152986
 • Ironman2
  #152986
  Robi képe,meg már rá se fér a bannerba
 • tamasatya
  #152985
  valaki érti mire fel ölik egymást ezek az agyhalottak napok óta? mondanám, hogy wesker tegyed szürkére Mercédesz és Dígó fotóját, de igazából teljesen felesleges.
 • Ironman2
  #152984
  Ja,rendesen kiosztott mindenkit Gábor.Ha nem bent lennének a villában,szerintem Bálint,és Dani lapossá verte volna.Jó nagy arca lett.Két oka lehet,vagy menni akar,és magára uszít mindenkit most hirtelen,vagy eljött az ő szerepe,amit neki szántak (beigérve védettséget majd),,de fura hogy így hirtelen szerényke gyerekből,ekkora nagy arc lett.
 • tamasatya
  #152983
  mi volt ez a kurva nagy szerkesztett műbalhé? hirtelen Gáborka kavarja a szálakat, aha. Ezek nagyon szar színészek.
 • beby44
  #152982
  Meg végülis a nézők mire szavaznak "még" ez a 45 perc tényleg kevés.Azt mutatnak amit akarnak.Kezdem elhinni ,hogy az egész irànyitott.Nem véletlen nincs online többet azt hiszem a 6 év óta.Érdekes azóta milyen emberek nyertek?Pont azok akiknek nem kellett volna!!
 • beby44
  #152981
  Igen ebben teljesen igazad van,hogy a nézőknek ki a kedvence eddig de még nagyon az elején vagyunk.Bàlintot én is sanszosnak tartom a finàléba (RTL)de a màsik kettőt nem!!Abba is igazad van,hogy a Dani a stilusa ellenére néha nem mond hülyeséget.
 • Ironman2
  #152980
  Ez a napi kérdés hogy melyik villalakót nézik szívesen az Instagramon,átment failba!!! Egyiket sem.
 • nordan
  #152979
  sok baszatlan picsa.......kéne egy VV ahol csak nők vannak...egy hét alatt kinyitnák egymást
 • nordan
  #152978
  kijött a vér..............
 • Ironman2
  #152977
  Akkor az nagyon gáz lenne a műsor részéről.Nézők se nagyon komálják,a tegnapi szavazás után.Végül is ez egyfajta szimpátia felmérés volt,hogy kinek a szomszédja szeretnél lenni.Érdekesek ezek a szavazós kérdések,de mindegyik ugyanoda lyukad ki,hogy lássák a készítők,kik a kedvencek odakint.MOH vezet,utána Dani,és Bálint a harmadik.Bár én inkább Danit jobban látnám az első helyen.Azért ő megmondja a tutit,főleg majd ami most jön adásba.
 • Ironman2
  #152976
  Szarkeverés ezerrrel beindult a villában :))
 • beby44
  #152975
  Remélem a Robi nyeri meg Vv10 Szerintem egy kicsit hasonlit Ryan Goslingra.
 • Ironman2
  #152974
  Várható volt hogy az RTL a saját kölykét küldi tovább,akármilyen gyenge jellem volt ottbennt.Digoval én se szimpatizáltam az elején még beköltözéskor,de aztán kezdett megemberesedni,vitte a showt rendesen.Kár érte,maradhatott volna még.Renátó meg azt se tudja hova álljon,ki mellé.Az biztos hogy nem Virág lesz a kedvence,az ominózus jelenete után.Sokat rontott az imidzsén,nem kell neki annyit inni.Szerintem ha nem fogják le megüti a csajt,de az se álszent,mert kiprovokálja magának az erőszakot.MAjd a nyálaskák megnyerik szépen a VV10-et,Gábor,Moh,meg Bálint.

