153993
ValóVilág 12

• IXEMGabeo
    a gond az h ez nem szineszkedes, hanem generacios problema...egyebkent nem mindenki ilyen csak a realitykbe manapsag a legaljat szedik ossze, mert azt hiszik ettol lesz erdekes a musor...csak igy a celkozonseg ki lehet jelenteni valoban a mai tinik es a retardaltak...kb 5 percet lattam, de valahogy nem fogott meg...tulzottan primitivek...
  • Ironman2
    Hunor lesz a következő beköltöző
  • Ironman2
    Te már csak tudod,mikor még be se ment az összes villalakó.Lehet ilyen látnoki képességed van.A másik meg az hogy nem kell elhinni semmit se,csak amit látsz! 36 milkához kell ám a jó duma,meg a bevállalás.
  • Ironman2
    Igen,ezért sajnálom hogy nincs online stream.Lehet hogy ezek most bent hülyítik egymást,meg jól szórakoznak,csak mi nem részesülünk belőle.Azt kapjuk ami az összefoglalókból lejön.VV4-et kukkoltam hajnalokig,és minden nap jól szórakoztunk rajtuk.
  • Conqvistador
    A Marson biztos volt élet. Gondolj bele, nem csak mikroorganizmusokat találtak de onnan jött Marsi Anikó is :D És a Mars szelet is gyanús.
    A Zsuzsu az a Jennifer Connely utánzat a Labirintusból? :D
  • argo001
    Ettől az Adritól megsemmisülök. Olyan szinten gusztustalan lény, hogy azt nagyon nehéz kifejteni. Zsuzsut viszont a Marshoz hasonlítanám: nem bizonyított, hogy volt-e valaha rajta élet, de lehetnek erre utaló jelek. Zsuzsu esete hasonló az intelligenciával.
    Utoljára szerkesztette: argo001, 2018.11.07. 20:27:28
  • Conqvistador
    Igazából az a gáz, hogy olyan embereket sikerült betenni a játékba akik a jelenlegi állás szerint még azt a kötelező minimumot se tudják hozni ami az alapvető VV-s ingerküszöböt pozitív módon alulról súrolja.
  • Fantasico
    Pontosan ez eddig nulla, abban reménykedhetünk, hogy legalább egy olyasvalaki bekerül még aki kicsitis megérdemelné a nyereményt.
  • Conqvistador
    A nagyobb baj, hogy már 8 an bent vannak de nem igen találtam még olyan karaktert aki szimpatikus lenne emberileg.
  • Conqvistador
    Nekem elfogult módon a VV 5 a kedvencem sokan háttérbe szorítják pl a 4 hez képest, az 5 ben volt a legtöbb taktikai elem és a legfurmányosabb trükkök. És bár némely karakter azért semmitmondó volt az éljátékosok eléggé ragyogtak. Persze nem az eszükért szerettük Őket se. Attila, Csaba, Seherezádé Peti, Veronika végig nagy kedvencem volt. Kinga sokáig favorit volt a táncos hétig Verát nem szerettem de a VV történetének egyik legnagyobb női karaktere volt. Vera 5, Éva 4, Szandi 4, Viki 6, Edina 7, Anikó 4 akiket még ide vennék. Anett 3 Gigi 4 és Györgyi 1 széria is nagyon tetszett de sokan nem tartották Őket jónak pedig... Ja és Alek, Éva, Oli piálásai nálam mínusz pontok mert nem szeretem az alkeszeket.
    Szóval ezért ez a sorrendem.
  • Fantasico
    Ironman2 valóbban voltak a vv1-ban és a vv2 ben is semmitmondó karakterek, de ugyanakkor a már említett emberek is Szabolcs, Majka, illetve a kettőben Laci, ha te ezek között az emberek és a mostani felhozatal között nem tudsz különbséget tenni akkor azt hiszem nincs is miről beszélni. Az Internet valóbban kezdetleges volt, de érdekes mód már a VV1 et is tudtam minden gond nélkül nézni online fergeteges egész éjszakás online streamek voltak és ezt csak azok tudják akik akkor követték az adásokat élőben amit Szabolcs hosszú éjszakákon át művelt Majkával az parádés volt, egyszerűen szórakoztató, vicces volt és nem közönséges és alpári. Ugyanez a VV4-ben a legendás egész éjszakás online közvetítések amikor Alekosz és Olivér hajnalig tartó tivornyázásait követhettük figyelemmel, egyszerűen zseniálisak voltak, az aranyköpések, a sztorizások, amikor a kanapén ülve nosztalgiázott a VV-korszak legjobb pillanatai voltak, azelőtt és azóta sem röhögtem annyit, és már valószínű nem is fogok, de az parádé volt, az ember annyit röhögött, hogy már a hasa és a feje is megfájdult tőle és a könnye is kicsordult a fergeteges poénoktól amikor Alek elemében volt és sziporkázott, szóval ettől a minőségtől fényévekre vagyunk most, de igazából most nem is beszélhetünk minőségről.
    Conqvitador a te sorrended is ottvan a szeren nálam ez így néz ki 4-1-2-5-3-7-6-8, de úgyérzem Te érted, hogy miről beszélek.
