153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #151328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
tamasatya #151327 wesker már nem nézed az agyhalottakat? -
Ironman2 #151326 Nekem egyedül ez a Cintike unszimpatikus nagyon.Már az eleje óta érzem hogy hú de utálom a csajt,és el is kerülném nagy ivben,ha közeledne hozzám.A Greg szerintem mehetne vissza arra a bolygóra amiről jött,mert hamarosan nem fogja tudni megtalálni a helyét.Roli egyből cikizte őt.Nembaj máris megvan hogy egymásra fogják tenni a jelet.DD
Roli viszont érdekes,és ahogy nézem veszélyes is a többiekre,gondolom meg is lesz a kihívója Radicsnak.Ez az új exrendőr meg borzalom lesz.Na majd meglássuk. -
IXEMGabeo #151325 -
Ironman2 #151324 Régen röhögtem már ennyit a VV-n,komolyan mondom,most nézek vissza 2 napi adást,ez a Zsu jól bebaszik,aztán állandóan bőg utána,Greg meg elmehetne már egy nőimitátornak,mert nagyon fájdalmasak a szóló előadásai.Remélem Terry Black majd ad neki tanácsokat.
Szóval Radics az undorító,mert beszólt Zsunak,mikor felkelt jó másnaposan,akkor egy nő álszent,mert előző nap részegre itta magát,és még el is esett a nappaliban,vagy inkább kidőlt Greg mellett.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.10. 01:59:23 -
#151323 Én erre mindig azt mondom, hogy játszhatja bárki a keményet, kifigurázhat és lealacsonyíthat másokat a többi ember előtt, de ennek az oka kb. kivétel nélkül mindig valamilyen alsóbbrendűségi érzésre, önszeretet és önelfogadás hiányára vezethető vissza (Radics konkrétan a sírós jelenetében ki is mondta, hogy mit gondol magáról a fejében: "Egy szerencsétlen köcsög gyerek vagyok"), és ezek az emberek csinálhatnak bármit, önmaguktól sose fognak menekülni... :) Nem hiszem, hogy valaha is magukba fognak nézni, és el fognak indulni az önmegismerés, önfejlesztés útján (bár úgy lenne egyébként...)
A lányokra is kitérve, nem is csodálkozom, hogy a többség ilyen, elég volt csak a villalakók "kérdezz-felelek" válaszait elolvasni a VV oldalán... Szinte mindnek az apjával volt gyerekkori legrosszabb emléke, válás, piálás és még ki tudja mi... -
Ironman2 #151322 -
nordan #151321 nagyon jól fogalmaztál ez a rengeteg harsány duma, kiabalás, feltünősködés, majdénmegmondom ez mind komplexus csak azt nem tudom,hogy az Istenben van ennyi komplexuszavaros fiatal
Az,hogy még a vagány cigánygyerek is elsírja magát 3 nap után az külön vicc
mellesleg az összes kokszol mint a szar, csak felfújt lufi az összes radics,csoki, krisztián még ez a hunor is egy olcsókoksz bajnok, tizta vizes lufi izmok, mind mind komplexus ez is, csak éppen edzeni lusták csak a szuri -
#151320 Hát úgy tűnik nem sok férfi van a villában. Pityognak, sírnak, ha valami nem úgy történik ahogy elgondolták.
Radicsot meg a Krisztiánt is innentől kezdve a lányok közé sorolom.
Pedig nem lenne baj, hogy ha valaki érzékeny csak akkor ne játsszuk itt a kemény gyereket. Tele vannak ezek komplexusokkal
amit úgy próbálnak rejteni, hogy megaláznak másokat és előadják, hogy ők a legnagyobb királyok.
Csak sajnos kislányok ezek mind.
