ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Következõ párbaj esetleg ha Attila nem szerez lila kendõt akkor egy Attila Fecó vagy Attila Csaba !
wesker24
Nekem nincs gond vele már ugyis elöre tudtuk hogy Csabi fogja megnyerni !

De remélem ez a ribanc nem lesz döntös vag ha mégis 3-diként fog kiesni !
errõl jutott eszembe, hogy azért Fecó, hogy megúszta a dolgokat itt😮

jó mondjuk Attila is, de õ legalább dolgozott is azon folyamatosan h elkerülje a párbajt, míg Fecó csak elvolt és bólogatott mindenkinek😄 mégis, hogy megúszta, mert valahogy senki nem hívta még ki😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az a durva hogy ennél a lebonyolitásnál az nyer a 3 finalistából aki nem párbajozik..mert ugye már csak két párbaj lesz de az 2 héten belül...így egy valaki már párbaj nélkül juthat a döntõbe...de akár 2 is ha ugyan az párbajozik 2x egymás után a döntõért...és mivel a finálé és az utcsó párbaj között csak 2 nap van annak semmi esélye se lesz aki utoljára párbajozva jut a a döntõbe,mert azt kizártnak tartom hogy 2 nap alatt az adott fanok 2 párbaj megnyerésére elegendõ sms-t kitudjanak termelni...szal lényegében így kurva nagy elõny ha további párbaj nélkül jutsz a döntõbe..mondanom se kell hogy ez Csabinak kedvez,mert õt nem hinném hogy kihívják...😊
nagyon a végén vagyunk már, általában, aki 3 párbajt nyert az már simán döntõs volt az az illetõ...egyébként nem vitatom bármi lehet....most rittig nem Verát mutatják

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Igy legalább a ribanc is esélyessé válik a kiválasztásra vagy a kihivásra ha ismét a régi arca van !
most meglesem az online-t mi van vele...

Rash87
Mondom h agyilag van valami vele... nagyon durván.

Glory, Glory Man. United!

de a fejét nézd ahogy beszél mint régen,a szemei,ezt a nézést már 2 hete nem láttam...megint az a durva tekintettel nézett ,mintha ölni akarna és erre jött nem õszinte: én totál nyugodt vagyok! mondat...😊
viccet félre téve nézd vissza..😄😄😄
most is kezelte volna ki is ment Olivérrel cigizni. Csak az a gáz, hogy ez úgy tûnik mára is áttevõdött meglátjuk majd...

nem tom....azért szerintem látható hogy hogyan kapaszkodik Olivérbe...és hogy máshogy szól vissza..pl ma igen,Attila hibája volt mert tiszta ideg volt alapban,de Vera simán kezelte az ilyen szitukat az utcsó 1,5 hétben ,tereltek aztán jót röhögtek pár perc múlva...de most hogy érzi az erõt ,már bele megy úgy mint régen a konfliktusba...én errõl beszélek...mert Attila múlt héten is szólt be neki online-ban...nagy balhé meg sem lett belõle..sõt nevettek utána....
persze persze, de azért együtt ennek ellenére marha jó páros mégha, érdekbõl is, sajnálnám, ha egy Kingán levezetett düh miatt szakadna ez meg. Márpedig Vera sajnos olyan az eddigi tapasztalatok alapján, hogyha valaki felhúzza akkor hetekig képes rajta rágódni aztán felhalmozódik nála...

Honnan lehet majd megtudni, hogy Fecó megérezte-e a fokhagymát a hajzselében, ha nem lesz benne az ÖF-ban?!!!
amit láttunk tegnap is még a bulin marha jól elvoltak...semmiféle feszültség nem volt köztük nem tudom az Attila mirõl beszél, most ezt hülyeségnek tartom...

minden oké volt, de holnap (mivel Attila elõre felszúrta az agyát), ezért Kingával is össze fog veszni...

de azért Vera is kapott az alkalmon...totál erõltetett dumával jött: én teljesen nyugodt vagyok!---egy nagy szart volt nyugodt,kiakadt mert Attila közbe vágott....amúgy tényleg Attila fújta fel,és szerintem is a Kingás story miatt...de abban igaza van hogy Vera is ismét úgy reagál az ilyen szitukra mint pár hete....és ez tényleg Olivérék beköltözésével tért vissza nála...
Évi szóba került...KHF A másik fekete bárány Alekosz mellett. Vicc.<#nevetes1>
wesker24
Sose volt közöttük normális viszony csak érdek barátság !