  • jackoneill90
    Erős a felhozatal
  • Dency
    Na srácok belenézegettem a mostani szériába. Egy szóval: Borzalom. Hihetetlen hogy ennyire nulla emberek vannak bennt főleg a nőkre gondolok, még arra büszke a csaj hogy felvették videóra ahogy szopik és az összes kollégája látta és kajak büszke rá. Komolyan mondom ennyi lelki sérült nőt rég láttam egyszerre. Egyet biztosan ki merek jelenteni. Most sem lesz női győztese a VV-nek. Már azt is várom mikor ugranak egymás torkának meg kurvázzák le egymást, holott mindegyik az. Nagyon de nagyon idióta emberek vannak és ez mégrosszabb lesz. Sajnos én is tapasztalom a környezetemben,munkahelyen mikre képesek az emberek,nők. Valami nagy baj van a világgal.
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2018.11.07. 15:27:07
  • Conqvistador
    Nem voltak szentek de nézd már vissza. Totál másmilyen személyiségek voltak. S bár káromkodtak piáltak cigiztek veszekedtek azért volt stílusuk. Majka, Oki, Szabolcs, Györgyi, Ági, Lorenzo azért likeable karakterek voltak. Ha a vv1et nézzük.
    De aki az első két órában ennyire ordenárén indít, mint ezek...
  • Conqvistador
    Jól látod teljesen. Mondjuk nálam a VV szériákat tekintve ez a sorrend. 5-4-1-2-3-7-6-8
  • Ironman2
    Persze mert a VV1-ben,és a VV2-ben álszentek kerültek be! Ugyanmár! Ugyanúgy az éjszakai élet szereplői voltak ott is mindkét szériában.Nem egy hétköznapi emberek.Csak akkor még alig volt internet,és média is rtl,meg tv2 szinte.
  • Fantasico
    Már elnézést, de ha valaki a vv1-et és a vv2-őt egy kalap alá veszi ezzel a fossal, akkor az nem teljesen komplett, Én személy szerint az összes VV-t láttam az elejétől a végéig, a 4-dik szériáig nem volt gond, de még az 5-ős is elment Ati miatt, de azért utánna mélyrepülés, ez a 9-es meg olyan szinten kritikán aluli, hogy erre már sem szavak, sem mérce nincsen, egyszerűen nézhetetlen, vállalhatatlan fos. Azt meg azért ne feledjük a 4-dik szériában egy olyan zseniális karakter is feltűnt mint Alekosz, de Olivér is hatalmas volt szerintem a negyedik volt a legjobb, Alek meg a VV történetének legjobb játékosa volt, aztán jön nálam az első széria Szabolccsal, és Majkával parádé volt, aztán a második széria Lacival szintén fergeteges volt, és még az ötös is Atival ak szintén hatalmas taktikus volt, szóval miről beszélünk hol van itt, de már jópár széria óta akárcsak egyetlenegy ember aki az említett nevek közelébe érne, Alek, Ati hatalmas taktikusok, és játékosok voltak, Szabolcs parádé volt szintén végig, de ezek az emberek tudtak gondolkodni,és játszani. Azóta ha megnézzük még a győztesek is senkiházi huszadrangú faszfejek, Aurelio, Soma, azért remélem érzitek a különbséget az Alekosz-Ati és az Aurelio-Soma páros kapcsán más dimenzió, fényévekre vannak egymástól, aki pedig ezt nem érzi az azt hiszem menthetetlen, egy szó mint száz a VV9 a legszarabb eddig tornymagasan ez TÉNY!!!
  • Conqvistador
    Mondjuk a striptáncos csaj nem olyan rossz :D Bár a belső eddig nagy 0
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.11.07. 14:28:01
  • Ironman2
    Ja,adjunk nekik 2 hetet ahogy írtam,majd előjön az igazi énjük a bezártság miatt.
  • sorler
    Ezek a nők kifejezetten rondák.
  • Conqvistador
    Hogy mit vártam a VV9 től?
    Érdekes nézhető karaktereket. Taktikázzanak nyírják ki egymást, mint a Survivorban, legyenek képesek kommunikációra, némelyikük mintha fogalmazásgátlót vett volna be. Ne tolják fullba a kretént és ne legyenek ennyire önteltek.
    Az enyelgésükre szerintem nem sokan vagyunk kíváncsiak a neten 100x igényesebb kiadású tartalmak elérhetőek sokkal jobb csajokkal és hölgynézők kedvéért pasikkal szóval csak titkon reméltem a VV4-5 széria felé próbálnak visszakanyarodni a 7-8 helyett. De tévedni emberi dolog mondta a sündisznó és lemászott a drótkeféről. De most már pontosan látni lehet mire számítsunk... Ha nem lesz némi mélység a személyiségükben és ilyen felszínes senkik maradnak nem érdemes nézni nagyon legalábbis nekem biztosan nem. De még ki tudja.
  • Ironman2
    Sokat itt se kell várni az első dugásra
  • Ironman2
    Látod ahogy leírtad,már a sokadik cikk jelenik meg róluk a Blikkben:

