ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak Vera hiányzik persze.

Éppen a finalisták sétálgatnak az udvaron.

nézném a többieket,mert itt ugyanazok hangzanak el,amik mindig
Ez a fecó 😄

Önálló gondolata nincs. Csaba mond valamit egybõl rácuppan persze, persze...

Csaba: Nem gondoltam volna? Fecó: Nem ? Hát én megmondtam persze....

De elõtt 10 perccel Fecó: Nem gondoltam volna

A:SD:AS😄:ASd

EZ SÍK HÜLYE!!!!!!!

Akkor miért mondta, hogy "persze"?
most Verát butázták le így a háta mögött?😄 az nem gyenge

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A kiesett Kingát a volt pasija várta a stúdióban

Újra összejöttek...blabla

ez lesz a Blikkben😊
jobb lenne, ha inkább paradicsomra költenéd azt a pénzt, mert már közel 600 Ft kilója...ezt is megemelik😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Most csak viccelek ne vedd komolyan !

De ha igy lesz akkor megveszem a Blikket és ha kell be is kereteztem ! xD
vagy mondjuk te egy szál faszban😄

jaj ebbe nem tudok sajnos belekötni😄 nyilván, ha Peti kiesne nagyobb port kavarna a címlapokon:

"Kiesett a valóságshow veterán"

"Szõke királylány gyõzelme a manipulátor ellen"

lenne rendesen az agyhalottaknak mit olvasgatni

Mûsor szempontjából az lenne a legjobb ha a Hisztis-baszdmegezõ-picsa Kinga és a Ganajtúró-köcsögnézõs-Péter is kint maradna !

...és helyettük menjen be az egyik nagyfarkú néger testõr ! 😄
wesker24
Szerinted melyikbõl lenne nagyobb média szenzáció a BLIKK szempontjából ?

Az hogyha Kinga kiesne a legnagyobb manipulator ellen vagy inkább az hogy egy csaj ejti ki az egyik legnagyobb manipulátort ?

Az most más kérdés hogy Péter ellen szavaznának !

úgy látom Peti nem rogyott össze ettõl ahogy vártam😊

Ez jogos! Egy lila kendõ, egy rokonlátogatás karácsonykor.
Ezt jól összefoglaltad, tényleg így van. Én speciel igen nehezen tudnám elviselni Petike önelégült pofáját a gyõzelme után, mondjuk Kinga örömtánca sem lenne valami jó.
Kingácska..mennyi megkülönböztetést köszönhetsz pedig Attila Péter párosnak te hálátlan szutyok...
VV után szerintem csinálhatna az RTL egy survivor 2-t.

de csabi..ez ilyen játék..bazmeg már az álmok hajkurászása szöveget
Hát 20 legalább 😄😄

persze persze mindig kiesnek elõle az emberek eljön majd az õ ideje😄

Rash87
Utóbbi 10 percben hány "persze" hangzott el?

Glory, Glory Man. United!

sajnos az a baj hoghy az emberek annyira kiakarják rakni Pétert hogy képesek szavazni erre a Kinga nevû parazitára ....hogy miért? azért mert Péter játékát azonosítják azzal az erõvel ami szerintük a sajátéletükben meggátolja õket az elõrelépsben...Péterben látják a seggfejfõnõkõt,a csaló üzletembert aki megrövidítette õket,a politikust aki lop csal hazudik...pedig itt csak egy játékrl van szó aminek a lényege hogy megszabadulj az ellen feleidtõl,lkehetõleg ugy hogy magadat ne kockáztasd....
nevetséges hogy egy elkényeztetett,hisztis,nyiltan külsõségeket elõnybenrészesítõ,semilyen emberi értékkel rendelkezõ Kingára képes valaki szavazni csak azért hogy Péter kiessen....az a péter aki egyébként attól függetlenül hogy nem a legtisztességeseben játsza a játékot,sokkal hasznossabb mint a Kiknga....
érdekes de ilyen a világ...minden haragját minden csalódottságát az ilyen játákosokon töltik ki az emberek..vagyis a jelentõs részük...akik nem szórakoztató mûsorként vagy játéként nézik ez a tv-mûsort...hanem valami igazságosztó szappanoperaként tekintenek rá amin kiélhetik a saját életükben szerzett sérelmeiket...😊 szerintem ez gáááz ...vagyis ez a gáááz..😄😄😄 az hogy pénzt költ bárki is Kingára..Péterre még megértem,mert õ bár gecci,de nevetett..:😄😄😄
Ezt a fecót vágják már fejbe annyira idegesítõ ezzel a perszéivel, meg vigyorog mindig nem mond semmit, csak a szokásos szarságok mindenre persze, persze, persze, fúúú ez kemény, persze, dúrva mi csabi? Számítottál rá mi? Perszeeee, perszeee