És ennek most vége ! A ribanc ismét az igazi arcát mutathassa !
Igen ez most szarul jött ki, de Kingával kapcsolatban teljesen igaza volt, hogy persze, most, hogy kihívott rögtön már bújna Attilához. Ez a Csabit se tartja semmire, sõt belül biztos idegesíti a jelenléte, csak egy támaszként használja, lelki szemetes ládának, akin kisírhatja magát. Fecó nem hiába távolodott el tõle régesrég...

Igen, ez a helyzet csak felõrli Attilát. Kár, mert pont most volt csúcson a renoméja.
wesker24
Én mindvégig tudtam hogy nem teljesen 100-as !

Elöre tudtam hogy csak VIGSZINHÁZ az egész !
igen, most Vera egy szót nem szólt, de ahogy látom ez folytatódni fog holnap is, sõt még Kingával is összveszik

Ez egy lavina esküszöm. Attila összveszett Kingával illetve, ha pontosabban fogalmazok akkor megint kihasználtnak érzi magát, ami jogos, ezt vezette le Verán, aki az ilyen jellegû szituációkra amúgy is ugrik és most ez várható majd megint:S

Jó lenne, ha Kinga kiesne, mert akkor nem dõlne ez a kártyavár Vera és Attila között normális lenne a viszonyuk Kinga nélkül

Rash87
Ez a Vera én mondom,hogy nem 100%-os agyilag...
Nem tudatosan csinálja,az biztos.
Meg van zakkanva tényleg. Kíváncsi lennék,h egy pszichológusnak mi a véleménye róla 😊
De ez,hogy egyik héten teljesen normálisan a viselkedése,aztán átfordul 180 fokba,s direkt kötekedik mindenkivel,ez nem normális dolog.

Glory, Glory Man. United!

ennyi volt😊
Indul a stream.
élõ indult
wesker24
Hála isten a ribanc ismét a régi eddig tartott a békes Attila és közte !

Attila ezt elkurta nem kicsit nagyon ! Ha KIngához megy Kinguci boldog és Verával se veszik össze !
Zeraa
<#law>

Sajnos, még ha józanul nézve jól is döntött, az érzelmei még felkavarják. Ezért sokkal ingerlékenyebb, most Verán vezette le.
ez volt a lényeg..a felét láttuk élõben
ez nagyon érdekes Attila akkor veszett újra össze Verával mielõtt Kingával...

most viszont a látottak alapján õ kötött bele Verába

Ez az Kinga! Vera bunkó mint a dög!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

hálistennek legalább Zeraa-ra akkor márcsak én fogok hajtani😄

a szenzitív princessz helyett helyénvalóbb lenne az idióta hülye pics@ titulus.
Zeraa
beteg állat <#hehe>

Jó sokat mutattak az estébõl.Ennyi volt?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Holnapi ÖF-ból nem derül ki, hogy Fecó megérezte-e a fokhagymát a hajzselében?
Attila marha voltál!

jaja..megérte futni 5 hónapig ez utász a szutyok után😊
Akkor már helyes leszel<#puszis>

wesker24
Attila csak magadnak köszönheted edd meg azt a szart amit föztél !

Megérte ? xD
Ez már beszéd!
EZ AZZZZ.Attila tedd tömkre õket!!!!

Zeraa
akkor most én is behisztizek mint kanga xD elkezdek b+olni meg bõgni ilyesmi xD mert elfordultál tõlem mint Attis a királylánytól <#hehe>

wesker24
Eddig tartott Attila és a Ribanc barátsága ! XD
NA ezért mutatták tegnap Kingáékat.Rohadt életbe.Ki a f.szom kiváncsi ezekre a majmokra? Fecóékat akarom!

a vacsora pont az elején nem volt döcögõs,mert Szandi megmentette..utána kezdte az Attila elleni oltást a picsa😊
wesker24
Hát ezek után nem lesz az olyan könnyü ! XD
Zeraa
<#law>

Ha elõveszed akkor bekapom.Már az elejétõl kezdve szerettelek,de most nagyot csalódtam benned.