ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dency
Zseraldin bemegy, kérdezik tőle :
-Hetero vagy?
-Nem, azért annyira nem.
-Nem vagy hetero ?
-Nem ,egyáltalán nem vagyok hetero.
-Leszbikus vagy?
-Dehogy vagyok leszbikus, a fiúkat szeretem abszolút.

WTF?????? :<#idiota> El van tévedve a fogalmakkal 1 kicsit.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

ascii
ajánlom figyelmedbe, a suttyóság szintjét még csak nem is karcoljuk:

http://444.hu/2016/08/29/azt-hitted-a-valo-vilag-8-suttyo-nezz-bele-egy-brit-adasba
Utoljára szerkesztette: ascii, 2016.09.06. 08:32:50

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

vagy VV Attila az 5-ben😊 szep idok voltak azok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

fogadásból megújjaztatni magát az már igen............
Talán VV Béci váltott ki belőlem akkora hányógörcsöt, mint ez a Dina. Úgy alkot mondatot, hogy alany+állítmány+kurvaanyád. Bejött ez az új csaj, és már egyből énkurvaanyámat felkiáltással "üdvözölte".
Mi értelme ilyen selejt embereket összegyűjteni? Legalább lenne szériánként 1-2 játékos, mint annak idején Alek volt, aki játszotta is ezt a játékot.

ascii
te hol élsz? jó lenne ha kikecmeregnél a 2000es évekből, már nincs sms nagyon régóta.

Itt nem népnevelni, tájékoztatni, ízlést befolyásolni, követendő példát mutatni vagy értéket közvetíteni akarnak, hanem alpári szinten kikapcsoltatni, a probléma veled van, ha nem tudod helyén kezelni a dolgokat

ascii
végre elindult a játék, evelinnek pacsi

Még mindig katasztrófális a színvonal mind az összefoglalóban mind a netes felületen, egyszerűen vicc, a játékosok nagyrésze szintén kabaré kategória, viszont 2 ember már most tisztán látható, hogy minden féle tekintetben a többiek előtt jár, a fiúknál Dávid ő teljesen normális és rendes gyerek, a lányoknál pedig a most frissen beköltözött kiscsaj Zseraldin elképesztően bejövős egyenlőre, tökös, nem parázik, és nincs megilletődve, és még sütnivalója is van, egyenlőre nagyon szimpi, remélem hosszú ideig bent lesz és megtalálja a közös hangot Dáviddal, a konyhában lesz rá esélye, még szövetségesek is lehetnek hosszabb távon. Dina elképeszően idegesítő ugyanaz a lemez minden nap, senkihez nincs egy pozitív hozzászólása, csak a Micivel beszélget normálisan aki szintén vállalhatatlan, remélem Dina és Mici a lehető leghamarabb távozik elképesztően irritálóak, Zseraldin és Dávid viszont jól tolják.
nektek hányszor,hány év kell még,hogy leesen,hogy a retek klubnál ELŐRE levan tervezve ki megy be.......a nézők arra kellenek,hogy küldjétek a az SMS lóvét.....és pörögjön a reklám

mondom,hogy mostani kollégákóim dolgoztak a reteknél,de már megbánták a népbutításhoz az asszisztálást
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.09.05. 23:03:49
Darthmushroom
Dina meegint csámogva magyaráz... és még neki áll feljebb...ráadásul még a beszéd stílusa is olyan iritáló...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ascii
online streamet tud vki?

Darthmushroom
b*szott jól nézz ki 😄 +nem egy papucs. elsőre nagyon bejön, sőt az eddigi legjobb csaj bent.

ascii
szerintem tuja lesz ez is

Jól is néz ki..de ide kár volt jelentkeznie..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ascii
zsófi pont jó választás volt, tuja nem kell ebbe a műsorba, csak akkor mutatták ha épp vki csinált vele vmit (soma fűzte, vivi itatta, zsóti sminkelte)

Azért Soma nem csinált kakát a szájából...<#idiota>Micike drága teljesen ledöbbent.😊Azt viszont nem gondoltam volna,hogy így meghintik a szépszeműt(bazeg milyen fejeket vágott macskarészegen)..tőlem viheti Atit-teljesen nulla ember,vagy Dinát.
Eléggé népszerűtlen Dina,bárki ellen kiesne..szvsz.😊

Utoljára szerkesztette: Coolfire, 2016.09.05. 05:24:49

wesker24
Szerintem ez megbeszélt taktika volt hogy Vikire rakják a jelet, azért 7 jel az sok szerintem ez már simán taktika vagy mindenki beszari és inkább Vikire rakja a jelet ? Hát kíváncsi leszek Viki kit akar kihívni ? Ha Dinát hívná ki akkor az RTL elcsalja hogy Dina menjen vissza, még nincs itt az ideje hogy kiessen.
Darthmushroom
Mi ez a sok jel Vikire? mindenki fél másra rakni? Viki jeleinek felét Dinának kellet volna kapnia. Vagy végül Vikivel akarják kiejtetni?

