ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valovilag5.com-on meg mindig eltalálták az eredményt.😄
Ha az embereknek ez kell akkor tessék a gyomrom kifordul ettõl ha egy ilyen szarházi nõ kell az embereknek !
Le büdösgyökérezik, meg cigózzák egyesek 😮
Bár Verától ezek a jófejségek csak a párbaj miatt vannak,szerintem.
Glory, Glory Man. United!
nekem sose volt verával bajom míg eszterkét sose csíptem..
mostanában meg nagyon utálom
Felvágta már az ereit ?
nincs esemény vazze :/
egyébként meg akkor is lenne vita az tuti 😄 de verával színesebb az egész.
akkor mondjuk érdekes lenne, hogy fecó kihez menne oda
ha eszti megy ki akkor meg seri lesz érdekes h vajon hova fog becsapódni
plusz pont neki még egyszer xD
hajrá vera...
hát sokáig tartott.<#nevetes1>#nevetes1>
a nyugi vagy a mosókonyha nem jó hely?
nagyon gaz!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
:Pislog, mint Overdose a szántásban:
kinga tök ideges erre fecó a pofájába mosolyog 😄 itt + pont fecónak xD jó látni amikor kinga ideges
esztitõl szép húzás... a jó édes***** azt a flegma*****************-t.
<#eljen>#eljen>
veranak igaza van. sokkal nagyobb tett az ,hogy folyamatos bántások közepette egyszer se adja fel míg eszti pár hét után kijelenti,hogy feladja
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
nincs semmi kivetnivaló benne ha vki normális viszonyul a másikhoz akkor miért kell folyamatban negatívan hozzá állni.
Persze a többiek meg írígykednek 😄
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
vagy szerintetek is egy dogunalom a ma OF?

Várudvari "Jerzy" László😊
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Amúgy Jerzy miért Dezmondka? 😄
Néztem a Lostot, de nem nagyon sok hasonlóságot látok a két karakter között 😄
"Epekedve várom már az estét! Képzeljétek el, ma érkezik hozzám Dezmondka (Jerzy) és Gombár Úr, és VETKÕZÕ PÁRBAJ LESZ A MÛSOROMBAN!!!!!! Õszintén remélem, hogy egyikõjük sem teszi le a kolbászt az asztalra😊))"