153431
 • Ironman2
  #153431
  Nem hiszem el,hogy a konkurenciák,nem tudnak elindítani egy igazi kukkolós valóságshowt.Nem a meztelenkedés miatt,szerintem leszarja éppen mindenki,hogy kinek milyen bája van,hanem az élő szórakoztatás miatt,mint amilyet kaptunk félig-meddig a VV4-5 alatt.Persze sokminden jogi kérdés adódik emiatt,de most komolyan,nem megérné egy csatornának ez a fajta közvetítés? Ne is legyen összefoglaló,meg semmi,hanem az emberek,az élő adásokból tegyék össze a maguk képét a játékosokról.Manipulálás kizárva,viszont feladatokat lehet nekik adni,minden héten.

  Simán meg lehet oldani,hogy távirányítóval lehessen választani a kamerák közt.
  Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.03.01. 01:00:25
 • beby44
  #153430
  Azt az adást mèg visszanèzheted.Mèg nem kell fizetni èrte.De lehet,hogy igazad van regelni kell hozzá.Èn mindig belèpek ugy szoktam nèzni az adásokat mig le nem lakatolják.
 • ZZ88
  #153429
  Nincs rtl most-om, de emlékszem a jelenetre nagyjából.
 • beby44
  #153428
  Győző az utolsó bv-be Vivinek mondja."Ugye te 20 napal ezelőtt föl akartad adni a "JÓTÈKOT" ahogy ez beszèl Győző játèknak ejtik.Na mindegy kètszer elismètelte ,hogy 20 nappal ezelőtt.Kb volt az kèt hónapja is.Miket beszèl az is a tv-be.:)))
 • Fantasico
  #153427
  Mindenkinek megvan a szívéhez közelebb álló játékos, és nyilván annak fog drukkolni szép is lenne ha mindenki ugyanannak az emberbek szorítana, mi értelme lenne akkor az egésznek. Nyilván az lett volna a legjobb ha Bálint és Robi a fináléban tudták volna lemeccselni egymással az egy méltó döntő lett volna. De ettől függetlenül nem haragudhatnak az emberek Vivire azért, mert kihasználta az adódó lehetőséget ha már így alakultak a dolgok.
 • beby44
  #153426
  Èn nem fogok veled ezen veszekedni.Tudom,hogy a Bálint volt neked a kedvenc nekem meg Robi.De igen is a Bálint is hibás.Teljesen máskèpp kezdett Viselkedni a 3.párbaja után.Ahogy mindenkivel beszèlt azt èreztette az emberrel,hogy neki mindent lehet ott más senki ő fogja megnyerni.Ott keztem nem kedvelni tovább.Èn örülök,nem vagyok kárörvendő.Ugy voltam vele hogy se A Bálint se a Robi ne vigye a vègèn.Èn azt akartam,hogy ketten menjenek a döntőbe ott dőljön el.De ez,hogy a Vivi nyert ez vicc.Semmit nem èrt egèsz Villalète alatt a kèt fiu nèlkül.Ahogy mindenhez hozzáált stb.Tènyleg nem csinált mást csak visitozott.Elejèn csak a bv be nyomták Bálintèkkal utána az adásokba is.Mert a Bálintèkkal lèvő pillanatain kivül egyszerűen nem volt mit megmutatni belőle.
 • beby44
  #153425
  Tudod mi a vicc az egèszbe,hogy a Bálint ezt rengetegszer elsütötte hülyèskedve Vivinek."esküszöm gyerekek Vivi a beépitett ember,nagyasszony stb.Èn tudod honnan tudtam,hogy a Vivi fogja megnyerni??Nèzd vissza azt a belevalòt ahol Bálint kiesett.Győző mondja Bálintnak,hogy Vivi Moht hivta ki az adás vègèn.Bálint mondja Győzőnek,hogy uuu akkor Vivi kiesik mert A haverjai szerint egy csendes visszahúzódó enber nyeri a vv-t mármint Bálint Mohra gondolt.Az bv legvègèn erre Győző nem mond semmit.(ugye nem mondhstott adásba)Odaadott egy papirt Bálintnak amiről a Bálint szèpen leolvasta,hogy Vivi nyer.Nèzd vissza a bv Bálintal ès az utolsó percekbe ezt nèzd meg!!!!
