ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
nos petikét sem kedvelem túlzottan, de ha összehasonlítsuk a két személyt, petinek nincsenek annyira eszement durva megnyilvánulásai, mint kingának.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

wesker24
És ha a mostani párbajon szoros lenne az állás vagy lesz kép felfedés az egyértelmû hogy az RTL manipulációja lenne ahogy azt tették Chris esetében is még se tudták bent tartani !
wesker24
Eddig is Attila irányitotta a szálakat még jóval azelõtt hogy össze haverkodott volna Petivel !

Nem kell Attilát félteni ugyanúgy hozni fogja a formáját ha kiesik Peti mellöle !
wesker24
Csak nehogy pofára ess majd vasárnap ha az általad kedvelt Petike fog kiesni Vasárnap !
wesker24
Szerintem nem fog megszakadni mert eddig mindig a kiválasztott tért vissza és mindig azt tért vissza akit Fecó visszavárt (kivéve Shadit)
wesker24
Eddig a majdnem az összes netes szavazás megbukott egy két szavazás volt ami bejött a KIhivás szavazás eredménye is megbukott a Párbaj szavazása se lesz másképp hiába nyomkodjátok Petire az egy dolog hogy csinálja a müsort de a nézök nagy része ugyis utálja !
wesker24
Nekem az lenne a legjobb ha Petike esne ki mert akkor kiváncsi lennék Attila kivel spanolna !

Az hogy csinálja a müsort az engem nem érdekel ugyis feltalálja magát majd Attila ahogy Alekosz is tette !

Kingát azért bírtam tegnap este.

-Én mindig megdolgoztam azért amim van, keményen dolgoztam, volt hogy egész éjjel dolgoztam, bal bla bla...
-És mit kellett csinálnod?
-Hát állni a színpad mellett valami ruhában.

Hú de keményen dolgoztál bazd meg.

Zs0lt1
remélem finga esik ki, végre nem kell fecó kurjongatását hallgatni ... :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Rash87
Ha így néznénk,h ki szórakoztatóbb,ki tesz többet stb... akkor kb. az eddigi 5 párbajból a másik tért volna vissza. De nem!
Szóval remélem ez a sorozat most megszakad,s az kerül vissza,aki szórakoztatóbb,elég volt Kinga 4 hónapos vinnyogását hallani és látni.

Glory, Glory Man. United!

"de petike egy vér geci ember csak nézd vissza a Survivort azt kapta amit megérdemelt !"

Mindig ezzel jossz. Ki a faxt erdekel , mi volt abban a musorban. En nem is neztem.

Inkabb abba gondolj bele, hogy mi lenne jobb annak, akit allitolag kedvelsz. Attilanak logikus, es kimondott, hogy Peti a jobb tarsasag, nem pedig Kinga.
Ha valasztani kell, es kell, akkor inkabb Peti maradjon bent, es jobban meg is erdemli a tettei alapjan. Petin rohogtunk, Kingat kapartuk magunkat. Neked mi a jobb????
Rash87
Kinga viszláááát 😄

Glory, Glory Man. United!

pajti
Pedig melyik kategóriában ment be ? Dumagép ? 😄 Mondjuk Kinga se szõtt eddig semmilyen cselt. XD Talán most !
Volt Survivor 2 2004 õsszén ! Onnan gurult ki a nagy taktikus idõelõtt, mert nem volt ugye mit enni, a hasikája ezt meg nem bírta. 😄
ja..csak direkt nem a járõröket kapjuk,hanem a hálót😊
Oziris666
jah😛
De Feco mennyire képtelen kommunikálni,semmi tmában nem tud hozzászolni a dolgokhoz... Ugyanazt ismétli amit más mond meg helyesel...
Egyre idegesítöbb

Peti eddigi legnagyobb beszólása az udvaron Fecónak:
"Képzeld el, hogy vannak olyan emberek a mai sms-ek alapján akiknek én vagyok a példaképe! Milyen világot élünk!"<#nevetes1>
wesker24
Érdekes hogy amióta állítólag karbantartás volt azóta folyamatos élö online adás van a KHF-ek megszûntek kb 75-80 %-ban ! xD
1. sorra a válasz, leírtam a végén hozzátéve, hogy Csabát pl nemcsak sajnálatból szeretik a nézõk, hanem õ a követendõ minta a fiatalok között, aki jólelkû, nem manipulál, nem hazudik, csendes, zenész és jó kiállású...õ a VV5 Szabolcsa és Miloja...

