ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csakis peti
Még megyrá 2 +
Még megyrá 2 +
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Legyen úgy, ámen.
kire?
Körülbelül nálam is ez van, soha ilyen kényes nõt nem láttam még...
na mi..csak összefeküdtek?..megadta az utolsó mézesmadzagot?😊
Ment az elsõ sms
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mikor ránéztem a szavazásra,akk jött egy érzés h Petié a 58%!!! Remélem ez az megérzés is bejön 😄
Egyébként Verának Attilát kell megszavazni,h menjen vele, adná 😄
Egyébként Verának Attilát kell megszavazni,h menjen vele, adná 😄
Glory, Glory Man. United!
Nem akarok túlzásba esni, de a gyûlölet szó nem fejezi ki, amit Kinga iránt érzek. <#rolleyes>#rolleyes>
mai szavazás érdekes lesz
kíváncsi leszek,hogy fecó mennyi szavazatot kap mert általában 0-1%-kal szokott zárni
kíváncsi leszek,hogy fecó mennyi szavazatot kap mert általában 0-1%-kal szokott zárni
Kinga megint alakított, nem készült semmit, még örülnie kellett volna h közepest kapott
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ja, kis szarházi kényes fos, mit várt h majd jeleset kap közben szart sem tanult de õ miért csak 3as, remélem ha kimegy semmilyen munkát nem kap 😄
hát kingára kíváncsi lennék a való életben hogy boldogul? ha itt bent sír mindenért akkor milyenek lehetnek kint a napjai?<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ha van egy csepp igazság ezen a földön akkor Peti vezet a szavazáson.
"erõs jellem" ez a Kinga, ez az elkényeztetett picsa nem bírja elviselni a kritikát.
b+ ez idegesít!!!!
közepes annyira szar??? örülj,hogy nem buktál meg!
komolyan baszki ez a liba olyan,hogy karácsonyra nem kap egy ferrarit csak egy opelt akkor sírni fog,hogy miért egy szar autót kapott -.-"
közepes annyira szar??? örülj,hogy nem buktál meg!
komolyan baszki ez a liba olyan,hogy karácsonyra nem kap egy ferrarit csak egy opelt akkor sírni fog,hogy miért egy szar autót kapott -.-"
Van egy olyan érzésem,hogy sajnos ez a szõke hisztis picsa fog ma benn maradni:S:S
kinga 😄DDDDDDDDDDDDd
de örülök neki,hogy majdnem sírr !!!!!!!!!!!44
nagy boldogság ez számomra XDDDDDDd
de örülök neki,hogy majdnem sírr !!!!!!!!!!!44
nagy boldogság ez számomra XDDDDDDd
attilán én is meglepõdtem azt hittem el vicceli! számomra pozitív csalódás!!!!
Van egy közmondás: ne igyál elõre a medve bõrére.
milyen igazad van, nekem is van még egy üveg sétáló jancsim, biztos megkezdem ha kiesik a pettike 😄
Petinek a túlélésre remélem.
Nézzük úgy, ha annyian utálnák Petyát, akkor nem lenne neki minimum 42%, úgy, hogy van esély.
ilyet lehet mondani élõ adásban, h Genyóskodás?
Ilyesmit érzett itt a többség, én is. Sanszos, hogy Kinga vezet, de nem tudni.
ha nem cserélik meg a képeket jók vagyunk😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Genyóskodás?????
42-58 áááá
Off:
Vera nem volt rossz bõr.
Vera nem volt rossz bõr.