  Azért kiváncsi lennék kinél szakad el előbb az a bizonyos cérna,érik a levegőben egy pofon,meg kizárás.Gyártani kell a sztorit,valaki áldozat lesz.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.29. 15:17:38
 • Fantasico
  #152973
  Hasonlóan látom a dolgokat, Top 3 ba tuti ott lehet, de ha nem csinál a késöbbiekben valami oltári nagy hülyeséget simán meg is nyerheti, abszolút normális, nem alpári, jó megfigyelö, reálisan látja a dolgokat, tud érvelni, jó indokokat felhozni, ha beszélni kell a többi agyhalottat megeszi reggelire, ráadásul a kihivásnál is tökös volt. Mivel Renátó napról napra maga alatt vágja a fát és saját magát gyengiti igy jelen pilanatban mégcsak ellenfele sincs, toronymagasan kiemelkedik a többiek közül.
 • IXEMGabeo
  #152972
  Normális fazon ez mellett nem unalmas határozott véleménye van a dolgokról, gondolkozik potenciális döntős szerintem.
 • Fantasico
  #152971
  Papírforma eredmény, aki egy pillanatig is azt hitte Digonak van esélye az valami teljesen más műsort néz. Bálint teljesen normális gyerek, eddig toronymagasan a legnormálisabb villalakó, Digo meg egy suttyó tahó, aki totálisan vakon volt.
 • tamasatya
  #152970
  nézi még valaki? 70-30 hogy jött ki a szakálasnak? szavaztak az éjjel nappalosok?
 • nordan
  #152969
  oké akkor igaz......
 • Micsu
  #152968
  Ezek a konteok a chemtrailhez hasonlitak, volt mar tobb 100 ehhez hasonlo valosagshow a vilagon, tobb ezer alkalmazottal de meg senki nem fedte fel az “igazat”, hogy elore le van zsirozva ki nyeri stb. Hiheto ja.
 • Ironman2
  #152967
  Na igen,legalább te jól látod a dolgokat.Képzeld el hogy Vivinek azt mondják a szerkesztett műsorban,hogy mondja el társainak ,meg jópár százezer embernek) hogy megerőszakolták.Mekkora sztori mi? ÁÁÁ,nem is kell avval foglalkozni hogy egy életre való szégyen ez.Inkább titkolni,meg rejtegetni kéne,nehogy kiderüljön,erre a sápadt arcú kitálal a múltjából.Jó kis szerkesztett műsor.Gratulálok a készítőknek,ha idáig elmentek.Ez ocsmány abszurdum,leírhatatlan dolog,ha ezt előre megbeszélték.Ja szerintem nem.
  Na meg a sok trágár beszéd.Ez a széria szerintem felülmúlja az összes többit.
 • argo001
  #152966
  Fru a legalja.
 • nordan
  #152965
  facepalm......most a gagyi megerőszakolós kamu story volt a lényeg
 • Micsu
  #152964
  nem egy olcsó műsor hogy ne lenne szerkesztve, de ne gondold már hogy a4es lapon kapják a játékosok az instrukciókat hogy mit csináljanak, ezeket simán megoldják pár feszültség keltő feladattal
  szerinted más valóság showkban azért voltak tömeg verekedések mert a szerkesztők azt akarták hogy vége legyen, meg sorolhatnák még 100 példát
 • nordan
  #152963
  akkor 48 adjára.....a VV SZERKESZTVE VAN! abentlakók SZINÉSZKEDNEK ÉS INSTRUKCIÓKAT KAPNAK az adott napra és aszerint kell imprózniuk pár órát naponta amiből lesz az adás......

  11/25 a Nők elleni erőszak világnapja volt.........

  WELCOME

  hány évesen vagy ilyen butuska? ez egy kibaszottul átlátszó RTL-es bullshit volt
  Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.26. 20:18:38
 • Ironman2
  #152962
  A tegnapi adás,szerintem már a legalja volt az egésznek.Ez a megerőszakoltak sztori,nagyon kellett ide,persze a többi lány kétkedik az egész történeten,saját anyjának nem merte elmondani,de a villában meg kipakol a múltjáról Vivi.
  Felőlem már mindegyik mehetne haza,egyik sem szimpatikus,mint a VV9-ben.Ezt nagyon szarul válogatták össze.
 • beby44
  #152961
  Hál istennek.Bálintèrt nem rajongtam eddig se.De vègre kint hagyja az állitolagos olasz "stallonèt"Vagy inkább ugy fogalmaznèk ,hogy rossz digot!!Tud perfektül beszèlni olaszul???Amikor kèrdèseket tettek fel nekik himnusz,szózat stb egy egyszerű latin szó jelentèsèt se tudta megnevezni!!A többiről meg már ne is beszèljünk.lèphet haza utána a Gina szerelme.Olasz?cig... ge..
