek tetszik a karaktere? Kispicsák? Lehet. Nők? Szégyent hozott a nemére a könnyűvérűség királynője (állítom nem csak Mici múltja mocskos, nagyon tudja a lábát dobálni a szajha, profi a mozgása) Anyukák? Nagymamák? Ki az isten szavazna rá? Miért? Jó nő? Azzal a fejjel? Ne vicceljünk. Egész egyszerűen lehetetlenek tartom hogy akkora rajongó tábora legyen, amekkorát elakarnak hitetni velünk. A RTL manipulatív szerkesztéséről meg ne is beszéljünk! Csak nézzétek meg hányszor mutatják az ostobát, még akkor is amikor semmitsem csinál, a snitt végén hosszan szinte mindig ő van mutatva. ÉS ha vele akarják megnyeretni, akkor én a miértet sem értem! Hogy majd vegyen 2 dándogot amiket rószaszínűre festettek répát ragasztottak a fejükre, és eladták neki Unikornisként? Ennek a nőnek bocsánat libának annyira nincs minden rendben belül, hogy kicsit sem lepődnék meg, ha beleőrülne mint a Big Brother nyertes szerencsétlen. Nagyon gáz. Minden oldalról, minden irányból. Kicsit sem szórakoztató hogy ha egy ilyen végtelenségig sötét picsa agymenéseit kell hallgatni, vagy nézni ahogy kínosan megakarja magát baszatni BÁRKIVEL a villában. Szóval majd egy buta ribanc fogja megnyerni? Nagyon úgy néz ki, pont ezért Hajrá Soma! -
#151020 Hát jah ez volt minden idők legrosszabb párbaja kész röhej volt az egész, hogy egy ostoba picsa képes kiejteni egy Dávidot, röhög a vakbelem de most komolyan ! -
#151019 Hát jah ennél még a VV7 fináléja is jobb volt de ott Robin megérdemelten nyert, már a VV7 is gyenge volt de a VV8 még ennél is rosszabb lett, ami a finalistákat illeti akkor már inkább nyerjen Soma, ez a legkisebbik rossz, ami a VV6-ot illeti az is katasztrófa volt, mert Aurelio egy idióta balfasz, de ott is a legkisebbik rossz volt az hogy Aurelio nyert, inkább egy balfasz, mint egy PInk Barbie baba (Zsófi) VV6 vagy a nagy szárkeverő Viki VV6. Ott is ha nincs az a hatalmas nagy balhé Krisztián és IZa között akkor Krisztián megérdemelten nyert volna.
Ami a VV1-et és VV2-öt illeti Szabolcs és Laci megérdemelten nyert, ami a VV3-at illeti Milo nyert nekem semmi bajom se volt vele,aztán ott van a nagy mester Alekosz a VV4-ben haláli volt, aztán ott a van naygmester Taktikus Attila is, ami a VV6-ot ileti Aurelio egy vadbarom, ami a VV7-et illeti ott Robin megérdemelten nyert, ami a VV8-at illeti remélem Soma nyer, inkább a kisebbik rossz mintsem a katasztrófális ostoba Vivien nyerjen. -
#151018 nah de most ez mi komolyan? Ebből is látszik milyen agyhalottak élnek Magyarországon, egy Vivien kiejti Dávidot hát gratulálok -
Ironman2 #151017 Na a Micike akkor ma megkapja a körszakállt,hehe -
Fantasico #151016 Sajnos Soma fogja megnyerni, ami egy fokkal jobb mint Vivien de eleve ha megnézzük a Finalista játékosokat akkor az mindent elmond erről a szériáról, csupa kutyaütő, és szellemileg visszamaradott harmad és negyedvonalbeli karakterek. Nem tudom nem érzik a műsor készítői hogy valami nagyon nem simmel amikor olyan játékosok után mint, Majka, Szabolcs, Laci VV2, Olivér, Alekosz, Ati VV5, ilyen emberekkel állnak elő, de ha csak a nyertesek névsorát nézzük is Szabolcs, Laci, Miló, Alekosz, Ati, Aurelió, Robin, ebből a névsorból igazából Szabolcs, Laci, és Ati fergeteges volt nagyot játszottak és végig lehetett szakadni rajtuk, nem beszélve a Nagymesterről Alekoszról aki akkora egyéniség és forma, hogy egyes egyedül elvinne egy szériát akár 1 teljes éven keresztül minden nap fejfájásig lehet röhögni rajta, és nem alpári hanem végtelenül szórakoztató a legnagyobb játékos a VV történelemben. Nekem a győztesek névsorából csak Miló, és Aurélió lóg ki, de Aurélió nagyon mivel egy hatalmas nagy balfasz, duplanulla a gyerek, nála még Robin is sokkal jobban megérdemelte, de egyébként ha csak az előző szériát nézzük, a Finálé ottis sokkal jobb volt és már azis elég gyenge volt, de Robinra például sokkal inkább mondtam hogy nyerjen mint az ittlévő finalisták közül bárkire, ez már tényleg nagyon az alja. -
#151015 Szerintem nem kell félni nem Vivi fog nyerni. Szerintem "könnyedén" nyer majd Soma, beköltözéskor játszotta az agyát, de am végig normális is volt. -
#151014 Ezt mondom én is ennél rosszabb finálét még az életben nem volt a VV-k történetében, egyik rosszabb mint a másik vazee. :D
Vivien No Comment, annyira hülye mint a föld nehogy már pont ennek adják a 36 milliót, akkor már inkább Soma vagy Gina ök jobban megérdemelnék. -
argo001 #151013 Micsoda finálé. :D
Az biztos, hogy ráteszik a kukoricaszemet erre az óriási fostengerre holnap. -
#151012 amikor mutatták a százalékokat, hogy Krisztián esett ki, nagyon hamar elvették a képet.. érdekes volt :D
abból talán lehet következtetni, hogy ki fogja megnyerni? -
#151011 Na vazee ettől féltem a 3 finalista : Soma Gina Vivien.
Ezek még képesek és tényleg Viviennel nyeretik meg ! -
#151010 Mi a francot ordibál ez az ostoba picsa a fülem szétszakad ? Remélem nem vele nyeretik meg ! (Vivien) -
IXEMGabeo #151009 nem regiben mindenki oda volt Vivienert buta, de vicces:DDD most mi ez a fordulat...
Krisztian a masik fele, bar en nem neztem szinte semmit ebbol csak 1-2 epizodot amig Geraldine bent volt gondolom Kriszt a sok dugasert utaltatok meg Micivel az elen:D