ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy te mennyire okos vagy janika
piedesztálra = nagyfokú erkölcsi megbecsülésben részesítik

gondolom ez nem volt világos 😄

mirõl beszélsz paprikajanó?
Én itt most nem Kingucit védem ám, sáros õ is. De pl. amíg ugyanebben a helyzetben Attika piedesztálra van emelve /a villamester Shadit letojta, hú de jó csávó, aszta/, addig Kinguci el van mondva mindennek.

egyéni szoc probléma, ha ez ennyire idegesítette Kingát, aki amúgy sokszor tesz meggondolatlan kijelentéseket az idegi állapota igencsak labilis...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
kinga tiltakozását a munka ellen már akkor vártam amikor Serivel együtt Attila kihívta õket,hogy takarítsanak.
az se nagyon tetszett neki csak ott még nem ellenkezett
Aha, annyira nem volt durva, hogy majdnem pofán vágta...

amikor Shadi bent volt akkor mégtöbben voltak bent, minél többen vannak annál több a lustaság is...Shadinak nehezebb dolga is volt ezt ne feledd, Attila pedig akkor már fejben ki akarta tenni õt a játékból...

Kinga és Attila párosnál ilyenrõl szó sincs, sõt Attila eddig mindig Kinga érdekeit védte utána ez lett a téma, hogy õ már nem akarja kihasználtatni magát a lánnyal...ez teljesen érthetõ.

Fecó is így távolodott el Attilától, mert úgy érezte, hogy csak bábú akkor pl meg is értettem a cigót, de ez egy ilyen játék...

Attila nem egy hisztis alak, ha paraszt még akkor is vicces amiket odaszurkál pont olyanok, amiket odabent sokszor magára vesz mindenki...Kinga az, aki mindenbõl megcsinálja a problémát és õ, az, aki soha az életbe nem érdekelte õt Attila míg fordítva azért megvoltak az érzelmek és a jó szándék is, még Attila meg is mondta, hogy direkt volt kedves Kingához, mert nem akar botrányt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha nem haragszol, akkor nem vitatkozok olyannal, aki szívesen segítene felgyújtania engem és családomat a saját otthonomban. Még viccnek is undorító és gusztustalan...

ez volt a kézenfekvõ megoldás...milyen zsarnokoskodás? mivel a munkát nem akarta elvégezni Kinga ezért bevetett egy úgymond idegesítõ módszert, ami egyáltalán nem durva...

desigo
"az milyen durva"
alig unalmas már...
Amit ma Kingával mûvelt az mi ha nem zsarnokoskodás? Követte, fogdosta stb. direkt provokálta. Amúgy amikor Shadi ugyanebben a helyzetben szépen, kb ötször megkérte Attikát valamire, hasonlóképpen le lett tojva. De persze ezt már Attika elfelejtette...

nem is az a legnagyobb gond, hanem, hogy még õ volt felháborodva és még õ mondja, hogy húzzál ki, ne idegesítsél😄 Istenem mindenbõl problémát csinál nem is értem, hogy bírták ki ezt a csajt hónapokon keresztül...Most tudom janoka felhozza, hogy bírhatták ki Attilát, amikor olyan igazán paraszt volt😊 nos ki volt közösítve, lázadozott tudom ezt is, de ugyanakkor õ tett másokért jókat is odabent, Kinga kb semmit, talán egyszer védte meg Csabát és annyi volt...

Rash87
Pedig jobb lenne a légkör,ha nem irkálnád naponta a hülye,provokáló kommentjeidet. Jogilag büntetendõ? Úristen,menj s jelents fel minket 😄DD

Glory, Glory Man. United!

Pont ezért esett neki duplán szarul, hogy pont a Kinga nem hajlandó csak dolgozni.
Nem tudom mit képzel magáról, hogy kihúzza magát a munka alól.
na igen ez is sokat nyom a latba...a tekintély szó nagyon testhez álló

Épp ezt mondtam pár órája, hogy Shadi és Vera rossz eszközökhöz nyúltak, Attila vmelyik nap elérte azt, hogy mindenki dolgozzon szépen megkért mindenkit nem ordibált nem vágta bele a szemetet senki ágyába, nem hordta ki az ételeket a raktárba és nem kezdett el élvezettel zsarnokoskodni túljátszani a szerepét, mint pl Shadi...ez azért nagy különbség.