 • Micsu
  #152960
  Igen, a szerkesztok beszoltak vivinek hogy talaljon ki/valljon be egy buncselekmenyt :D
 • tamasatya
  #152959
  Wesker már nem nézed ezt a szart?
 • Ironman2
  #152958
  Wesker! Mercédesz már kiesett szombaton,helyette jött Robi.Egy kis banner frissítés jó lenne.
 • IXEMGabeo
  #152957
  ha megszerkesztett musor, ha nem, nem gondolnam, hogy Csoki a szerkesztok utasitasara vagta a csipeszt Zsu fejehez...akar szemen is lohette volna plusz latszodott, hogy tiszta ideg volt es nem volt ennyire jo szinesz...
 • Fantasico
  #152956
  Hát igen az a Simonos eset nagyon bosszantó volt, mert toronymagasan vezette a népszerűséget, és az a gusztustalan Viki direkt húzta az agyát ráadásul akkor már alapból pont ideges volt valamiért, és akkor pattant el az agya, de még ígyis éppenhogy határeset volt, rá lehetett fogni a fizikai erőszakot, de simán tovább is lehetett volna engedni mert nevetséges szitu volt, de tény volt a rángatás és a ruhatépés, ha nem zárják ki agyonverte volna azt a fasz Aureliot. A Csokis szitu már sokkal komolyabb volt, azt nem is értettem, hogy lehetett olyan hülye, abból a szituból nagyon komoly baleset lehetett volna hacsak pár milliméterrel arébb szál az olló, hatalmas szerencse volt, hogy nem történt nagyonkomoly baj, de ott egy pillanatra mindenki telhesen le is fagyott, azonnal tudtam, hogy ezt nem ússza meg azonnali kizárás. De aki meg akarja nyerni ezt a játékot ilyen hülyesègeken nem csúszhat el, még idehesen is ha direkt cukkolják, akkor is kell legyen benne annyi lélekjelenlét, hogy ellenáll a kisértésnek, és nem sétál bele a csapdába.
 • Ironman2
  #152955
  Persze,mert Csokinak megmondták nyilvánvalóan a riport szobában, hogy bassza szemközt Zsuzsut a körömcsipesszel,(vagy mi a fene volt az),mert túlságosan népszerű volt Csoki,és nem őt szánták győztesnek.Ha nem történik ez az incidens,akkor Csoki mindent vitt volna,simán megnyeri a VV9-et.Ott volt anno a Simon is,aki lököttsége ellenére,is nagyon népszerű volt,aztán egy hülye ruhatépés miatt ki is zárták a játékból.Szerintem azért vannak ilyen váratlan események,hiába próbálják manipulálni a nézőket,meg a játékosokat bent.
  Másrészről meg ott vannak a közjegyzők,az élő adás alatt.Régebben mutatták is őket,főleg a Big Brothernél,ha jól emlékszem.Nehogy csalni lehessen a szavazásoknál.
  Szóval nem hinném hogy előre el van minden tervezve.
  Ez a Bálint bassza a csőrőmet inkább.Nagyon túljátssza magát látszik.Persze ő is ÉNB-s volt valamikor.Olyan mintha egy szinész lenne néha,és nem önmagát adja.Ki fog esni.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.11.24. 03:26:07
 • Fantasico
  #152954
  Ennek amit írtál mi köze az Én hozzászólásomhoz, mert a válasz arra érkezett de kapcsolatot a kettő között nem vélek felfedezni, egyébként az Én hozzászólásom is egy válasz volt egy előbbi hozzászóláshoz. Egyébként aki követte és követi ezt a műsort nyilván tisztába van a dolgokkal, Én mondjuk eddig mind a kilencet láttam elejétől a végéig és pár hét után igen jó százalékkal ki tudtam szűrni a finalistákat, illetve a győzteseket, a köztes párbalyok pedig szinte mindig előre borítékolhatóak, és papírforma eredményt hoznak azok számára akik kicsit is képben vannak, szóval eléggé képben voltam a múltban, és szerintem még mindig elég jó megérzéseim vannak, csak azt nem értettem amit írtál annak mi köze volt a hozzászólásomhoz, de egyébként mindegy.
