153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    genetikai hulladek...ez a fazon, ha weekend"apa" lesz akkor se fog megkomolyodni:D
  • Coolfire
    Ehhh...már csak én nem vagyok celeb..
  • sorler

Gólyahír: apa lett ValóVilág egykori sztárja
  • Ironman2
    Színes személyiségek!
  • Ironman2
    Most akkor mégse lesz beszavazás? A másikon félre voltak informálódva ezek szerint.
  • Dency
    Velük indul a Való Világ új szériája: ők költöznek be először a luxusvillába

Fogja ezt valaki nézni egyáltalán?
  • sorler
    Ez a ValóVilág: kollégánk letesztelte a VV9 új villáját
  • Ironman2
    Lesz megint beszavazóshow,azért nem tudjuk kik a szereplők! Ez jó hir!

Képek a villáról,és részletek itt
  • Ironman2
    Gigabirságot kapott az RTL a VV4 miatt!

• desigo
    Milyen feladatok,programok lesznek a bentkévőknek?
  • sorler
    nézőknek kellene eldönteni, hogy kik kerüljenek be
    mondjuk versenyeztetnék őket és alkalmanként 10 emberből 2 bekerülne.
  • Ironman2
    Ez egy hülye felfogás szerintem az hogy aki előző este online nézte a villát,az nem nézi meg a következő napi összefoglalót,és ezáltal a reklámbevétel is kevesebb lesz.blablabla.Mi ugyanúgy megnéztük akkor is az összefoglalókat mikor ment az éjjeli online közvetítés.
    Na mindegy,várjuk meg hogyan alakul,én is kiváncsi leszek rá most,és követni is fogom bármilyen szar lesz,mint az előző három széria.
  • xido
    Az a szar,mikor a "mi tudjuk mit szeret a néző" stílust egy nonstop műsornál is alkalmazzák és a szerkesztő szájíze szerint áll össze a dolog..véletlenül se legyen érdekes,ha valaki éjjel még fent van és edz vagy eszik vagy monologizál..
    Az ilyen műsorokat megvehetné a Twitch totálba,aztán tolná bele a pénzt Kolosiék zsebébe,cserébe hozzá se nyúlhatnának az online streamhez,különben ott a vége :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2018.10.30. 13:58:26
  • Ironman2
    Na ez is érdekes,teljes hirzárlat van gondolom,vagy lehet visszaveszik a régi módszert hogy élőben válasszák ki hogy ki költözzön be.Az jó lenne!
    Egyébként aki itt volt velünk,tudja mekkora élmény volt a VV4-VV5 kukkolása,és nem arra voltunk kiváncsi hogy ennek meg annak milyen teste van meztelenül,meg a zuhanyozásokra,netalán a szexre (ami jóformán nem is volt),hanem a rengeteg buli amiket lenyomtak,és egymás szivatása,megtréfálása,amiket az összefoglalókban le se mentek,pl ATI-Peti páros,aki emlékszik rá! Erről szól a kukkolás,mi nagyon jól szórakoztunk rajta anno,és ettől lett olyan népszerü is a műsor.
  • xido
    Az a baj,hogy hétpecsétes az egész biztonság,még a többiek se kapnak nyers videót kézbe,nehogy terjesszék..
  • xido
    Amúgy meg 5 nap van hátra,miért nem mutatnak a lakókból egy kockát sem?..még a honlapon sincsenek..sőt honlap sincs igazán :)
  • Ironman2
    Meg a felkészülés,meg a méregdrága berendezések..stb..stb.Egyedül a kiszavazóshowk mennek nekünk élőben,de szerintem már azt is megrendezik előre.
  • Ironman2
    Ja,ezek amúgy nem tudnak gondolkozni,mert egy ilyen valóságshow alapja a kukkolás.Nem is lennék meglepve ha valaki bosszúból meghekkelné a kamerákat,mondjuk egy belsős ember.Mi a fenének költenek vagyonokat ott a huszonvalahány kamerára,meg az alkalmazottakra,mikor csak ők páran élvezik az egészet,mi meg kapunk egy félórás napi műsort belőle (reklámok nélkül).Bullshit!
  • Ironman2
    Egyébként meg nem tudom kik ülnek ott a szerkesztői székekben,de simán lehetne olyat bevezetni,ha már annyira nem akarják hogy kukkoljon mindenki,hogy megemelt sms havi dijjal be lehessen lépni a kamerarendszerükbe a honlapjukon keresztül.Ez olyan nehéz lenne kivitelezni? Az rtl hozzájuthatna még plusz milliókhoz,és mi is jól járnánk.Attól nem kell félni hogy nem veszik meg emiatt a blikket,mert aki megvette idáig,az amúgyis megveszi,aki nem,az meg nem!
  • xido
    Ennyi évad után ez nekem már olyan,mint az x az ennediken ÉNB PCSB stb...amig szimpi valaki benne,nézem..aztán úgyis elsorvad az érdeklődésem,mint már az előző kettőnél is :)..Lassan tényleg elhiszem azokat,akik csak spektrumot meg natgeot néznek :)

