ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊
Boldog Valentint és Jó étvágyat mindenkinek!
mai öf arénával együtt ugyanolyan hosszú lesz mint más egyszerû napon...21:00-22:10...pedig az arénás napokon 21:00-22:30 szokott tartani...:S:S:S az öf kb 40-45 perc szokott lenni +aréna 15-20 perc +reklám idõ....most meg az egészet betömörítik a 40 perces öf blokkba..:S:S:S tiszta szar....
ez 2 hozzá szólás milyen igaz....:

"Kinga és Attila kapcsolata? Nagyon érdekes. Az én véleményem szerint volt valami azonos hullámhossz közöttük, csak Attilának soha nem volt ilyen jó kinézetû nõje (még az elején jó nõ volt😄)Kingának pedig külsõleg nem jött be, a kinti világban el is ment volna egy ilyen pasi mellett, a királylány. "

Sztem a villában egyértelmûen Atti volt és amíg bent lesz marad az alfahínm, mert az azt jelenti h õ a domináns és ebbe szeretett bele Kingunelle pozíció érzékeny lelke 😊.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet hulyeseget mondok, de el lehet gondolkodni azon, az RTL lexarja a dontot.

A bevetelek elenyeszo resze jon be a dontoben, es a jatek elorehaladtaval vesziti a nezettseget is. Ez evidens, hisz egyre kevesebb a jatekos, es alltalaban a musor is unalomba fullad a vegere.
Sokkal tobb a bevetele a csatornanak egy jo parbajon, ahol ket megoszto ember, vagy legalabb egy vesz reszt.
Ilyenbol meg volt most is egy par, hisz Vera 3X, Eszti 3X, Csaba 2X parbajozott.
A donton mar nemtudnanak annyit hozni, mint amennyibe a +2het kerulne.
deniro2
Elég nagy öngólnak érzem a retek részérõl, hogy pont a legpotensebb játékosokra lehet majd 1-2 napig szavazni, ráadásul 2 hét alatt 4 párbajon... Jobban jártak volna, ha csinálnak egy 5-ös döntõt, ha már mindenáron leakarják zárni a játékot idõ elött...

Kinga egy szines egyeneiseg volt
"Az egyik legszínesebb egyéniség. Ja. Vagy zõd a hisztitõl, vagy sárga az irigységtõl, vagy vörös az idegtõl."

<#taps>
<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor2>

Ezen szakadok

http://hogyvolt.blog.hu/2012/02/13/vv_1x149?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_02_14&utm_campaign=index
Pot!
zotya10002
szép napot mindenkinek<#eplus2>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Éva terminológia volt többek között!
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20120214/valtoznak_a_vv_szabalyai_a_vegjatekban/
Ennek semmi köze Alekosz fitymaszükületéhez.
gduck
"hát kinga meg csaba közti barátság sokkal szorosabb volt mint ati kinga"

Hát nekem is van egy bólogató kutya az autóban, el is neveztem Csabának. <#nyes> Ez minden csak nem barátság! A jövõben is max szex lesz belõle, nem barátság <#beka3>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Általában ha vitatkozik, akkor mondja ezt. A búcsúzkodás nem vitatkozás volt! <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

azért geciség,hogy ma véletlenül az összes oldalon meghalt a cool tévé..pont ma..nahát
En nemvagyok ellene, mert mint irtam, nem mindig az irasainak a tartalmaval van a baj.

Csak o itt olyan, mint az a bizonyos autos az autopalyan, tudod " egy, hat mind szembe jon"

Yoda001
hello bigoldman... érdekes látni téged itt janókával szemben... mármint én még nem láttalak titeket így, na <#vigyor3>

http://9gag.com/gag/5135249

De õ szereti a VV-t csak Attilát nem. Vagy nem vágom.
<#rinya><#rinya><#rinya>
No de ne is nagyon reagáljatok, mert "sajnos" mennem kell aludni, gondolom tudjátok miért...

Igen en tudom. De te vagy a valogatos, nem en.

Tudod, ha valaki utalja a hangos zenet, akkor nem megy ki egy Metallica koncertre.
De ha mar kiment, akkor nem kritizalja a hangos zenet.

