ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szerintem Dina nagyot nézne ha neki kéne távozni holnap vazze, mekkorát koppanna az a csaj vazee, de szerintem az RTL nem fogja ilyen hamar kiejteni Dinát amikor Evelin-nel ellenségek, fogadjunk hogy az RTl megint belenyúl a szavazásba mint mindig.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ilyeneket nem tilt a VV szabályzata? Ez már fenyegetőzés.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.02. 23:33:48
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
hanggal nem hiszem nem tudnak mit kezdeni szánalom
"most meg már szavazás után eredményt nem lehet látni hmm"
Egyébként én Mici re szavaztam, De Zsolti is mehet a francba, elég unszimpatikus.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Habár ez túl szép hogy igaz legyen xD, szerintem biztos csak le van terhelve az kizért hogy beleraknák az Online streamet 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ne legyél már nevetséges, inkább a kérdést magadnak tedd fel, miért is utálod a melegeket?
talán így több pina marad neked, a melegség nem fertőző, és a melegek nem lépten nyomon akarják megerőszakolni a hetero férfiakat.
akit nem zavarnak a melegek, azok hasonlóképpen reagálnak, mint tivadar: "leszarom, h meleg"
van az az amerikai mondás:
"homoszexuális az, kit baseball ütővel vernek, és látens homoszexuális, aki baseball ütőt fogja"
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
neked ez a normális? pontosan azt csinálja amiért az emberek 90%-a utálja és megveti a melegeket,hogy nyomul és nem érdekli a másik!
dina, meg edina 2.0, nyilván műsoron marad, mert kell az ellenség.
én ebben az ati gyerekben nem látok az egéegyadta világon semmi fantáziát, tuja lesz egy héten belül.
a mai öf-ban meg a soma bőgni fog, a kis szerencsétlen anyámasszonykatonája, a férfipéldakép, akivel még én is dugni akarok, ugyanolyan nevetséges műműjer, mint debilio
apropó debilio, ezzel megint félre nyult a retek, totálisan vállalhatatlan a belevaló, annyira nem képernyőre illik a fazon, h arra már jelzők sincsenek, nyekereg egész műsor alatt, összevissza kvaterkál, szomorú, de azt kell h mondjam, h győzi mérföldkövekkel jobb.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
ezért mondtam, h csinálja/ák a "műsort" átvitt értelemben a többivel egyetértek természetesen. a cicaharc érdekes lehet (ne) egy nem ilyen rosszindulatú idegesítő picsával, mint ez a dinácska
Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2016.09.02. 00:21:08
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Utoljára szerkesztette: knightbali, 2016.09.01. 23:40:16
Vasárnap egy kicsit húzós lesz, először is valaki párbaj nélkül távozni fog, de helyette beköltözik egy új lakó, és még ráadásul kiválasztás is lesz ! Kezdenek egy kicsit felgyorsulni a dolgok a VV7-ben a beköltözés után egy héttel távozott az egyik lakó párbaj nélkül, és csak utána rá egy héttel volt kiválasztás, de most mi van ? Minden egy nap lesz ? Egy lakó távozik, egy új lakó bejön, + még kiválasztás is lesz !
Amúgy Dina már kezd nagyon irritáló lenni vazee, húzzon haza a pasijához vazee, amiket itt leművel vazee, már látom hogy Evelin az fasza csaj lesz direkt hergeli Dinát, de kurva jól csinálja, engem Evelin Viki-re emlékeztet a VV6-ból aki mindig mindenhol keverte a szart XD.
Ha már lehetne választani ki húzzon haza akkor az inkább Dina vagy Zsotika legyen ! THX !
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
persze vasárnapig össze vissza változik 10x de nem mutatják eredményt bunda gyere 😄