ááááááááááááááááááááááá 😄😄😄

meg*** nem mert

azért eléggé tudott vinnyogni, mert ordítani, de neki legalább volt esze...

éva azért nem volt ennyire rinya pina..én csíptem évat..de ez a kinga?a hideg ráz
akkor itt most lehetséges, hogy Kinga és Attila lenne Éva és Alekosz:S mondjuk én élveztem az Alekosz Éva vitákat és beszélgetéseket is...végig érdeklõdésben tartott engem pl...na meg emlékezz vissza, ha nem marad kint Olivér akkor nem született volna meg az EPIC beszólás Bécinek és a Jerzy féle retardált légpisztoly

Szerintem Attila maximum Csaba ellen esne ki, de õk a fináléig hagyni fogják egymást.
nyávogást,sminkelést és nyálaskodást😊
Most elképzeltem a mûsort, ha itt Peti kiesne és utána a következõ párbajon Attila is menne utána, úristen mit néznénk?😄😄

fecóka szerint attila megkönnyebbülne ha peti kiesne

ez vak
Alekosznak ott maradt az èva aki egyelèg erõs karakter volt! ès nekem oli nagyon hiányzot,nèlküle nemvolt már vicces a mûsor...

Akkor szeretném, ha velem is azt csinálná mint a filmjében az operatõrrel.<#nevetes1>
Fecóka fújtat,perszézget és te jössz visszázgat csak😊)
pont Petire lennék kíváncsi mennyire viselte ez meg

na ja ilyenkor bezzeg szeretitek Verát mi?😄 aki mellesleg sokszor meglátja az igazságot, de vannak tévedései...õ is elismerte régebben h õ Péteren nem nagyon tud kiigazodni😊

Vera ezt most kristálytisztán látja. Nem hülye csaj, csak egy kicsit õrült.<#hehe>
bazmeg xido😄😄 már megint egy rúgóra járt az agyunk

Jelenleg úgy érzem Kinga-Péter: 55%-45%.
beszarok h még Vera dumál Kingával errõl😄😄

hirtelen Kinga de beszélgetõs lett Verával..
Attila azt kívánta az újévi malactól, hogy Peti hamarabb essen ki, mint õ. Remélem ez a kívánsága már a héten teljesül.
Rash87
Ráfázott? Simán visszajön 😊)))))))

Glory, Glory Man. United!

jah..😊
Hirtelen Petit milyen jól ismerik a többiek😄

online adás megy

Mindenkinek az álmát tönkre tegye..kituszkolja azokat,akik azért jöttek,hogy nyerjenek

Ez a Kinga egy szõke,ez a JÁTÉK lényege b+
wesker24
Hát jobban is teszed 4-dikként esett ki eljátszotta mindenkivel hogy mekkora nagy barátja és a legféltettebb titkaikat is elmondták neki és Petike ezt felhasználva sorban kiejtett mindenkit ha kell összeugraszotta még a legjobb barátokat is ha kell hátba szurta a legjobb haverját is !

És pont akkor esett ki amikor már közel volt a játék vége mert már csak 3-an maradtak volna a fináléban !
ugyanezt mondták anno Alekoszról is Olivér nélkül, de szvsz feltalálja magát és a beszólásai ugyanúgy ott lesznek...maximum kompromisszum készebbnek kell lennie a bentmaradottakkal szemben...

setuh
Két antikarakter fog párbajozni,de azért hajrá Peti,sokkal többet ér a mûsornak mint Miss ParisHilton hiszterikapicsa,még ha egy geci is.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder