ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nem kell Attilát félteni ugyanúgy hozni fogja a formáját ha kiesik Peti mellöle !
Az hogy csinálja a müsort az engem nem érdekel ugyis feltalálja magát majd Attila ahogy Alekosz is tette !
-Én mindig megdolgoztam azért amim van, keményen dolgoztam, volt hogy egész éjjel dolgoztam, bal bla bla...
-És mit kellett csinálnod?
-Hát állni a színpad mellett valami ruhában.
Hú de keményen dolgoztál bazd meg.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szóval remélem ez a sorozat most megszakad,s az kerül vissza,aki szórakoztatóbb,elég volt Kinga 4 hónapos vinnyogását hallani és látni.
Glory, Glory Man. United!
Mindig ezzel jossz. Ki a faxt erdekel , mi volt abban a musorban. En nem is neztem.
Inkabb abba gondolj bele, hogy mi lenne jobb annak, akit allitolag kedvelsz. Attilanak logikus, es kimondott, hogy Peti a jobb tarsasag, nem pedig Kinga.
Ha valasztani kell, es kell, akkor inkabb Peti maradjon bent, es jobban meg is erdemli a tettei alapjan. Petin rohogtunk, Kingat kapartuk magunkat. Neked mi a jobb????
De Feco mennyire képtelen kommunikálni,semmi tmában nem tud hozzászolni a dolgokhoz... Ugyanazt ismétli amit más mond meg helyesel...
Egyre idegesítöbb
"Képzeld el, hogy vannak olyan emberek a mai sms-ek alapján akiknek én vagyok a példaképe! Milyen világot élünk!"<#nevetes1>#nevetes1>
Eszter esetében felróható egyrészt az, hogy akkor éppen mindenki ellene volt, ugyanakkor õt valószínûleg idekint sokan azért szeretik, amiért intelligens, ugyanakkor ki is tud vetkõzni önmagából ja és 2 elég gyenge ellenfelet hagyott kint...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Biztos vannak olyan tulajdonságok, amik jellemzõk rá a kinti életben is, de itt bent Attilával jó kis párost alkotnak, Peti is mondta még régebben, hogy a csalásban a csalás elvet részesíti itt bent, de kint egyáltalán nem biztos, hogy ezt alkalmazza csak azért, mert összevissza hordanak mindenfélét az újságok, hogy lelkeket árult kocsmákban és ilyen faszságokat...
És az elmélet miszerint az emberek nem az igazságot keresik ott megbukik, hogy eddig nagyrészt, akit Attiláék akartak kint látni visszadobták (pl Csaba, Eszter), mert megsajnálták a nézõk, ráadásul Csaba esetében a nézõk az abszolút jó oldalt látják, akiben a követendõ példát látják...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Tudom nem értékeket kell keresni ebben a mûsorban, de engem pl leköt, akármennyire szar a szerkesztõség és bármennyire is kevés benne a "megtanulható" dolog
hát az kicsit elkésett,mert ha -15 perc,akkor is már negyed 1 van😊
Aki megcáfolja ezt, az már a végsõ stádiumban van.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
téged nem tudlak átverni😉
Amúgy kaptam egy fülest, hogy Csabának is van barátnõje idekint..pff átvert minket a kis genyó😄