ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl. En se de mobilrol nemtudom megnezni, kerlek pmben alinket kuld mar el. Thx
wesker24
Már más topikban is trollkodott !
zotya10002
Ez most minek vaze?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Pl:én nem láttam idáig!

Komoly!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

egyáltalán nem zavartatom , biztos van még aki nem látta ezt a fórumot meg nem érdemes visszalapozni.
Miért nem lehetne cigányozni? Nincs abban semmi rossz,az egy népcsoport.Ha kínai lenne Fecó,akkor meg nem lehetne kinaizni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Te vagy már a harmadik aki ezt belinkeli de azért ne zavartasd magad ! xD
nem hiszem , hogy alkotmányjogásznak készült volna , így emiatt biztos nem bukik semmit.😊
aki még nem látta volna:

különös tekintettel a videó végi Évás részre.
desigo
Szerintem a szavazó nyugdíjasok körében a fecó,kanga által énekelt szám a legnépszerûbb ezért esélyes,hogy õk fognak nyerni.
gduck
Már megbocsáss, de aki "nyal" mindenkinek, az nem jó ember 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Kedves fórumozó. Barátilag javaslom a napi pár óra olvasást, hogy bõvüljön a szókincsed <#wave> Aki csak a "sérült" szót ismeri (és a szinonímái ?), az nem nagyon figyelt az iskolában <#buck>

UI: amúgy semmi kötést nem látok Attilán, még a box közben se sérült meg. Ez nem a "kórház a város szélén" sorozat 😄

Javaslom a sérült helyett: "lelki cizelláltsága az élet viharában és a nõi pszicho-mizéria örvényében elszenvedett végzetes sérülések miatti vérzéses megbetegedésben szenvedõ" kifejezés használatát!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Ezt kitõl hallottad? rendõrtõl?

The Matrix has you...

utcán szaladgáló nálam = a járõrözõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kérdés, hogy milyen rendõrrétegrõl beszélünk...az utcán szaladgáló, meg a trafipaxos rendõrök nem hiszem, hogy 120 felett kapnának...

200 ezer az olyan optimális fizetés lenne már az is nagy segítség lenne itthon

OFF vége

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dehogynem. Pont azt mondta a Csaba (Fecó szokásos úristenezése és perszézése közben), hogy vannak ott juttatások ne félj. És a kezdõfizetés nettó 200. Bár nem tudom, lehet neked ez kevés.

😄😄 mire menne a diplomával úgyse biztos, hogy állást kap, habár a rendõrök állami szféra az mindig biztos állás, más kérdés, hogy szart se kapnak õk se

az ajándékkal együtt huss😊
wesker24
Na az sms-ek meg hova lettek ? 😄
mire kimegy innen,már tök más az egész alkotmány,bukott 2 diplomát ezért a hülyeségért😊
Csabinak is büdös a munka.

jaj Kinga..nem csak neked unalmas 4 hónapja ugyanazokkal bulizni...nekik is veled😊)
jé,csabi mesél a rendõrsuliról😊
wesker24
Mind 3 számot megnyerték Attiék nem semmi ! xD
de pihent játékok..ÖFben tuti nem lesznek😊
ja Finga..ne vágj már olyan pofát,mint akit éppen sortûz elé visznek..
játékban fél év alatt egyszer megfogta Attila a segged.na 😊
jó ebben igazad van most h mondod, te nem rég mesélted h Gergõt még Attilánál is nagyobb kártékonynak gondolod...ok...

beugrott...

Nana, Gergõt is drogdílereztem vagy családok megrontójának tituáltam, vagy cannabisos photoshop képet kapott nem egyszer. De legalább nem nyomták az ÖF-k 95%-ban a pofámba, aki keveset szerepel az keveset kis kap. Amúgy ha valaki folyamatosan lealáz, trágárul beszél egy nõvel, akkor miért érdekes a múltja? Az áldozat szempontjából tök mindegy miért lett Attika olyan amilyen, és bocs ha beleélem magam az áldozatainak a helyébe.