Eszter esetében felróható egyrészt az, hogy akkor éppen mindenki ellene volt, ugyanakkor õt valószínûleg idekint sokan azért szeretik, amiért intelligens, ugyanakkor ki is tud vetkõzni önmagából ja és 2 elég gyenge ellenfelet hagyott kint...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez az, hogy ennyire befolyásolhatók látod😊 éppen ezért jó nézni, ahogy szép sorjába kiesnek elõlük nekik úgyis mind1😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem nem megsajnálták 😊 nem tudom miért így kell nézni...Senkit nem sajnáltak meg, egyszerûen igazságtalannak tartják, hogy pár maki irányítani akarja az egészet..szvsz, azért is visszaszavazták.Máskérdés, hogy megvan a véleményem a sok iqfájterrõl bent, hogy ilyen arcok tudják manipulálni õket, tiszta szégyen 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

sajnos ugyebár az emberek befolyásolhatók, de itt a való élettõl el kell tekinteni egy ilyen játékban...

Biztos vannak olyan tulajdonságok, amik jellemzõk rá a kinti életben is, de itt bent Attilával jó kis párost alkotnak, Peti is mondta még régebben, hogy a csalásban a csalás elvet részesíti itt bent, de kint egyáltalán nem biztos, hogy ezt alkalmazza csak azért, mert összevissza hordanak mindenfélét az újságok, hogy lelkeket árult kocsmákban és ilyen faszságokat...

És az elmélet miszerint az emberek nem az igazságot keresik ott megbukik, hogy eddig nagyrészt, akit Attiláék akartak kint látni visszadobták (pl Csaba, Eszter), mert megsajnálták a nézõk, ráadásul Csaba esetében a nézõk az abszolút jó oldalt látják, akiben a követendõ példát látják...

most nézem ezt a kommentet, baszottul egyetértek amúgy vele<#eljen>

Jézusom...persze, a kisember a gonosz fõnökét látja a dagadékban.Ennyi hülyeséget összehordani 😄 Elõszöris, ez igen egy játék, de nem babért megy, hanem 50+ MILLIÓ forintért.Másrészrõl, a dagi azért tud ilyen féreg lenni, mivel ilyen a természete és van rá egy százasom, hogy ha kell az életben is ilyen.Nem kell le bagatelizálni, hogy jaj hát ez csak egy kis butuska játék és a petike olyan aranyoska meg olyan kis cukin "manipulál", hát az életben biztos amúgy szép és jó meg rendes kisfiúcska.Azért jelentkezik már szánalmas x. valóságsóra 😄 Az életben is vannak ilyen emberek, és szerintem qvára jogos, hogy ha a nézõk nagytöbbsége kiszavazza a picsába.Nem kinga mellett, hanem Peti ellen...nyilván, akinek hasonló a stílusa egyet tud vele érteni, de hálistennek nem ilyenek általában az emberek a világban..szerintem már rég kipusztult volna az emberiség, ha ilyen féreg lenne mindenk.Így is kifog mondjuk...mert vannak hasonlók nagy vezetõk szerepében.Szóval nem kell elbagatelizálni és lenézni az embereket, ha a féregséget "elítélik".

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

már tavaly a vv4 vége fele is 30perc volt
tudom a csúszást de mióta lett 30?😊
30percet csúsztatnak a közvetítésben..nem élõ
most, aki azért nézi, mert szórakozni szeretne illetve, aki folyamatosan elemzi az eseményeket (mint pl én), de éppen leszarom a bulvár részét szinte, csak a játék mivoltját veszem figyelembe akkor pl miért lenne az az illetõ agyhalott?

Tudom nem értékeket kell keresni ebben a mûsorban, de engem pl leköt, akármennyire szar a szerkesztõség és bármennyire is kevés benne a "megtanulható" dolog

pontban éjfélkor gongszóra járõr

hát az kicsit elkésett,mert ha -15 perc,akkor is már negyed 1 van😊
Aki ezt a mûsort nézi, kommentálja, olvas róla, az agyhalott. Én is.

Aki megcáfolja ezt, az már a végsõ stádiumban van.

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

😄😄😄😄😄DDDDDDDDDDDDD

kabbe te köcsög gondolatolvasó😊
Fecó kapja az oltásokat most😊

na ezt janóka írta vagy wesker😊
na janoka most olvasták fel az SMS-edet...

de jól megkapta😊
Fecó megkapta a magáét😄😄😄

Hmmmm Attika olyan kevés pozitív SMS-t kap, hogy néha ismételni kell. 😄

jééé..ezt az sms-t tegnap olvastam a vv honlapon😊
gondoltam feldobom itt a hangulatot kicsit DDDDDD

téged nem tudlak átverni😉

fülest...tévéreklámban ordították a Bors újság reklámban😊
na Kinga is egy kicsit hosztezkedett😊

Amúgy kaptam egy fülest, hogy Csabának is van barátnõje idekint..pff átvert minket a kis genyó😄

😞
😄 Pedig az stílusos lenne

Fecó majd szépen Attila ellen fog kizúgni egy párbajon😄

...csak ne a tükörre majdnemezzél😊)
Nemcsak nézem, mert olyan boldogság tölt el a látványtól, hogy majdnem...

Fecó és Csaba igen, a 3. személy nehogy már Kinga vagy Vera legen.
akkor nézzed sokat a nagy eseményt😊