ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olivér csak bement rtl utasításra a jótékony hét miatt megcsappant nézettséget növelni és kicsit gatyába rázni a kedvetlenné váló játékosokat! Elmagyarázni h mind "egyformán" esélyesek...! Jaja...!😊
ja oszt még az addig 4? párbajt nyerõ Évát is megverte a döntõben valahogy...az mi akkor?

Szabolcs is semmitmondó volt, megnyerte a jó kiállása miatt, Milo is, mert nem keveredett bele semmi konfliktusba és e mellett egy fiatal 18 éves srác volt akkor akiért döglöttek a nõi szavazók

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na, Szandika eddig bírta Attilát! Vera ebbõl a szempontból sokkal szívósabb volt.
Tokeletes post

Hihetetlen, hogy egyetertek veled
Csak nekem jon le ugy, hogy Oliver ugy viselkedik, mintha tobb lenne mint a bentlevok?
Kozben meg a jatek mostani allasanal o mar sehol nem volt. Neki kene felneznie a bentlevokre.
Nos ez a hivatalos rtl vélemény Alekoszról!
na meg persze mocskos volt a szája😊 és, mint mondtam részegen sok szemét húzása volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

figyelj azért a mûsor nézettsége ici picit visszaesett, mikor Olivér kiesett és érzõdött a hiánya a villában. Ugyanolyan megosztó ember volt, mint most Attila. Sokan szerették, de ugyanennyien utálták is, mint pl te.

Manipulált, gerjesztette a feszültséget, marha jókat dumált Alekosszal amibõl mindig poénkodás volt ÉS magánvéleményként azt mondom azok viccesek is voltak. Kreatív is volt, mert habár gyerekesnek tartja az ember a csínytevéseket, de neki pl az is eszébe jutott, ami az iskolahéten szintén viccesen jött ki.

Olivérnek a legnagyobb gondja az önkontroll hiány volt, túlságosan szélsõséges ember ezért esett ki fõleg. Enikõ volt a gyengepontja...

Az RTL mit akart ezzel? Beküldtek négy embert, akikbõl három az elsõ párbaján kiesett, és szintén három bõgve menekült ki a villából. Közülük az egyik dokumentált ribanc, másik orrtúró mocskos szájú féreg, harmadik egy feminin bõgõmasina. És ezek osztják bent az észt...

Olivér kimondta Verának: Alekosz egy f...szopó. Kemény.
Jerzsi sose lett volna dontos, csak a veletlennek koszonheti.
Annyira erdektelen volt, annyira gyenge, hogy senki sem bantotta, hagyta mindenki a vegere. Aztan Beci bevitte a dontobe. Ennyi a sikertortenete.
Picúrral már tudtommal nem járnak.
Igen, õk a passzív pozitív szereplõk. Csak akkor tûnnek fel, ha valaki basztatja õket.
hamár itt tartunk Seherezádénak is 1-2 poénkodása volt, a nyerítésén és a Gergõ féle apró színjátékon kívül semmit nem mutatott...

volt Annamari mellett, volt Eszter mellett kész vége is...

Ez egy faszsag. Sehol nincs o. Abban a tizes listaban nincs egy epkezlab ember.
Az osszes valosagshow szereplo kozul eddig Attila jon be nekem a legjobban, de Peter is ott van az elejen. Es nem azert, mert friss az elmeny.
Jerzy sem volt odavaló mégis majdnem megnyerte...mindig lesznek ilyenek, akik odabent az önkontrollal és a csendes viselkedéssel érnek révbe

Ja, Fókuszban sem láttam egyszer sem, pedig a már kiesett játékosok legalább 2 hetente szerepelnek benne.
Csaba semmi. Ha tobb ember van bent, egybol eltunik.

Azert van meg mindig bent, mert a bentiek elol is eltunik, azt sem tudjak, hogy bent van, igy eszukbe sincs kiejteni.
Aztan ahogy kevesebben lettek, egyszer csak eszrevettek, jee, ez is itt van?

Lehet, hogy aranylag o a "normalis" / bar a tikkelesevel, es a dedos viselkedesevel nemhiszem / a villaban, de akkor sem odavalo
Le vagyok nyûgözve!<#worship>
Ez igaz, de szerintem örül, hogy most inkább villalakó, mint mûsorvezetõ.
Na ez is érdekes, hogy Olivér abszolút nem szívózott Verával a filmecske miatt...sõt ahogy látom nagyon jól elvannak

jaj Vera..ha valaki megélte a villát..Alekosz😊
A Gyomaendrõditõl szép volt, hogy segít Ildinek a beilleszkedésben. Így jó? 😊

lefutott és eltûnt senki...még szerintem az RTL is bánta,hogy szerzõdés köti még hozzájuk😊
még annyit, hogy a VV5-be is simán befért volna Olivér nem hiába van ott a 10 legjobb valóságshow játékos között a különféle vélemények alapján pedig õ kb 2 hónapot, ha bent volt

