ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferrari23, ZZ88 nagyon egy rugóra jár az agyatok.<#nevetes1>#nevetes1>
Ezért is lenne jó egy Eszter Vera párbaj és a legutolsó csaj párbaj Sehi -KInga kéne hogy legyen ahogy Anikó - Évánál volt !
De ezzel áll ki táblához, hogy Attila a négyszemközti beszélgetést kiadta??? Õ mit csinált a levéllel anno??? Tiszta pszichopata ez a nõ...
jah
érdekes,hogy pontosan tudja,hogy mikor kell simulni és mikor kell kiakadva veszekednie...
érdekes,hogy pontosan tudja,hogy mikor kell simulni és mikor kell kiakadva veszekednie...
Dehogynem taktikus, okosan benyal minden ellenfelének és megkavarja õket.
Csabi fog nyerni, hacsak nem csinál valami õrült nagy baromságot.
vera minden csak nem taktikus..egy idióta nõszemély
Felõlem lehet a 2be is csak ne nyerjen 😄
Azért mert nem sikerült a casting.
Vera a legnagyobb taktikus, figyeljétek meg ott lesz a 4 ben.
Hiányzik neki az arckrém 😄😄
Pont azon gondolkozom, miért lehet ennyire örömtelen és savanyú egy nõ.
De szánalmas már megint ez a Verácska....
Én örülnék ha attilát választaná és kiesne esztike a gecibe
Sehit biztosan nem viszi, ha mégis így tenne, akkor 10 százalékot se fog kapni Eszter. Szóval csak Sehi van biztonságban a párbajtól szerintem.
nah további jó iccakát mindenkinek<#nyes>#nyes>
mekk megnézem a Skynetet<#violent>#violent>
mekk megnézem a Skynetet<#violent>#violent>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
jaja én is kinézem belõle, hogy kiviszi attilát de akár még a serit is kiviheti 😄 bárkit kivihet...
most fog megszakadni a széria és nem a kiválasztott fog visszamenni 😄
<#wink>#wink>
Én ettõl a kétszínû Esztertõl simán kinézem h Attilát hívja ki...
Jelét is rátette valami iszonyatszar indokkal. Szóval egy ilyen emberbõl bármit kinézek. De lehet,én gondolom rosszul 😊
Jelét is rátette valami iszonyatszar indokkal. Szóval egy ilyen emberbõl bármit kinézek. De lehet,én gondolom rosszul 😊
Glory, Glory Man. United!
Online.
Azt nem tudhatjuk, de ha Kingát viszi azért szurkolok neki. Egy szoros párbajon kirakhatja. Mondjuk az is igaz, hogy Kingának Sehi ellen kéne kiesnie, ott alázás lenne.
És éppen ezért szerintem most qrva egyszerûen ki is fog pottyani.... Mind1 kit visz...
Kingának egy jó kis kolbászterápia kéne a két kongói négertõl.
Ez jó érv!<#eljen>#eljen>
Egyébként Eszter sokkal okosabban játszhatta volna ezt a játékot, az egyik fõ favorit volt az elején de a sokszínû, másikat hátulról kibeszélõ fanyar stílusa miatt már csak egy egyszerû játékos lett.
Ez a fényterápiás cucc meg vicc 😄😄 Mondja Lilu mennyire örültek neki, ja csak KINGA mászott alá 😄😄😄 Tényleg nagyon örültek 😄
Lesz ma online?
Verát nem meri, a sittes elleni eredménye miatt, tõle tart, nagyon valószínû, hogy Kingát viszi és ezzel Attiláról is lepattan Kinguci.
Tegnapi szavazás elég jelzés értékû volt szerinte... Ki a legkétszínûbb 79% Eszter. Nagyon sokan megutálták már azóta mióta párbajon volt....
Ez nagyon valószínû.<#wave>#wave>
Ha Eszti Kingát hivná ki akkor Eszti megy vissza !
Mert eddig mindig a kiválasztott ment vissza !
Ezért is lenne jó Verát kihivnia !
Mert eddig mindig a kiválasztott ment vissza !
Ezért is lenne jó Verát kihivnia !
Igen, most már nem lesz 70-80% a párbajokon.
Ja, minden szemetet reklámoznak. Kíváncsi lennék mikor lesz a villában egy egészséges életmód hét, hát a lófaszkor...
tuti visszajön Kinga ellen,mert eddig mindig az jött vissza aki a kiválasztott volt....szóval nyert ügye van...hacsak vmi miatt meg nem változik,de Esztert bírják..
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ha az Eszter Kinga párbaj lett volna a Shadi Eszter párbaj helyett, akkor Kinga egy 10% ot is alig ért volna el. Most viszont Eszter tényleg nem mehet biztosra, mert nagyon lehúzta magát a villában, mindenestere Kinga ellen szurkolnék neki azért.
Csak most "fényforrásnak" hívják. Van az a szponzorpénz.<#nevetes1>#nevetes1>
Esztinek a fagyi visszanyalt. Szerintem még Attilában is gondolkodhat, Kinga és Vera mellett.
ki rakott eszterre? nem láttam.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
vera azt mondja milyen undorító, mikor kibeszélnek olyat, amit négyszemközt tárgyaltak... B+ ennél nagyobb képmutatás létezik? Ki volt, aki múltkor odaköpte a többiek elé a kangás témát?
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
Tévedsz! Kinga ellen nem fog visszajönni
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
60%, hogy Kingát viszi, 40%, hogy Verát, más nem jöhet szóba.
na sztem így Atesz megúszta a párbajt, mert Eszti csak azért rakta rá egy bugyuta indokkal, hogy hátha Atesz és õ is 2-t kap (bár buta, mert akkor nem kellett volna elmondania, persze így utólag könnyû okoskodni)
Eszti pedig eddig mindig gyengét vitt, most is azt fog. Seri a barátnõje, Atesztõl, Csabitól tart, Fecó védett, szóval marad Fingfelfújt és Vera. Sztem mindkettõjük ellen visszajönne, szóval ezzel én azt mondom fórumtársaim, hogy csak nyerhetünk 😄
Eszti pedig eddig mindig gyengét vitt, most is azt fog. Seri a barátnõje, Atesztõl, Csabitól tart, Fecó védett, szóval marad Fingfelfújt és Vera. Sztem mindkettõjük ellen visszajönne, szóval ezzel én azt mondom fórumtársaim, hogy csak nyerhetünk 😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
+1, remélem most kiesik!
bár ha kingát vinné ki akkor nemtudom kit várnék vissza de akkor is talán egy picike hajszálnyival jobban a kingát.
egyébként meg seri megkérte fecót,hogy ha teheti akkor akkor õ rá tegye és ne az Esztire! Hát fecóka szépen döntött xD szart seri kérésére, de így a jó mert különben attila ment volna párbajozni
eszti meg undorító indokot talált ki attilával szemben.
bár ha kingát vinné ki akkor nemtudom kit várnék vissza de akkor is talán egy picike hajszálnyival jobban a kingát.
egyébként meg seri megkérte fecót,hogy ha teheti akkor akkor õ rá tegye és ne az Esztire! Hát fecóka szépen döntött xD szart seri kérésére, de így a jó mert különben attila ment volna párbajozni
eszti meg undorító indokot talált ki attilával szemben.
Eszter lett, talált!