 • retoucher1
  #152953
  Ennyi év után is még mindig nagyon sokan félreértelmezik ennek a szerkesztett műsornak a lényegét úgy a villalakók, és a nézők többsége is egyaránt! Ez nem egy párkereső műsor, aminek az a lényege, h ki talál bent magának leghamarabb egy "átmeneti" párt és k*fél vele a nézők legnagyobb örömére! Akkor, amikor nem kell még 10 mp sem, h találjon vki magának p*rnót a neten, ha épp erre van igénye!
  Ez egy egyéni játék amit egy ember fog csak megnyerni, a többi 12 játékos csak biodíszlet, vagyis statiszta!
  A műsor készítői kedvükre befolyásolják a reality menetét az nézők számára a összefoglalók tudatos manipulatív összevágásával, a játékosokat meg a riportszobába instruálva, vagy épp a "nézők?!" által leadott szavazatok eredményével.
  Akinek van egy csöpp esze akkor tudja, h ez egy tudatosan felépített műsor, itt semmi sem csak a véletlen műve, de még csak nem is a nézők irányítják a eseményeket a "szavazásaikkal"! Ne legyünk már ennyire naívak, kérem!
  Utoljára szerkesztette: retoucher1, 2020.11.23. 15:29:20
 • Fantasico
  #152952
  Nem hinném, szerintem nagyon hamar ki fog esni valószínű már a következő párbajon. Szexet meg mástól is fognak kapni a nézők az tuti, Merci is le fog szerintem feküdni Moh-val csak most még tartja magát, illetve Gina is tuti fog szexelni valakivel, pár hét és el fognak szabadulni a dolgok.
 • Darthmushroom
  #152951
  anno Éva is meddig elment, a nézőknek kell a konfliktus generálás.
 • Ironman2
  #152950
  Pedig számíts arra hogy ezek után sokáig bent fog maradni Virág,mert adja majd az XXX müsort a Belevalóba.
 • Ironman2
  #152949
  Én pl 2 VV szériát kihagytam,a 7-et,és 8-at,mert olyan unalmas karakterek voltak,hogy időt nem pazaroltam rájuk.A 9-t elkezdtem nézni kiváncsiságból,aztán a VV4-5-6 után megint nagyon megtetszett az egész,mert akik bementek,egyszerüen csinálták maguktól a show-t is,az már csak hab a tortán,hogy feladatokat kaptak,és még arra is rátettek mindi gegy lapáttal.Nagyon szerethető emberek voltak,Csoki meg favorit lett nálam,amíg meg nem történt az ominózus eset.Ráadásul fél ország akkor szurkolt neki,hatalmas nézettsége volt,ezt neki is megmondták mikor kiesett,erre kihoztak egy női győztest,aki mindenkinek az idegeire ment,de úgylátszik mégis jól játszott.Mert itt egyszerűen játékról van szó.Nagyon rafináltnak,és ördöginek,és ravasznak kell lenni,hogy valaki feljusson a 3 közé.
  Szerintem a mai adás után Renátó már kezdi mutatni ezt az énjét.Az tuti hogy rafinált a csávó,és egyik kijelentése sem igaz,de azért jól meggyőzi vele a többieket.Persze ki fogja elhinni hogy Bálintra azért pazarol el 2 jelet,mert taktikusan rá rakja,arra gondolván hogy senki se fog jelet tenni Bálintra.Nem hiszem hogy benézte ennyire.A válasz egyszerű,hogy meg akar tőle szabadulni,mert erős konkurenciát lát benne.
  Ez a Renátó gyerek nagyon zsivány,de lehet ez fogja majd bejuttatni az első 3 közé,akár még nyerhet is!
 • beby44
  #152948
  Te beteg vagy?vagy mi van veled??
 • argo001
  #152947
  Puskás Petit is addig ütném, amíg mozog.