 • ZZ88
  #153424
  Itt visszaolvasgattam a fórumot, egy dologra figyeltem fel még: amikor Vivi elmondta a többieknek, hogy megerőszakolták, az adás végén Anikó elmondta, hogy éppen aznap van a az ilyen bűncselekmények elleni világnap. Ekkora véletlen nem lehet. Az meg egy másik dolog, hogy hogyan hagynak szó nélkül egy ekkora bűncselekményt, Magyarországon magánvádas a dolog, tehát a sértett dönthet a feljelentésről, hivatalból nem járnak el, ha a sértett nem indítja el a dolgot. Arra akartam kilyukadni, hogy nem kizát, hogy Vivi is RTL-es belső ember, mert egy ilyen információt nem hozhatna napvilágra úgy, hogy pont akkor van a világnap a témában.
 • Zs0lt1
  #153423
  De, ez a vicc az egészben ..
 • IXEMGabeo
  #153422
  ez a csajszi, aki nyert Vivi nem arrol volt szo par hete, hogy elege van es feladja az egesz jatekot?
 • Fantasico
  #153421
  Ha meg direkt írta és így próbálta volna provokálni Bálintot, akkor az csak még szánalmasabb lenne a részéről, mert egy olyan ember ellen csinált volna direkt, szándékosan előre eltervezve rosszat akivel jóban volt, és kedvelt, elméletileg. Tökmindegy Bálint már a párbaj estéjén elengedte az egészet, az meg hogy Vivit támogatta a végsőkig, és hozzásegítette a győzelemhez megint csak azt bizonyítja amit a villában is végig képviselt és csinált, soha nem csinált segget a szájából. Az meg hogy Robinak esetleg savanyú a szölő arról nem tehet. Egyébként a tegnapi fináléban amikor már csak ketten ültek kint és megkérdezték tőle most elfogadnád a 8 milliót, akkor ott nagyon nyeregbe érezte magát és hogy mondta röhögve most már nem de akkor más volt a helyzet... Nem nézte ki Viviből hogy képes megverni Őt, már akkor reménykedtem adná az ég hogy Vivi nyerjen, mekkorát nézne Robi, és nézett is nem picit amikor Vivi behúzta. Mondjuk azt aláírom nincs annál rosszabb amikor a legeslegvégén karnyújtásnyira a főnyeremény és minden kicsúszik a kezed közül, de most ennek így kellett lennie mivel normális esetben Bálint simán megnyerte volna, a Robis hülyeség miatt bukta, Robi meg azért bukta mert visszanyalt a fagyi, ami azon a Bálint elleni párbajon előnyére vált most visszaütött mert a Bálint szavazói mind átszavaztak Vivire, de megis érdemelte a kiscsaj, százszor inkább Ő, mibt az a sipákoló szerencsétlen buta Merci, vagy Robi, ebből a hármasból a legjobban alakult a végén minden más rohadt igazságtalan lett volna. Az meg külön öröm, hogy a legesleggyengébbnek, tökutolsónak, senkinek, titulált Vivi lett a nevető harmadik.
 • beby44
  #153420
  Bálint meg mèg a cél előtt esett orra.Nem vèletlen irt 8 millát.Szèpen kihozta a Bálintból amivel ki tudja ejteni a játèkból."Te már a magadènak èrzed ezt a pènzt"Igy is volt csak a Bálintnak volt ilyen reakciója senki másnak!!Meg is mondta a Robi,hogy most nem ülne ott a finálèba Vivivel ha ezt nem irja fel a papirra.
 • Fantasico
  #153419
  Azért mert Robi a célegyenesben orraesett, kár Bálintot okolni, még jó hogy átszavaztak Vivire a szimpatizásai mivel vele volt a legjobb kapcsolata és megmondta Bálint miután kiesett, hogy kintről mindenben támogatni fogja Vivit hogy nyerjen. Teljesen megérdemelten nyert az egész műsor alatt végig vezetett, az ekején sokkal, aztán folyamatosan jött föl Robi de befigni már nem tudta. Egyébként Robi Bálint ellen is csak pár szavazattal ment vissza, úgy hogy akkor Bálint rengeteg szavazatot vesztett a viselkedése miatt, és azon a párbajon is Bálint vezetett végig még úgyis, az utolsó utáni pillanatban fordított Robi, és így is kevesebb mint 1 százalék különbséggel ment vissza, ha akkor tudott ugrabugrálbi, és örvendezni, akkor most pedig viselje tisztességgel a vereséget is, veszíteni is tudni kell, márpedig tegnap végig Vivi vezetett, Robi egy pillanatra nem volt nyerő pozícióba, úgyhogy Vivi teljesen megérdemelten nyert, az más kérdés ebben mekkora szerepe volt Bálint táborának, mert az nem kérdés, hogy hatalmas, nélküle biztos nem nyert volna de ilyen ez a játék. Az meg, hogy Robi miatt nem adta fel a játékot nem igaz, pont hogy Bálint ötlete volt amikor bement Vivihez a szaunába, hogy ha másért nem akkor miatta legyen benne annyi tartás hogy nem adja fel, és nem a könnyebb utat választja,hanem kimegy párbajozni és megméretteti magát, aztán majd a nézők eldöntik van e helye a villában. Meglátásom szerint egyébként az első pillanattól kezdve sokkal szorosabb volt a kapcsolat Vivi és Bálint között mint Vivi és Robi között, és ezt Robi is érezte végig, mert mibdig mobdta is, hogy utál második lenni, pont ezek miatt állt be Vivi Robi mögé a párbajukon is mert tudta Robinak sokkal rosszabbul esne ha nem oda állna, Bálint meg ígyis úgyis szereti, és szeretni fogja mert ezt érezte végig, hogy ugyan nem úgy mint Ő Bálintot, de Bálint is nagyon szereti azt a lökött, szeleburdi énjét Vivinek, ez teljesen világos volt számára az első hetektől fogva. Szóval kár többet belelátni a dolgokba, mint ami mögötte van, Bálint jobban szerette Vivit ezért Őt támogatta a döntőben, Vivi nyert, Robi veszített, ennyi történt semmi több.
