ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na pontosan ez baszna be,amit most Vera mond,hoy Peti nélkül Attila és Kinga kapcsolata javulna..kellene a faszomnak megint ez az érzelmi szarakodás😊
áá kár, hogy nem rémlik semmi a Survivorból alig valami, pedig azt néztem ezerrel...vissza kéne nézni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Végre valahára egy jó gondolat ! xD

wesker24
Ha Petike kiesik én csak azért is nézni fogom mert kiváncsi leszek hogy Attika kivel fog saponolni ezek után ! xD
fitymaszükület
nem tehet róla, hogy szociológusnak ment és befolyásolható emberek vannak körülötte😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rühellem a hisztérikát, de nem jobban, mint Attilát és Petit, úgyhogy nyerje ezt Kinga.
Attila nem szokott poènos lenni a peti nèlkül!petin ès atin kìvül nincs több szórakoztató ember bent... ha a peti kiesik akkor felesleges lesz nèzni a mûsort mert unalmas lesz...

baromság egyértelmûen így rosszul döntött Péter...

a 3 ember, akik Kingára tettek elõre lefixálták a pálcikákkal ki kire fog tenni Attila nem is volt ott, õ elgondolkodott Kingán, de nem volt benne abban a hármasban, akik Kingára tettek õ maximum a bizalomvesztésre és a kihasználtságra hivatkozhatott volna, de aztán az elmondása szerint a lelkiismerete szólt közbe Kinga ellen meg is mondta Péternek egyébként...

Peti pedig nyugodtan tehetett volna másra

wesker24
Engem az nem érdekel ha kint hagyja Petikét utána már bármikor kieshet Kinga !

Kiváncsi lennék mi lenne ha nics ott Petike aki mozgatná a szálakat !

Amuyga z évek haladtával már Petike is vissza vett a stilusból de most erre ráfázott !
Mit?

Semmi sem tökéletesebb számára, minthogy Péter elvérezzen olyan ellen, aki számára gyengének tûnik.

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Megy az online.
Szegény Atesz, ha Peti kiesik, ott lesz az erõs Fecó-Csabi-Vera-Kinga koalíció, míg Attika mellett már csak a kétes Eszter és félig meddig Sehi... f*szom, VV4ben ugyanettõl féltem kb mikor Olivér Bécit hívta ki. El fog laposodni az egész. Ha meg Ati taktikából kibékül Fecóékkal azért lesz lapos. Kíváncsi leszek erre a párbajra.
wesker24
Eltaktikázták magukat ennyi és most ezt Attila fog megszopni !
de wesker Kingának régen haza kellett volna mennie, nehogy már a 100x fondorlatosabb Péter menjen haza és kiessen egy ilyen ösztönbõl játszó önzõ, követelõzõ dögtõl😄

Chidori55
De ez nem a Survivor. Én mondjuk arra nem is emlékszem és szerintem nem az alapján kellene megítélni hanem amit itt nyújtott és szerintem az nem sokban különbözik az Attiláétól.

wesker24
Itt a VV5-ben már nem olyan geci mint a Survivorben volt de azért látszik hogy lehet hogy egy kicst megkopott de uygabnugy érti a szakmáját ahogy eddig is !
ascii
wesker a párbaj közeledtével mindig kezd érthetetlenül viselkedni!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Nem tudom, én lehet másik mûsort nézek, de nekem az jött le, hogy Szadesz-Atesz dobta a cápák elé a haverját:

Lelkiismeretre hivatkozva nem rakott jelet Kangára, így Kanga alapvetõen SzociópAtika nem került a célkeresztbe.
Ez pedig várható volt, hogy KÍNga nem lát ennél tovább, Peti meg csak az 1:3-hoz esélyben bízhatott. Rábaszott.

El kellett volna szólnia magát Petinek, hogy PszichopAtika ötlete volt az egész és akkor Kinga dühbõl kiviszi, isten nem mentette volna meg azt a mentálhigéniás szökevényt<#gonosz2>

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Blueblood
mért és akkor hogy dönthetett volna jobban? hát max az, hogy fecóra dobja,

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

ja Péternek úgyis tökmind1 lett volna õ leszarja úgy amúgy Attilát😊 ezért nem értem miért ment bele a Kinga projektbe...túltaktikázták a pálcikákkal😄😄

wesker24
A survivorben az élet szólt közbe mindazért amit tett és msot avillában egy rossz döntése miatt fog haza menni !
figyu😄 ezt én is belinkeltem, mert egyébként poén ahogy részegen a Veronikának ecseteli, hogy még sok van a játékból és a nézõk döntenek😄 meg most na köcsög nézõk mi ebben olyan durva?😄 én nem sértõdtem meg ilyen baromságtól

Blueblood
kit érdekel, hogy mi volt egy régi valóságshowjában? Az amit itt nyújt hónapok óta az engem szórakoztat. Vicces, erõsítik Atesszal egymást (nélküle közel sem lenne ilyen poénos szvsz), taktikázik. Mégis mi az az itteni tette, ami olyan durván csúnya lett volna?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Attilának mást kell keresnie, aki kiáll mellette😊

"annyi más kalandja volt, hogy ezen momentumát el is felejtették.."

