ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekik is bejön sádi reppelése😄
hazudsz😊
Mert igen, biztos Oliver, azert nyert, igen
Egyebkent Attila tenyleg jol levagja meg piasan is a szitukat. Mindig elorebb jar mint a tobbiek, es sokszor a tobbiek fel sem fognak dolgokat.
Olivér közben kapott egy sallert. Visszajött a riportból, és azt mondja, mindenkinek egyenlõ esélye van a nyerésre...
Tavaly akkor jöttünk be amikor nem lehetett eldönteni h ki nyer?
😊 Egy kis piát neki és elmond mindent! 😊
érzi,hogy ellaposodtak,azért jöttek
Aki Sehi mellett alszik az kiesik
Oli Attinak:
Akinek en kampanyoltam, az nyert es vigyor
Erre be is hivattak a riportba
Németorszégban eltanultad ezt az á betûset...
de tájékozott😊
rimánkodva kérlek..told be legalább a sisakot😄
eltört az ágynak a tartó rugója,úgyhogy meghegesztem😊)
Elég rendesen vázolta az erõviszonyokat az elmúlt 1 órában ha oda figyeltek rá rendesen a villalakók...! Attila a Csabával, Vera az Attilával fogjon össze...!
POnt azt ecsetelte, hogy kit-kivel nezne meg a dontoben.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alekosz sztoriban lehetséges, hogy igazad van, de ott nem tudjuk mi áll pontosan a háttérben...Lehetséges, hogy az árulás miatt haragudott meg rá, vagy van más indok is (pl Alekosz nem hívta õt meg lakásavatójára) és ilyenek...Én itt nem foglalok állást, mert a bulvár része és a kinti létük nem nagyon foglalkoztat csak részben
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mint irtam mar, mas nezni egy musorban a taplokat, es rohogni rajtuk, es mas az eletben elviselni oket. A belevaloban meg elmegy, mert az a szinvonal neki valo.
Egyebkent egy hatalmas erdekember, aki Alekosz hatan kuszott idaig, most meg elmondja mindennek.
Nem felesleges. Ez csak vita, ne szivd melre. Nem anyazas van, hanem vita, kulturaltan. Nem?
Kint milyen módon vált számodra negatívnak, ha bent mégis pozitív volt számodra? vezeti a belevalót, elment egy jótékonysági helyre Jerzyvel is, pont az, hogy kint lett normálisabb, mint a villában amikor tevékenykedett...
alap
és ülnek mint a tanár elõtt 😄
Mikor bent volt, akkor en nem utaltam. Nem is csiptem kulonosebben, de inkabb pozitiv figura volt.
De mas a bent, es mas a kint. Bent az egy show, kint az ilyen ember sok. Tul sok.
A filmekben is azonosulunk figurakkal, de azert az eletben nembiztos, hogy lennenk olyanok