ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blikken megjelent egy cikkecske errõl a fecós veszekedésrõl, hát mondanom se kell minden hozzászólásba Attila a gané, a geci, a bunkó, a tapló, a paraszt a stb.... 😄😄😄😄

bency
Én nem vagyok ellene kicsit sem....

:) Semmi okosság :P

Petike is állítólag napi 2-3 energia italt nyakalt le, oszt itt van és él még😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

eh, pedig vártam hogy beszoljanak a fecigonak. Köcsög rtl.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

pff egészségedre😄

én mondjuk, ha reklámot látok rögtön elkapcsolok. Nem tûröm meg magam körül így is azt tanulom. Marketing, üzletviteli gazd. tan ott éppen elég volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a mai világban minden káros a szervezetre... Mindenrõl bebizonyították 😄
Természetesen ez lehet valóban káros, de azért 1-2 jólesik 😄 meg ha annyira kurva szar lenne már rég betiltották volna vagy ráírnák a dobozára azt amit a cigis dobozokra
mert diszkrimináció lenne..ne félj,ha nem "nemzetiségi" lenne,már lejáratták volna
deniro2
Fecó 22x égeti magát szarrá és ez valamiért mindig kimarad az összefoglaókból... Nem értem mi a ráció abban, hogy ezt a szerencsétlent folyamatosan védik saját magától...

mi a rossz abban?
ha már reklám akkor 1 hsz erejéig!

strongbow gold vagy mi a neve annak a reklámnak amiben a vadászok az almát lövik ketté és almás cydert reklámozzák! ez miatt vettem egyet kóstolónak olyan rossz mint állat!!! háromszáz valamennyi forint de 100 ft-ot se adnék érte 😄
Reklámból tök finomnak tûnik, ill. üvegben is sûrûnek látszódik de nem az.
A Feco fele megvagott anyaghoz csak ennyit tudok hozzatenni

http://youtu.be/-jMx1xdNndA?t=2h28m40s

Meghalgattak Fecot, es ismet nem lathatja a szavazoreteg azt, milyen is a josagos Feco
én igen, volt egy idõben mikor rákaptam a V-powerre, belekóstoltam mindenfélébe Bomba, Hell, de aztán leálltam róla, mert megtudtam, hogy iszonyú káros a szervezetre...még az alkoholnál is rosszabb...

elvileg mehetne,ne feledd,attilának is sok volt már peti oltásai vera felé😊
wesker24
Én se ittam soha energia italt ! xD
wesker24
Vera lehetene Attila új társa ha nem utálnák egymást ! xD
jaa...el is passzoltam a karton energiaitalt, amit nyertem egy fõsulisnak😄 kerestem rajta 2 kilót

wesker24
Na jha holnap család látogatás Veráéknál egyensúlyba hozza Attilát a nézöknél !
fecó túlpörgött,hányásig ment..attila bevágott egy üveg whiskyt,4 sört,vodkát,alig élt,mikor visszakapcsoltak 1 óra KHF után.aztán mégjött a búcsúzzunk petitõl feladat
Amúgy most azon kezdtem el gondolkodni, hogy, ha Atec meg Vera összeállna akkor irgalmatlanul kitudnának bent készíteni mindenkit.😄
tökmindegy mit vágnak össze (jó ezt ne vedd a szó szoros értelmében) de pl. én nem láttam az éjjeli mûsort csak ezt amit leadtak nekem mégis azt mondom fecó egy bolond 😄DDDD

stockbauer: csak annyit ehhez, hogy ha választani kéne akkor inkább essen ki kinga és eszter mint sem vera 😄
Blueblood
am irónikus, hogy azt a mérget (energiaital) reklámozza a spar úgy, hogy a villalkók jólétéért gondoskodik, ami millióknak fogja okozni/okozza a rosszindulatú daganatait...azért nekem nem lenne képem így reklámozni

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hát nem égett szénné Fecó sajnos... x gyanus...de lehet hogy inkább Attila vesztett ezen a vitán is...😞😞😞 szar vágások ismét..:SSSSS
ForzaInter
milyen rosszullétek?

Yo, Bitch!

ascii
holnap balanszba hozzák: Atika Vera unokaöccsével! 😊

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Milyen hét lesz? mert kurvára nem derült ki az adásból...

wesker24
Na holnap család látogatás lesz Veráéknál ! 😄

Egyenlöre ugy látszik hogy semilyen hét nem lesz !
beszarás, h Fecó megúszta mi láttuk, amit láttunk...40 percig tolta megállás nélkül és még az Eszter, Seherezádé csipkelõdõ kérdéseit se vágták be

Blueblood
na ezt úgy vágta össze az rtl, hogy simán elhiszi az ember h a büdös cigány hadoválása igaz volt. Komolyan mondom, megérdemelné az RTL, hogy Atesz feladja/kiessen, mert utána a kutya sem nézné a szánalmas mûsorukat

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

gyerekek ez ritka szar...azt se tudjuk mi történt az 1 óra KHF alatt, a rosszullétek..vita után Attila kurvára nem állt már a lábán,nem hogy Kingával akkor beszéljen kettesben

mekkora geci nagy ferdített vágások
fecó szövege bakker .DD már majdnem sír :?AS😄?ASD
Mitetszik neked Fecóba és Verába?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

deniro2
Max, ha Csaba viszi ki...

eszer ennyire nyílvánvalóan bepróbál puncsolni attlának??? ez számomra már undorító volt.
jó szög volt..mintha vera szopná fecót😊))
Blueblood
már sokat csinált olyat az rtl, hogy az elõzetest úgy vágja össze h aztán kurvára más irányt vesz a teljes blokk

amugy álandóan ezt csinálják...ha túlságosan lehúzzák Attilát és veszálybe kerül akkor beadják a jóvicces videókat vagy az érzelmeset..amikor túl magasra emelkedik akkor meg jönnek az ilyen lejáratos videók... érdekes megvágásban...
wesker24
Majd kiderül !
még nem is láttátok a teljes jelenetet...

wesker24
Pedig igy lesz már az elözetesbõl is látszott Fecó a szent ember Attila meg maga a sátán ! 😄

ha még ezt a szitut is ugy adják le hogy Fecó a jó,Attila a gonosz...hát akkor beszarok....
wesker24
Jah elég érdekes összevágás de igy az RTL saját vesztébe rohan mert igy ugy jön le hogy megint Attila a hibás és ha Attila megy párbajra akkor könnyen kint maradhat !
JohnnyNapalm
nem tudom, de kibaszhatnák már a mûsorból

Rash87
letagadta,szal nem...

Glory, Glory Man. United!

és nem fogja kiröhögni senki és nem megy neki senkinek csak attilának
ForzaInter
és peti tényleg mekúrta verá😄 hogy be fog égni a ribanc

Yo, Bitch!

azt a 40 perces monológot kellett volna leadni, amit lenyomott hadarva😄

wesker24
Asszem ebbõl is olyan összevágás lesz hogy Fecó nem igen fog beégni !
Zinaj
meik zene most ez ?

i7 azt szevasztok :P

ascii
tegnap bazsi azt mondta, h ma ö lesz, de helyette lulu van!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

bency
Meddig lesz még Lilu?

:) Semmi okosság :P

Megérdemlik egymást Kingával.