ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem nem, megpedig azert, mert mas az, akivel azonosulni tudunk, ez Eszter, es mas az, akit szeretni tudunk, ez Csaba. Logikus, hogy a merleg onnmagunk fele billen nem?
Ez esetben Csaba javára billenne el a mérleg nyelve.
Mondasz valamit, sokan a fórumon elfelejtjük, hogy az összefoglalóban csak egy vágott szarság megy le, de Eszti megnyerte a kétszínû szavazás 79 el, mondjuk azt a netes szavazók nyomták papíron.
En tartom az allitasom, Csaba nem olyan eros, ha ugyan azzal a "rajongotaborral" kell parbajoznia. MArpedig Eszterrel ez lenne a helyzet.
Ezért is rövidíti le az RTL a mûsort és már februárban befejezik elõrehozott párbajokkal, ahogy írták valahol.
Neked, aki tajekozott vagy, es nezel onlinet is, es forumozol, informalodsz. De az SMS-bazist kepezo haziasszonyoknal, akik csak az osszefoglalobol tajekozodnak, nekik meg mindig az a kikozositett, muvelt, tanult, magat felvallalo szimpatikus kisse duci no, aki az volt mikor bement.
ascii
Nekem tökmind1 ki marad benn a párbaj után a villában, de õket már nem szívesen látom benn: Csaba, Fecó, Kinga, Vera, Eszter, Seherezádé PONT

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

A mostani Eszti már Kinga ellen se mehetne biztosra, mert gyenge jellem, nagyon sok negatív tulajdonságát mutatta meg.
kaposi1
Köszönöm.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Pedig hidd el, ilyen erõs, eleinte még mártír volt, de mára elég népszerû lett azzal, hogy teljesen normális.
http://www.youtube.com/watch?v=qZuUrXj2yFU&feature=player_embedded
Nem biztos, hogy Csaba annyira eros.
Volt az elejen egy parbaja egy balfasszal, sztem irdatlanul keves sms-el. Igy lehetett nagy a kulonbseg. Aztan volt egy parbaja Vearonikaval, ami szinten szinte erdektelen parbaj volt, igy sztem arra is keves szavazat ment el.
Vera vagy Eszti ellen kiesett volna mar, ha a ket csaj valamelyike kivitte volna.
Esztinek sztem meg most is lenne eselye Csaba ellen, mert sok " nem dogos, nem plazacica" dolgozo haziasszony tud vele azonosulni, es ok a legfobb SMS-kuldok. Ugyan ez a reteg szeretheti Csabat is, ugyhogy kategorian es taboron belluli csata lenne.
kaposi1
Tegnapi Online-hoz linket tudna adni valaki?
Ha volt.

Akkor nézzed a Fecót,meg a homár Csabit.Sok müsort adnak neked.hehehehe Normális ember nincs is már a villában

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az mûsor, hogy egy önzõ, elkényeztetett, hisztis, kritikát nem tûrõ picsa önmagából kikelve, primitíven tombol?
Kinga féle showmûsor nekem nem kell

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akkor Hajrá Seherezádé, neki kell Kingával párbajozni és 70/30 al nyerne is Sehi.
esne már ki😄

Kinga legalább agyonütötte volna Verát ha nem fogják le akkor.LOL.Ez az igazi müsor! Hajrá Kinguci!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ide hiszti kell,meg showmüsor,nem ilyen nyomi karakterek mint akik ott ülnek.Az ork,meg a púpos,meg a sánta.DDD

csaba azért erõs, mer normális gyerek! viszont a show szempontjából uncsi karakter, de az tény, hogy õ a legnormálisabb ember bent, és õ ezért erõs! attila nem merné kihivni, petinek is mondta szépen!

Maradjál már!<#levele>

én bízom benne hogy eszter kingát hivja ki, és kint is hadja! elegem van a kingából, a hisztijei már a tökömön jönnek ki!

ascii
igen még vagy 3 hétig élvezhetjük Attila társaságát, legközelebb hacsaknem szerez védettséget Fecigó kihivó vagy kihivott lesz.

