ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Még szerencse hogy nem mi döntünk hanem a nézök nagy többsége !
Szóval hiába vagytok Peti fanok semmire sem mentek vele majd az RTl eldönti ki megy vissza ! 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Én a helyedben a pénzt értelmesebb dologra költeném ! 😄
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azt meg leszarom hogy csinálja a müsort !
Ha most visszamegy ugyanolyan egyeduralom lesz a villában mint eddig !
Meg aztán kihivná ki Petit ? Fecó ugy kiesne mint a szar Peti ellen !
Ott van Csaba és Attila azok meg ugyis egymással párbajoznak majd a lányoknak meg esélyük sincs Peti ellen !
Pont a legjobb dolgok nincsenek benne !
A jó humort csak intelligens emberek tudják elõadni, Péter nem az.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Jobb a melle, még ha fizetett is érte (valaki).
Inkább dugnám meg, mint Pétert.
S mivel Péter sem szórakoztató egy kicsit sem, inkább a szõke egyszerûség menjen vissza, mert az a villában jobban fájna a sérülteknek😊
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
http://valovilag.hu/video/154961
"faszomat bazdmeg a rendõrösdibe"
ehhez ért, alpári büdös ribanc
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Kinga (Princess Queen) 30%
Péter (Waffen SS) 70%
remélem ilyen állás lesz a kivetítõn is vasárnap!
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
De az RTl-nek mindenképp érdeke hogy peti menjen vissza !
Szóval nem Kingára szavaznak majd hanem Péter ellen !
Ahogy volt ez Vera és Gergõnél !
A lényeg, hogy akár ki esik ki, a Vízfejû Attika koppanni fog. 😄
Attila és Petike és fosik a párbajtól ahogy Fecó is ennyi !
Ha túl nagy lesz a különbség akkor szerintem Kinga megy vissza mert sok a Péter ellenes de ha szoros lesz akkor benne van az is hogy Péter megy vissza !
A nagy WTF arcokra ! Föleg Attiláéra ! xD
Itt inkabb az van, hogy nemvagyok kivancsi Kinga elegedett, fennhejazo pofajara , mikor visszamegy. Arrol mar ne is beszeljunk, hogy hany
" megmondtam", "de durva", "tudtam, hogy a jo gyoz" kozhelyet kellene halgatni Fecotol, aki egyebkent oltja Petit, hogy magaelott tologatja az embereket a parbajra, mig o fosik tole, mikozben Feco ugyan ezt teszi, csak sunyin.
Még is kiesett.
Szóval lehet itt gondolni bármire,de semmi bizonyíték nincs,nem is lesz 😊
Glory, Glory Man. United!
Glory, Glory Man. United!
Már be van hütve a pezsgõ a vasárnapi párbajra ha Péter esne ki ! 😄
De alapjáraton nagyon is jól tudja mozgatni a szálakat épp ahogy azt kell !
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11