ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na párnacsata felvéve

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ennyi<#eplus2><#hehe><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ja és számomra fel nem fogható, hogy a tuja miért ennyire népszerû? Jó gyereknek lenni szerintem kevés ahhoz, hogy ennyi "vagyont" "hazavigyen"! Fecótól meg lassan idegbajt kapok! Buta mint a szárkúp!
Nekem tök mindegy hogy mi lesz, lényeg hogy Kinga párbajozzon! Mert bárkivel szemben mehetne haza a picsába!
milyen buli van amúgy? Firefox miatt lemaradtam

Eszter mögött ott van Ördög Nóri és a kapcsolatok😄

Reméljük!<#eljen>
Ezekre a szar zenékre, hogy tudnak táncolni...
Biztos nem vesznek el.
Belevalóban Villa Múzsái Hajdú Steve tolmácsolásában. Zseniális!
Hátha valaki fölteszi a Youtube-ra az eddigieket!
Most lehet hogy hülyének néztek, de milyen verseket?
Pedig kurva jól tolta.
Csat attól félek, hogy Kinga mögött van egy erõs szavazóréteg, aki elég pénzes, ahhoz, hogy bent tartsa, gondolok itt a kigyúrt kopasz faszijára pl.
Még egy csapás a mûsornak, holnaptól nem Hajdú Steve olvassa fel a verseket.<#shakehead>
Hát Fecó nagyon nem tud már újat mutatni, tényleg fárasztó, nagy csodákat ne várjunk tõle.
Kingának nem lenne esélye Eszter ellen😊 simán kinthagyná a királylányt...most azért, mert az emberek által legjobban utált Pétert éppenhogy kinthagyta nem fog kinthagyni a jóval visszafogottabban játszó és aranyosan nevetõ Esztert😊

gondolj bele kire szavaznának az emberek? egy Paris Hilton típusú mûnõre, aki hisztizik, ha valami nem úgy történik ahogy szeretné? vagy pedig egy normális viselkedésû ügyvédnõre, aki tud buja és vagány is lenni na?

A Szandika elleni párbaj tárgytalan.
hogy amiatt
Az viszont tényleg fontos, hogy olyan eget rengetõ dolgot nem követett el, amiatt egy Kingával vagy Verával szemben esélytelen lenne.
szerintem is erõsebb lenne Bécinél😊 csak arra reagáltam, h Béci azért 2 párbajt megnyert és hát sejthetõ rá kik szavaztak...

Engem fecóba tudjátok mi idegesít még? A felesleges, erõltetett kérdései..

Fecó: Jó lenne megtarthatnánk ezt a papucst!
Kinga: Aha
Fecó: Nem?? MI???

Há bazd+

Utána odaszól Csabának, Na jók vagyunk Csaba mi? Nem???

Qrva fárasztó....

azóta igazság szerint beállt várakozó álláspontra a box héten végig szópárbajt vívtak Verával, kinyílt a csipája is, irigykedik is sztem is picit gyengült, de még ennek ellenére olyan nagy gaztettet nem követett el, senkin nem gázolt át, inkább csak kivár Serivel együtt...szerintem még mindig népszerû, de abban igazad van, hogy korábbi önmagához képest gyengült és azért az olykor látszódik, hogy benne van a nyalós stílus

Fecó jóval erõsebb nála, mert neki nincs olyan múltja.
De az akkor se olyan, mint Fecónál. Itt a fórumon is az elején nem azonnal vágtuk le, hogy cigányok.
egyébként teljesen mind1, egy furcsa telepi elõélettel rendelkezett, rendõrség is üldözte egy tenyérbemászó amatõr rapper volt persze h a primitív réteg és a cigók kedvence volt ezt is számítsd bele...

De Eszti párbajai még az elején voltak és annak is betudható a nagyarányú gyõzelem, hogy a peremre volt szorítva, a csúnya villalakók ki akarták baszni a játékból, még kortesbeszédet sem mondtak a javára ennek ellenére õ egyedül kiállt magáért. Na most már korántsem ez a helyzet.
dehogynem volt az😄😄 akkor hol barnult le szted a húgával együtt?

