ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
nah jó8 skacok <#integet2><#puszis>

Barmennyire is szeretnem mar, ha Kinga kiesne, mert mar erik neki, azt kell mondjam, hogy Attilanak jobb lenne, ha Kinga jonne vissza.
Megpedig azert, mert akkor a kovetkezo kivalasztott lehetne Vera, es o, Kingat vinne ki.

Az a baj, hogy nemtudom elkepzelni azt, hogy Attila barmilyen modon is eltudna kerulni a parbajt a dontoig, mig Feconak van ra eselye sajnos.
Ugyanis, ha KInga visszamegy, akkor lehet egy Vera-Kinga parbaj, utana meg ha egy Attila-Csaba parbaj lesz, akkor Feco ugy dontos, hogy egy parbajon sem volt.
wesker24
Jobb is mert még rémálmaid lettek volna ! XD
Zeraa
arról lemaradtam xD

Zeraa
<#hehe>

asszem Ildi volt tegnap,aki nem szarakodott sokat😊
Zeraa
természetesen mindenkiére xD

Zeraa
hát ha bemennék akkor nem fecsérelnék energiát a szégyenlõsködésre,de az is lehet h inamba szállna a bátorság xD nem vtam még ilyen helyzetbe nem tom

wesker24
Zeraa ha bent lennénk a villában és mindenki udvarolna neked kinek a randijára mennél el ? XD
teljes mértékben megfelelnél az igényeknek😊

Hamár bent vagyok akkor a felesleges lakók csak zavarnának minket😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pitbull vagyok😊)
jaja..az összes csávó tipikus kockafej lenne😊)
Zeraa
bla bla bla xD csak a szád nagy <#hehe>

akkor jó,ha bugyiba csorog a tusfürdõs kakalé😊
Iront azért ne bántsd <#vomit> jó fej õ csak rossz embernek szurkol😄

nem lenne rossz ötlet, de ugye azt tudod, hogy azt se tudnád kivel randizz odabent xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Mehetünk mikor megyünk ? XD

Na és ott hogyan zuhanyoznál ? Bevállalos lennél vagy szégyenlös ? XD
Zeraa
<#law><#papakacsint>

3ra?..majdnem minden online alatt vagy 2x elnyomjuk😊
Zeraa
mi lenne ha így négyen bemennénk vv6ba? najó jöhetne még iron meg jano h legyen kinek szívni a vérét

és még persze, amit szintén közös Zeraa iránti rajongás <#szeret><#finom>

wesker24
Szerintem tuti van közöttük valami spirituális kötelék habár nem ismerik egymást de az agyuk ugyanugy müködik ! XD
Emlékszem kapásból 3 alkalomra:

volt a Ginos majálisos eset, amit egyszerre írtunk le
volt múltkor az Alekosz négyszögöl tánc, amit megemlítettünk, és a videót is egyszerre szúrtuk be kb😄
Volt ez a mostani is
Kingára számtalanszor hasonló jelzõket használtunk ááá😄

rád fogunk mászni😊
Zeraa
kezdek félni tõletek xD

wesker24
De nem ám olyan szinten egymásra van hangolva az agyatok hogy csak na ! XD
Zeraa
nahát...ti nagyon egy húron pendültök lol

wesker24
Mi az talán egymás agy hullám hosszain vagytok vagy mi ? xD
ezt komolyan már csokorba kellene gyûjteni te vagy rá a tanú, hogy nem az elsõ eset

de hányszor már😊
MUKODJ😊)
wesker24
Ugyanazt mondják ugyan abban az idöben nem semmi ! xD
<#taps> esküszöm h direkt csinálod ezt

wesker24
Menjetek szobára ! MInt két mentalista ! XD
errgh😊)
15-30 perc múlva Attiláék azt fogják beszélni,inkább szeretés legyen,mint kúrás😊
23:45-kor éppen Attila fogja ecsetelni, hogy már az sem érdekli, ha nem sikerül kúrnia, csak szeresse valaki

haha ezt is megjósolom

az a probléma, hogy Kinga tulajdonságai elviselhetetlenek a számomra, hihetetlen negatív a jelleme õ egy selejt, aki nem oda való eleve, aki nem tanul semmibõl se és, akinek a cselszövéshez semmi köze nincsen...

Az igaz h Sehi unalmas volt szinte végig, de a játék ezen szakaszában nem lenne már probléma, ha kinthagyna egy Kinga típusú "izgalmas" karaktert, aki amilyen önzõ és számító semmiképpen gyõzelmet, de még döntõt sem érdemelne...

wesker24
Most gondolj bele mit látunk mi egész nap !

Sehi mit csinált az elmult 5 hónapban azon kivül hogy Gergövel volt !

Kinga meg csinált mindent jót is meg rosszat is !
na ne már...ilyen hülyék a nézõk?

amúgy miért van még mindig KHF?😊

na..belevalóban skype-os õrült balfaszok😊
seri szerinte kurvás és már mászott is gombira,kinga meg nõ és nõ maradt
wesker24
Akkor Vera kiesik mint a pinty ! Csabát csak Attila ejtheti ki !
szerintem ha verÁra keerül a kendõ, akkor tuti csabát viszi és nem sehit

Sehi nélkül

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
ÉN jobban örülnék egy Attila Csaba Sehi/Kinga döntönek ! 😄
ez nagyon reális lenne egy az egyben kicsi eltéréssel

Éva-Alekosz-Jerzy-Anikó eset lenne

2 csaj elintézi és akkor kialakul a döntõ

Attila-Csaba-Vera

tuti ez lesz

Fecónak nagyon kinéz egy párbaj...

Kihagytam 20 percet, most van a Szandika féle randi?
Csabi szerintem már finalista, Attila-Fecó párbaj a legvalószínûbb szerintem.
szerintem már nem lesz több védettség...😊
tegyük fel Kinga kiesik...következõ párbaj borítékolt Ati-Fecó...tegyük fel Ati visszajön....marad Sehi-Ati-Csabi-Vera...itt ha nem csabit szórják meg akkor Csabi nyer mert Attila fog párbajozni valamelyik csajjal...esetleg még lehet csajos párbaj és akkor a kétfiú között dõl el mert ugyebár a 3. bejutónak esélye sincs még egy szavazás megnyerni 2 nappal késõbb...😊