Roli, Era , Hunor és talán még Zsuzsu lehetne egy klikk, akik okos játékkal kiszórhatnák a többieket. -
nordan #151319 mutatták tegnap előtt este a festményeket 5 percig mutatták mai összefoglalóban 10 percig most Győzike mutatja egyesével már 8perce.............GRATULÁLOK az RTL Klub szerkesztőinek -
Coolfire #151318 Bazzeg belenéztem az ismétlésbe...kb. 10 perc után ki akartam nyomni a szemem.. -
Ironman2 #151317 Dehogy kurvultak el.Akkor is voltak ilyen emberek,csak most ez azért durvább,mert ezeket válogatta be a tv,hogy minél botrányosabb legyen a műsor.De el is érte a célját ahogy a lentebbi kommentek is jelzik.Cintike meg vagy iilyen buta,vagy saját magát járatja le állandóan:
A pacemaker az valami pénisszel kapcsolatos dolog
Egyébként egy másik csatornán (viasat3 asszem),ment az a müsor amiben nagyon iq alatti emberek versenyeztek,most nem ugrik be a neve hirtelen,és mintha abban láttam hasonló buta lányokat. -
Conqvistador #151316 Erre jó példa VV5 Csaba (Tuja) esete. Hogy lenyomta már párbajon a nagyképű ordítozó előembert Cristofelt? :D És bár nem volt túl pörgős srác de az Attila-Kinga-Csaba szál Őt is érdekesebbé nézhetőbbé tette.
Bár ez már más generáció 7 év alatt mégjobban elkurvultak a játékosok.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.11.09. 14:33:54 -
#151315 Igen, erre gondoltam, hogy nem alpári módon viselkedik, de ettől még lehet rohadék, azzal nincs is bajom. :)
Lehetne ezt a játékot elegánsan is játszani és ahogy volt már rá példa, sokkal szórakoztatóbb műsor lesz belőle.
És tulajdonképpen nem is az zavar, hogy buták vagy primitívek, mert nem vagyunk egyformák, hanem ahogyan viselkednek, beszélnek egymással. Gyakorlatilag használati tárgynak tekintik a másikat.
Egy cseppnyi szerénység, tisztelet vagy alázat sincs senkiben. Pedig ezek nem a gyengeség jellemzői, hanem ezek a tulajdonságok erények egy embernél.
És ennek még az intelligenciával se kell feltétlen összefüggésben lenni.
-
Ironman2 #151314 Előemberek.Ez jó! -
nordan #151313 hát nagyon elvagytok tájolódva,de ő a legrosszindulaúbb ember, valóban csendes,de mert nem kiabál,de nagyon rohadék ő is
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.09. 10:44:01 -
IXEMGabeo #151312 onteltnek tunik, de valoban eleddig a megallapitasai normalisnak bizonyultak es van esze is...altalaban az ilyen szexualis identitas zavarok emberek "elegansak" ha erted mire celzok -
argo001 #151311 Az előző adás alapján azt tudom mondani, ha Roli nem szarik a szoba közepére, kb. megnyerte a játékot. -
#151310 Van némi remény, hogy itt a végén beküldtek 3 értelmesebb embert is talán. Bár még nem sokat láttam belőlük, de legalább nem ordibálnak és nem a faszukat vagy a bicepszüket mutogatják.
Úgy látom az ilyen már külön kategória a villában.
Majd kíváncsi leszek, hogy a primitív bunkó előemberek vagy ezek az utoljára beköltözött humanoidok fognak dominálni.
Radicsot én is ismertem már a youtube-ról, 1-2 videója még tetszett is, bár nem követtem rendszeresen.
Itt bent most egyáltalán nem szimpatikus. Jó eséllyel kinyírhatja a youtube pályafutását.