 • beby44
  #153418
  Robira köpködött.Az az ember csak elmondta,hogy ha valószinüleg nem nyer valamelyikük akkor a 8 milla is pènz ennek ez volt a lènyege de Bálintnak ez nem jutott el a tudatáig.köpködött rá meg "fu szètoltom megalázom ki ez a csávó..." .Mindegy ez van.
 • beby44
  #153417
  Az ilyen ha èn nem nyertem más már azèrt se nyerjen hozzáálást utálom.Milyen alfa him?Ezt az embert a Robi szinte mindenbe lenyomta 3 hónap alatt.Nem csak fizikai dolgokról beszèlek.Miatta nèztem a vv 10-et.Nèzze vissza az utolső bv-t Bálint.Azt hiszi,hogy a Vivit èrdekli.Nèzze meg a százalèkokat mèg itt is alig tudta lenyomni Robit a nagy követőtáborával.
 • ZZ88
  #153416
  Robi jobban megérdemelte volna szeritnem is, amúgy meg szégyen, hogy egy ilyen músorral ennyi pénzt lehet nyerni különösebb hozzádadott érték nélkül, ha azt vesszük, hogy egy keményen dolgozó átlag magyar 40 év munka után se tud ennyit félretenni. Robi legalább odatette magát mindenben, céltudatos, jó mentalitású emberke volt, nagyon nagy részben neki köszönheti Vivi, hogy visszajött a játékba.
 • Zs0lt1
  #153415
  Hát én tuti nem adtam volna Vivinek a győzelmet. Aki haza akart menni az ne nyerje már meg. Ráadásul az egész évad 2/3-ban nem csinált semmit, csak egy negativ karakter volt.
 • beby44
  #153414
  Alfa him meg omega!!Az a Bálint.Csak nèzze vissza jól Robi-ka kommenteit a you tubon!!Bálint kuka!!Vivire szavaztak a nagy rajongói.!Alfa him !!Èsz nuku!!Mekkora király vagy Bálint!A szutyok táboroddal!!Köpködni azt tudott!!
 • Ironman2
  #153413
  Most kéne abbahagyni az egészet,mert ez a 10.széria az egész eddigi sorozatok szégyene volt.

  Amúgy grat Vivinek a győzelemért,pont tükrözi az egészet,hogy egy jellemtelen női karakter mindent vitt.Álmomban se hittem volna hogy ő nyer,nekem az elejétől fogva unszimpatikus volt,a többivel együtt.

  Nekem csalódás volt ez a széria a 9 után.Ennyi.Nincs mit tovább hozzáfűznöm.
 • beby44
  #153412
  Sajnálom Robit.Egy irigy gonosz rosszindulatu ember miatt nem nyerte meg!
 • kozi001
  #153411
  Sztem a Bálint szavazók is nyomták ezerrel Vivire.
 • tamasatya
  #153410
  jól láttam, hogy wesker egyetlen kommentet se fűzött hozzá az évadhoz? na ilyen se volt még. Grat Vivi.
 • kozi001
  #153409
  Bálint, Robi vezeti a szavazásokat 100 napig!
  RTL szerkik: De cukik vagytok... :P
 • ZZ88
  #153408
  Robinak szurkoltam, megérdemelte volna, de így alakult.
 • ZZ88
  #153407
  Gratula Vivinek, az ő példája mutatja, hogyan lehetnek az utolsókból az elsők.
