ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belevaló Shadi és Annamária lesz most Olivérrel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lehet, hogy Vera tud majd leginkább hozzátenni a jótékonysági gyûjtéshez. Pl. ha felajánlja a castingos DVD-je eladásaiból származó hasznot, akkor õ lesz a legnagyobb adakozó a villalakók közül...

csak azt meg is kell tudni magyarázni érvekkel...

ha én odaállnék és ezt kijelenteném, hogy szarok az egészre, mert csak ámítás még ki is zárnának a játékból ezt is el tudom képzelni, egyébként finoman is el lehet magyarázni miért is hülyeség az egész csak azzal saját magam vetném támadás alá, de mondjuk annyival kivágnám magam eleve, hogy nem vagyok egy ember barát így inkább az állatoknak adakoznék csak is kizárólag...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

En birtam Anikot a musorban, de mar nincs ott. Mindenkit a helyen kell kezelni, es mindenki tudja hol a helye.

Egyebkent sok-sok embernek, nezonek allszenteskedes ez az egesz jotekonykodas.
Lehet abbol profitalna a legjobban valamelyik igen-igen tokos jatekos, ha felvalalna, hogy o ebben nem hisz.
és még jössz Anikó?
hát nem hiszem
mert akkor fõztünk volna valami jót

ez az Seri..csak aktuális poént..😊))
te sem bírtad õt anno?😊

most nem ellene mondom, de Lilu nagyjából ugyanezt a betanult kampány szöveget mormolta😊

na..vége a kötelezõnek,itt a KHF,amikortól már nem reklám..
Ez az ANiko baxmeg. El is hiszi amit mond?

Azt hiszik, ha kapnak vetomagot, meg napos csibet a raszorulok, akkor azzal meg van oldva?

Ezek populista gondolatok. Es raadasul olcso kabitas
Igen, de Attilánál sokat javíthat a helyzetén, persze jövõ héten kezdõdik minden elõröl.
És helyette mire megy a pénz: értelmetlen luxusberuházásokra, haszontalan PR fogásokra és koncepciómenedzserekre...

Ezt a problémát meg lehetett volna oldani, ha az illetékesek nagyon akarják, de szarnak rá, ha már a hatalom a kezükben van.
ez mondjuk a többieknek is erõsítés, mert itt mindenki nagyon oda fogja tenni magát

Valószínûleg hazudik, szóval nem érdekel...

Évente 150 milliárd forintjába kerülne az államnak /nekünk/, hogy 1 millió rászoruló gyerek, minden nap kiadós ebédet kapjon. Ország szinten ez nem pénz, szóval kapják be az illetékesek.

Ha Attila okos lesz és meglovagolja a vidéki múltját sokat hozhat ezen a héten magának.
jano most hallgasd Attila miket mond

na..kezdõdik a játékos szimpátia interjú
Meg arról is beszélni kéne, hogy mi lett volna ha az illetékesek nem nyúlják le a hátrányos helyzetû térségek felzárkóztatására szánt EU-s + állami pénzeket az elmúlt 7 és fél évben. Persze a nagykutyák szarták le, hogy 10 el több gyerek éhezik, de helyette kapnak új felnit a luxuskocsijukra. És ilyenkor ki segít a szegényeken: a kevésbé szegény kisember.
mint lilué volt tavaly

elbeszélget csabival,milyen szar volt a gyerekkora és mindenkibõl kihozza a megsajnálható csóró múltját😊
Hogy miatta nezd talan
és Anikónak mi lesz itt a feladata?

Lilunál hitelesebb, na meg Istenes Bence nõje.

Meggyoztel, ezek vitathatatlan ervek. Foleg az utobbi.

De ki a fax az az Istenes Bence? Az apjat meg talan teszem valahova, de ot..... hat....

Azert azt tegyuk hozza, hogy Lilut lehet szidni /nekem sem a szivem csucske / lehet nem szeretni, de van egy par ev musorvezetes, es tapasztalat mogotte, es nem a VV-bol lett.
Aniko tehetsegtelen ehez. Meg ehez is
amúgy RTL képmutatása nem semmi..ebbe már õk se mernek KHFezni😊
annyira õ se hülye
na..szóval 19% eltapsolta az adományt magyarra fordítva😊
gonosz leszek, de, ha itt elkezdene érzéketlenkedni és lázadozni akkor elbukna mindent, mert ezt már tényleg nem tolerálnák a nézõk😊

kill3r21
öcsém még attilának is elakadt a szava azért az a nem mind1
<#nyes><#nevetes1>

Ez mekkora
Lilunál hitelesebb, na meg Istenes Bence nõje.
na most aztán verheti a sok Anikó fan.

WNW és Piszkos Fred csodálom, hogy nincsenek itt <#mf1>

kinga mit érzel?

megéheztem😊
Nemileg nem megalazo az, hogy egy volt VV-s megy be hozzajuk "profetanak" ? Hisz semmivel nem tobb mint ok, sot.
Aniko szep a szemnek, de azert tobbet ne gondoljunk bele mint ami
Hatásvadászat. Arról is kéne filmet adni mennyivel jobb lenne szegényeknek, ha a szüleik dolgoznának és nem piálnák el a pénzt. Persze tisztelet a ritka kivételnek.
jaja..miután apja elosztogatta a lottó ötöst
Kinga mélységesen át tudja érezni a filmet, egész életében éhezhetett....
Sajnos tenyleg van ebben nemi alszenteskedes.

A gyerekeket nagyon sajnalom.

Fecó tuti nem fog sírni, benne van tartás, bizony.

héé..ez ugyanaz a kisfilm..új nem volt??
jön a direkt siratós kisfilm😊

de legalább nem lilu vezeti ezt a hetet😊
kill3r21
anikóóó LOVE 😄
na..Anikó a házban😊)

medvedisznóembert guglizva véletlenül találtam egy old time horrort, rá is nézek:

http://www.imdb.com/title/tt0079758/
Nem kell álszenteskedni, de ha látsz egy koldust segítsd ki egy kis apróval, ebben a nagy hidegben akár életet is menthet kis túlzással. Én is így teszek, ha van rá lehetõség.
South Park!<#wave>
<#eljen>
<#fejvakaras>
Medvedisznóember!
nem fogok álszenteskedni tavaly sem vettem ebben részt most sem fogok, mindenki gondoljon bele, amit akar😊

Akkor közelítsd meg úgy, hogy sok ember-állat is van. <#zavart1>
desigo
+1