153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Akkor kezdheted is!
  • nordan
    leszopom magam ha a retek visszaengedi
  • Ironman2
    Na neee!

Cintike máris visszakéredzkedne a villába!
  • nordan
    ha valóban az sms döntene akkor ugyis a rézbőrüek nyernének, az összes putrin ott a parabola antenna

én 2 ft-ot sem szánok egy ilyen sms-re ,de még neten se szavazok a cék pedig imádják az ilyesmit mint a kaparós sorsjegyezést

• IXEMGabeo
    ha az elejen osszejonne a Radics-Roli parbaj akkor derulne ki, hogy melyik szavazotabor az erosebb a magyar vs cigany reteg...Rolinak maradnia kell ennek a fajankonak megvolt a reklam orulhet igy mehet haza szepen...
  • IXEMGabeo
    Roli egyebkent jol tette, hogy Cintiket kuldte ki (halistennek, hogy o az elso), mert igy pontegyenloseg alakult ki a szavazasnal a 2 klikk kozott...nyilvan sajat magat nem valasztja bar lehet jobban jart volna, mert ki tudott volna vkit hivni, aki mindenkepp gyengebb Radicsnal...meglepodtem, hogy a szimpatia szavazason a 2. helyen volt ez a fereg, de ez reszben koszonheto annak, hogy nepszeru a youtube-on a maga 48 valahany ezres feliratkozojaval...ha Radics cigany "bator" lesz es nem kopi szembe magat kihivja Rolit es remelhetoleg kint is marad....
  • IXEMGabeo
    az elkepeszto hogy ez a Vivien 2000-be szuletett, ami nem is volt regen es ilyen cicababa lett, olyan akirol latszik, hogy ujja kore tudna csavarni minden csavot, 18 evesen ugy nez ki, mintha 25 lenne...azert durva a mai fiatalok milyen gyorsan "ernek" kulsore
  • xido
    és sajnos 1 hét kellett nekem ismét,hogy eljussak oda,hogy egy összefoglalót kb 5 perc alatt áttekerve nézzek...totál elhalt minden kiváncsiságom a magyarított verzió iránt.
  • Ironman2
    Én most néztem meg,addig nem jöttem ide,jó hogy közvetlen linket raktam a videók oldalra,mert igy nem tudnak nekem spoilerezni sehol se.
    Cintike kiesése bejött nekem,az elejétől kezdve utáltam,de ezt le is írtam már.Egy unszimpatikus nő,aki csak b.szni ment a villába,másért nem.Főleg azok az orrpiercingek undorítók rajta.A két új beköltözőről még nincs véleményem,majd a napok során kiderül.
    Viszont meglepődtem a kiválasztás végeredményén,az dönt akit kiszavaznak a többiek? Persze villamester,meg így-vagy úgy,de ez nagyon nem állja meg a helyét.A műsor végét meg jól elkapkodták.Ha ennyi mindent bele akarnak zsúfolni,akkor miért nem számolnak rá több műsoridőt? Egy ilyen profi csatornánál ez rohadt nagy hiba.
  • nordan
    Én ugyanerre gondoltam! Ha tökös lett volna magára rakja, igazából mondjuk mindegy,mert úgyis az RTL dönti el ki megy vissza....majd jönnek a 51-49-es szavazatok
  • nordan
    még 2 cigány,agyam eldobom

a 18 éves Németországban kurválodó csaj a legjobb...az RTL honnan szedi össze ezeket?

mellesleg nagyon köcsögség megint beküldeni 2 játékost akik alapban védettek

a 9. kerületi cigánygyerek teljesen jelentéktelen
  • RatBaG #151357
    biztos a népesség arányának megfelelő a létszámuk. please kill me...
  • sanzik
    Az is lehet, hogy már csak ilyenek jelentkeznek, mert normális ember nem megy be lejáratni magát.
  • tamasatya
    ki válogatta be ezt a sok rézbőrűt?
  • sanzik
    Hát Roli helyében lehet én magamra raktam volna és neki kellett volna kihívni a Radicsot.
    Így most a Radics fogja kihívni őt. Nem tudom a Radics 50k feliratkozója a youtube-on mennyire lesz neki előny.
    Remélem úgy is meg van bundázva az egész és Radicsot haza küldik, mert kell egy Roli fajta karakter is a villába.
    Utoljára szerkesztette: sanzik, 2018.11.11. 21:58:58
  • Coolfire
    Jáááááájjj….egyáltalán minek jövök én ide?
  • Ironman2
    Atyaég!!
  • Dency
    Nektek gond nélkül lejátsza a videókat az rtl oldalán?
  • nordan
    haha nincs az még 40 perc se! két napon keresztül ismételnek állandóan, a nettó aznapai adásidő jó ha van 20 perc anyag! Kedvencem,hogy 5 percig pofázik a műsorvezető,hogy mi lesz a kisfilmben aztán 3 percben leadják, katasztrofa

