ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Még megoldható ha gondolod csak szólj ! xD
észre se vettem..😄😄😄D::
wesker24
Mégis mit vártál szokás szerint persze hogy nem rakták be !
a kurva életbe pedig erre gyúrtam😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

janoka ma érdekes módon sehol😄 nem csodálom, mert ma Attila ismét a jó oldalát mutatta és szokás szerint az ÖF 80%-a róla szólt, ismét jó dumákkal és poénokkal tele😊

Kingás bírkót be sem tették szinte:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Te köcsög mekkora TÉK ! xD
persze, hogy nem. Relatív élõ adás közben volt a pihenõidõszakban...

tehát nem hazudott.,...😊
az utolsó meccs után beszélték meg az meg már bõven az élõadás alatt volt....ugyanis az élõ adás az elsõ meccsel kezdödött...😊
az úgy az élõ adás és a pihenõidõszak közben volt. Visszajött Csaba és Gergõ Attila gratulált Csabának aztán pedig ment oda a lányokhoz, Péterhet és Gergõhöz, hogy na akkor a Csabit pakoljuk meg

wesker24
Gondolom azóta nem viselt már szemüveget mikor Melinda és Bandi kiesett és elkezdõdött a játék !
elsõ 2 hétben még rajta volt...Bandi és Melinda 11 napot töltöttek bent azalatt az idõszak alatt még rajta volt

Na holnap Aréna, akkor ma No Online....

úgy emlékszem ,hogy gergõnek is odasúgta attila,hogy akkor mindenki csabira! (gergõ meg annyit mondott, hogy " oké "
Nézd vissza, tényleg ment már élõ adás, mikor szaladt ki Atec Gerihez, meg a csajokhoz is, hogy Csabira kellene tenni...

NEM HAZUDOTT!!!!

TE HAZUCC!!!! 😄

Blueblood
na most atesz hazudott, de ez a játék része. azt mondta, hogy csabi megjelölése a box után az már élõ adásban dõlt el, közben elõtte megbeszélték h mki csabira

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Ki tudja lehet önszántából lehet fogadásból majd elmondja egyszer
még egy kérdés: fecó önszántából formázta meg az arcszõrzetét? Mert mikor bement akkor nem volt ez a körszakáll féleség beállítva
Kontaklencsét visel szerintem szemüveg helyet
de lehet tévedek, ám ha szemüveges akkor az rtl úgyis visszahozta volna illetve ha valóban szemüveges akkor miért adna oda egy még barátjának se nevezhetõ embernek egy fontos tárgyat?!
szerintem már bandika idejébe se volt rajta 😄 csak 1-2 napig.
Dency
Én is ilyenre emlékszek. Valaki írta már ezt.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

nem arról volt szó, hogy Bandinak kölcsönadta az övét az meg kiment vele?

wesker24
Ez igaz a beköltözése napján még szemüveges volt az hogy mikor tünt el a szemüvege az jó kérdés ???

Attila szemüvege hova tûnt??? Bakker komolyan kezdem azt gondolni , hogy az õ bejutattása is egy marketing fogás volt

szemüvegbe ment be most meg sehol sincs.. (bár régóta nem használja)
a tetoválása is a beköltözés elõtt pár nappal készült...
Jano merrevagy? 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

És hogy hogy nem RTL csak úgy vágta össze, hogy az kimaradt, hogy Csaba is szakadt Verán...

MILYEN ÉRDEKES.... 😄

ajtótól 5 méterre lehet csak dohányozni! a villa ajtótól megvan az 5 méter távolság? 😄DD
én is konkrétan emlékszem rá...😄 kszószerint idézett Attila
az a vicc, hogy tényleg mondott ilyeneket az attilának, most nem hazudik..<#vigyor>

ascii
vera meg attila akkor volt tündér mikor kinnvoltak a kisfiunál....mostmeg ezredjére megint hol tartunk! :$

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

wesker24
Vera én nem hazudok ! XD <#nevetes2>
Fecó: Attilával megyek párbajozni...

Na atec most aztán biztos beszart 😄😄😄

a gyerek jobban várta attilát mint a verát :A?S😄?:AS?D:ASD

am aranyos kis gyerek, no meg tisztelet tudó! van ismerõsöm akinek gyereke nem 3 éves hanem vagy 9 is és ha kap valamit még mondani kell neki,hogy köszönje meg! Õ meg szólás nélkül megköszönte...
Zeraa
meg hát xD

Erre gondoltam + arra, hogy látszott rajta milyen emberi is tud lenni, amikor a kisgyerekkel találkozott. Attila végül is egy jólelkû, durcás gyerek, aki jól titkolja ezt.
Attila és Vera úton a szerelem felé...!!!!!!!!!!!!!!!!!

most spanolnak Csabával majd.....szal ebben látja õ i ajõvõt... 😄😄😄
Zeraa
úúúúúdejóóxD <#law><#vigyor2>

úúúú, imádlak<#love11><#hehe><#vigyor><#szeret>

ascii
mibajod?

Szerintetek Attilának még nem késõ nyitni a nyuggerek felé, hogy jó gyerek õ is, csak nem játszik rá?
mindig más álarcot vesz fel éppen...játék eleje óta ezt csinálja és mi meg tudjuk mit tett idekint😄

Zeraa
<#integet2><#law><#vigyor2>

#119778 ???????????????

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wesker24
<#puszi><#szeret><#puszis>
Zeraa
<#nevetes2>

ascii
phfejjj

áááhh Vera alig álszent...jézusom XD szánalmas...XD
wesker24
Vera meg a döntö az baszna be !