ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinga tegnap is a barna nacijában feszített és most is abban van???
egyébként ebbe a nadrágban eléggé nagynak tûnik a picsája 😄
adom 😄 de jól csinálja amit csinál az a lényeg...
kivételesen bele néztem az online-ba amit nem nagyon szoktam 😄
kb. 5 perc alatt 2 khf , mire jó ez ????
mi értelme van ennyi KHF-ezésnek?
majd Attila valamilyen úton módon eléri azt, hogy miközben átevickél Veráék társaságába aközben biztos valahogy eléri azt, hogy mégis Fecóra kerüljenek a jelek😉 mekkora ész lenne, ha így gondolkodna, ahogy én (bocs, de ez ego volt kicsit)😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elsõ mondataim egyikében annyit módosítanék, hogy természetesen Veráék pártjára nem azért áll, mert bennük bízik, hanem, mert õk vannak többen, és, ha Vera vissza megy és így megmaradt a normál viszony közte és Attila közt akkor rögtön Fecó se tesz rá jelet, ha Verával rendezõdött a viszonya. Ha minden maradna így és Fecó nem szerezne védettséget akkor a 3 nõ Eszter, Sehere és Kinga biztosra veszem, hogy õt szórják meg Attila helyett, de ezek csak durva víziók a részemrõl...ezeket most így hirtelenjében pörgettem át az agyamban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Attila most szerintem tudatosan készül átállni Veráék pártjára, de ne legyen igazam😊 azért éreztétek remélem micsoda nyalós dumának tûnt amikor azt mondta Verának h unalmas lenne nélküled a villa😊 ugyan már ki nem állhatta. Valószínûleg úgy van vele, ha nem tudta kikészíteni Verát a piszkálásokkal régebben akkor így odaáll mivel a lányokban rohadtul nem bízik meg. Pláne Kingában, aki mivel összeveszett Fecóval így kénytelen a 2 egyedül maradt lányhoz csapódni. Véleményem szerint Attila azzal, hogy megkérdezte mi van közte (Kingáról van szó) és Csabi között ezzel rendesen összezavarta Kingát, aki így Csabival sem beszél, Fecó is csúnyán összeveszett Kingával így a szõke hisztérikának nem maradt más, minthogy a 2 lánnyal spanoljon mivel Attilával megint fasírtban vannak...Elég érdeked az én meglátásom szerint Attila egyáltalán nem õrült meg én simán kinézem belõle, hogy még mindig úgy mozgatja a szálakat odabent, ahogy õ akarja😊 szédületes ez az ember mennyire tudja mozgatni az embereket

Most szivesen ott lennék..Bevedelnék egy üveg piát és leülnék a kanapéra elszívni 1 cigit..
azért aládörgölném neki az idióta tánca közben😊
csá emberök mi a helyzet?

Láttátok micsoda "változáson mentek át a villalakók"?😊

Ez a "buli" pont olyan, mint Esztike önmaga. Erõltetett fos.

Na most jön sehi idióta rángatózása a zenére....

Prince23
Jerzy nincs ott, ellenben most itt van Oliékkal 😄

wesker24
Az mekkora lenne ha valaki fingana egyet és mivel be vannak zárva kiváncsi lennék meddig birják a bûzt ! xD
Klon
nem is te lettel volna 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

hát...követelem vissza Árpa Attilát és az õ,valóságshow-sugárzáshoz való tiszteletteljes és nézõ központú hozzá állását😊

vagy akár Hajdú Péterét is,csak értelmesebb és követhetõbb formában😊
Klon
😄D

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Csak vicc volt, muszáj volt valami negatívat írnom róla. 😉

Szerintem így: fogsz egy bunkót és ráülsz. 😄 Bunkón ülsz. 😄

Klon
hogy kell bunkon ulni??
megmutathatnad 😄

Rash87
Kiengedtek?? 😮

Glory, Glory Man. United!

