ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
az jobb,hogy Seri a mellét vakargatja 😊
desigo
kingát meg atillát össze fogja kovácsolni a vera elleni fight
Mindneki verán röhög már csak szent Fecó nem , az nagy mácsósan vakargatja szakállát 😄😄😄😄

áá ezt felveszem😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Vera: " Azt gyûlölöm, ha bárki itt hazudik"

AS😄A:SD:AS😄:as

SZÉTRÖHÖGÖM MAGAM SRÁCOK 😄😄😄😄😄😄😄😄😄

desigo
vera egybõl ideges lett,hogy szarul jöhet ki valamibõl
Vera most nagyon téved, Játék elején semleges volt a viszonyuk Attilával...Az más kérdés h Vera felvette a fekete mambás beszólást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

De hogy ez a rohadt qrva nem bírja megállni, hogy ne pofázzon bele... HÁT NEM IGAZ MÁR!!!

Na fecó megszólalt már megint, és megint rosszkor 😄 Nagyon sötét a srác 😄😄

Lassan amúgy Attila a szárnyai alá veszi😊 Ma bevallotta Csabi, hogy tulajdonképpen õ mindig is bírta Attilát csak nem volt alkalmuk dumálni😄😄😄😄D

desigo
nem irigylem azt aki verával megy majd párbajozni
De Szent Fecó meg Vera sose vállal semmit, Atec most is mondja igen megtörtént vállalom ennyi..

desigo
csabi jól elmozizik a döntõig
Veran mar mindenki rohog, Fecot kiveve. O a vegsokig kitart majd mellette.
Feco a josagos
Latszik, hogy olyan buta, hogy meg sem tud kulonboztetni jot, es rosszat
wesker24
Na ne Fecó is beszállt ! xD
desigo
fecó,hogy fényezi egybõl magát,hogy õ mit tett volna...
lassan kikészülnek Attilától, aki szakad magában az egészen😄😄

Na I. Szent Fecó is beszállt... :ASD:ASD:SA😄as

hát jah
ja igen, de a nõk sajnos sehol sincsenek:S

De ez a Vera ugyanolyan agyrokkant mint Fecó, nem hagyják hogy a másik elmondja. Õk nyomják a faxság, de a másik ha megszólal, akkor beleugatnak....

Vera azért jobban tud érvelni, mint Fecó. Hiába utáljátok Attila és Péter után Verának van a legjobb beszélõje

Jaja még Csaba is röhögött már Veráscskán 😄

desigo
ez jó
mindenki rosszul emlékszik csak vera nem
muhaha
A férfiak kiharcolták az olimpiai selejtezõt még az elmult vb-n
Na verát lehet hallgatni azt csinálja mint tegnap a roma 😄

nekem nagy érvágás, hogy az olimpián nem lesznek ott a kézi csapataink:S nem is tudom utoljára mikor volt ilyen

megnyerhettük volna..szerdán spanyolok ellen necces lessz
desigo
+1
ki nézte a magyar kézi meccset?
wesker24
Hát jah ha nem lett volna ellenszenves akkor már Verától bucsuztunk volna !
ja ott mázlija volt Verának még emlékszem h Annamari vezetett 54%-al:S:S a párbajon savazta is Verát szóval ott pont el is szúrta az esélyét:S

Engem az idegesít ebbe az onlineba, hogy LILU KIHANGSÚLYOZZA ÉLÕBE LEHET LESNI!!!! 2x hazudik az arcunkba... 1. nem élõ, mert 15-30 perc késés is van, + nem is lehet lesni 😄, csak hébe-hóba... 😄

desigo
ejj azt hittem most kezdõdik
wesker24
Hát jah Miss Death simán kiejthette volna Verát csak nem vett részt a box héten ! És egyedül ö tudta már a kezdetek óta Vera multját csak nem használhatta fel ellene !
utólag, jó lett volna, ha Annamari marad bent mi?😄

én mondjuk bírtam õt

wesker24
Na Belevalóban Miss Death és titokzatos barátja lesz ! 😄
wesker24
Kiváncsi vagyok miért van KHF ha csak nem azért mert már épp az a bizonyos hét zajlik már ?
OFF még, amig KHF van:

Az ember baszhatja az egészséges életmódját, ha lelkileg nincs rendben az állandó, feszültség és idegeskedés pedig mindennél jobban tönkreteszi az embert...

wesker24
Már vagy 40 perce KHF van !
Jól teszed. Én rendszeresen futok, talán néha túlzásba is viszem.
Blueblood
Így van, és ezt fiatal korban lehet megalapozni, én is ilyen egészséges életmódot igyekszem folytatni, na de off vége 😊

On: megy az online, KHF 😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
A persze kimaradt. Meg a tényleg. Ja és a megmondom az õszintén. Hát ez lesz, meg a tujulás....

