ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nyugi ugyis Attila csabi Eszter döntö lesz !
Csabi Ati döntõt szeretnék és nyerje meg a Csabi de ne 1 idióta roma k..g vagy a Xéna Vera.Amég tudom támogatom õket

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wesker24
Ne reménykedj nem fog megszakadni ! xD

Még szerencse hogy nem mi döntünk hanem a nézök nagy többsége !

Szóval hiába vagytok Peti fanok semmire sem mentek vele majd az RTl eldönti ki megy vissza ! 😄
bency
Helyes,megérdemli! Ati aztán meg pláne! Szavaznék énis ha tudnék.

:) Semmi okosság :P

Dency
Eddig mindig a kihívó ment vissza, remélem most ez megtörik 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

wesker24
Támogasd csak az RTL-t ugyse mész vele sokra ! xD

Én a helyedben a pénzt értelmesebb dologra költeném ! 😄
Dency
Hajrá Petya 😄 Inkább nézem petit mint kinga sírás rívását, meg kiakadását állandóan.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

2-3 sms-t kap tõlem Peti.Sõt Ati,Sehere Eszti is.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wesker24
Hol élsz te egy másik univerzumban ? xD

Petinek 70 % még a 30 % is sok neki !
wesker24
Én nem Kingával vagyok hanem Péter ellen azért az más tészta mivel Pétert jobban utálom ezért egyértelmû hogy Kinga mellett vagyok !

Azt meg leszarom hogy csinálja a müsort !

Ha most visszamegy ugyanolyan egyeduralom lesz a villában mint eddig !

Meg aztán kihivná ki Petit ? Fecó ugy kiesne mint a szar Peti ellen !

Ott van Csaba és Attila azok meg ugyis egymással párbajoznak majd a lányoknak meg esélyük sincs Peti ellen !
wesker24
Az Rtl már nagyon régóta manipulálja a nézöket ugy vagdossák meg az ÖF-eket ahogy csak akarják !

Pont a legjobb dolgok nincsenek benne !
Nekem pont van, mert én még Hofiékon nõttem fel, azért nem tartom viccesnek.

A jó humort csak intelligens emberek tudják elõadni, Péter nem az.

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Rash87
Nincs elkényeztetve,ez a lényeg...Szülei büszkék lehetnek majd rá 😊

Glory, Glory Man. United!

Blueblood
téged nem szórakoztat peti??????!!! nincs humorérzéked vagy mi?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Lehalkított készülékek képernyõjén jobban néz ki.

Jobb a melle, még ha fizetett is érte (valaki).

Inkább dugnám meg, mint Pétert.

S mivel Péter sem szórakoztató egy kicsit sem, inkább a szõke egyszerûség menjen vissza, mert az a villában jobban fájna a sérülteknek😊

\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-

Blueblood
tessék, itt van a jókislány kingád!

http://valovilag.hu/video/154961

"faszomat bazdmeg a rendõrösdibe"

ehhez ért, alpári büdös ribanc

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Úgy legyen.
Az RTL nek max az az érdeke, hogy Attila minél késõbb menjen párbajozni.
Rash87
Irónia...

De bírom ezeket az összeesküvés elméleteket 😊

Mondj Kingának egy pozitív tulajdonságát, amiért megérdemli, hogy visszamenjen!
ascii
SG: Ki lesz a VV5 VII párbajának gyöztese ?
Kinga (Princess Queen) 30%
Péter (Waffen SS) 70%

remélem ilyen állás lesz a kivetítõn is vasárnap!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Dehogy akkor a nézök mi köze lenne hozzá !

De az RTl-nek mindenképp érdeke hogy peti menjen vissza !
Rash87
Ha Kinga,akk meg a TV2 mi ? 😄

wesker24
Majd kiderül meg ha Péter megy vissza annak az RTl keze is bent lesz !
bency
A jó Isten adja hogy úgy legyen.

:) Semmi okosság :P

Ez benne van, ezért hívta ki Pétert. De szerintem Kingát jobban utálják, úgyhogy Péter megy vissza 55-45 el.
wesker24
Ugyis Péter ellen fognak szavazni és nem Kingára !

Szóval nem Kingára szavaznak majd hanem Péter ellen !