Attila olyan bunkón ül ott a bal szélen.

csak 1 férfi lehet.Vagy vera😊habár egy és ugyanaz
Mekkora lenne most álmába Vera fingana egy ***** nagyot :_D😄😄😄😄

ne bassz..ki aludt be és horkol máris?😊))
Szerintem tök mind1 mit építenek, elnézve õket rohadtul nagy pörgés lesz 😄.D

amúgy majdnem merném az hinni,hogy valami színház búcsú estet építenek éppen nekik,talán díszletet,erkályt,fõpróbát?..

vagy ilyet ne reméljek?😊
Szerintem tuti nagy veszekedések voltak ma is 😄 Azért ilyen frankó a hangulat 😄😄

pörög peti kiesése óta,ahogy kollega megjegyezte volt😊
Jó a hangulat 😄😄 Ülnek kussba 😄

szóval a nyugiba
és kiteszik a hangot,hogy halljuk,ahogy építkeznek a díszletesek..ügyesek a vezérlõben😊)
addig meg örüljetek,hogy nézhettétek a tespedõ verát és kuss😊)
wesker24
Egyet értek ! XD
mindannyian menjetek...

ja..oda😊
Ez csak egy megérzés nyugi, holnap majd kiderül.
bocs de õk meg ugyanezt gonolják rólad / a másik félrõl.

egyébként meg egyik srác azt mondta, hogy ha fecó-attila párbaj lenne akkor az attila kb 10%ot kapna 😄
olyan jót nevettem rajta xDD a vicc,hogy a srác komolyan is gondolta...
wesker24
Ha Vera átvette a vezetést ahhoz csak gratulálni tudok hogy az embereknek ilyen torz felfogása van !
Szerintem, ha Eszti vezetett, mára ez megfordult.
Jó ez az online..Vera fekszik..Biztos nincs érdekesebb ennél
wesker24
Attila ha megint elkezd taktikázni már az elsõ párbaján ki fog esni ha ugyanolyan paraszt bunkó lesz mint aza elején !

Igy bárki ellen ki fog esni ha továbbra is igy viselkedik !
ezt a marhaságot hagyjuk már ,hogy az rtl akarja... 😊
A mûsor közepe nagyon tetszett. A villalakók egy része kezdi egy kicsit más szemszögbõl is nézni egymást. Nagyon érdekes volt a beszélgetések lélektana.<#eljen>
wesker24
Ha Vera megy vissza akkor az RTL beszari ugy látszik nagyon nem akarják hogy Vera kiessen és még van képük azt állítani hogy a majd nézök döntenek Vera sorosáról egy NAGY FASZT azt !
LEGYEN!!! 😄 Aztán mehet a magát nagyon nagynak tartó, seggrázáson kívûl semmit nem csináló Sehike, majd Fecóka 😄

attila kérdése esztike felé mondjuk tetszetõs volt!

" volt ,hogy hazudtál azért ,hogy a saját bõrõd mentsd" igen
hazudtál már itt a villában a másiknak" igen
😊
Blueblood
Am Atesz vagy meghülyült amiért olyan egyedül érzi magát, vagy pedig taktikázik megint, mert mostanában õ sem százas. Mondjuk meg tom érteni, a poén élteti az embert, de ha nincs kivel, akkor felakaszthatod magad...szóval én arra gondolok, hogy meg akarja utáltatni magát a bentiekkel, hogy kiküldjék párbajozni, majd megint azt küldik vissza a nézõk, akit a többség kint akarna látni

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Miért érzem úgy, hogy Eszter kiesik?

😄 Na végre Atec elkezdett játszani és sorra osztja ki az a sok kis hülye r*** 😄😄

kinga meg a jó barát szerepében egybõl a többi csajjal kibeszéli attilát, ez is szép tõle 😄 igazán tükörbe nézhetne már ez a hülye liba
Hála az égnek, hogy vége !
dögunalmas volt az egész...
Verát kihívták, így nagyon visszafogott lett õ is...
nem csak amikor érzi a vesztét , pl. mikor nem volt párbajon akkor is tök normálisan odament attilához ,hogy ne veszekedjenek meg beszélt vele 😄