ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kitõl vagy mitõl?
Azért Olivérnek lesz egy-két kellemetlen pillanata, ha kijön.
Shádi..szerintetek lesz albumom...hogyne lenne te geci😊

nekik is bejön sádi reppelése😄
Béci drukker volt.<#nevetes1>
Kinga:én azt szeretem aki szeretget engem...kényeskedve

hazudsz😊
gojoci
Kinga hetek óta megállás nélkül Attilát szekálja. Fecauu meg: "igen, hát persze, hogyne, én is így gondolom, teljesen, ..." Remélem Tordas õket fogja "erõsíteni" <#eplus2>

Egy fontos információ: Olivér 23 cm, Gombi szerint 28cm.<#nevetes1>
ne már megint a takonyfos csicska brigádra menjenek rá
Oli:már ott megborultam,hogy a villalakók jólétérõl a SPAR gondoskodik..Budget😊
gojoci
Ez pont hülyeség. Magát mentette ezzel a mondatával, miután elszólta magát Attila nyerési esélyérõl. Meg hogy Attilát elbizonytalanítsák.

"Alekosz azert nyert, mert en kampanyoltam neki"

Mert igen, biztos Oliver, azert nyert, igen

Egyebkent Attila tenyleg jol levagja meg piasan is a szitukat. Mindig elorebb jar mint a tobbiek, es sokszor a tobbiek fel sem fognak dolgokat.
gojoci
Persze. És átlátja azt is, hogy ki kivel barátkozik, ki mit és miért csinál. Mert tudja, hogy utasításokkal és több napos agymosás után küldték be ezt a 4 majmot.
Olivér közben kapott egy sallert. Visszajött a riportból, és azt mondja, mindenkinek egyenlõ esélye van a nyerésre...

Ja!

Tavaly akkor jöttünk be amikor nem lehetett eldönteni h ki nyer?

😊 Egy kis piát neki és elmond mindent! 😊
imádja a Kanpp faszt😊
attila nem hülye

érzi,hogy ellaposodtak,azért jöttek
gojoci
Az kemény 😊) Olivért rögtön behívták a riporta, mikor Attiláról meg a nyerési esélyérõl beszélt neki.

Atti Olinak:

Aki Sehi mellett alszik az kiesik

Oli Attinak:
Akinek en kampanyoltam, az nyert es vigyor

Erre be is hivattak a riportba
gojoci
Attila rögtön levágta, miért küldték rájuk ezt a négyest. Elkezdte pedzegetni verának, de látta hogy felesleges, így ejtette a témát.

Attila Szandinak:

Németorszégban eltanultad ezt az á betûset...

de tájékozott😊
oli attilának:

rimánkodva kérlek..told be legalább a sisakot😄
attila olivérnek szandiról:

eltört az ágynak a tartó rugója,úgyhogy meghegesztem😊)
csak párban aludhatnak😊
Na jo ejt, en inkabb nezem majd holnap a "jutubos" onlinet
Ideje is ha így van!
Elég rendesen vázolta az erõviszonyokat az elmúlt 1 órában ha oda figyeltek rá rendesen a villalakók...! Attila a Csabával, Vera az Attilával fogjon össze...!
gojoci
Azzal a "püspöklila cigányfasszal" nem tudom mit akart Olivér, de nagyon magyarázta Verának.

jaja elszaladt vele a ló..bebaszott nagyon...meg most bunkó is kicsit a Tordasos dologgal...
Mert most teszik helyre Olivert, hogy fogja vissza mar magat.

POnt azt ecsetelte, hogy kit-kivel nezne meg a dontoben.
Leveleket miért KHF-ezik ki, szinte mindig?
gojoci
Gombár a fõhomok😊)
Közben enyhe célzás, hogy lehet Csaba is buzi...