Ahogy volt ez Vera és Gergõnél !
Vasárnap arról szól a szavazás, hogy kit utálnak jobban a nézõk. Péter egy gecóláda, de szórakoztató, csinálja a mûsört, képesnek tartom, hogy kint hagyja azt a mocsok kurvát. Az viszont tény, hogy Kinga a saját szempontjából okosan választott, hiszen Péter ellen van a legnagyobb esélye visszamenni. Az viszont szellemi fogyatékos, aki erre az aljas,önzõ, hisztérikus ribancra szavaz.
Vasárnap este disznóvágás lesz ! 😄 Kinga majd kiesik máskor, a zsírmalacot meg ideje a vágóhídra küldeni.
A lényeg, hogy akár ki esik ki, a Vízfejû Attika koppanni fog. 😄
De Attila es Peti nem sunyin teszi, es nem dobalja a masikra ezt az ervet ellene
wesker24
Miért ne lehetne ha már Attila és Péter a 2 legnagyobb manipulator akkor Fecó miért ne lehetne sunyi !

Attila és Petike és fosik a párbajtól ahogy Fecó is ennyi !
wesker24
Jah ez igy van majd kiderül hogy a nézök kit szeretnek jobban !

Ha túl nagy lesz a különbség akkor szerintem Kinga megy vissza mert sok a Péter ellenes de ha szoros lesz akkor benne van az is hogy Péter megy vissza !
wesker24
Na én meg pont erre lennék kiváncsi csak azért is ! xD

A nagy WTF arcokra ! Föleg Attiláéra ! xD

Alapjaban veve nekem mindegy ki esik ki, de Petert kedvelem, Kingat meg mar regen nem.

Itt inkabb az van, hogy nemvagyok kivancsi Kinga elegedett, fennhejazo pofajara , mikor visszamegy. Arrol mar ne is beszeljunk, hogy hany
" megmondtam", "de durva", "tudtam, hogy a jo gyoz" kozhelyet kellene halgatni Fecotol, aki egyebkent oltja Petit, hogy magaelott tologatja az embereket a parbajra, mig o fosik tole, mikozben Feco ugyan ezt teszi, csak sunyin.
Péter vissza,finga haza..
Rash87
Chris-rõl is sokan ezt hitték (köztük én is). Az RTL nem engedheti,h kiessen...
Még is kiesett.
Szóval lehet itt gondolni bármire,de semmi bizonyíték nincs,nem is lesz 😊

wesker24
Az RTL-nek mindenképp az lenne az érdeke hogy a Pétert benntartsa és ha manipulálni kell vagy elcsalni a szavazást úgyis megteszi !

Rash87
Már keresed a menekülõ utat,ha rosszul sülnének el a dolgok 😄D

wesker24
Meg ha tényleg Petike menne vissza azt az RTL manipulációjának köszönheti ugye ahogy VV4 alatt Éva-Gigi párbaj !
háhá..Ez jó😊
háhá..Ez jó😊
wesker24
Ugyis Peti ellen fognak szavazni mert a nézõk nagy része úgyis rühelli és akkor már inkább Kingára szavaznak még ha nem is kedvelik !

Kingára maximum a közeli hozzátartozói és ismerõsei szavazhatnak, de azok is csak azért, hogy nehogy kijöjjön hozzájuk.

wesker24
Az majd kiderül vasárnap ha Petike megy vissza akkor átküldöm neked fénypostával de erre ugysem fog sor kerülni ! 😄
Rash87
Nagyon helyes,hûtve legyen végig, de majd akk hozd is át,mert arra nem igen fogsz inni <#idiota>

wesker24
Csak ne hogy te csalódj ha Péter esik ki ! 😄

Már be van hütve a pezsgõ a vasárnapi párbajra ha Péter esne ki ! 😄
Rash87
Egyszer minden véget ér 😊 Ne hogy csalódás érjen,készülj fel 😄

wesker24
csak vicceltek ! xD
wesker24
Hogy nincs abban nem lennék olyan biztos Peti részegen sokkal rosszabb volt mint Kinga a játék elején !

De alapjáraton nagyon is jól tudja mozgatni a szálakat épp ahogy azt kell !
Milyen sms-t küldött janóka?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11