De Béci nem volt igazi cigány a vv4 ben + nem is cigányként promotálták, úgyhogy a potenciális cigány szavazatok nem is mentek rá.
ez igaz, de anno Bécit se tudták azért benttartani egy Jerzy ellen valahogy megfordították az állást😊

Attilával úgy kell kombinálni, hogy baromi nagy ellentábora van. Nos, akit rajta kívül sokan utálhatnak odabent az Kinga, Vera talán, Sehi semleges, Csabát és Fecót a naiv nézõ és a szavazó nõi részleg bírja nagyrészt akármennyire nem látnak át olykor dolgokat, Eszternek pedig elég nagy a szavazótábora úgy kint hagyta Diát is és Shadit is, mint a szart, szoros párbaj lenne közte és Attila közt, de õk sztem max a döntõben találkozhatnak.

Döntõt, ahogyan Péter is megjósolta Attila, Csaba, Eszter fog vívni

+ Fecûra jönnek a roma szavazatok keményen, tudod mekkora mobiltelefonpotenciállal bírnak a cigányok. Még a gyerekkocsis csecsemõ is tolja Fecóra az smst.
Eszti szerintem sokat gyengült, sajnos tud nagyon köcsög és hátsó szándékú lenni.
Fecót sajnos párbajileg erõsnek gondolom, mert a naiv nézõk nagyrésze, akik az ÖF-öt nézik az érdekes összevágások miatt nem tûnik fel nekik, hogy egy érzékeny, buta, naiv csávóról van szó, akit pillanatok alatt kikészítenének, és aki elég szánalmas a jó és a rossz dumájával

wesker24
Na már ezt se tudjuk meg milyen feladat lesz !
és tényleg a 2 fekvõ picsánál jobb nincs most,amit mutatni lehet????
szerintem simán verné Kingát, Sehit, de még Verát is.

Eszti és Fecó ellen lenne nehéz dolga

Csabától szvsz nincs sokkal lemaradva, de sajna sztem tõle alulmarad.

Gigikének szurkolt sztem feleslegesen bajlódsz vele😊

A VV4-ben Gigi, Béci, Jerzy és Lacus volt a favoritom, ha már ennyire érdekel.

Itt mindenki tudja, hogy Attilának egy párbajon max Vera ellen lenne esélye, de az se biztos. A vv5 öt borítékolhatóan Csaba nyeri. Az egyik netes iroda 4@ szorzót fizet rá. Attilát 3 asért adják, pedig nem is nyerheti meg a jelenlegi állapot szerint.
desigo
ha van idõd pár jelzõvel leírhatnád az elõzõ VV népeit
kíváncsi lennék õket milyennek láttad
Blueblood
:-D

neha egesz jot szorakozok janoka atesz utalatan, h mindent megmagyaraz ugy h abbol az jon ki h atesz egy kocsog. kepzeljetek mi lenne ha o vagna ossze az OF-t? tomeny unalom es attila lejaratas 😄

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Valakinek szórakoztató, valakinek nem. Majd Attika párbaján kiderül, hogy mennyien szórakoznak rajta...

sõt..addig vették újra..míg a gyerek nem az õ nevét mondta😊
desigo
de legalább szórakoztató
nem úgy mint a rosszindulatú vera meg az egy értelmes mondatot kinyögni nem bíró fecó
Hagyjuk már, a motor odaadása után még a gyereket is megmanipulálta, hogy õt jobban várta mint Verát. Velejéig romlott.

az csak ilyen kárörvendõ poén volt. Ilyeneket én is eleresztek olykor, de te még be is nyeled, hogy komolyan gondolta😄

Kb 😊

mert csak odakint tudta meg,hogy vera egy szaros sapkát visz csak..
az apáca és a szent ember😊