wesker24
Mondtam én hogy nem akarják hogy kiessen nélküle nem igen lenne müsor, még ha ki is menne pàrbajozni az rtl ugyis elcsalja Dina javàra,nincs még itt az ideje hogy kiessen.
Ennyi? Szánalmas ez a részrehajlás Dina felé. Az ő viselkedéséből semmit se mutatnak. Nagyon nem akarják, hogy kimenjen.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Remélem azért kontrasztként megmutatják Dina meg Mici részeg gusztustalan viselkedését is.. Az Lórinak meg a többieknek mennyire elfogadható?

wesker24
Jah a sportos csajok nekem is jöhetnek 😄
Master91
mekkora f.szfej ez a soma
Darthmushroom
tetszik az új csaj 😄 focista csaj nekem való 😄

wesker24
Ugye én is meglepödtem Vivi nem is olyan buta mint ahogy gondoltuk.
wesker24
Nah egy új csaj a csere játékos !
vivi nem kispalyas...a cogito ergo sum meglepett.😊

wesker24
Jah nagy kàr hogy nem mondtak ki volt a màsodik helyen.
wesker24
Nem hinném az rtl-nek az az érdeke hogy Dínat minél tovàbb bent tartsàk mert nagyon jó konfliktus forràs.
Kivéve ha azt is elcsalják.. ha már egyszer bent tartották, azt sajnálom még, hogy nem mondták el nekik ki volt a második helyen, legalább koppant volna egyet Dina

Darthmushroom
Legyen kiválasztott most már a Dina, úgy is kiesik bárki ellen.

wesker24
Szerintem is elcsaltak Dina közel volt a kieséshez, tuti ő esett volna ki csak elcsalta az RTL.
Darthmushroom
ááá nem sokon múlott h dina menjen

Krisztiam
na Zsófi kiesett 😄
ezt elcsalták szerintem Dina 17%

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Vivien mennyi mindent tudott 😄 jól hallottam, hogy Krisztián a Mona Lisásra azt kezdte el mondani, hogy Mauro Pic(otto gondolom)? 😄D

wesker24
Erre vagyok kivàncsi én is,hogy az rtl kit szemelt ki kiesésre ?
wesker24
Asszem itt a lexikàlis tudàssal nagy bajok lesznek 😄
Krisztiam
én Dina pasija helyébe már kidobtam volna Dinát 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
na nézzük ki esik ki, hogy csalta el az rtl 😄

Zsófi esélyes, de neki meg ott van a Somás kapcsolata esetleg meg csaj akit lehet mutogatni, így kicsit Ati felé dől a mérleg nálam. Vivi sztem a kis egyszerűségével szerethető és mivel a tudatlanságával eléggé sok vicces pillanatot okoz, így elégé képernyőre való ő is. Ahogy nézegetem itt is, meg más fórumon is Vivi elég népszerű.

Ja..Zsolti szépen,szolidan kisminkelte.😊

wesker24
Ezért aggódok én is. kezdem én is megkedvelni, egyszerű mint a faék, őszinte becsületes, és ha ki van sminkelve akkor nem is néz ki rosszul 😄
Csak Vivit ne..egészen megkedveltem..egyszerű,mint a faék,de becsületes és őszinte.😊

wesker24
Jah egyetértek Dina kiváló konfliktus generátor, nem ö fog kiesni, sajnos helyette inkább vagy Vivien , esetleg még Zsófi mert ahogy Zsóti mondta nem sok mindent csinált még a villában eddig, Ati-t talán bennt tartják mert kiváncsiak a Viki-Ati románcra ha egyáltalán lesz.
Szerintem sajnos nem Dina fog kiesni, ő jó konfliktus generátor, az RTL-nek érdeke bent tartani. Ilyen szempontból nézve a tippem a kiesőre az Ati. Eléggé szürke karakter, nem sok mindent csinál és nem tűnik úgy mintha lenne benne még valami.

Darthmushroom
am szerintem a kiválasztásnak is jót tenne h Dina esne ki, mivel ő már annyi mindenkivel összeveszett h valszeg ő lesz a kiválasztott.

Rávettem magam, hogy megnézzek egy adást ebből a műsorból. Dina 10 másodpercig volt szimpatikus, vagyis addig, amíg el nem indították a bemutatkozó kisfilmjét.
Van egy srác, aki valamivel normálisabbnak tűnik, mint a többi, de ettől még nem lesz szórakoztató a műsor. A VV4-et szerettem, az újabb szériákat nem tudom megemészteni.

wesker24
Van egy olyan érzésem hogy az RTL belenyúl a szavazásba és és Vivien fog távozni a villából, ö volt az első beköltöző és ö távozik elsőként, szerintem tuti nem Dina fog távozni habár simán megérdemelné mert az RTL annyira nem hülye hogy már az elején kiejti mert kell a konfliktus forrás ezerrel.