ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
nagyon durva xD én kérek elnézést <#hehe>

Nem biztos, csak gondolom mivel nem akarják,hogy kiderüljön ki lett a védett!!
ma se?..tegnap se volt..😊
Tényleg ma volt aréna majd másfél hónap után!! Ami persze csak holnap kerül adásba szóval akkor gondolom ma nem lesz online!!
nem tudom, mindig azt mondják a látszat néha csal, de ilyen kézmozdulat, gesztus nagyon árulkodó tud lenni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mondjuk faszán be van lassítva az biztos...😄😄😄: XD
én a Csabát sem hívtam annak....de ezen a videón sem látom hogy fikát enne jelen esetben Eszter.....megvakarta az orrát majd jópár másod perc elteltével a szájához nyúl...ebben én evés és fikát nem látok...még csak gyurmázást sem...😊
és még Attila Csabát hívta fikamatyinak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LOL <#banplz><#mf1><#eplus2>

pajti
Eszti <#felkialtas>

ascii
A JÓSÁGOS!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Boy George
petike a fókuszban épp
Chidori55
Azt a... nem találok szavakat.

pajti

Chidori55
Már nem annyira eltitkolt, mert benne van az újságokban. 😊

ascii

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

gduck
Vera: "elhülyéskeded, nem jól emlékszel". Érdekes, mindenkinek ezt mondja a villában 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rash87
Direkt csinálja,mert fogyatékos mint kiderült :\ Ami nem is lenne baj,de hát büszke magára 😄

Glory, Glory Man. United!

desigo
Az nem olyan biztos.
Fecó csaja hallani se akart Fecóról a megcsalás miatt pedig térden könyörgött neki.
Csak akkor volt hajlandó megbocsájtani amikor az RTL pénzt ajánlott neki.
Ha Fecó esetleg megnyerné akkor persze nagy lesz hirtelen a szerelem de ha nem nyer lehet szóba se fog állni vele angéla...
Kiváncsi leszek, hogy az ÖF-be mennyit fognak berakni az elsõ 30 percben levõ Kinga Vs Vera Vs Attila fightból 😄

Blueblood
jaja tudom, tényleg fos

am attila 1:16-nál viccesen leteperi kingát 😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ez mekkora fos... ugyanazt a 10 másodpercet ismétli a videó 1 orán keresztül.

Blueblood
http://www.bevezetem.hu/cikk/soha-ne-gondold-hogy-nincs-alabb-egy-ora-alekosszal-muzsika-tv-n

-.-"

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

pajti

wesker24
Ha majd kiesik akkor majd az lesz ! 😄
gduck
Fecó nem házas! Ti írtátok itt, hogy nem volt törvényes a villában kötött házasság 😉

wesker24
Már nem lehet mert akkor az már bigámia lenne mivel már Fecó házas ! xD
gduck
Istenem <#falbav> Hogy neked mennyire elferdült világképed van <#confused>

UI: Vera egy az egyben Fecó <#idiota> ÖSSZEILLENEK, remélem ha kiesnek a villából össze is házasodnak!

az még vasárnap volt😊
desigo
pedig tegnap egész jó volt...
már sms-t se kapunk..e héten a köcsög anyabaszó brigád lehet az éjjeles
desigo
kinga ilyet szól:"kapunk valami kaját?"
most evett virslit,tojást
0:06-kor
ehh
Yoda001
nem baj, szép lett, jól megláttad a dolgokat 😊
érdemben én sem szólnék hozzá, mert kicsit késõ van ehhez 😊

http://9gag.com/gag/5135249

hibákért bocs fáradt vagyok már eléggé:S

ez is jó gondolatmenet, de amúgy nagyon nagyon keveredik, ha megfigyeled, mert a legtöbb VV4-es lakóból, fõleg, akik jellegzetesek voltak azokból elég sok hasonló VV5-ös személyiség van.

Elején Attilát Alekoszhoz lehetett hasonlítani úgy tûnt majmolja a csávót a furcsa a udvarlási stílussal és a hasonló beszólásokkal. Aztán Attila átment Olivér szintû manipulációban. Sõt azóta látjuk h Olivért simán túlhaladja agyilag Atesz. Alekoszhoz mamár annyiban lehet hasonlítani, hogy sakkozik miképp ejti ki a játékosokat, felvesz más más szerepet ebben nagyon hasonlóak, de talán Attila még nyíltabban játszik, mint Alekosz, akinél kb senki nem vette észre mennyire mélyen taktikázik õ mindig hangoztatta, hogy a villa az otthona, szeret bent lenni francnak gondoltuk azt, hogy kipróbál ejteni másokat. Péter stílusban, viselkedésben teljesen más, mint Olivér. Olivér egy érzékenyebb alak volt, aki ez mellett iszonyúan hangulatember is volt, viszont nyílt volt, mert szemtõl szembe megmondta az embereknek mit gondol róla, Péter pedig az abszolút sunyi játékos benyomását keltette😊