Épp azért lett linkelve, nehogy feledésbe merüljön. 😉

wesker24
Engem nem fog izgatni ha Peti kiesik nélküle is lesz show az biztos amig Chris ki nem esett addig Attila ugyanugy hozta a formáját !
ja együtt szerintem sok kellemes pillanatot okoztak a nézõk azon részének, akik értékelik az õ humorjukat, vagy éppen amikor a villalétet kicsit feldobták ezzel azzal

lónak a faszát már bocs😊
Blueblood
Így van, ezt most csúnyán eltaktikázta. Fecóra rá kellett volna baszni, õt úgysem választotta volna semmi szín alatt a 2 védett, ahogy kingát se, bár akkor meg Eszter-Atesz kettõs közül tuti Ateszt választották volna h menjen párbajozni, az még rosszabb, bár peti szempontjából azért jobb. Vagy valahova félre kellett volna szórni a jelet, bár az igaz, hogy itt nem vt könnyû döntés

wesker24
Én Attilát kedvelem de avn emberi oldala is de petike egy vér geci ember csak nézd vissza a Survivort azt kapta amit megérdemelt !

Hát viselje a következnményeket !
ascii
gyökér! 😄
de amugy igazad van, mindenki itt szidja orrba-szájba Fingát, aztán meg maradjon kinn a Peti! WTF?

ennyi, Péter igaz, hogy sunyi, de legalább kimarad minden konfliktusból és ennek ellenére érdekes tud maradni...

wesker24
Ezerszer inkább egy hisztis KInga mint hogy egy vérgeci manipulátort aki hátba szurja a másikat de már attól befosik ha párbajozni kell !
annyi más kalandja volt, hogy ezen momentumát el is felejtették...nézõket jobban érdekelte az miképp hülyítette a nõket odabent és miképp elemzett a riportszobában😊 na meg a csalásban a csalás elv és amiket Attilával baromkodnak...nem kéne õket szétszabdalni

Mekkora gyökèr az aki a Kingának drukkol...ha Peti kiesik akkor min fogtok nevetni?Attila gyenge egyedül... sok idiota...

atti peti szeretõk + kinga utálók vs atti peti utálók,kinga vera csabi fecó szeretõk
én is sajnálom, nem is találja a helyét, mióta Lipótmezõt felszámolták<#gonosz2>

wesker24
Attila most gondban van a legnagyobb villa beli barátjával is semleges lesz vajon ? xD
Blueblood
de figyu, azt nem értem, hogy szászor el lett mondva, hogy egy valóságshowt nem az értékek miatt nézünk. És sokan ez ellen vannak, igen. Te viszont kivétel vagy, hisz Attilát is szereted. Akinek van emberi oldala is, de azért lássuk be, ha objektívan nézzük kicsit, akkor azért elég durva, hogy embereket irányít. Egy ilyen játékban viszont ez, és a poénok szórakoztatók, akkor Pétert mér nem kedveled? Nálam a két ember majdnem ugyanaz, aki Ateszt szereti, az Pétert is, nem?

Emberek gondolkozzatok már. Mi ez az egyöntetû Péter utálat? Inkább néznétek ennek a hisztis picsának a nyavajgását?
pont ez a baj, hogy Petit jobban utáljátok😄 holott a Waffen SS zseniálisan látja a helyzeteket én azt nem vágom miért nem vetett be valami trükköt annak érdekében h elkerülje a párbajt? úgy tûnik a legkkézenfekvõbb dolgot baszta el Péter, h Kingára tett...

Mondta vagy nem mondta? Ha igen, vállalja a következményeit...

Aki attilát szereti..az petire fog szavazni..vannak egy páran sztem..kinga esélytelen
wesker24
Olivér is a játék eleme volt mégis kiesett és az RTL nem tehetett semmit se !

VV5-ben Chris is csinálta a showt mégis kiesett most Petin vana sor és hiába csinálja a müsort ha kiesik akkor kiesik ennyi !

Lehet hogy szoros párbaj lesz de az lenne a legjobb ah Petike esne ki kiváncsi lennék akkor Attika kivel haverkodna ? xD
Nem biztos, hogy ez rossz húzás volt. Aki nagyon a nézõk bögyében van, az egyértelmûen Peti. És legalább annyi konfliktus lenne a villában a nagy "manipulátor" nélkül, mint vele. Én Petit borzalmasan rühellem, annyira látszik, hogy be van fosva a nagy pillanatok elõtt, és csak tologatná maga elõtt az emberkéket. Ki tudja, lehet hasonló párbaj lesz, mint a Jerzy-Béci anno, hasonló meglepetéssel.
Az erõviszonyok szempontjából meg szerintem mindegy, ki megy vissza, ugyanis egyiket sem tartom TOP 3-as játékosnak. Azt is érdekes lenne látni, Attila hova próbálna orientálódni, ha Peti kiesne (Alekosz példáját már láttuk az elõzõ szériában, érdekes lenne megfigyelni Attilát is ebbõl a szempontból).

Kíváncsi leszek kit fog visszavárni Atec.
jaj és most elõhozol ilyen õskori videókat😄

ascii
Remélem ez a telibevert mûkirálylány Finguci marad kin, hajrá Peti!

Csóri Ateszt sajnálom megint...

és Attila hogy marad semleges?
és kivel fog megbeszélni?