Krisztián csókolózása
  • Conqvistador
    Azért a 4 es széria közel sem volt ilyen mértékben közönséges. Oké nagyhangú mocskosszájú emberek voltak benne piások is rendesen.
    De gondold már végig ha visszapörgeted az emlékeidben a műsort Gigi és Jerzy majd 2 hónapig kerülgették egymást. VV5 ben Sehi és Gergő majd 2 hét után csókolóztak. Aztán eltelt majdnem 5 év és a VV6 al elszabadult a totális primitívség.
    Charlotte 500 és Simon kb 4 nap után egymásnak estek Orália helikopterezései, vagy a VV7 kúrósai a VV8 ról nem beszélve de itt már 2-3 óra után pucérkodik a csoki meg a szétálló mellű szőke részeg ribike a zuhanyban (Adri?) aki azt hiszi hűde jól néz ki. A stílusuk meg egyszerűen katasztrófa :D
    Még Greg is meg a Jennifer Connely utánzat is megjegyezte, milyen gáz amit művelnek :D
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2018.11.07. 13:28:40
  • nordan
    páran ismerik egymást és egy baráti társaságból vannak

radics, ginu meg a stripper pl
  • nordan
    megragadtad a lényeget
  • Ironman2
    Nekem olyan érzésem van mintha ezeket már előre összeszoktatták volna.Ismerkedési estre nem volt szükség,kapásból egymásnak estek.Főleg amit Reni,és Csoki művelt az első éjjel,az már kb olyan mintha ezer éve ismernék egymást.
  • Ironman2
    Mégis mit vártál a VV-től? Unalmas alakokat nem vihetnek már be,mert akkor bukta a műsor,és nem lesz mit breakingelni a Blikkben.Tisztában vannak a bentiek,hogy műsort kell csinálni bármi áron,még ha mocskos is,egyrészt a bennmaradásért,és a főnyereményért,másrészt a hírnévért.Baukó Éva is botrányos volt anno,de látod műsorvezető,és milliókat keres.Anikóról nem is beszélve,mert őneki már első vágya volt hogy műsorvezető lesz,és sikerült nekik.Voltak még páran akik tv-nél maradtak (Aurélio,Alekosz,Olivér egy ideig),aztán lecsúsztak.
    Lesznek itt még durvább dolgok is szerintem.
  • Conqvistador
    De egyébként szerintem 100 nézőből 90nél nem a szexuális beállítottságuk a probléma, hanem az a velük született vagy szerzett primitívség ugye erre a VV8 óta van egy külön mértékegység is a PrimiTivi :D Volt már nem egy homi vagy leszbi a műsorba lásd vv2 zsolti vv8 zsolti vv6 teo velük sem az volt a fő gáz, hogy melyik kapura játszanak.
    A fő probléma, hogy egy lakás áráért amire 8,5% esélyük van ha 12en lesznek, képesek olyan szintre lesüllyedni már 1 nap után is, hogy a szavazati jogukat elvenném tőlük azonnal. :D
  • Conqvistador
    Szigorúan matematikai alapon levezetve ez halmazelmélet :D

