ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint kiderült csak azért, hogy Vera ajándéka eltörpüljön mellette. Tehát szánalom...

Vera: egyenes, intelligens, Attika ellensége
Fecó: jóindulatú, csupa szív, roma

arról bezzeg hallgatsz, hogy a sérülted kis motort ajándékozott az általa odabent utált személy unokaöccsének

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

igen Eszti egyik eleme a játék eleje óta a nyalás...Mondjuk Sehivel egész jó viszonyba kerültek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez hogy?..direkt szavazás,hogy ne atti maradjon villamester és mégis maradt?
Megtörtént. 😊 Bár annyira nem volt izgalmas a Fecó-Attika lógóverseny, mert Fecó egyértelmûen megsemmisítette, az eleve esélytelen ellenfelét.

zotya10002
sztem ne hasonlítsuk Esztihez,mert az is egy napraforgó

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ritka béna feladat
zotya10002
ahogy végig gondolom,megérdemelné,hogy a fináléban legyen<#eplus2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Amióta Gergõ kiesett azóta jóval normálisabb a csaj, de nekem még így is maximum semleges...õ sem õszinte azért a legtöbb esetben. Eléggé sunyik az Eszterrel...

zotya10002
hmm..nekem Seri a kedvenc

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ja nekem egy Sehi-Kinga párbaj az álom , Sehit jobban visszavárnám, de természetesen egyiket se sajnálnám😄 de gonosz vagyok

ennyi idõ alatt ne várd, hogy sikerül.

ez nem egy pszichológus volt egyébként?

Attila máris mondta h én bírom a fejedet😄😄

zotya10002
kívánxcsi leszek kit választanak ki...
lehet jót tenne Serinek,ha õ lenne a kiválasztott,vihetné ki a nyafkát és végre kinn hagyhatná már....
csak abból indulva ki,hogy eddig mindig a kiválasztott nyert....<#nevetes1>

én megfigyeltem már mezei 30 éven felüli embert is, aki életében nem edzett valamiért mégis izmosabbnak tûnik, mint a jóval fiatalabb 18-25 évesek csoportja, akik rendszeresen edzenek...

pl faterom se gyúrt soha, mégis elég izmos emberré vált úgy a 35-40. életéve után ehhez társult neki pocak is, de mégis ennek ellenére természetes izomzata volt...

desigo
azért ez milyen,hogy fecóka makog,nem egyenes
erre beküldenek egy szakembert aki segít nekik kifejezni magukat
nagyon fel akarják a végére javítani...
wesker24
Nem igaz vazze hogy meddig kell még elviselni ezt a Verát !

Valaki vigye már ki párbajozni és maradjon kint már !
élõ van...szeretlek mert játék...IE csak..fox nem
egyébként sok mindentõl függ, genetika, elszántság, étrend és ugyebár az életkor is...

na picsa vera megint adja magát
Blueblood
hát az nem biztos hogy attól 😄 azért ha nem is csak a szteroidokról beszélünk, de van még más ami megdobja az embert (ugyebár tömegnövelõk, kreatin)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Uramisten na neee ?? Önismereti hét beküldenek egy dilidokit ??

Mi lesz itt még ?
gyúrósok mondták nekem. Én pl hiába edzek majd 1 éve még mindig eléggé szálkás vagyok, ellenben akiket láttam 30 éven felüli gyúrosokat volt olyan, aki a semmibõl pillanat alatt nagydarab lett..

Blueblood
már csabi se fut? am vt egy olyan régen még h van egy személy aki szereti nézni ateszt ha edz. Ezt veronika mondta atesznek és ugye aki szerette nézni az kinga. Tehát akkor vagy rég még edzett vagy nem tom

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

wesker24
Esztire én 10-bõl 6-ot adok ! XD
wesker24
Bezzeg Vera most Fecó mellett van mint mindig ! XD
wesker24
Pedig most Csabinak igaza van !
Hát ez a fecó sík agyatlan 😄😄😄😄

csak fecó😊
Én 4-est adok.
Blueblood
férfi izomzatára ez a legjobb idõszak? ezt hol olvastad? Nem mondom h nem igaz, csak érdekelne

Egyébként az igaz, hogy sose láttam õket edzeni, míg a 4-ben azért béci néha meg jerzy. De am az onlineban meg logikus h nem látjuk, normális ember nem gyúr 11 után, de ez tényleg baromira érdekelne, hogy ki gyúr ki nem

wesker24
Eszti most már Fecót vitte volna ha nem lenne védett !
Ja az más. Gondolom az UV sugarak ellen, vagy mi.
Blueblood
köszi szépen!

Blueblood
Igen, tényleg igaza van, mert õ már megmutatta magát, híres lett: mûsörvezetõ (kész átverés pl), rádiós kb mindennek jó, innentõl én is lehet kivinném a legerõsebbet, ahogy Oli tette. Ennek mi innánk meg a levét.

Mert azt se lehet h Csabit kivisz valaki és kinthagyja, mer az a képlet, hogy Csabi a legerõsebb és Atesz a 2. Legalábbis Atesz szerint. Illetve az elsõ hely biztos nála. Így pedig senki nem hagyná kint Csabit, ezért próbálná be atesz

Attila nem eddz, neki ilyen vidéki õsereje van😊 szerencsés alkata van plusz 33 éves és a férfi izomzat számára ez a legjobb idõszak

wesker24
Na nehogy már Vera menjen vissza Eszti ellen kész röhej !

Az egy dolog volt hogy Gergõ kiesett de szerintem még egy esélye nem lesz !

Ha még 1x-szer vissza szavazzák ezt a ribancot felgyujtom az RTL székházat ! XD
remélem Kingát kiviszik újra és kint is marad😊

Blueblood
Ebben te biztos vagy? Mert én is gyúrok, és 4 hónap alatt azért összeesett volna már az a bicepsz, õ meg vígan feszített mér csabival párban a rendõrhétes táncnál...ez amúgy engem is baromira érdekelne, hogy súlyzós edzést ki mennyit végez bent. Ezt valahonnan nem lehetne megtudni?

szemvédõre kingánál gondoltam a szoliban😊
Pedig teljesen igaza van. Ha megnyeri, út a döntõig, ha meg nem nincs értelme bennmaradnia számára érdektelen emberekkel.
JohnnyNapalm
vagy csak nehezen alszik😄
géniuszoknál elõfordul

mellett
Blueblood
micsoda? én ilyenrõl még sose hallottam, persze az is igaz, hogy lámpafénynél nem alszik olyan mélyen az ember

Nem biztos, hogy Eszti jönne vissza. Attiláék mellet negatív irányba változott, sajnos kieshetne Vera ellen simán.
wesker24
Adná az isten ha Vera esne ki akkor arra is bontanék egy pezsgõt ! XD
ezért kell mindig edzeni😄 ezt már Lázár Laci is megmondta anno

Azt hittem parázson jártak azért koszos a lábuk, erre Balázs mondja, hogy ekkora kosz van vazze.
ForzaInter
csabával együtt magasan a legnépszerûbb.. csaba ellen talán nem menne vissza.. fecó ellen necces lenne, mert ott sok csaba fan is szavazna, de a többiek ellen simán visszamenne..

Yo, Bitch!