Remelem vagod? <#wave>
Szia 😊

most meg te vagy a falka,aki attila ellen megy😊
Amúgy emlékeztek, hogy mi ment itt a VV4 ideje alatt? Mindenki azt nyomta, hogy az a szemét falka támadja szegény Alekot, meg Évikét. Meg azok csak falkában tudnak támadni, a mocskok. Akkor most lehet picit gondolkodni...

Ugye milyen vicces figurák? Bírom õket 😄
nem..nem jesszus a címe😊
deniro2
Inkább az jellemzõ az itthoniakra, hogy azt hiszik, hogy egyedül õk dolgoznak és mindenki más segélyen él...😊

szia cicc😊)
Ahha, most érezzem magam kellemetlenül mert VV5-öt nézek? Ez most komolyan mondod? Tudod mi a topic címe, ahová te is írogatsz? Jesszus.

Megszakadok a nevetéstõl 😄
...öcsisajt. kb 25 éve hallottam utoljára.

Ha annyira sokat dolgozol, hogy megvalogathasd a barataidat, akkor azt miert nem valogatod meg, hogy mit nezel a ladaban. Es ha mar nezed, akkor legalabb azt valogasd meg, hogy hova irsz, es milyen stilusban. Mert sokszor nem azzal van a baj, hogy milyen tartalommal bir az iromanyod, hanem Seherezadeval elve, a "Style", az a bicskanyitogato.
Ahogy itt mókázunk Janókával, akkor nagyon emlékeztet Shadira 😄 Ezért is bírom a csávót.
nem is vagyok..de olyan mint a vv..néha fesz.levezet😊
Sajnos ez jellemzõ az itthoniakra. Azt basztatják aki dolgozik. Erre ne legyél büszke, öcsisajt...

Jobbak vagytok, mint az egész vv mûsor!!! 😄

hát ez most így sült el..túl magas labda vagy apukám😊
Engem nem érdekel, hogy te miért írogatsz ide, tégy te is így velem.

mindennek megvan az oka😄

engem is szarrá szekáltak általánosban mindent magamra vettem, mégsincs bajom Attilával csak azért, mert szekálta Csabát...aki rádöbben arra, hogy semmit nem szabad felvennie az onnantól kezdve könnyebben tud a maga ura lenni és a szemétkedõk is leszállnak majd az illetõrõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egy kérdésre válaszoltam, amit nem te tettél fel. A gúnyos személyeskedést pedig tartogasd másoknak, mert engem teljesen hidegen hagy, hogy veled mi a helyzet...

deniro2
Szóval, ezek szerint sokat dolgozol, jól keresel és fantasztikus -válogatott- emberek vesznek körül... Már csak azt nem értem, hogy akkor miért trollkodsz...😊

Ott a pont XD
na mondom én..elit barátokat akar venni,mert most csak ennyi jutott és ezért dühös attilára😊
Értem akkor átfogalmazom: Tudod napközben nagyon sokat dolgozom, többet mint szükséges lenne a megélhetésért. Fõleg azért, hogy minél jobban megválogathassam a környezetemben élõ embereket /kellemes munkahelyi légkör, jó helyen lévõ lakás, értelmes szomszédok stb., ehhez mind sok pénz kell/, és ne idiótákkal legyek körülvéve mint pl. ....

Jaaa, a haverjai olyanok, mint Attila és minden adandó alkalommal b*sztatják õt. Szegény srác 😞
konyhanyelven..próbál itörni a haveri köreibõl,de nem sikerül😊
amit írtál lehet kétértelmû:

-azon dolgozol, hogy megválogasd a körülötted élõ embereket, az még nem jelenti azt, hogy munkahelyen teszed azt😊
-azon dolgozol, hogy meg tudj élni

jelen esetben poénból az 1-est választottam mivel amúgy is a szívem csücske vagy itt <#eplus2>

hidd el megértettelek csakhát, ha Attilára jelzõket használsz te is kapod a szivatást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem állta meg a helyét, de vicces volt.
Miért is? Nem értem. Vagy te nem értettél meg...

deniro2
Persze-persze, nem akartam leleplezni az inkognitódat, ne haragudj...😊
Mindenesetre vigyázz Bilbóval...😊