 • Fantasico
  #153406
  Persze azt sajnos Bálint szúrta el, de Ő ilyen mindig ilyen volt, kimondta, és megmondta a véleményét ígyis, a tálalás és a hangnem nem volt szép azt aláirom, de a tartalomban teljesen igaza volt mint a játék során mindenben, teljesen reálisan látta a dolgokat, jó értékrenddel rendelkezett, normális beállítottsású srác volt, sajnos azzal a kirohanásával jópár százalékot veszített pont a legrosszabkor, ha simán elengedi ezt a témát és leszarja, akkor ma Ő nyert volna elég nagy százalékkal, de ilyen ez a játék, Vivi rettenetesen sokat köszönhet Bálintnak, szinte mindent, de legalább tudott élni a segítségével és jó írányba változott.
 • beby44
  #153405
  Ez van le kell nyelni a bèkát.Vivi sehol nem lett volna a játèkba ha nincs Robi meg Bálint.Na Bálint most,vajon,hogy èrzi magát.Lehet most örülne 8 millának!!!
 • beby44
  #153404
  Hogy lázadnak a Bálint rajongók,hogy a Robi Bálint párbajon el lett csalva Robi felè a szavazás,hogy a vègèn Vivi nyerje!!
 • peteimii
  #153403
  Így az utolsó pillanatokat látva, akik Vivire szavaztak remélem elégedettek, meg sem tudta élni a pillanatot, abszolút semleges érzésekkel... Ez az évad akkor lett és attól lett volna emlékezetes ha a Robi nyeri meg. Láttunk volna egy igazán érzelmes befejezést, egy jó emberrel...
 • ForzaInter
  #153402
  Meg. Vannak hibai (kinek nem mondjuk), kisse butuska de egy joindulatu, aranyos, szorakoztato csaj. Nagy fricska az o gyozelme, akit leneztek, es gyengenek gondoltak vitte a 36 millat..:D Balint viszont verheti a fejet a falba, mert biztos vagyok benne hogy ha nincs a kirohanasa Robi ellen akkor o nyerte volna a jatekot, de azt ott nagyon tulreagalta.. Viszont remelem Vivi ad Robi-nak 8 millat.:D Megerdemelne.
 • Fantasico
  #153401
  Ahogy mondod, ezt szerintem a világon senki nem gondolta volna pár hónapja. Az elején de még pár hónapja is nagyon idegesítőnek tartottam, de Bálint közreműködésével, és maximális támogatásával, nagyon sokat változott pozitív irányba, a Moh elleni kihívásnál pedig elképesztő bevállalós, tökös volt, először magára rakta a zöld kendőt, majd a kéket Moh-ra kötötte, ez volt a kulcs így utólag visszagondolva, Vivi nagyon higgadtan, tökösen kezelte, a legkritikusabb napokat, megérdemelte a győzelmet.
 • peteimii
  #153400
  Mint a Zsuzsu ezelőtt pont úgyan úgy egy mártír buta kislány akit mindenki tolt előre. Nem mondom hogy nem érdemli meg, mert sokat változott... de Robi céljai... Ott jobb helye lett volna... Ennyi...
 • ForzaInter
  #153399
  Na ez egy igazi underdog sztori, se a nezok, se a bent levok nem gondoltak volna ezt.:D Kellett egy kis ido Vivi-nek mire kitudott bontakozni.
 • Darthmushroom
  #153398
  Anno is jó nő volt Anikó, de most is az. így több év után meg több műsor után is :D
 • peteimii
  #153397
  Hajrá Robi!
 • peteimii
  #153396
  Ez mekkora cink, hogy van már meg szerkesztve ez az egész finálé :) először jött a kép láttuk hogy Mercy aztán mindenki csend, össze vissza be vágás, azt sem tudják melyik rendezvények vannak az egész rtl stáb :) a szavazás is akadozik alszik áh mekkora :)
 • ForzaInter
  #153395
  Hajra Vivcso!:)
 • Fantasico
  #153394
  Csak Merci ne nyerjen, mert ilyen irritáló, ostoba csajt ritkán látni, végig tiszta hülyét csinált magából, és rommá aláztatta magát, ha ezek után megnyeri az botrány lenne. A másik kettő közül már nem érdelel ki nyer de inkább Vivi.
 • beby44
  #153393
  A visitozo szutyok meg is fogja nyerni.Pedig a szüleinek bőven van pènze!! 1 fillèrt nem adnèk neki.
 • nordan
  #153392
  a két retardált csaj egyszerűen hihetetlen,hogy döntőben végzi.....Robival nincs nagy gond azon łvül,hogy buzi, legalább van agya és nem paraszt