ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*el
wesker24
Én pedig nem viccelek ha Vera tényleg döntös lesz tényleg viszek egy kanna benzint !
És az mi poén lenne meg is nyerné A:SD:AS😄:AS

Látjuk ám, hogy milyen élkényesztetett hisztérika vagy, ne félj 😉
desigo
veszek neked egy kanna benzint...
desigo
"smseket fentrõl küldik azt csá"

lool
wesker24
Ha Vera döntöbe lesz felgyujtom az RTL székházat na nehogy már egy aljadék ribanc legyen döntös !
finguci legnagyobb baja, hogy eddig még arra is lusta volt, hogy a saját haját megcsinálja és kisminkelje magát..

Fecó, meg a Csaba ott se voltak nem is tudhatják...csak bólogatnak, hogy nehogy a Kingának ellent mondjanak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Leszarom a Petikét nagyon jól teszi ha Kinga kihivná a Pétert még sms-t is küldenék KIngára !

Legalább kiesik az egyik manipulator maguknak keresték a bajt hát egyék meg amit föztek !
azért egy nõ igazán megérdemelné, hogy ott legyen a döntõben...

Vera és Eszter közül lesz ott sztem vmelyik...

Attila és Csaba a másik 2 evidens ember. Ami még történhet az az, hogy Péternek vajon sikerül e a kinti népszerûtlenség ellenére elérnie, hogy bekerüljön a döntõbe cselesen pl párbaj nélkül😊, és akkor még ott van Seherezádé, akit senki nem bánt nem visz ki õ olyan Anikó 2 (nem jellemre gondolok) nem kap jelet szinte soha, senki nem foglalkozik vele aztán mégsem kerül be a döntõbe😊 sztem õ egy srác ellen fog elbukni talán Fecó fogja kiverni õt...de ez csak tipp

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egyébként a bennlévõ csajok közül nekem is Sehi a legszimpatikusabb, a röhögése pedig "priceless".<#nevetes2>
Jó, tényleg Csaba-Fecó-Attila döntõnek kéne lenni, csak Attilát nem kedvelem, azért írtam a legjobban kinézõ nõt.
Mert most Attila a geci, mert õ intézte el, hogy zöldet kapott, mert mint villamesternek meg lett írva, hogy osszon feladatokat, és elkényeztetett *** p**** nem csinált semmit. Ezért Atec a gané, mert õ direkt elintézte ezt, tujáék meg bólogatnak hozzá, hogy persze, persze... 😄😄

3 agyhalott 😄😄

jaj nehogy már Petikét kiejtsük az egyik legjobb játékos😄 hiába gonosz törpe a riportszobás elemzései, meg a csalás a csalásban hiányozna😊

wesker24
Peti ellen vissza megy Eszti ellen meg tuti elvérezne !
wesker24
Ez az Kinga hivd csak ki Petikét simán vissza mész !
na Peti, Eszter közül fog szvsz választani😊

Seherét nem fogja

faszt, Sehere nem kell a döntõbe😊 hamár nézettségileg kellene döntõt rendezni akkor egy Attila-Peti-Vera lenne az ideális😄😄

Gyenge a memóriátok srácok😄😄

Fecó mindig köztes állapotban volt, az X faktor héten úgy néz ki kibékültek

Szerintem az utolsó hétre az összes eddigi széria lakóit beköltöztetnék hirtelen.
Vera helyett legyen Seherezádé és akkor tényleg nagyon jó lenne<#eljen>
desigo
kanga amúgy most miért is bandázik fecóval?
aki hetekig ellene volt vera elõnyére?
desigo
komoly nézettsége lenne a vvnek akkor
muhaha
Képzeld el, ha mondjuk Vera, Csaba, Fecó hármas maradna a döntõre.<#hehe>
Istenem de 3 agyhalott ez 😄😄😄 Komolyan rossz hallgatni, hogy miket beszélnek be maguknak, meg találnak ki 😄😄

desigo
fú de rosszindulatúak most
kanga magasan kiérdemelte ezt a kendõt
Amúgy Kinga sokkal rondább sminkben, mint anélkül.
biztos az is csak azért volt mert ki akarja fúrni..<#hehe>

Kinga következõ héten hányszor fog kiborulni szerintetek?
ebben igaza van Kingának, tényleg a hisztis picsát láttuk benne😄 akinek ideje hazamenni...persze h nem játszott a kamerának

Arra ne fogadj, Kinga csak elrontja Csabit, úgyhogy mehet a p*csába.
wesker24
Nem hinném hogy meg fog szakadni !

Akár Petit akár Attilát hivná Csabi szavazótábora ugy vissza szavazza mint a szart !
Az XBox táncos kendõ Kingának adása már el is van felejtve.
Megmondom az õszintét is elõkerült 😄 Na jó császtok 😄😄😄

Na fecó 😄 : "Így akarta a jóisten" 😄😄

desigo
szerintem kanga esztit fogja vinni...
úgy legyen
+1 ennyi

óriási mázlija volt eddig is, és ha megnézem kik estek ki

Shadi, Veronika, Annamari, Gergõ lazán értelmesebb volt nála

desigo
fecó mindig mondja,hogy most már õ lesz a következõ kiválasztott aztán magában meg röhög,hogy jól kiesnek elõtte
ó-ú
Szerencsénkre 1 hét mólva a vv5 nagy sorozata,hogy eddig csak kiválasztott ment vissza azt hiszem megfog szakadni😄
amit mondjuk Attila tett ellene az alapján nem csodálkozom, ha uszítja Kingát ellene😊 védett simán megteheti

wesker24
Kinga nem fogja Attilát kihivni !

kinga kb meg tényleg attila miatt van még bent egyáltalán

Na 5 percet kellett várni az elsõ Úristenre is 😄😄😄 Szánalom, nem is nézem mai online, mert tuti ezt fogják adni 3 órán át....

csabi is egy szarkavaró..õt állítják be jó fiúnak?
bazdmeg, hogy uszítják attila ellen.. beszarás..<#taps>

az idõ minden sebet begyógyít, amikor ezt meghallottam elkezdtem röhögni😄😄😄DDD

mintha maga Cicerot hallottam volna😄

kiesne, mint a szar😄