A manipulációra pedig mérget vehettek! Ha nem lenne manipulálva akkor a vv oldalon lenne 12 kamera amit 0/24-ben nézhetne bárki
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.11. 10:01:26
  • Ironman2
    pont ezért
  • tamasatya
    sokkal könnyebb lenne mint 24 óra anyagát átnézni és összevágni egy adást, korábbi évadokban már voltak jelek, hogy kamu az egész
  • tamasatya
    nekem pont ez a gyanús hogy miért csak 40 perc anyagot kapunk egy egész napból, ezt simán megírhatják és leforgathatják naponta hogy úgy alakuljon a történet ahogy az rtl akarja. online adás miért nincs vajon?
  • IXEMGabeo
    legutobbi adas alapjan a tarsasag egesz turheto volt...amikor feladat van egyelore mind komolyan veszik es aktivak benne

nagyon keves, ami az osszefoglalo alapjan megy szinte csak morzsakat kap az ember
  • nordan
    nem csoda,hogy az összes csaj kurva,mert csak ahoz értenek :S és sajnos ez nem vicc! Nem mellesleg mindnek PÉNZ kell és MOST,SOK és AZONNAL

rendes munkát egyik sem akar, és ilyen agyi kapacitással nem is fog kapni
  • Ironman2
    Azért valami alapvető tudás is kellene.Remélem az ilyenek csak kis százalékban fordulnak elő.
  • xido
    na az ilyen embereket az életben se tudom sajnálni,akik olyanhoz akarnak bújni,aki másba is mártogatja a pemzlit :)
  • xido
    ez nem iskolai hiányosság...életbeli tapasztalatlanság....mai generációt már nem az érdekli,mint a szüleiket,így nem is rögzülnek a fogalmak és a szituációk...ha én most lennék kamasz,emlékem se lenne arról,milyen internet és gép nélkül élni
  • Ironman2
    Azért kiváncsi lennék hol tart a magyar oktatás,mert az biztos hogy néhány nőt visszaküldenék az általános iskolába.Ilyen butákat? Kerékpár gumija szelel? DDDDD
  • Ironman2
    Na már holnap valaki bye-bye
  • nordan
    28 évesen nagyon korrekt teste van....szánalmas ,hogy egy 23 éves nőnek ilyen elhanyagolt teste van! pfejjj
  • Ironman2
    Ez a hüle Győző! Egyszer néztem meg a belevalót,de már ezt is megbántam.Szoknyában??? Meg az a sok sületlenség amiket előadott.Jaaj! Nem tudom Éva milyen műsorvezetőnek,azt még nem láttam,de sok jóra nem számíthatok nála se.Azért jó hogy a legalját későbbre rakták.Ez a zuhanyzós jelenet megint Adrival.Valaki szóljon már neki hogy azokat a lógó csecseket tegye a hóna alá,vagy rejtse el,mert iszonyat ahogy kinéz.Cintikét utálom,de azért ezerszer jobb teste van neki.Na mindjárt jön a következő összefoglaló.Azt most élőben nézem.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.10. 21:20:47
  • Ironman2
    Na akkor szavazzatok,mert aki utolsó két helyen marad,abból egy távozik nemsokára.A villamester fogja eldönteni melyik távozik.

Megtudták hogy senki nincs biztonságban

ott van felül a szavazás gomb az oldalon,aki szimpatikus,és benntmaradjon,arra szavazzatok!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.10. 20:41:24
  • Ironman2
    eh,mennyi sírós van ebben a villában.DDDD
  • sanzik
    Az csak maszatolás volt, megmondta a csaj is. :)
  • Ironman2
    hehe,azért az első éjjel jól megkúrta,most meg menekül előle Krisztián! Akkor nem volt fontos a barátnője? Hú de undorítóan összevesztek!
  • wesker24
    Na akkor majd hétvégén neki állok a banner-nek !
  • xido
    akkor már mehet is :))))
  • wesker24
    Most igencsak elvagyok havazva mert elég sok a munka, amint beköltözött mindenki majd csinálok egy új bannert !
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2018.11.10. 15:10:16
  • Ironman2
    Azért durva hogy ennyi piát beküldenek már rögtön az elején,és nem is akármilyeneket.Szerintem mire kijönnek idült alkoholisták lesznek.DDD
  • nordan
    VV Krisztián: „Ha kicsi a f*szom, nem várom meg, amíg más mondja. Én nyomom, hogy milyen kicsi a f*szom, oltom magamat.”

VV Csoki: „Sőt, még kisebbnek mondja!”

VV Krisztián: „És akkor meglepődnek, hogy van 10 centi!”

VV Radics: „Egymás csaját kell megk*rni. Az a legnagyobb fun!”

VV Cintike: „Hogy fogom leborotválni a p*n*mat?”

VV Csoki: „Az amúgy az én feladatom, nekem szóltak a vezetőségben, hogy azt nekem kell csinálni, én vagyok a p*n*borotváló.”

VV Greg: „Úgy érzem, mintha Lipóton lennénk. Mintha be lennénk zárva egy bolondok házába.”

VV Zsuzsu: „Nem a papír számít, hanem a szürkeállomány.”

VV Csoki: „A hajnak mindig patikának kell legyen.”

VV Csoki: „Szavazzatok rám, mert néger vagyok. Nem tudom, mi lesz a Villában, de egyet ígérhetek: ott is néger leszek.”

VV Krisztián: „A férfiakat magam alá gyűröm, a nőkkel pedig a lepedőt.”

VV Greg: „Köztem és Ken baba között igazából rengeteg hasonlóság van, csak nekem f*rkam is van.”

VV Cintike: „Das ist rántott hús."

VV Zsuzsu: „Akinek nem tetszek így, az nyomja el magát a hamusban.”

VV Radics: "Az artikulása, a mimikája annyira érdekes..."