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

errõl van szó én úgy érzem jól magam, ha a testem nem szenved így edzéssel és egészséges életmóddal karbantartom magam. Szervezetem próbálom építeni, így a dohányzás, alkohol, drog nálam kizáró tényezõ, energiaital évek óta nem iszom max ásványvizet, ezenkivül kerülöm a túl szíros ételeket, mindenbõl próbálok bejuttatni a szervezetembe és még edzem is😄

Mindezt azért csinálom, hogy 30-40-50 éves koromban ne legyenek fájdalmaim, ne hízzak el és egyebek...sok függ ettõl, hogy az ember mennyire tartja karban magát

Blueblood
Igen és ez baj, mert úgy látszik az emberek dühbõl képesek szavazni, csak hogy kint lássanak valakit. Nem fogják fel, hogy ha ügyesen csinálják, akkor ezek az emberek már híresek és ezáltal nyertek. Meg van aki leszarja a kiesést, ott van Peti. Elsõ gondolatai közt ott volt, hogy kiestem, megyek dugni, élvezem az életet. A sok idióta birka meg még pénzt is kiad. Meg tudom érteni az RTL-t, fejjék csak meg az embereket, hajrá! Ezt fõleg azokra értem, akik képesek dühbõl valaki ellen szavazni. Mert azt meg tudnám még érteni, hogy tolnak 1-2 smst Ateszre, mert szeretnének még röhögni, no de tényleg azért küldeni, hogy valakit kint lássunk? Az ilyen életképtelen fajtát még támogatom is, hogy fejje meg a retek!

Én csak idéztem a szöveget 😄 Megtetszett, és milyen igaz 😄

😄😄😄😄😄 kihagytad a párbeszédedbõl a tényleget meg a megmondom az õszintétet😄

Blueblood
Szerintem aki hosszú évek óta dohányzik, az nyugodtan ihat energiaitalt is, annak már mindegy...Atesz meg rászokott, most már látszik,de ott hamarabb meg tom érteni, mert feszültséglevezetésnek rágyújtanak

Egyébként meg ne hogy már 35 év legyen a cél amennyit szeretne megérni az ember 😊

Blikk-es hozzászólok általában valamilyen nem e világról származó egyedek. Õk mindenkit szidnak, aki a tv-be bekerül és természetesen õk annyira szentek, hogy még életükben nem hibáztak sosem...hányinger miket benyelnek

"fecó egy ótvar szociopata, aki elhiteti magával meg másokkal is, hogy õ jóságos, és õt mindenki bántja.
közben arról van szó, hogy ül a szaunába valakivel, és azt meg önmagát stuffolja, paranoid rohamában mindenbe belemagyaráz mindent, mindenkirõl ugat a háta mögött, de amúgy lapít mint **** a fûben
nem dumált kinga háta mögött? nem hát...
http://valovilag.hu/cikk/508417
". Késõbb Fecó és Csaba kitárgyalták, hogy Kinga megbízhatatlan, és áthelyezték a székhelyüket a szaunába."
stb stb
máshol olvastam, hogy kb mirõl fog szólni a VV így
Csaba: ez nagyon gáz
Fecó: az. Durva
Csaba: ja.
Fecó: nagggyon duurva. Úristen.
Csaba: nem is értem
Fecó: mit képzel ez? Úristen.
Csaba: hát igen
Fecó: Dúúúúrva.
a VV5-t a két szociopata, vera és fecó baszta el.
a legjobb az volt, amikor a cigaró azt merte mondani: "miért bántotok engem? a jóságomért?"
hát a krvaanyját ennek a hülyének 😄"

😄😄😄😄😄😄

?

Azt kérdeztem h Janonak miteccik Verába meg Fecóba.Nem h ha ez+az lenne.Ha bent lenne a Bandika + a Cristo milenne.Vágod?

1xüen megpróbálom megérteni h mi a retkes f..szt eszik ezeken a nulla szarokon

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.