Greg nekem kicsit kellemes csalódás. Na nem azért mert a személyisége vagy az identitás zavara szimpatikus lenne, hanem mert csak sokkal visszafogottabban viselkedik mint azt az előítéleteim alapján gondoltam volna. -
Ironman2 #151309 DDD
ja! szerintem már az elején kilökik! gondolom Radicsról beszélsz.Csoki azért még normálisabb szerintem -
IXEMGabeo #151308 szamomra nagyon gaz, hogy ez a nagydarab kancigany probalja a tobbieknek bemeselni ki mennyire eros, ki ilyen, ki olyan az ilyen "okoskak" altalaban kiesnek a jatek kozepen -
Ironman2 #151307 Eléggé érzékeny lelkileg,de az italt azért nem veti meg ő se! -
IXEMGabeo #151306 most nezegetem vissza egyebkent az osszefoglalokat es meg kell mondjam ez a Zsuzsu kilog onnan...marmint erzodik, hogy teljesen mas vilag, mint a bent lakok, nem mondom, hogy ertelmes csaj es azt se h ronda, de egyelore nagyon kikezdtek... -
nordan #151305 a videói ellenére elég értelmes cigánygyerek amúgy
az exrendőr "szépfiu" jól megfogja keverni a dolgokat,mert már most az összes kis kurva dugna vele ergó az összes fickó pippa lesz
a homár Krisztián meg sírt? a kurvakemény gyerek ugye.........pfejjjj -
IXEMGabeo #151304 utananeztem ki ez a cigany fazon, akit sikerult bevalogatni
ez egy TivTivy 2 kb hasonlo szinvonalu videoi vannak azaz ERTELMETLEN
es be se teszem ide nehogy reklamozzam ezt a faszt eleg, ha beutitek youtubeon h Radics es azonnal kidobja -
IXEMGabeo #151303 ez egy nagyon szep megfogalmazas volt, -
Coolfire #151302 Ő sem rossz,de a kapafesztiválos Gabi az.:D Mikor kiesett Kinga(a rappelős) újat kellet keresni.:)
De nem offoljuk szét ezt a remek topikot.:D -
Conqvistador #151301 Arany Tímea? :D -
Coolfire #151300 Mindegyik jobb a magyartól.:D -
Coolfire #151299 Még most a hétvégén megnézem a csajokat-a többi szar-a mentorházba és ha nem jut be az élőbe a favom,ezt se nézem tovább.:D -
Conqvistador #151298 Hát az is siralmasan gyenge. Főleg az Angol X hez képest. Na az elég brutál. -
#151297 Oké, tudom, hogy miért ilyen embereket válogattak össze...
De akkor is el vagyok keseredve, hogy vannak ilyen emberek egyáltalán és nem tudom, hogy mi a rosszabb, hogy ezek léteznek vagy, hogy nézem őket.
Nagyon remélem, hogy ők a generációjuk ritka egyedei és nem pedig minta példányai.
Mivel sajnos manipulálva lesz az is, hogy ki megy vissza a villába a párbajnál, így sajnos nem kaphatunk majd valós képet arról tulajdonképpen mire is van igény.
Nyilván azokat fogja a műsor visszaküldeni akik megosztók és csinálják a show-t. Csak sajnos ez egy nagyon rossz minta.
Ez a bent lévő csürhe semmiben sem különbözik egy primitív ősemberi közösségtől, ahol az izmukat mutogatják a férfiak ezzel bizonygatva a falkavezér szerepüket. A nőket meg az élvezkedésre használják és megalázzák.
De a lányok is megérik a pénzüket, remélem soha nem lesznek anyák...
Az egy dolog, hogy valaki ostoba vagy buta, de ezeknek egy olyan elferdült, hibás értékrendjük van, hogy az hihetetlen.
És a legszomorúbb az, hogy még büszke is rá mindegyik...
-
Coolfire #151296 Én inkább X-faktort nézek.Az se nagy szám,de legalább ott van kedvencem,akinek szurkolhatok..Ezekre a ratyikra meg nem pazarlok a drága időmből.:D -
Conqvistador #151295 Micsoda undorító brigád. :D Komolyan ennyire gáz a mai 20as generáció? Vagy sikerült összeválogatni a legalját? Ez az esti összefoglaló... OMG :D -
Ironman2 #151294 Ezt a beszélgetést! Nagyon fáj!
Amúgy most aránylag két normálisabb emberke költözött be a villába tegnapi nap.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.08. 14:05:58 -
Ironman2 #151293 Nekem csak egy bajom van velük,mi a fenéért kell karikákat lógatni az orrba,meg ekkora kilméteres műkörmöket cipelni? A seggét hogyan törli ki vajon ilyen karmokkal? D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.08. 12:40:12 -
Ironman2 #151292 Most is van tartás,tartják a testüket rendesen! -
nordan #151291 az előző 8 évadban sem doktorok mentek be, sőt volt köztük jópár kurva meg bünöző is mégis volt bennük tartás ,igen még a kurvákban is -
Ironman2 #151290 Ezért is mentek be,vagy nem? Akkor jó lett a válogatás,ha nem kellett heteket várni az első szexre. (vagy már kint begyakorolták.DD) -
nordan #151289 3 nap után megbaszatta magát a buzival a 28 éves nő...agyam eldobom a stripper csajt megf csak azért nem farkalta meg a csoki,mert kiment a válla.....szép
valaki írta pont tegnap,hogy még a legnagyobb ribinek gondolt korábbi játékospárok is hetekig/hónapokig udvarolgattak míg sexre került a sor! Az elmúlt 5-8 évben felnőtt generáció szinvonala és tartása drasztikus szintre süllyedt