ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Volt az elejen egy parbaja egy balfasszal, sztem irdatlanul keves sms-el. Igy lehetett nagy a kulonbseg. Aztan volt egy parbaja Vearonikaval, ami szinten szinte erdektelen parbaj volt, igy sztem arra is keves szavazat ment el.
Vera vagy Eszti ellen kiesett volna mar, ha a ket csaj valamelyike kivitte volna.
Esztinek sztem meg most is lenne eselye Csaba ellen, mert sok " nem dogos, nem plazacica" dolgozo haziasszony tud vele azonosulni, es ok a legfobb SMS-kuldok. Ugyan ez a reteg szeretheti Csabat is, ugyhogy kategorian es taboron belluli csata lenne.
Ha volt.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Ha Eszti Csabi párbaj lenne akkor tuti Csabi menne vissza vagy ha valami csoda foltyán Eszti menne vissza akkor a VV5 gyõztese Attila lesz !
Attila alapból Csabát akarja kivinni meg is próbálták csak nem jött össze !
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Sztem a benti játékosok gyengének tartják Csabát (lásd. Attila is õt akarta kivinni)
Ha Csabával menne párbajozni Tuja ugy vissza menne 70-30 %-al mint a huzat !
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha Kingát hívja ki felõlem visszamehet minden más esetben ellene szurkolok, mivel elegem lett a fölényeskedésétõl és a nyalizós stílusából is...na meg pont Attila ellen a hadjárat Péter kiesése után...Most legalább megkapta a jeleket, reméljük megszakad a kiválasztott gyõzelmi státusza...
Kingától lehet, hogy tart mivel egy Petit hagyott kint, szerintem a logikát követve Attilával fog párbajozni hátha õ is ki tud esni a másik nagy taktikus után plusz Eszter 2x párbajozott, Attila még egyszer sem nem tudni az erejét...
Verát nem hiszem, hogy kivinné, Kingát sem az említett okokért...
Sajnos Attilát fogja...Aztán most is tévedtem, tehát nem biztos, hogy az én logikám jó...

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
akkor én is😊
Fecó: "Azt nem bírom, hogy az Attila ennyit hazudik"
Fecó: "Attila nem vállalja magát"
Adj neki agyat istenem 😄😄