ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Jó azért teljes mértékben nem tudnám kifejezni olyan jól magam mint anno õ tette. Valamivel még szerényebb is lennék, de a való életben hasonló vagyok mint Alek. Ha szomorú,ha nem az engem nem izgat ilyen lenni én azt kész😄
Azzal semmi baj, a villabeli Alek nekem szimpatikus volt, õszintének tûnt a barátsága Olivérrel.
Alek rengeteg külföldi valóságsowt megnézett és ezekrõl szóló könyvet kiolvasott, nagyon faszán játszotta a szerepet. Emlékezz csak a kereskedõhétre vagy a katonai hétre.
Mar ne is haragudj, de ez tenyleg nem mindegy. Ez inkabb szomoru <#nevetes1>

Ezt nem hagyhattam ki, bocs <#worship>
En abban nem hiszek, hogy egy Alekosz kaliberu, alapjaban muveletlen, iskolazatlan ember, fel even keresztul egy jol megkoreografalt szerepet tudjon eljatszani. O alapjaban ilyen. Egyszeru.

Engem igazol az, ahogy kint viselkedik. Pont ugyan ugy, ahogy bent. Egyszeru idiota, aki sokunkat jol elszotakoztatott amig bent volt.

Az meg, hogy leszarta Oli fejet a nyerese utan, hat ja. Lehet 100 emberbol 85 ezt tette volna. Elvegre o nyerte meg nem?
Csak tudod mi a kemény, ha én bent lennék kb olyan szintû lennék mint Alek, és én nem venném fel szerepet, hanem alapból ilyen lennék, és ez a nem mind1😄
Ezzel én is így vagyok. Ez showbiznisz. Egy Bear Grylls féle mûsort ezerszer többre tartok, mint egy VV-t, de ez másik történet.
Ez még nyári történet, a VV megnyerése után Alekosz leszarta Olivér fejét. Alekosz egy jól megkoreografált szerepet játszott el, kihasználva enyhe autizmusát, sok embert átvert ezzel, de kurva nagyot alakított az biztos.
Meg annyit, hogy:

Sok ember itt kepzavarban van. Attol, hogy egy embernek, karakternek drukkol egy ilyen stilusu valosagshowban, meg nem azt jelenti, hogy azonosulni is kell a karakterrel.
Megneznem hany hatalmas Alekosz, Oliver drukker vinne haza egy csaladi ebedre a kedvencet. En biztos nem.
Szamomra ez a musor, es a benne szereplok egy esti kikapcsolodast, egy szappanoperat jelentenek, ami nemileg interaktiv. Semmi tobb. Jol tudom, hogy az igazan jo karakterek nem valosak. A valos karakter vagy semmilyen, unalmas, vagy ha erdekes es tenyleg valos, akkor az meg szomoru, hogy kint koztunk is maszkalnak ilyenek, es meg jutnak is valamire. Lasd Christ.
Dency
Néztétek a belevalót? 😄 Durva volt gergõ hasonmása 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Azt mar miert is lehet o megsertodve?
Jahh, tudom mar, mert elment az aranytojast tojo tyukocska?

Oliver Alekosz nelkul sehova se jutott volna az RTL-nel, ugyhogy jobb lenne, ha visszavenne az arcabol.

Nos akkor ki is kinek a jo baratja? Az aki szidja a masikat, csak azert mert elment egy masik csatornahoz?
Mi a f... koze van ehez Olivernek? Vagy savanyu a szolo? Lehet, hisz ha vege a VV-nek, akkor a belevalonak is vege lesz.
Erre mondják, hogy a stílus maga az ember, részegen nem tudja türtõztetni magát Oli. Ettõl eltekintve a belevalót korrekten vezeti.
Figyelj Mester <#worship>

A normalis hangnemet tovabbra is tartom, nem ugy, mint OLi.

Olirol a velemenyem nemnagyon tudod megvaltoztatni. Sem az enyemet, sem sok emberet, aki a TV-bol ismeri. Aki a ladaban szerepel, azt onnan ismerik az emberek. Amilyen kepet ott mutat, az lesz o. Ezt vallalja minden kozszereplo. Ebbe lesz beskatulyazva.

Nezd meg az esti onlinet, hogy viselkedett Oliver. Alpari, gusztustalan poenokat nyomott. Meg Szandika is jobban disztingvalt. En nem azt mondom, hogy o rossz ember, csak azt, hogy en ezt a stilust nem kedvelem. Ez a kozonseges stilus az olcso, populista, proli humor az, amivel gyors sikert lehet elerni, de ezekutan ne csodalkozzon senki, ha a stilusa alapjan egy ilyen embernek is skatulyazzak be ot.
Nem veletlenul hivjak ot sok helyen Prolivernek.

Olivérben sértettség van, teljesen jogosan, mert rájött, hogy Alek milyen egy önzõ, magának való alak igazából, aki szarik a haverjai fejére. Ezt még a villában is elmondta neki annak idején, hogy könnyen leszarja a másikat.
egyébként is Alekosz 2x párbajozott a döntõig, Zsófikát Olivér segítsége nélkül is kinthagyta volna, Gombiról ne is beszéljünk, aki pedig eleve ki akart jönni a villából...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kérdés az, hogy ezt õ honnan tudja...Alekosz nélküle is népszerû volt bõven még akkor is, ha a végefele már az Évákkal való balhézásokkal tartotta fent a figyelmet...

egyébként pedig a döntõben Jerzynek is kampányoltak ezerrel amikor hirtelen elõhozták állandóan milyen szegény sorsa van, így meg úgy, mennyire vicces lett az utolsó hónapban milyen jó gyerek, tud fõzni is a média még rá is tett egy lapáttal, hogy ne Alekoszra, hanem Jerzyre szavazzanak. Ennyit a kampányokról...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az idézõjelest igen! Amúgy vmi olyasmit mondott Attilának h a kampánya nélkül nem nyert volna!
Zeraa
<#hehe><#guluszem1>

Egyébként szó szerint ezt mondta?
Atec: Hívjalak Simornak😄
Atec meg Oli nagy páros amúgy😄
Igaza van.
Hát összefoglalva Oli alapján:

"Alekosz egy faszszopó", de azért "ÉN" kampányoltam be a gyõzelemig...!

😊
Krisztiam
köszi 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Bitch please!

http://www.valovilag5.com/2012/02/gombi-be-akar-csajozni-villaban-video.html
Olivér,Gombi,Szandika és Tordas (õ Éva helyett mert neki sikerült nem rég lejáratnia magát a Belevalóban) 😊
Olivér,szandika,gombi,tordas
Krisztiam
sziasztok
az tényleg igaz,h visszament a villába pár lakó a vv4-bõl?
ha igen kik azok?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

nagyon örülök hogy bunkó éva hoppon maradt XD most legalább letört kicsit a csõre, mint ahogyan kollégájának, balekosznak! az is 1 öntelt paraszt lett, mióta megnyerte a játékot! és a tv2 rezidenciáján amit lemûvelt, az tökre gáz volt, egy öntelt idióta barom! a szövege már nem hogy vicces, hanem a dumájából lelehet venni hogy a másikat tökre lenézi azért mert õ megnyerte a vv4 et... vannak akik méltósággal tudnak nyerni, és nem nézik le a másikat, mint ahogy alek barátunk tette, nagyon örülök hogy az rtl kipicsázta, mert azt hitte hogy õ a nagy alekosz, majd neki mindent lehet!

Rash87
Janokaval ne foglalkozz... értelmes véleménye eddig se volt,valószínû nem is lesz.
Személyeskedés ide vagy oda,de nem 100-as agyilag.

Glory, Glory Man. United!

Yoda001
esetleg még annyit hozzáfûzök, hogy pl. Oli pont amiatt AKART kijönni a villából, mert õt nem a pénz hajtotta... valahogy megint elõjönnek az emberi tulajdonságok, érdekes nem? inkább kijött Enikõhöz, akivel akkor asszem 1 éve voltak együtt, minthogy teljesen biztos legyen hogy szétválnak, és akár megnyerje a játékot.. mivel nagy esélye lett volna rá (tudom, Alekosz hátán felkapaszkodva)

ha meg kicsit parasztnak hat amiket írtam, akkor bocs, de utálom egyszerûen amikor anélkül alkot minden egyes ember véleményt ebben a szaros országban, hogy bármit is tudna a külsõ kinézetén kívül.. csak az a baj, hogy magatokat írjátok le ezzel... ellehet ítélni emberek pl. tetoválások miatt is, közben lehet, hogy pont az emberi tulajdonságaival fogja sokszor többre vinni az életben mint egy olyan aki elsõre elítél bárkit, pláne bármilyen ismeretség nélkül 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
köszi, már nézem is 😊

bigoldman #123681
Ez egy faszsag. Sehol nincs o. Abban a tizes listaban nincs egy epkezlab ember.
janokapm2 #123687
Az RTL mit akart ezzel? Beküldtek négy embert, akikbõl három az elsõ párbaján kiesett, és szintén három bõgve menekült ki a villából. Közülük az egyik dokumentált ribanc, másik orrtúró mocskos szájú féreg, harmadik egy feminin bõgõmasina. És ezek osztják bent az észt...

bigold, tegnap nagyon korrektül és normális formában sikerült válaszolnod-reagálnod azokra amiket mondtam, viszont megint jössz ezzel, hogy egy épkézláb ember se, meg mittudomén... lehet hogy Attila neked kurvára bejön, ezzel szerintem sokan vagyunk így, ettõl függetlenül aki a "tízes listában" benne van, valószínûleg az sem véletlenül.. az meg egy dolog, hogy szerinted sehol sincs õ, valamiért mégis Olivért küldték vissza többek között a villába és engedték neki a belevaló vezetését... mondjuk ez csak két dolog, még nagy számnak se mondható, de azért hogy sehol sincs, az hülyeség... még mindig talán a legkedveltebb VV4 játékos, számlálhatatlan rajongóval a mai napig...

janoka, te viszont tényleg elnyerted a legnagyobb magyar címet, így kell véleményt osztani, meg leírni a másik embereket 😄
kár hogy sok (sõt..) hozzád hasonló van aki ennyire szépen tudja leírni amit akar, gondolom az életben is egybõl az öklöd lendül... ha ekkora sírós, nyomorék bagázs volt Olivér és Gombi részérõl a dolog, akkor te is találkozz már valamelyikükkel ahogy bignek is tanácsoltam (mondjuk tény, hozzád hasonlítva õ nagyon kulturáltan ír, ezekhez képest semmi amiket mondott), és kurvára mondd a szemükbe 😊
hidd el, az életben Gombi sem olyan mint mutatta magát... elõbb fogsz sírva hazarohanni, mint õ vagy Oli... ez kb. borítékolva van 😊
jól sejtem, hogy pont olyanok közé tartozol akik leszúrták Olivért nemrég? ez nem személyeskedés, sõt válaszolni sem kell, de a stílusodból ez jön le leginkább..
azért ilyen hozzáállással további sok sikert az életben 😊
"Közülük az egyik dokumentált ribanc, másik orrtúró mocskos szájú féreg, harmadik egy feminin bõgõmasina. És ezek osztják bent az észt... "

http://9gag.com/gag/5135249

Dency
Tordassal úgy voltak biztos hogy menjen be õ is, úgy is csak pár napot volt bennt a VV4-ben 😄 Legyen még 1 kis öröme +1 hét 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

http://www.youtube.com/watch?v=iTcmBWAEGHM&feature=player_detailpage

stream 02.06.-07.
Rash87
Megérdemelte... én se szívesen néztem volt azt az alkoholista képét még egyszer. Egy alapvetõ szabályt sem tartott volna be. Egyébként is csak azért ment volna be,h ingyen ihasson.

SirAlo
ez tenyleg kicseszes volt vele.... ennyi erovel o is atszerzodhetett volna a Tv2-hoz... lehet Alekosz megis jol csinalta?😛

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Rash87
"Úgy érzem, mintha üldöznének, pedig én szállítottam a nézettséget a ValóVilágnak – tette hozzá a valósághõs. "

ez mirõl beszél???

Rash87
Éjjel volt vmi?

És aki otthon maradt!

http://www.borsonline.hu/news.php?bauko-eva-ezt-meg-megbanja-az-rtl-&op&hid=52946
zaki

😄

desigo
majd linkeljétek az éjjeli videót pls
thx
jó lenne most..csak Kinga elbassza a jelenlétével Oli által okozott hangulatot😊
Kingaa kibaszott jóistenért kell kényeskedve nyalni Olinak??
gojoci
Az operatõr is megborult. Addig khf, míg feltáplászkodik a padlóról.

Ha még Shadi vendége lesz a Belevalóban.
öfbe nem megy ötöde sem,nekünk meg belefér sok khf-el😊
Kolosiék biztosan rákoppintanak a fejére, amiért mûsorvezetõ létére legeciz meg lekurvaszaroz VV játékosokat.