Ja télleg..már du 5kor költöznek..akkor én is melóban bőven...majd éjjel visszanézem :)

Hagyd ezt az sms-t,már a 4.óta tépjük a szánkat miatta,pedig Árpa idejében asszem még volt is ilyen,hogy pl 2 kamera ment nonstop és még egyre befizethettél..vagy az a BB1-nél,már nem tudom :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2018.10.30. 13:32:17
  • Ironman2
    Gondolom kukkolás nuku,így megint marad a nézők manipulálása,ami átszövi az egészet fél éven keresztül.Így nem is az folyik a villában amit nekünk leadnak,csak egy szerkesztett szart fogunk kapni naponta.Eléggé sajnálatos ez!
  • Ironman2
    Na ezt csak felvételről tudom nézni,mert vasárnap meló lesz!
  • xido
    Megvolt a sajtótúra a villában,Évi is csinált pár klippet az instán,nem rossz...
  • xido
    nem maca..mici :D
  • IXEMGabeo
    Krisztianek azzal a szoke macaval nem csak ott toltak...
  • sorler
    lehetne baxás csak nem a takaró alatt
  • Darthmushroom
    Legyen olyan az új mint az Attila féle volt, számomra messze a legjobb karakter volt. Anno a casting is jól sikerült mert több jó szereplő is volt stb.. és persze az nyerte meg aki a legjobban megérdemelte.
  • wesker24
    Amint kezdödik a VV9 majd meglássuk milyen lesz a Müsor ! Azt amint beköltözött mindenki majd csinálok hozzá egy bannert is meg keressünk hozzá egy másik Hátteret is !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2018.10.22. 12:27:51
  • ToCsEk
    nah jah ez a baj :D
  • Ironman2
    Olyat nem fognak berakni,mert első körben kiszavazzák! D
  • ToCsEk
    okos nőt pls :D nyerjen nő csak ne ilyen Zsófi féle
  • desigo
    hajrá
    legyen a topik is aktív
  • wesker24
    Aha mint mindig kiváncsi leszek ez jobb lesz-e vagy sokkal rosszabb mint az elözö volt ? És persze Élö Netes adás az most sem lesz mint az elözö Évadban se !
  • xido
    az örök kérdés..automatikusan nullás lesz a netes vonal,mint volt már előző években is? :)
  • IXEMGabeo
    wesker elsz meg?:D:)
  • Zs0lt1
    11.04 Való Világ 9. évad
  • Ironman2
    Alekosz continued:

Jaj!
  • IXEMGabeo
    na ez lefarasztott, de Zsolti vicces volt amikor mondta a csavonak

"Te a noket nezed mikozben en beszelek hozzad? na menj gyorsan oda":D:D
  • Ironman2
    Jaj!