Ez egy furcsa egybeesés, hogy itt is van/volt egy nagy páros ugyanúgy, mint Alekosz,Olivér esetében. Egyébként sok hasonlóság van forgatókönyvileg a 2 széria között. Design ugyanaz, feladatok ugyanazok nagyrészt (1-2 randi típusút tettek bele) itt is ugyanúgy ki akarták dobni rögtön, akik utoljára mentek be (VV4-ben Ildivel szerettek volna hasonló mód elbánni) itt hasonló módon szintén 2 klikk van már, mint a VV4-ben. Vera elképesztõ véleménynyilvánítása egy az egybe Évával hasonlítgattam, csak Éva szerintem még keményebb volt, viszont, amit te mondasz Kinga hisztijei felérnek Éva kitöréseivel, csak kettejük pl a különbség annyi, hogy Éva tudta mit miért csinál és neki nem minden mozdulata volt önzés, gerjesztette a feszültséget tudatosan, Kingának ez a királylány énje nagyon nem jön be, Éva azért keményebb volt nála õt inkább pont ezért Verához hasonlítanám. Kettejük közt pedig szintén van egy óriási különbség. Mindketten ki tudják fejezni magukat, viszont Vera manapság mindent támadásnak vesz fel és komolyan vesz, ugyanakkor Éva pedig minden jó poénban benne volt.😊

Csabát egyértelmûen Jerzyhez tudnám hasonlítani szinte majdnem minden tekintetben. Hasonló módon õt is szürkének, akadozó beszédûnek tartják/tartották mégis majdhogynem potenciális döntõs típusok, akiket tipikusan lehet szeretni, mert a megtestesült jót képviselik.

Döntõ még nem jött létre, de már az Attilát és Csabát odaveszik, ha ez így létrejön egy az egybe olyan lesz, mint Alekosz és Jerzy esete...

Játék szempontjából a lányok közül, akit Anikóhoz tudnék hasonlítani az Seherezádé. Õt senki nem bántja, senki nem tesz rá jelet hanem a végén fogják a döntõ elõtt kiejteni.

Nekem ez a meglátásom a 2 széria lakói és a forgatókönyv elméletrõl.

Aréna új dolog és a védettség itt teljesen más, nem tudjuk mi lett volna, ha a VV4 szabályrendszere szerint történt volna a védettségi rendszer...lehetséges, hogy akkor Peti sem esett volna ki, vagy pedig a box héten Csaba nem ment volna úgy párbajozni...ennyi lenne

HI! Volt ma valami érdekes? Drága Kinguci hogy van?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
És ebbõl mi következik ?

Attila (Alek) Csaba(Jerzy) és Kinga (Éva) finálé lenne az mekkora lenne már ? xD

anno amin csodálkoztam h a Motovics István féle Shadi-Péter/Gergõ féle beszélgetés nem került be az ÖF be😄 az nagyon poén volt

gojoci
Azért durva párhuzamot lehet vonni a vv4-vv5 között. Péter(Olivér) odaállt a mindenki által õrültnek tartott Attila(Alekosz) mellé, majd jött a nagy haverság, a taktika, a szopatások, a többiek kiejtése, jelpakolás, stb. Közben ott van a hisztis Kinga(Éva) is. Majd mikor kiejtik a legnagyobb taktikus Pétert(Olivért), a magára maradt Attila(Alekosz) végleg összeáll a hol szeretett, hol gyûlölt Kingával(Évával).
A forgatókönyv ugyanaz.

wesker24
Lehetnek még jó pillanataik 7 hétük van még rá ! 😄

Attila ugyanugy megtalálja a helyét Kinga mellett is ahogy Peti melett megtalálta volna !

De az Öf-ben sajnos pont a legjobb részeket nem adják le ! xD
na Csabi lecsekkolná Kingát😄

ilyeneket nem szoktak leadni az ÖF-be sajnos. Pedig nagyrészt ezek a jó pillanatai Kingával...Aleknek és Évának mondjuk sokkal több volt a jó, mint Attiláék "kapcsolatában"

wesker24
Szerintem Attila ugyanugy csinálni fogja a showt nem lesz itt gond ha Kingával ilyen jó viszonyban lesz ugye meg ott van Eszti is emg Sehi is nem lesz itt gond !
wesker24
Tudom hogy beteg de tökre szórakoztatóak együtt Kingával ! xD
Azt mondta, hogy 2 és fél hónapig barátok voltak odabent és, ha vissza kell néznie, akkor hihetetlen értelmetlen dolgokon kaptak össze.

olyan beteg állat ez az Attila😄😄 ez most ilyen óvódás hülyéskedés volt Kingával😄

desigo
seri miért nem és fecó miért igen?