Olivérnek mondjuk, mint mûsorvezetõnek nem szabadott volna Bandira azt mondania, hogy kurva szar. Még akkor is, ha tényleg az.
Sajnálom, hogy nem olvastad el rendesen amit írtam. Mindegy.
Én Prolivérrõl írtam egy megalapozott negatív véleményt. De ebbõl nem következik, hogy a bent lévõ többi 8 embert dicsérnem kéne, mert õk nem piszkálják Ildit...

ráfogott a sisakra😊)

imádom ahogy dumál😊)
😄😄 Olivér megint majdnem elszólta magát Verának

megszopat***

Olivért anno Alekosz miatt bírtam csak, meg a röhögése miatt egyébként részegen kissé undorító dolgokat mûvelt, amikor Évát lehordta a sárga földig, ok nélkül Vastag Tamást pocskondiázta meg amikor Alekosz pezsgõjét is elcsente szó nélkül...

nem adta meg a módját a prosztóságnak, mint pl Attila...

Ennek ellenére azért Olivérnek jócskán vannak jó tulajdonságai is, érzékeny ember ezt láthattuk is, állatbarát és szerintem mûsorvezetésre õ a legalkalmasabb az elmúlt szériákat tekintve...Arról ne is beszéljünk, hogy Olivérben legalább annyi szeretnivaló van, hogy a véleményét felvállalja maximálisan és nem kertel, ha úgy adódik.

Akkor te pont az ellentétem vagy: Olivér az egyik kedvencem, mint itt szinte mindenkinek, VV5-bõl meg Csaba és Fecó, mint itt szinte senkinek.
Nem hogy nem piszkálja, segít neki beilleszkedni és ellazulni. Ne legyél szemellenzõs.
Szerintem Attila se esett annyira hasra!
Inkább örül h valakihez szólhat a jóságos Fecó vagy hisztis Kinga helyett!

A rajongást meg én se osztottam soha! Kb. Majka kicsiben!
Kis túlzással most tovább lesz a villában, mint amikor játékos volt.<#hehe>
Figy, azért mert az elsõ nap a Gyomaendrõdi nem hajlandó piszkálni Ildit, azért ne emeljük már erkölcsi magaslatokba. Szerintem természetes, hogy ok nélkül nem baszogatunk másokat.

Hat en tenyleg nem ertem az itteni rajongast Oliver irant. Alltalaban egyetertek az itt levokkel, es meglepo modon az ideiroknak alltalaban azonos, azonosak a kedvenceik, de en egyszeruen nembirom elviselni Olivert. Annyira egyszeru,, hogy kesz.
Pont olyan ember, aki csak kieroltetve kepes a kozeppontban lenni, nem onmagaert. Meg csak nem si humoros, mert ezek a reszeg taplo "poenok" nalam annyira nem ulnek.

Egyebkent az tenyleg igaz, hogy a vendegeknek biztosan szigoru szabalyokat kell betartaniuk, nem beszelhetnek, nem utalhatnak semmi fele kinti eroviszonyra. DE. Az onkentelenul igaz, hogy tudatalatt is oda csapodnak, ahol az ero van, es az indirekt utalasok, testbeszed sokat elarul. Foleg az olyan osztonlenyeknel, mint Szandi.
Attila levagja ezeket. Az mas kerdes, hogy nincs kivel kibeszelnie ezeket, ezert mi sem fogjuk megtudni, hogy mit is szur le ebbol a vendegeskedesbol.
Hú Tordaska így oldalról sem túl szép.
Végre már egy normális buli.
Mert szerinted semmi jó tulajdonsága sincs. Én csak segítek találni.
ja máris Viviennek hívja😊,

és már kezdi a jól vagyokos mutogatást😄

kegyetlenül elszabadult a pokol...XD
nem hiszem el, végre buli lenne és nem adják...kapják már be megint a szemét banda van?

Gombár nagyon rámozdult a célszemélyre.
Olivér részegen olykor tényleg elviselhetetlen volt

Attila, hogy forgatja már Tordast a háttérben!<#nevetes1>
Egyébként Szandikának is és Tordasnak is Attila jön be, ezt nyilatkozták.
Azért mert ebben az esetben Prolivér egy féreg, még nem jelenti azt, hogy Attikának is annak kell lennie. Minek kevered bele?

Olivérnél elgorult valami XD
Igen, van ami csak úgy adja magát.
Most már biztos, hogy rühelli Kingát XD