Alapesetben ugye a Fiú-Lány kapcsolat ami a "normális" Hetero halmaz. Ha többször is fiúkkal csinálja akkor már nem hetero vagy biszex vagy homi ahogy tetszik. Egyszer még elhiszed, hogy nem az. Részegen egy házibuliba lekap egy csávót vagy le..ja arra még mondhatja, hogy baleset. De ha valaki rendszeresen filmezik hiába jön azzal, hogy pénzért akkor az. Ha rendszeresen iszik akkor alkoholista. Ha lopkod akkor tolvaj, ha pénzért akkor prosti, ha csajjal játszik seggbekukist akkor esetleg perverz ha sráccal akkor meleg vagy bisex ez ennyire egyszerű.
  • Ironman2
    Akkor biszex,nekem rohadtul mindegy,elhatárolódok tőlük.
  • Conqvistador
    Hallottál már a Bixexuális vagy ahogy a Greg is hívja magát a Pánszexuális fogalomról?
    Attól még persze, hogy rámászik egy jó nőre a fütykös mellett is. Ahogy a leszbi csajok döntő többsége is fuvolázik rendesen :D
    Szóval ne legyen már ez érv de tényleg :D
  • Conqvistador
    Hát nem tudom. Én biztos nem. Inkább kirabolnék egy bankot vagy elvágnám egy politikus torkát annyi pénzért de ezt nem. Akkor már maradok csóró, mint némi pénzért akkora selejt amilyenek Ők.
  • Ironman2
    Egyébként erről a Gregről jobban elhiszem hogy meleg.Az összes viselkedése alapján.
  • Ironman2
    Ok lehet ismered őket,de Krisztián első napi nyomulása,és Gabó sorozata is bizonyítja hogy mindenek,csak nem melegek.(az meg nem izgat hogy annak idején pénzért miket vállaltak be).Én amúgy hetero vagyok,és semmi pénzért nem próbálnám ki.
    De már irtam többször is,hogy 2 hét után kiderül mindegyikről hogy milyenek.
  • nordan
    "ez egy játék" hát igen micsoda okfejtés,hogy egy nő ennyire lealacsonyodjon

nem meleg??? akkor mi az Isten lenne , úgy mégis? 40-50 filmet csinált csak Gabó

/ismerem az Ágit/

furcsa gyerek vagy te is,hogy faszt szopkodsz meg dugják a segged és kijelented,hogy nem meleg

"pénz miatt" ? én elmentem dolgozni és a gyerekeim és a szüleim vagy a kedvesem szemébe merek nézni munka után, ezek a gyökerek meg hazajönnek szaros fasszal és szájjal
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.07. 12:03:47
  • Ironman2
    Ez egy játék!! Nem kell komolyan venni.Gondolom a munkahelyén is úgy búcsúztak el tőle hogy hajrá,mindent bele!! Azért 36 millióért,én is helikoptereznék,meg pinákat taperolnák kamera előtt.Azt meg nyilatkozta Gabó hogy soha többet,azt is csak a pénz miatt csinálták,és egyik sem meleg.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.11.07. 11:56:10
  • nordan
    én teljesen kivagyok akadva,hogy pár óra után a 28 éves csajszinak a pináját fogdossa az a tetovált buzigyerek aki pumped gabóval baszatta magát seggbe és fordítva

egy 28 éves NŐ! ráadásul még rendes munkahelye is van, semmi tartás nincs benne? Ha az ismerősöm lenne a büdös életben nem állnék vele szóba....a szülőket meg külön sajnálom
  • Ironman2
    Amúgy meg lehet nézni a VV1-2-t,és abban is kb ilyen szedett-vedett,botrányos társaság volt.
  • sorler
    Minek válogattak be ilyen szart, mint ez a radics...
    Annyira erőltetettnek tűnik, hogy már fáj.
    A jelentkezők 40%-a különb nála és érdekesebb. Így ez sértő rájuk nézve.