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

gduck
Hát én mondjuk örülök, hogy mégse Attila lett a kiválasztott. Csaba nagyon necces ellenfél lett volna XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

wesker24
Jah tényleg gyengének tartották az elején de kihívta Christ visszament kihívta Hápit ott meg egyértelmû volt hogy Tuja megy vissza !

Ha Eszti Csabi párbaj lenne akkor tuti Csabi menne vissza vagy ha valami csoda foltyán Eszti menne vissza akkor a VV5 gyõztese Attila lesz !

Attila alapból Csabát akarja kivinni meg is próbálták csak nem jött össze !
Szolnokboy1
remélem, hogy végre a fikaevõ dagadék eszter kiesik.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

gduck
És ezt õ honnan tudná? Sztem Csaba is simán benne van a pakliban. A villában nem sok mindent csinál, most tudott bekerülni az összefoglalókba, hogy már kevesebben vannak XD

Sztem a benti játékosok gyengének tartják Csabát (lásd. Attila is õt akarta kivinni)

wesker24
Csaba neve fel sem merül mert ugy se meri kihívni !

Ha Csabával menne párbajozni Tuja ugy vissza menne 70-30 %-al mint a huzat !
gduck
És Csaba? Senki se mondja közületek Csaba nevét XD Simán kiviheti õt is 😉

Tegnapi ÖF-nél azon "röhögtem", elgondolkoztam, hogy Csaba gyerekkori ügye kis miska ahhoz képest, amit wesker vagy pl én is átéltünk...ugyanúgy sírhatnék, de felesleges...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

érdekes kiválasztás volt. Attilát tippeltem, de azért Eszter is benne volt a pakliban.

Ha Kingát hívja ki felõlem visszamehet minden más esetben ellene szurkolok, mivel elegem lett a fölényeskedésétõl és a nyalizós stílusából is...na meg pont Attila ellen a hadjárat Péter kiesése után...Most legalább megkapta a jeleket, reméljük megszakad a kiválasztott gyõzelmi státusza...

Kingától lehet, hogy tart mivel egy Petit hagyott kint, szerintem a logikát követve Attilával fog párbajozni hátha õ is ki tud esni a másik nagy taktikus után plusz Eszter 2x párbajozott, Attila még egyszer sem nem tudni az erejét...

Verát nem hiszem, hogy kivinné, Kingát sem az említett okokért...

Sajnos Attilát fogja...Aztán most is tévedtem, tehát nem biztos, hogy az én logikám jó...

XDXDXD
annyit zabál ez a vera mint egy disznó
szóval akkor nem vasárnap este van a heti mûszak váltás?..sok a khf még ma is,várom,hogy a másik brigás jöjjön😊
pedig vera nyalhatna..még egy leszbi videó hiányzik😄
kaposi1
És bizony nagyon jól néz ki a sexy kis harisnyájában.

wesker24
na psycho mokus a belevaloban ! xD
zabáljatok finomat megint rohadékok😊)
akkor én is😊
utolsó gondtalan este? és a többi?😊
wesker24
Nah Péter szerint is Vera lenne a kihivott ugy legyen adná Isten ! xD
Istenem Fecó.........

Fecó: "Azt nem bírom, hogy az Attila ennyit hazudik"
Fecó: "Attila nem vállalja magát"

Adj neki agyat istenem 😄😄

Fecóka hadovál ám megint szorgosan XD
köszi...😊
belevalóhoz link valaki...löszi!!!!
Az! De nemcsak szánalmas, hanem nagyon fárasztó is. Fõleg Fecóval együtt, aki nyomatja neki a perszéket... 😄

Rash87
Jaj,Veráról kapcsoljunk már el,már szánalmas

Glory, Glory Man. United!

wesker24
Ök is médiumok mentalisták mint ahogy Gabeo és xido ! xD