ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha én odaállnék és ezt kijelenteném, hogy szarok az egészre, mert csak ámítás még ki is zárnának a játékból ezt is el tudom képzelni, egyébként finoman is el lehet magyarázni miért is hülyeség az egész csak azzal saját magam vetném támadás alá, de mondjuk annyival kivágnám magam eleve, hogy nem vagyok egy ember barát így inkább az állatoknak adakoznék csak is kizárólag...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyebkent sok-sok embernek, nezonek allszenteskedes ez az egesz jotekonykodas.
Lehet abbol profitalna a legjobban valamelyik igen-igen tokos jatekos, ha felvalalna, hogy o ebben nem hisz.
hát nem hiszem
mert akkor fõztünk volna valami jót
ez az Seri..csak aktuális poént..😊))
most nem ellene mondom, de Lilu nagyjából ugyanezt a betanult kampány szöveget mormolta😊
Azt hiszik, ha kapnak vetomagot, meg napos csibet a raszorulok, akkor azzal meg van oldva?
Ezek populista gondolatok. Es raadasul olcso kabitas
Ezt a problémát meg lehetett volna oldani, ha az illetékesek nagyon akarják, de szarnak rá, ha már a hatalom a kezükben van.
elbeszélget csabival,milyen szar volt a gyerekkora és mindenkibõl kihozza a megsajnálható csóró múltját😊
Lilunál hitelesebb, na meg Istenes Bence nõje.
Meggyoztel, ezek vitathatatlan ervek. Foleg az utobbi.
De ki a fax az az Istenes Bence? Az apjat meg talan teszem valahova, de ot..... hat....
Azert azt tegyuk hozza, hogy Lilut lehet szidni /nekem sem a szivem csucske / lehet nem szeretni, de van egy par ev musorvezetes, es tapasztalat mogotte, es nem a VV-bol lett.
Aniko tehetsegtelen ehez. Meg ehez is
Ez mekkora
WNW és Piszkos Fred csodálom, hogy nincsenek itt <#mf1>#mf1>
megéheztem😊
Aniko szep a szemnek, de azert tobbet ne gondoljunk bele mint ami
A gyerekeket nagyon sajnalom.
de legalább nem lilu vezeti ezt a hetet😊
kemény
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
http://www.imdb.com/title/tt0079758/