Basszus most már sajnos tény, hogy Fecó infókat kapott. Most kérdezte meg Csabit, hogy miért nem megy rendõrnek. 😊

és akkor mi van, ha sérült?😄 nem is ezzel van a gond, hanem, hogy nem fejezed be...megvan rá bõven az oka, amiért ilyen lett és ennyire eltávolodott az emberektõl...persze nem mondom, hogy mindenben ártatlan hisz õ volt az, aki beszólt a fõnökeinek és kirúgták, de a mindennapi életben ettõl még nem bûnözõ, hanem egy átlagpolgár...

Gergõre simán felróhatnál bármit a múltjával kapcsolatban, és Kingára is bõven aggadhatnád a sérült, idegbeteg jelzõket az a csaj se 100-as ennyi erõvel...de nem neked direkt Attilát kell, azt közben tuti, h szereted valamilyen szinten😄

"viszont kezdek arra gyanakodni, hogy lehetséges te is egy megsértett tiszteletbeli fajtatiszta roma vagy nem? azok szoktak így megsértõdni, ha cigányozzák õket"

Ne személyeskedj, köszi. Én sem foglalkozom a te személyeddel...

fecó meg tényleg cigány

Engem zavar, ha pejoratívan cigányozzátok Fecót. Ti miért nem veszitek ezt figyelembe? Vagy ez úgy mûködik, hogy engem ne zavarjon semmi, de titeket zavarhat bármi? Egyébként én azért sérültözöm Attikát, mert tényleg az...

[NST]Cifu
Persze, Argus-t játszanak megint az SG moderátorai, és akkor mindenkinek rossz lesz. 😊

Szerintem azonban mindenkinek jobb lenne, ha egymás provokálása helyett inkább mindenki némi toleranciát mutatna a másik irányába, és akkor nem lesz baj.

Ezt a hsz-t most én is csak megjegyzésként fûzöm a témához, és inkább megkérek mindenkit, hogy maradjon a kultúrált és békés hangnemnél. Néha ki lehetne próbálni... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

nem az a gáz...hanem 100x is sérültezel és kihangsúlyozod direkt, hogy ki...csakúgy minden ok nélkül. Értjük nem szereted Attilát, de akkor minek idegesíted ezzel az itt lévõket? nem ezt hívják trollkodásnak??

Fecót nem bántásból cigányozom, hanem, mert az a fajtája, errõl nem tehet, de én ezért nem fogom romázni, csak, mert megkövetelik egyesek...semmi gondom nincs Fecókával nagyon sok cigó ember példát vehetne róla, egy teljesen átlagos ember, akiben nemcsak a rosszindulat dúl...

viszont kezdek arra gyanakodni, hogy lehetséges te is egy megsértett tiszteletbeli fajtatiszta roma vagy nem? azok szoktak így megsértõdni, ha cigányozzák õket<#fejvakaras>

Chidori55
Miért nem hagyjátok janokapm2-t? Szerintem azért ilyen aktív, mert Ti ezzel foglalkoztok. Ha nem tennétek lehet Õ is nyugisabb lenne. 😊

wesker24
MIért Fecó micsoda az egy dolog hogy ugy hivjuk de te másképp nem tudsz kommunikálni csak igy !
Ha itt cigányozni lehet, akkor "sérültözni" is lehessen már... Vágod?

Zeraa
na jó8

ugyan már ember, lassan rosszabb leszel, mint Takezó és Benevolens együttvéve😄

Zeraa
úgyvan

jelentetted?..a végén a teljes 1984 eljön idén?😊
Zeraa
fejezd már be a fenyegetõzést nagyeszû

és milyen igazad van😄😄 na most ebben nagyon egyetértek veled...neked mind1, csak janótól messze mi?😄

faszom már megint esznek és hallhatóan😊)
Miért is??? Amúgy vigyázz, a te itteni "munkásságodat" is figyelik az illetékesek...

Zeraa
engem is meg akkor már ha kérni lehet egy cellába rakjanak már bennünket köszi xD

ott meg már kötelezõ lesz melózni😊
ha a whiskys kitanult egy szakmát a börtönben én is örömmel megyek😄😄 majd vigyázok a seggemre, de legfõképpen Stohl Andrisra xDASD

IE tartalékba,már rég nézhetnéd😊