Prolivér vissza akarja hozni a VV4-ben produkált szánalmas "poénjait"? Mekkora égés, hogy Attila nem megy bele, sõt keményen helyre rakja. 😄

Amúgy mi a kivetnivalód a szándékos feszültségkeltéssel? A kedvenc játékosod is szinte mindig ezen van.
janokapm2 for HG!
Ez nagyon gyenge volt, még önmagadhoz képest is...

tökmind1 akkor is magadat minõsíted az állandó vízfejûzéssel és a szándékos feszültségkeltéssel a fórumon belül😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Alekosz is ugyanúgy rá volt állítva a Tordasra 😄
Volt itt már egy Yoda nevû fórumozó, aki találkozott is vele élõben neki pl pozitív élmény volt, csupa jó dolgot tudott elmondani róla, de majd elmeséli, ha majd itt lesz.

Alekosz sztoriban lehetséges, hogy igazad van, de ott nem tudjuk mi áll pontosan a háttérben...Lehetséges, hogy az árulás miatt haragudott meg rá, vagy van más indok is (pl Alekosz nem hívta õt meg lakásavatójára) és ilyenek...Én itt nem foglalok állást, mert a bulvár része és a kinti létük nem nagyon foglalkoztat csak részben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ne csúsztass! Én a fórumozókkal nem személyeskedek soha, nem pedig a villalakókkal szemben. Érzed a különbséget ugye?

Szandika most ment be, de már apró hülyeségeken vitázik, Gombárt pedig már hozzák össze Serivel. Nagyon gyanús, hogy elõre meg volt beszélve mit csináljanak.
pont janoka beszél, hogy nem személyeskedik most azért 3 szép jelzõt eresztett el a volt lakókra😄

Pont azert valt ellenszenvesse, mert olyan mint bent volt.
Mint irtam mar, mas nezni egy musorban a taplokat, es rohogni rajtuk, es mas az eletben elviselni oket. A belevaloban meg elmegy, mert az a szinvonal neki valo.

Egyebkent egy hatalmas erdekember, aki Alekosz hatan kuszott idaig, most meg elmondja mindennek.
éli normálisan az életét Enikõvel mostmár szerintem anyagi problémái sincsenek mitõl lenne túl sok? honnan látsz te bele a mindennapjaiba?

Mondjuk abban igazad van, hogy igy azert jobb, mint ha nem mentek volna be.

Nem felesleges. Ez csak vita, ne szivd melre. Nem anyazas van, hanem vita, kulturaltan. Nem?
tessék akkor mirõl beszélünk?

Kint milyen módon vált számodra negatívnak, ha bent mégis pozitív volt számodra? vezeti a belevalót, elment egy jótékonysági helyre Jerzyvel is, pont az, hogy kint lett normálisabb, mint a villában amikor tevékenykedett...

szúrnád?
alap

és ülnek mint a tanár elõtt 😄
Persze, én meg csak leírtam a véleményem.<#wink>
Szandika, k*rva szarul nézel ki, most mi a baj?
Nos én csak Olivér véleményére referáltam!
most legalább van mit nézni...itt sírtak már 1 hete az emberek/fórumozók, hogy nincs mit nézni így meg úgy, legalább feldobják a hangulatot...mostmár nem olvasom el ezeket a semmit mondó rosszindulatú és személyeskedõ hsz-eket a volt lakók felé. Totál felesleges

Tevedsz.

Mikor bent volt, akkor en nem utaltam. Nem is csiptem kulonosebben, de inkabb pozitiv figura volt.

De mas a bent, es mas a kint. Bent az egy show, kint az ilyen ember sok. Tul sok.
A filmekben is azonosulunk figurakkal, de azert az eletben nembiztos, hogy lennenk olyanok
Nézd, én Alekosz drukker voltam az elõzõ szériában. Fenntartom, hogy baromi szórakoztató volt a villában. Az, hogy utána úgy b.szta el az egészet, ahogy a nagykönyvbe meg van írva, egy más dolog.