Ez Kinga sara, aki tényleg azon kiakadt, hogy a nappalit rendbe kell tennie, ami 5-10 perces meló

Nem néz ki valami modernnek a hûtõjük.
Shadinak nem volt semmi tekintélye, Attilától meg be vannak sz*rva ott bent.
Ez mind szép és jó, de mi volt amikor Shadi volt a villamester, és ugyanazt csinálta mint Attika? A villában és itt a fórumon is Shadi volt a szemét, hatalommániás kis kullancs... Kettõs mérce befigyel LOL.

wesker24
Látom a lengyeleknél is népszerû a VV ! XD
😄😄 pedig abból indult az egész, hogy Attila szépen megkérte Kingát, hogy cselekedjen picit, törölje le az asztalt és ilyenek...😄 arról már nem õ tehet, ha támadási felületet hagy Kinga és csak fröcsög

Most jobban érzed magad? Jesszus 😊

végig ezt a 3 gyökeret mutatják
Ja ezt nem Ritának szántam, csak úgy 😄

És baszki megbeszélik, hogy Atec elõkészítette, így akarta ATTILA ADS::AS😄:AS😄:AS behalok 😄😄😄

te hülye kis pöcs
Rita79
Tudom, a Ritka rendes fiút találni. De azért annyira nem híres az 😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Ezzel magadat minõsíted. De tovább megyek, a benzines témával szinte már a jogilag is büntethetõ kategóriát feszegetitek. Nem ártana néha gondolkozni egy picit...

Alapjáraton igen, de Attila ellendrukkerei átbillentik a mérleg nyelvét. (Olyan lesz, mint a Béci-Jerzy párbaj)
<#love11><#wave> amúgy szia, egy igen híres topikot indítottál réges régen <#vigyor2>

😄 az nem primitív ahogy beszélt olykor és amikor köpött részegen?😄 az neked semmi?

Rita79
Éva nem volt primkó, sõt... Inkább az volt a baj vele, hogy cirkuszolós, indulatos volt.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

jaj fecó fogja kivinni attilát.vigyed cigó..kapsz vagy 10%ot
Fecókám igen a nézõk láthatták, hogy Kingácska volt a hülye már megint 😄 Egy 5 perces meló miatt verte magát egész nap 😄😄

Éva is nagypofájú volt, primitív is mégis valamiért jobban átlátta az élethelyzeteket, mint Gigike, vagy Anikócska...

ja meg a víz.. istenem<#boxer>

Rash87
Álom a 2. kannát,s elmehetsz Janokáékhoz is 😊))

Glory, Glory Man. United!

desigo
fecó mekkora bólogató pincsikutya
vicc
azért én láttam már Veránál is aljasabb nõt, kint õ szerintem más ember...Emlékezz amikor bement hihetetlenül félreismerte mindenki adta az érzékeny szerény lányt zseniálisan, aztán lám mi lett belõle😊 nagyon színváltó személyisége van, de én így is sokkal értelmesebb nõnek tartom, mint a kacsacsõrt, Kingát és Seherét együttvéve...

úristen ez tényleg csak ennyit fogott fel ebbõl, hogy nem kente meg a vajaskenyeret és attila ezért basztatta..

Plusz egy ok hogy Verára szavazzak. 😉

én kinézem belõle, hogy olyan rafinált, hogy betaktikázza magát a döntõbe😊 bár, ha Attilával nehogy isten ott lesznek a 4 között szerintem náluk kinézhet egy párbaj...

wesker24
Ö még a döntöt se érdemli meg annyira aljadék egy nõ !
wesker24
Mindegy Peti igyis ugyis ki fog esni nyerni ugy sem fog !
És akkor mi van, ha bejut a döntõbe, úgysem nyer.
Kingát félrenevelték, nem is hazudtolja meg önmagát õ róla simán elképzelem, hogy kint is ilyen...nem vágom, hogy tehették bele cselszövõ kategóriába... õ ez a tipikus álomvilágban élõ királylány a legrosszabb nõ fajta, aki valaha létezett

Gondolkozz már miket írsz...

nem vagy komplett wesker ne haragudj😊 most azért, mert beleéled magad Kinga helyzetébe...Figyelj Kinga nem azért idegbeteg, mert az élet megviselte, hanem, mert annyira elkényeztették, annyira a segge alá toltak mindent, hogy neki az a természetes, ha megkap mindent, ha valami nem úgy alakul ahogy õ szeretné hisztis kislánnyá változik, sõt még az is...egy kislány agyú, önzõ, kriptaszökevény...

Péter lehet, hogy iszonyú ellenszenvesen tolja a játékot, sunyi, simulós, de valami hihetetlen módon átlátja a helyzeteket, ahogy elemez zseniális minden apró mozzanatra odafigyel és tetszik az érzéketlensége...Aki nem figyel oda és kiejti az pedig így járt😊 Peti szórakoztató is volt, mert kb minden csaj megtalálta odabent, említettük neki kellett volna lenni a dumagépnek...Nekem szimpatikus lett Attilával karöltve színt vittek/visznek is a mûsorba