ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a faszt
nem a döntõ a fontos,hanem a királylány
ki ez a szinbádos?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Na bazd meg Fecó melett ott van az egész cigány csapat !
neee... a szinbádos..khf
isten faszért titok,ha ismerõs ír??

A VV4-ben Gigi, Béci, Jerzy és Lacus volt a favoritom, ha már ennyire érdekel.

Hat akkor en orulok, hogy a Veranak meg a Feconak drukkolsz. Remelem ez is bejon, mint a VV4-ben <#mf1>

Vera: egyenes, intelligens, Attika ellensége
Fecó: jóindulatú, csupa szív, roma

janokapm2: p/r/osztolo
Péternek nagyobb esélye volt Kinga ellen nem???

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Ha miattad lesz fél óra KHF agyonváglak ! xD
wesker24
Valami képregény volt lehet azt is az sg-rõl lopták ? xD
bazmeg, Vasárnap beírtam az oddsokat és azóta kivette a fogadóiroda is, azt is olvasták...
nem vágom milyen fotók voltak azok? valamit nagyon titkolnak😄 akarom mondani titkoltok itt

Yoda001
nagy hatalom ám az SG... de jó fejek, ha miattunk nyomtak egy KHF-et 😄

http://9gag.com/gag/5135249

mit hazudsz te vagy az egyik közülük😄😄

Már emlékszem, visszakeresem a linket.
wesker24
Tessék megkaptad ! xD
lol és KHF😄😄

Ezekszerint TÉNYLEG olvasnak bennünket! Mi kértük meg õket a KHF-re! :-D
felvettük weskkel majd meglátod😊

az is fura volt, hogy anno amikor itt néhány ember tömegesen tette fel a netre az adásokat hirtelen mindenki kapott egy fenyegetõ levelet és törölték mindenki videoját youtube.ról

ezt nem kell kérni, csinálnak anélkül is.
ez borzalmas...már sajnálom h felvettem inkább levágom a kezem😄

Kedves vezérlõsök! Ha olvastok bennünket, csináljatok KHF-et az elkövetkezõ fél órában! :-)
Hülyék lennének lebukni, persze, hogy olvasnak több fórumot, ahogy ezt is.
Milyen rajz, lökjétek pls!
Kedves vezérlõsök! Ha olvastok bennünket, csináljatok KHF-et 0:20-tól! :-D
Yoda001
az a vicces, hogy ugye jó sokan dolgoznak ott egyszerre.. namár most szerintem egyik monitoron csak a hozzászólások felolvasása megy, és jókat röhög az egész stáb hogy mindenki beakarna jutni...

Köszi Wesker, hogy elinditottad az Onlinet! :-D
janokapm2 is?
wesker24
Jah simán indulhatnánk a VV6-ban is ! Hátha egyikünk bejutna ! xD
Ahogy elkezdtünk ilyen témáról beszélni, azonnal KHF lett...itt valami tényleg nem stimmel! :-)
Yoda001
persze, de õ az Enikõ volt... 😄
asszem még a valóvilág fõoldaláról került ide valahogy, már nem emlékszem 😊
hát, dolgoznék én is ott, vagy lennék villalakó mint a szar... vv6 válogatásba "sg.hu VV topik kommentelõ vagyok" kulccszavak akár bejutást is eredményezhetnének...

wesker24
Jah biztos nem lenne ennyi KHF ! 😄
De szeretnél, mi? :-)))
wesker24
Egy francokat nem én vagyok a tégla ! xD
én szerintem te vagy az, csak nem mered bevallani😄

bármi megeshet volt itt nálunk már csííícsalád is

Wesker te vagy az? :-DDD
wesker24
Vera még azt sem érdemli meg hogy a döntöbe legyen !
azt tegyük hozzá, hogy ne mesterkélt, hanem spontán mûsor kéne az izgibb lenne😊

Kolosi remélem olvasod ezt😄😄😄

Yoda001
"Vazee az RTL KLub lopja az ötleteinket tuti olvassák az SG fórumot ! xD "

hát igen, ez már régebben is felmerült, 1000% hogy dolgozik náluk valaki aki olvassa a fórumot, de akár regisztrálva is kommentel 😊

wesker24
Jah én is felvettem !
wesker24
Mi van meszet ettél ? Nehogy már egy ribanc nyerje meg a játékot !

amúgy lebuktak, mert fel is vettem pont😊 majd visszanézitek

Ez már elõbb is bebizonyosodott, hogy olvasnak bennünket! :-)
ki az, aki bevitte nekik azt a képet bekeretezve??? ki ez a bennfentes árulja már el😊

Lehet hogy megosztó a véleményem, de szerintem ha férfi, akkor Attila, ha nõ, akkor Vera nyerje meg a játékot!
wesker24
Az már kb több ezer hsz -al odébb van de tuti volt linkelve nem is egyszer !
wesker24
Akkor Attilának barátnõ keresõ müsort akarunk a VV5 után ! xD
Hol az a link???
wesker24
Vazee az RTL KLub lopja az ötleteinket tuti olvassák az SG fórumot ! xD
jaja épp most írtam le😄😄 hogy a picsába van ez?

na ezt a sztorit se tudjuk meg...

Láttátok azt a képet? valaki linkelte már, Attila és Peti kuporognak az út szélén, mint a koldusok Csaba pedig a VV kocsiban integet nekik ezt a képet beküldték nekik bekeretezve😄😄

wesker24
Az a rajz hogy került be ? Vazee ?

Azt itt itt linkelték be az SG-n nem is 1x !